Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Nie wiem Dziewczyny, od wczoraj mnie trzyma, od tej wieści o ciąży koleżanki.
    Głupie to moje myślenie, walczę z tym, ale jakoś mi smutno dziś.
    Przerażają mnie też te badania, ich koszt, wyniki.

Klata do przodu kochana i idziesz dalej...na pewne rzeczy wpływu nie mamy...

Mnie wczoraj mój trochę skrzyczał...bo wybierał się do spania i pyta czy idę z nim, a ja na to że nie i, że nie będziemy się bzykolic jeśli to ma na mysli, na to on, że jak Ja chcę to dziecko zrobić w takim razie ? yyyyyy a miało być spontanicznie?! i powiedzialam mu, że bez ciśnienia i tak mnie nawet jajniki nie bolą więc pewnie jeszcze czas do owulki :P

aaaa jeszcze zapomniałam zagrozil mi, że ma mecz jutro tzn będzie oglądał, a ja na to od czego jest przerwa prawda dziewczyny?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 12:53

AgaL, Mundek, madzikk, Natalii00, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś tak jak Ruby napisała klata do przodu. Ja w tym mcu wydałam na wszystkie badania około 300zł a jeszcze te poniedziałkowe 150zł i koszty wizyt to kupa kasy niestety :( ale dasz jakoś radę Kochana.Ty tez się pochwalisz niedługo tej koleżance że jesteś w ciązy :)Uda Wam się.

hahha Ruby fajna pogadanka z mężem :P posmiałam się ;)

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak myślicie kiedy dobijemy do 400strony?

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa przy naszym pędzie pisania już niebawem :)

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza też dziś idę poćwiczyć, ale na aerobik. Znowu muszę skierować moje myśli na inny tor, to mi pomagało.

Edycik Kochana staram się, a Wy mi w tym pomagacie:*

Ruby proszę słuchać męża;)

madzikk lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja jeszcze dziś kawy nie piłam, czas to nadrobić !

katiuszaa, Edycik lubią tę wiadomość

• Mundek Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga wiem co czujesz ja mam się w piątek spotkac z moimi przyjaciólkami bo sie dawno nie widziałysmy tylko przeraza mnie ze 3 z nich są w ciązy ja nie wiem jak ja to przezyje... musze sie nastawic ze jedynym tematem rozmów bedzie ciąża.. ale steskniłam sie za nimi i mam nadzieje ze wróce zadowolona ze spotkania a moje obawy zniknął... smacznej kawki
    ja sie juz nie moge doczekac dzisiajszej zumby potrzebuje sporej dawki endorfin
    a i jeszcze jedno chodze w październiku na różaniec i dzisiaj bede sie modliła za nas wszystkie z forum

Edycik, katiuszaa, luna91, Paryzetka83, madzikk, AgaL, cinnamon cookie, mimona, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek dziękujemy za modlitwę za nas :*

katiuszaa lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że wszystkie dziś dbamy o endorfinki - ja po pracy uciekam na basen a wieczorem na koncert ze znajomymi :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek to miło z twojej strony, dziekujemy :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie usłyszałam od klientki która wie że my dzieci nie mamy że jak nie ma się dzieci to nie jest sie kobietą

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa co za brednie aż mi cycuszki opadły ...jak tak można powiedzieć? Ehh pewnych rzeczy na tym świecie nigdy nie zrozumiem.Wiadomo,że każda chce się spełnić w roli matki ale to,że dzieci się nie ma nie oznacza że nie jest się kobietą.

Kobitki a ja sie już skupic nie mogę - jutro 10.00 kierunek Grodzisk Wlkp wielka impreza ( pazury zrobiłam, włoski tez,kieckę mam) i będe tańcować i leczyć kaca :P Ale bardzo się cieszę bo przyjeźdza 100 osób z całej polski i będzie wesoło.Po pracy do domku i trzeba się spakowac na wyjazd.

luna91, Natalii00, madzikk, Bratek, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza... Nie przejmuj się, co za babsko wstrętne! Na takich ludzi trzeba brać poprawkę. ludzie są okropni...:-(

Edycik... Zazdroszczę Ci takiej odskoczni od wszystkiego :-) udanej imprezy :-)

Jasminowa... Wysłałam wiadomość :-)

Edycik lubi tę wiadomość

2da6343587.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edycik zazdroszczę :)

Katiusza - w mordę takiej nic więcej...

Edycik, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek odwdzięczę się tym samym, też chodzę na różaniec, dziękuje :*
    A na spotkanie idź, z tego co piszesz stęskniłaś się za dziewczynami, może takie wygadanie się wspólne właśnie dobrze Ci zrobi. Napisz wrażenia po, jestem ciekawa bo niedługo podobne przede mną i jakoś póki co sie wzbraniam;)

Katiuszaa.... nie mam słów! ja wczoraj w pracy od starszego pracownika i pracownicy z innego wydziału usłyszałam, że już rok przeszło po ślubie i pasuje coś pomyśleć o dzieciach i brać się za robotę, bo kto będzie na nasze emerytury robił :/ porażka

Edycik ale masz super czas przed sobą!:) wypij zdrowie nas wszystkich i wyszalej się na całego:) Fryzurka, pazurki, kiecka - 100% kobiecości, będzie szał :):)

Paryzetka przypomniałaś mi o moim karnecie na basen....leży i gnije. Czas wrócić;)

Ruby jak Córcia i jej łapka?:)

Edycik, Mundek lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O EwelinaaKa cześć:) jak samopoczucie?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A madzikk Ty gdzie? nic nie piszesz;)
    Cinnamonek melduj się proszę ;)
    Jasminowa?

madzikk lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa,Agus,Ruby dziękuję :)wypije zdrówko nas Wszystkich

EwelinaaKa, AgaL lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - okaże się dzisiaj po zmianie opatrunku bo nie widziałam się z małą dzisiaj, jestem od rana w robocie a mąż do przedszkla zaprowadzał...ale wczoraj wieczorem jak pisałam ten opatrunek ze srebrem pomógł, nie kleiło sie tak mocno i jakby zaczyna zrastać się :) ale moja córa to taki bohater, że jak tylko wspomnę o zmianie opatrunku to już krzyczy :D

a ja do niej przy zmianie Ninka musisz być twarda, a Nina do mnie przez łzy : "Nie jestem twarda jestem miękka" :D:D:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 14:37

EwelinaaKa, AgaL, Edycik, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-* aa trochę nerwowo u mnie
    ..Po nieudanym cyklu wyzywam się na wszystkich dookoła... Ale pogodzilam się z tym i zbieram siły na nowy :-) chyba tez przydałby się jakiś relaks :-) ale w weekend studia wiec można pomarzyć :-S czytam tak sobie was codziennie i jestem w szoku, ze taka więź się między wami wytworzyła...coś wspaniałego dziewczyny :-) dlatego trochę wstydzę się dołączyć, ale Nieśmiało piszę co jakiś czas :-)

2da6343587.png
‹‹ 391 392 393 394 395 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ