X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Czekająca mama jesteś kochana,dla każdego coś budującego i miłego:*

Musisz być silna,skoro masz kiepski nastrój,a potrafisz tak pozytywnie wpłynąć na innych (np na mnie;)
    Spokojnego i kojącego wieczoru Ci życzę :)

Słońce Kochane to jesteście Wy wszystkie - dzisiaj podobnie jak i wczoraj podtrzymujecie mnie na duchu, a nawet inaczej bym powiedziała ciągnięcie mnie za uszy, żeby utrzymała się na powierzchni i za to bardzo wielkie dziękuję i ogromne serducho <3

A wieczór spędzam sama, bo mój luby na wyjeździe, więc pewnie niebawem wskoczę pod prysznic i spać, bo jakoś siły ze mnie uchodzą w tempie błyskawicy.

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc

Wysłany: 18 września 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Aga mierzę tempkę o 6:30, myślę że od razu wstanę siknąć :P i tak nie dam rady dłużej spać ze stresu :P
    CzekającaMama - normalnie aż przeczytałam Mężowi co o mnie napisałaś, jest ze mnie dumny :D

Kochana cieszę, się że Twój mąż wie jaki skarb mu zesłały niebiosa :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

CzekającaMama
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 18 września 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Ania to przybij piątkę, u mnie to samo, ale przynajmniej wiemy na czym stoimy i do boju, będzie dobrze : )[/QUOTE

Tez tak mysle :-) rano mialam kiepski humor ale po powrocie do domu moj 5 letni synek mi go poprawil :-) zaproponowal jazde na rowerze ktora mi super pomogla :-)

Jestem tu z wami pd kilku dni ale czuje sie jak w domu :-)

AgaL lubi tę wiadomość

ania__l
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 18 września 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Nie pójdę na betę, nie mam odwagi :(

Luna ja tez sie stresowalam ale poszlam. Wynik mnie zasmucil ale i tak nie zaluje :-)

ania__l
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającaMama wrote:
    Kochana cieszę, się że Twój mąż wie jaki skarb mu zesłały niebiosa :)
    Szalona ;) Ty i Ruby rozśmieszacie mnie do łez :)
    Kochane uciekam bo pada mi telefon a nie mam w pobliżu kontaktu :) do jutra, trzymajcie kciuki za mnie :) nie wiem czy jest za co ale potrzymać możecie ;) będzie mi miło :) Dobranoc :*

Ruby lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 18 września 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Kochane uciekam bo pada mi telefon a nie mam w pobliżu kontaktu :) do jutra, trzymajcie kciuki za mnie :) nie wiem czy jest za co ale potrzymać możecie ;) będzie mi miło :) Dobranoc :*

Zaciskam kciuki i jutra z samego ranka odwiedzam forum i czekam na wieści :)
    Spokojnej nocki <3

CzekającaMama
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 18 września 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:

Kochana kciuki masz jak w banku :-) dobrej nocy zycze :-)

ania__l
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 18 września 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis umowilam sie do endokrynologa. Szukam jakiejs przyczyny dlaczego sie nie udaje.

W sumie to takie dziwne. Ci co nie chca dzieci maja bez problemu a my chcemy i jest trudniej.

ania__l
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon - kciuki zaciśnięte, z samego rana będę wypatrywać wiadomości od Ciebie :)

Aga_L ja bym nie wytrzymała do niedzieli, wykres masz przepiękny <3

Dziewczynki udało mi się wszystko przeczytać choć dzień miałam ciężki, bo wczoraj wypiłam ciut za dużo i umierałam w pracy, ale czasem taki reset jest potrzebny :) Po pracy dwie godzinki drzemki i wszystko minęło a ja wóciłam do życia. Życzę miłego weekendu :*

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 18 września 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka tobie rowniez udanego weekendu. Odpocznij po wczorajszym :-)

ania__l

Wysłany: 18 września 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania__l wrote:
    Dzis umowilam sie do endokrynologa. Szukam jakiejs przyczyny dlaczego sie nie udaje.

W sumie to takie dziwne. Ci co nie chca dzieci maja bez problemu a my chcemy i jest trudniej.

nawet nie wiesz jak często zadaję sobie to pytanie i niestety nie znajduję żadnej satysfakcjonującej mnie odpowiedzi.

CzekającaMama

Wysłany: 18 września 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Cinnamon - kciuki zaciśnięte, z samego rana będę wypatrywać wiadomości od Ciebie :)

Aga_L ja bym nie wytrzymała do niedzieli, wykres masz przepiękny <3

Dziewczynki udało mi się wszystko przeczytać choć dzień miałam ciężki, bo wczoraj wypiłam ciut za dużo i umierałam w pracy, ale czasem taki reset jest potrzebny :) Po pracy dwie godzinki drzemki i wszystko minęło a ja wóciłam do życia. Życzę miłego weekendu :*

Kochana Tobie również udanego weekendu <3

CzekającaMama
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Aniu, przykro mi z powodu bety, oby kolejny cykl był szczęśliwy :)
    Ja też kontroluję tarczycę, bo hormony niby w normie, ale jakieś guzki się pojawiły :/ I wizytę u gina mam po @ zaplanowaną, może znajdzie co może być nie tak.

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 18 września 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to w stuczniu tobilam tsh i prolaktyne i gin powiedzial ze jest w normie. Kolezanka ktora wtedy starala sie o dziecko i byla pod kontrola endo mowila ze to dosc wysokie wyniki. Wole sie upewnic. Zrobie wszystko dla synka ktory chce miec rodzenstwo :-)

CzekającaMama lubi tę wiadomość

ania__l
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 18 września 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam sie polozyc :-) dobrej nocy kochane

ania__l
  • Lena002 Koleżanka

Wysłany: 18 września 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy nieważne jakieś bóle w macicy podczas fazy lutealnej? Mam jakieś uczucie spisku i dzisiaj coś tak jakby mocne klucie. Nie wiem czy to normalne?

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorowo:-) zaległości nadrobię później.
    Cynamonku, aga_l trzymam kciuki za jutrzejszy test:-)
    Aniu na pewno ci się uda:-)
    zresztą buźka dla wszystkich:-)
    Ja padam po delegacji do jutra:-)

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Kto jutro ze mną testuje? :> :> :>
    Ja bym zaszalała i zatestowała, A co! Ale Czy jest sens....

Czekajacamama- wiadomo, Ale strasznie liczylam na te prace. No trudno nie ta to inna.

A Ty kochana glowa do gory:*

29.06.2016 🩷

25.09.2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam dzisiaj siły odpisywać każdemu, kiepski mam nastrój, trochę wina wypiłam, żeby zapomnieć na chwilę...ale nie da się, kochane wiedzcie że jestem z wami, trzymam kciuki za jutro i obiecuję poprawę nastroju żebym znowu mogła rozbawić niektórych do łez :P

buźki dobranoc!!!

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Jest wynik beta 0,3 :-) dziś mnie to cieszy. Czy po cb może być cykl bezowylacyjny? Martwią mnie te negatywne testy ovu

Kochana ja to już nie wiem jak to jest. Ja twierdzę, że mam owulacje. Dziś gin powiedział, że nie ma na to szans. A ja wczoraj i dziś mam pozytywne testy owulacyjne, Temperatura w 2 poprzednich cyklach skoczyła i OF wyznaczył owulację. Od 3 dni bolą mnie jajniki ale śluz się zmienił z 1 dzień rozciągliwy na kleisty. Najbardziej dawał znać prawy jajnik i jak mi robił USG lekarz i badał jakby tą prawą stronę to mnie bolało. Teraz już nic mnie nie boli tak jak do południa. No i jeszcze się nie dowiedziałam czy ten progesteron 13,17 może wskazywać na brak owulacji bo dał wynik i iść do swojego lekarza a termin za 2 tyg. Więc ogólnie objawy, testy, temperatura wskazuje na owulację a USG nie. Może lekarz konował. Co prawda opinii to on nie ma dobrych ale tylko w ten dzień cyklu były do niego miejsca. Zresztą zawsze są do niego.

Carolq dobrze, że lekarz kazał przyjechać. TSH jest bardzo ważne w ciąży. Będzie wszystko dobrze.

kas50 lubi tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
‹‹ 284 285 286 287 288 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ