Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby, Nina to piękne imię :):)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa wrote:
    Hej :-* aa trochę nerwowo u mnie
    ..Po nieudanym cyklu wyzywam się na wszystkich dookoła... Ale pogodzilam się z tym i zbieram siły na nowy :-) chyba tez przydałby się jakiś relaks :-) ale w weekend studia wiec można pomarzyć :-S czytam tak sobie was codziennie i jestem w szoku, ze taka więź się między wami wytworzyła...coś wspaniałego dziewczyny :-) dlatego trochę wstydzę się dołączyć, ale Nieśmiało piszę co jakiś czas :-)

Ewelinka im częściej będziesz pisać tym wiekszą wieź i ty wytworzysz z nami ;)

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby, Nina to piękne imię :):)

dziekuję :* tez tak uważam nie skromnie mówiąc :)

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa wrote:
    Hej :-* aa trochę nerwowo u mnie
    ..Po nieudanym cyklu wyzywam się na wszystkich dookoła... Ale pogodzilam się z tym i zbieram siły na nowy :-) chyba tez przydałby się jakiś relaks :-) ale w weekend studia wiec można pomarzyć :-S czytam tak sobie was codziennie i jestem w szoku, ze taka więź się między wami wytworzyła...coś wspaniałego dziewczyny :-) dlatego trochę wstydzę się dołączyć, ale Nieśmiało piszę co jakiś czas :-)

To proszę nieśmiałość do kieszeni schować i pisać jak najczęściej :) żeby się tu za pusto nie zrobiło!
    A zjazdy na uczelni ja akurat miło wspominam, trochę lesery byłyśmy z kumpelą, ale właśnie to wspominam najmilej ;)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś ja już pisałam ale gdzieś uciekł mój post na samym końcu strony ;) głowa do góry Siostro :* to chwilowe... Też gdzieś tam czają się u mnie czarne myśli ale przeganiam je :)
    Edycik zazdroszczę weekendu!
    Katiuszaa no nie wiem normalnie jak to skomentować :/ ale same brzydkie słowa do głowy mi przychodzą...
    Mundek dziękuję w swoim imieniu i odwdzięczam się modlitwą... :)

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie jak pogoda u Was? U mnie słonko, pięknie choć chłodno:)
    szkoda,że jeszcze godzina piętnaście minut w pracy, nie zdąże ze słońca skorzystać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas bez szału...tak dość pochmurno dzisiaj...w zasadzie to tak w Ostravie jest ale mam 35 km do domu to pewnie to samo ;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wysyłam ciepłe promienia słońca wszystkim, którym ich brakuje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 14:50

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie słońce i błękitne niebo bez chmur ale chłodno :) rano mroziło!

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie piękne słońce ale strasznie zimno a że ja zmarzluch jestem to zastanawiałam się czy zimowej kurtki nie zacząć nosić

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lecę do domu, do zobaczenia wieczorem ;)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Kortyzol,
    DHEAS
    testosteron
    SHBG
    AMH
    prolaktyna
    TSH, a TPO
    PSH, LH
    Estradiol

na męża wydałam dodatkowo 200 i cytologia 50 więc razem 850 chyba na poczet badań muszę znaleźć sobie jakąś dorywczą pracę

Została mi jeszcze glukoza ale potrzebuje na to pół dnia wolnego więc na razie nie mam kiedy dopiero za 2 tygodnie będę mogła urwać się z pracy.

Katiusza po jakim czasie yle badań ci zlecono? Tzn.ile cykli masz już za sobą?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już 7 lat się staram a z tym lekarzem to 1 cykl

• AgaL Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas50 ja mam jeszcze dłuższą listę badań, a mój gin powiedział, że jak widzi kobietę po 30tce to zleca całą listę, bo chce mieć pełny obraz i widzieć na co zadziałać, żeby się udało. Że nie można marnować roku na daremne być może próby, jeśli jest jakiś problem. U mnie jeszcze zaniepokoiły go moje drobnej budowy jajniki:/

Bratek lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    ja już 7 lat się staram a z tym lekarzem to 1 cykl
    Katiusza silna jesteś :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Katiusza silna jesteś :*
    nie jestem

• AgaL Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co sądzicie o czymś takim?:)
    http://monikaszadkowska.warszawa.pl/?page_id=74

• madzikk Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Właśnie usłyszałam od klientki która wie że my dzieci nie mamy że jak nie ma się dzieci to nie jest sie kobietą
    Trzeba bylo sie jej zapytac kim wg niej jest kobieta bez dzieci? Cyborgiem? Skad ona takie zacofane stwierdzenia bierze? Mamy 21 wiek kazda kobieta powinna sie spelniac, dziecko to tylko dodatek. Ona pewnie sama w niczym sie nie spelnila i uwaza ze dziecko jej wszystko wynagrodzi. Sorry ale tak mowia osoby ktore nic w zyciu same nie osiagnely. Nastepnym razem daj jej w ryja, albo odeslij do mnie to ja naucze dobrych manier. Ale sie zdenerwowalam.

AgaL, katiuszaa, cinnamon cookie, Kjopa3 lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Kas50 ja mam jeszcze dłuższą listę badań, a mój gin powiedział, że jak widzi kobietę po 30tce to zleca całą listę, bo chce mieć pełny obraz i widzieć na co zadziałać, żeby się udało. Że nie można marnować roku na daremne być może próby, jeśli jest jakiś problem. U mnie jeszcze zaniepokoiły go moje drobnej budowy jajniki:/
    Ja póki co zrobiłam tylko prolaktyne - niski pozom, progesteron - biorę duphaston, tarczyca - mam hashimoto, morfologia, glukoza, mocz, cholesterol- w normie. Co jeszcze zrobić? W pierwsza ciąże zaszlam w 1 cyklu teraz staram się 4 cykl przed nami i w zeszlym miałam biochemiczna. Tyle tego że hoho...
    Za 3 miesiace stuknie mi 30lat...

Katiusza dzielna jesteś:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 15:54

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• AgaL Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas50 mogę Ci wysłać moją listę badań w wiadomości jak chcesz

‹‹ 392 393 394 395 396 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ