Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaL wrote:Czekająca mama jesteś kochana,dla każdego coś budującego i miłego:*
Musisz być silna,skoro masz kiepski nastrój,a potrafisz tak pozytywnie wpłynąć na innych (np na mnie;)
Spokojnego i kojącego wieczoru Ci życzę
Słońce Kochane to jesteście Wy wszystkie - dzisiaj podobnie jak i wczoraj podtrzymujecie mnie na duchu, a nawet inaczej bym powiedziała ciągnięcie mnie za uszy, żeby utrzymała się na powierzchni i za to bardzo wielkie dziękuję i ogromne serducho
A wieczór spędzam sama, bo mój luby na wyjeździe, więc pewnie niebawem wskoczę pod prysznic i spać, bo jakoś siły ze mnie uchodzą w tempie błyskawicy.CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
cinnamon cookie wrote:Aga mierzę tempkę o 6:30, myślę że od razu wstanę siknąć i tak nie dam rady dłużej spać ze stresu
CzekającaMama - normalnie aż przeczytałam Mężowi co o mnie napisałaś, jest ze mnie dumny
Kochana cieszę, się że Twój mąż wie jaki skarb mu zesłały niebiosacinnamon cookie lubi tę wiadomość
CzekającaMama
Jasminowa wrote:Ania to przybij piątkę, u mnie to samo, ale przynajmniej wiemy na czym stoimy i do boju, będzie dobrze : )[/QUOTE
Tez tak mysle rano mialam kiepski humor ale po powrocie do domu moj 5 letni synek mi go poprawil zaproponowal jazde na rowerze ktora mi super pomogla
Jestem tu z wami pd kilku dni ale czuje sie jak w domuAgaL lubi tę wiadomość
ania__l -
CzekającaMama wrote:Kochana cieszę, się że Twój mąż wie jaki skarb mu zesłały niebiosa
Kochane uciekam bo pada mi telefon a nie mam w pobliżu kontaktu do jutra, trzymajcie kciuki za mnie nie wiem czy jest za co ale potrzymać możecie będzie mi miło Dobranoc :*Ruby lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Szalona Ty i Ruby rozśmieszacie mnie do łez
Kochane uciekam bo pada mi telefon a nie mam w pobliżu kontaktu do jutra, trzymajcie kciuki za mnie nie wiem czy jest za co ale potrzymać możecie będzie mi miło Dobranoc :*
Zaciskam kciuki i jutra z samego ranka odwiedzam forum i czekam na wieści
Spokojnej nockicinnamon cookie lubi tę wiadomość
CzekającaMama
cinnamon cookie wrote:Szalona Ty i Ruby rozśmieszacie mnie do łez
Kochane uciekam bo pada mi telefon a nie mam w pobliżu kontaktu do jutra, trzymajcie kciuki za mnie nie wiem czy jest za co ale potrzymać możecie będzie mi miło Dobranoc :*
Kochana kciuki masz jak w banku dobrej nocy zycze
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
ania__l -
Cinnamon - kciuki zaciśnięte, z samego rana będę wypatrywać wiadomości od Ciebie
Aga_L ja bym nie wytrzymała do niedzieli, wykres masz przepiękny
Dziewczynki udało mi się wszystko przeczytać choć dzień miałam ciężki, bo wczoraj wypiłam ciut za dużo i umierałam w pracy, ale czasem taki reset jest potrzebny Po pracy dwie godzinki drzemki i wszystko minęło a ja wóciłam do życia. Życzę miłego weekendu :*cinnamon cookie lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
ania__l wrote:Dzis umowilam sie do endokrynologa. Szukam jakiejs przyczyny dlaczego sie nie udaje.
W sumie to takie dziwne. Ci co nie chca dzieci maja bez problemu a my chcemy i jest trudniej.
nawet nie wiesz jak często zadaję sobie to pytanie i niestety nie znajduję żadnej satysfakcjonującej mnie odpowiedzi.CzekającaMama
Paryzetka83 wrote:Cinnamon - kciuki zaciśnięte, z samego rana będę wypatrywać wiadomości od Ciebie
Aga_L ja bym nie wytrzymała do niedzieli, wykres masz przepiękny
Dziewczynki udało mi się wszystko przeczytać choć dzień miałam ciężki, bo wczoraj wypiłam ciut za dużo i umierałam w pracy, ale czasem taki reset jest potrzebny Po pracy dwie godzinki drzemki i wszystko minęło a ja wóciłam do życia. Życzę miłego weekendu :*
Kochana Tobie również udanego weekenduCzekającaMama
Dzięki Aniu, przykro mi z powodu bety, oby kolejny cykl był szczęśliwy
Ja też kontroluję tarczycę, bo hormony niby w normie, ale jakieś guzki się pojawiły I wizytę u gina mam po @ zaplanowaną, może znajdzie co może być nie tak.8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
W sumie to w stuczniu tobilam tsh i prolaktyne i gin powiedzial ze jest w normie. Kolezanka ktora wtedy starala sie o dziecko i byla pod kontrola endo mowila ze to dosc wysokie wyniki. Wole sie upewnic. Zrobie wszystko dla synka ktory chce miec rodzenstwo
CzekającaMama lubi tę wiadomość
ania__l -
Witam wieczorowo:-) zaległości nadrobię później.
Cynamonku, aga_l trzymam kciuki za jutrzejszy test:-)
Aniu na pewno ci się uda:-)
zresztą buźka dla wszystkich:-)
Ja padam po delegacji do jutra:-)cinnamon cookie lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
cinnamon cookie wrote:Kto jutro ze mną testuje? :> :> :>
Czekajacamama- wiadomo, Ale strasznie liczylam na te prace. No trudno nie ta to inna.
A Ty kochana glowa do gory:*29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualnyNie mam dzisiaj siły odpisywać każdemu, kiepski mam nastrój, trochę wina wypiłam, żeby zapomnieć na chwilę...ale nie da się, kochane wiedzcie że jestem z wami, trzymam kciuki za jutro i obiecuję poprawę nastroju żebym znowu mogła rozbawić niektórych do łez
buźki dobranoc!!!
-
kas50 wrote:Jest wynik beta 0,3 dziś mnie to cieszy. Czy po cb może być cykl bezowylacyjny? Martwią mnie te negatywne testy ovu
Kochana ja to już nie wiem jak to jest. Ja twierdzę, że mam owulacje. Dziś gin powiedział, że nie ma na to szans. A ja wczoraj i dziś mam pozytywne testy owulacyjne, Temperatura w 2 poprzednich cyklach skoczyła i OF wyznaczył owulację. Od 3 dni bolą mnie jajniki ale śluz się zmienił z 1 dzień rozciągliwy na kleisty. Najbardziej dawał znać prawy jajnik i jak mi robił USG lekarz i badał jakby tą prawą stronę to mnie bolało. Teraz już nic mnie nie boli tak jak do południa. No i jeszcze się nie dowiedziałam czy ten progesteron 13,17 może wskazywać na brak owulacji bo dał wynik i iść do swojego lekarza a termin za 2 tyg. Więc ogólnie objawy, testy, temperatura wskazuje na owulację a USG nie. Może lekarz konował. Co prawda opinii to on nie ma dobrych ale tylko w ten dzień cyklu były do niego miejsca. Zresztą zawsze są do niego.
Carolq dobrze, że lekarz kazał przyjechać. TSH jest bardzo ważne w ciąży. Będzie wszystko dobrze.
kas50 lubi tę wiadomość