Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelinaaKa wrote:Hej :-* aa trochę nerwowo u mnie
..Po nieudanym cyklu wyzywam się na wszystkich dookoła... Ale pogodzilam się z tym i zbieram siły na nowy chyba tez przydałby się jakiś relaks ale w weekend studia wiec można pomarzyć czytam tak sobie was codziennie i jestem w szoku, ze taka więź się między wami wytworzyła...coś wspaniałego dziewczyny dlatego trochę wstydzę się dołączyć, ale Nieśmiało piszę co jakiś czas
Ewelinka im częściej będziesz pisać tym wiekszą wieź i ty wytworzysz z namiAgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwelinaaKa wrote:Hej :-* aa trochę nerwowo u mnie
..Po nieudanym cyklu wyzywam się na wszystkich dookoła... Ale pogodzilam się z tym i zbieram siły na nowy chyba tez przydałby się jakiś relaks ale w weekend studia wiec można pomarzyć czytam tak sobie was codziennie i jestem w szoku, ze taka więź się między wami wytworzyła...coś wspaniałego dziewczyny dlatego trochę wstydzę się dołączyć, ale Nieśmiało piszę co jakiś czas
To proszę nieśmiałość do kieszeni schować i pisać jak najczęściej żeby się tu za pusto nie zrobiło!
A zjazdy na uczelni ja akurat miło wspominam, trochę lesery byłyśmy z kumpelą, ale właśnie to wspominam najmilejcinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aguś ja już pisałam ale gdzieś uciekł mój post na samym końcu strony głowa do góry Siostro :* to chwilowe... Też gdzieś tam czają się u mnie czarne myśli ale przeganiam je
Edycik zazdroszczę weekendu!
Katiuszaa no nie wiem normalnie jak to skomentować ale same brzydkie słowa do głowy mi przychodzą...
Mundek dziękuję w swoim imieniu i odwdzięczam się modlitwą...AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:Kortyzol,
DHEAS
testosteron
SHBG
AMH
prolaktyna
TSH, a TPO
PSH, LH
Estradiol
na męża wydałam dodatkowo 200 i cytologia 50 więc razem 850 chyba na poczet badań muszę znaleźć sobie jakąś dorywczą pracę
Została mi jeszcze glukoza ale potrzebuje na to pół dnia wolnego więc na razie nie mam kiedy dopiero za 2 tygodnie będę mogła urwać się z pracy.
Katiusza po jakim czasie yle badań ci zlecono? Tzn.ile cykli masz już za sobą? -
nick nieaktualny
-
Kas50 ja mam jeszcze dłuższą listę badań, a mój gin powiedział, że jak widzi kobietę po 30tce to zleca całą listę, bo chce mieć pełny obraz i widzieć na co zadziałać, żeby się udało. Że nie można marnować roku na daremne być może próby, jeśli jest jakiś problem. U mnie jeszcze zaniepokoiły go moje drobnej budowy jajniki:/
Bratek lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:Właśnie usłyszałam od klientki która wie że my dzieci nie mamy że jak nie ma się dzieci to nie jest sie kobietą
AgaL, katiuszaa, cinnamon cookie, Kjopa3 lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
AgaL wrote:Kas50 ja mam jeszcze dłuższą listę badań, a mój gin powiedział, że jak widzi kobietę po 30tce to zleca całą listę, bo chce mieć pełny obraz i widzieć na co zadziałać, żeby się udało. Że nie można marnować roku na daremne być może próby, jeśli jest jakiś problem. U mnie jeszcze zaniepokoiły go moje drobnej budowy jajniki:/
Za 3 miesiace stuknie mi 30lat...
Katiusza dzielna jesteśWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 15:54