Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatutka wrote:Dzien dobry dziewczyny. Co slychac w ten pochmurny Dzien? Nie dam rady tego nadrobic Ale SĄ jakies nowe wiesci? Ktos dwie kreski mial? Milego dnia.
dotychczas kresek brak, chyba że liczą się robione testy dwa razy dziennie i każdy po jednej kresce? jakby nie było to wysikałam też dwie takie!!!
A co ty taka zapracowana?Tyśkaa, madzikk lubią tę wiadomość
-
Patutka wrote:Dzien dobry dziewczyny. Co slychac w ten pochmurny Dzien? Nie dam rady tego nadrobic Ale SĄ jakies nowe wiesci? Ktos dwie kreski mial? Milego dnia.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Wlasnie dzowniła moja przyjaciółka na 20 wrzesnia miała termin porodu,byla u lekarza i w czwartek do szpitala idzie na wywołanie.Jej synek waży ponad 4 kg już.Aż się popłakałam.Ma rodzić naturalnie.Biedna tak się stresuje.
I niestety u mnie z każdej strony dzieci,dzieci i raz jeszcze dzieci.
Pociesza mnie fakt,że już prawie 13 i jeszcze dwie godzinki i do domku.
Patutka a jak u Ciebie nastrój? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby dziękuję już dzownię do psiapsółki Ją pocieszyć
Edycik zapomnialam dodać, że traumę mam do dzisiaj (tego jej nie mów )Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 13:05
cinnamon cookie, Mundek, Kjopa3, Jasminowa lubią tę wiadomość