Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane zaraz otwieramy z M winko, ziemniaczki pieką się w piekarniku, odpalamy filmik i relaks. Wypiję zdrówko Was wszystkich:*
Miłego wieczorku, piszcie dużo, z chęcią nadrobię potem:)
Pewnie stuknie dziś 400 strona;)Kaska1985, Ejrene, madzikk, katiuszaa, Edycik, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
kas50 wrote:Ja wyczytalam ze wiesiolek może powodować powstawanie torbieli...i u mnie w jednym jedynym cyklu z wiesiolkiem taka torbiel wystąpiła. ..odstawilam póki co...biorę kwas, magnez z wit.b6 oraz cynk i selen:-)
Ja tak miałam. Dlatego wiesiolek niestety nie dla mnie .
Edycik, a prolaktyna po obciążeniu? Cos musi rozleniwiac te jajniczki Twoje że takie cykle nieregularne, albo faktycznie progesteron. Ale czytałam, ze jedno badanie progesteronu nie starczy, zeby miec pełen obraz trEba wykonać 3 krotnie po owu plus estriadol, bo estriadol pobudza cialko zolte do produkcji progesteronu. Jakie to wszystko kosmiczne co nie ;/. Ale baw sie dobrze i wypij za nasze powodzenia ciążowe .
Dziewczyny jak was czytam to mi sie lepiej robi. Ja sie glowilam dlaczego ja mam owu i nie moge zaciążyc, a sie okazuje ze takich jak ja jest nas tu tysiące. I powodzenie każdej z nas i dwie kreski to zastrzyk energii dla kolejnych staraczek .
Mój dzisiaj zaciekawił sie co to za witaminki mu kupiłam (Androvit) i z ochota wszamal juz jedna . A ja sobie kupiłam prenatalne, a co! Ale zaraz mecz wiec chyba sobie browarka strzele zamiast witaminki . Jeden chyba nie zaszkodzi .
Wiecie dziewczyny jak byłam w górach to kupiłam takie malusie buciki z kozuszkiem dla dzidzi i mój mówi po co to, a ja ze na szczęście . I tak patrzę sobie na nie i łezka sie w oku kręci ... -
mimona wrote:tez jestem pod wrażeniem waszych więzi:) rozmawiacie z soba jak najlepsze kumpele z paroletnim stażem zazdroszcze
a tak a propo mieszkam 100km od Rzeszowa, autostradą 45 minut;)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Ejrene ja przez miesiąc stosowałam zestaw tych trzech puszek. Ale teraz mam miesiąc urlopu od wszystkiego i przerwałam...do czasu badań itp.Ponoć sobie je chwalą. Ale chyb tez skonsultuje je z ginem
Hmm... Bo właśnie się zastanawiam nad nimi... -
nick nieaktualny
-
Bratku cudownie czytać jak się ludzie tak kochają
Majuu mi gin konował też stwierdził, że owulacji nie będzie. A jak byłam ostatnio u innego i zobaczył, że testy pozytywne, że tempka skoczyła to powiedział, że musiał chwilę wcześniej pęknąć a tamten po wywiadzie powinien o tym wiedzieć. A ja byłam podłamana. I w ogóle powiedział żebym nie robiła testów owu bo nie są mi do niczego potrzebne bo widzi, że ja doskonale wiem kiedy mam owulację
Luna kochana rośnijcie zdrowo
Smerfelinka udanego i owocnego wyjazdu i czekamy na Ciebie Też będę tęsknić .
Paryzetka co tam kaftanik . Ja po młodym ma rzeczy dla dziecka do jakiegoś 2 roku życia i jeszcze zabawki po nim takie lepsze. Zawsze wiedziałam, że będziemy chcieli drugie i co lepsze to zostawiłam. Łóżeczko też mamy.
Ja wam muszę powiedzieć, że u mnie to na odwrót. Odkąd zaczęliśmy starania to chyba się poprawiło . mNieto jakoś właśnie bardziej kręci . A mojemu oświadczyłam, że wprowadzam nową metodę starania o dziecko i ma być gwałt 2 razy dziennie. Jego uśmiech mówił wszystko .
Katiusza nie przejmuj się głupim gadaniem, aż się zezłościłam.
AgaL wirtualny kop dla Ciebie!!! Nie wolno się łamać!!!
Edycik udanego wyjazdu!!!
Carolq super wieści!!! Rośnijcie zdrowomadzikk, katiuszaa, luna91, Carolq, Bratek lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór! Dziewczyny badania są mega drogie, ja teraz na podstawowe badanka szykuję koło 300 zł, dodatkowo kolejne 210 poszło dziś na zastrzyki - już ostatni tydzeń biorę ten progesteron, bo później to już łożysko mi naprodukuje tego
Dziewczyny życzę każdej z Was aby gin jak najszybciej znalazł ewentualną przyczynę trudności, grunt to dobry lekarz i działanie.
Carolq - hah nasze Kropki podobne wielkością, mój wczoraj miał 1,2 cm. A wiesz, który to tc według usg? U mnie 7,4 dziś Fajnie, że dostałaś dupka na ten prog, mój lekarz by spanikował i położył mnie na oddział chyba... kochana na belly na majówkach dziewczyny też mają takie wyniki i jadą na dupku.
Boże co za idioci! Dziewczyny u nas w rodzinie była para, która o drugie starała się długo i nie mogli, leczyli się. I podczas świąt przy stole jedna moja ciotka zaczęła gadać, że Michałkowi to by się rodzeństwo przydało a rodzice zwlekają... no i ta kobieta (moja kuzynka) normalnie jej prosto z mostu powiedziała, że pragną dziecka, ale nie wszystko jest takie proste i że jest jej przykro. Nawet powiedziała na jakie choroby choruje i jak się leczą - mina mojej ciotki -bezcenna!
AgaL - na mnie takie informacje działały jak płachta na byka bardziej po stracie. Wiem jak się podle czujesz, ściskam i obiecuję Ci, że będzie dobrze. Dla Ciebie garść wirusów: &*&*&*&*
Bratku - ehhh wiem może być różnie po porodzie... coś za coś, ale będziemy się starać nie stracić siebie.Carolq lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnycarolqu - cudowne wieści idziecie z Lunką łeb w łeb bo u niej 1,2 cm o ile się nie mylę
Jestem monotematyczna ale dzisiaj ten opatrunek z jonami srebra zszedł bez żadnego przyklejenia , genialne!!!
Kjopaa zwróć uwagę kiedy trzeba i bądź czujna, nawet bardzo...z tym nie ma żartów, nie możesz pozwolić żeby młody obrywał, a tym bardziej żeby Pani wmawiała, że to on zaczynał...ja nie jestem z tych matek które tylko swoje dzieci chwalą pod niebiosa ale też nie pozwolę krzywdzić dziecka bo każda matka najlepiej zna swoje dziecko i wie kiedy ktoś o nim mówi prawdę a kiedy blefuje...
dziewczyny ja też mam wszystkie rzeczy po Nince od zabawek po łóżeczko i ciuchy bo wiem, że będę miała drugą córeczkę i kto wie czy nie jeszcze jedno potem
Ugotowałam pyszne danie, ale dodałam soczewicę bo miałam i zdrowa jest i w ogóle, a mój mi zaczął wybrzydzać, że bez soczewicy było by dobre a tak to mu nie smakuje...i jak tu się zmobilizować do bzykanka jak on mi taki strzał w kolano serwuje?Carolq lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Kas50 muszę Cię mieć w przyjaciółkach, a nie mogę Cię zaprosić, nie wiem dlaczego;)
AgaL lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:carolqu - cudowne wieści idziecie z Lunką łeb w łeb bo u niej 1,2 cm o ile się nie mylę
Jestem monotematyczna ale dzisiaj ten opatrunek z jonami srebra zszedł bez żadnego przyklejenia , genialne!!!
Kjopaa zwróć uwagę kiedy trzeba i bądź czujna, nawet bardzo...z tym nie ma żartów, nie możesz pozwolić żeby młody obrywał, a tym bardziej żeby Pani wmawiała, że to on zaczynał...ja nie jestem z tych matek które tylko swoje dzieci chwalą pod niebiosa ale też nie pozwolę krzywdzić dziecka bo każda matka najlepiej zna swoje dziecko i wie kiedy ktoś o nim mówi prawdę a kiedy blefuje...
dziewczyny ja też mam wszystkie rzeczy po Nince od zabawek po łóżeczko i ciuchy bo wiem, że będę miała drugą córeczkę i kto wie czy nie jeszcze jedno potem
Ugotowałam pyszne danie, ale dodałam soczewicę bo miałam i zdrowa jest i w ogóle, a mój mi zaczął wybrzydzać, że bez soczewicy było by dobre a tak to mu nie smakuje...i jak tu się zmobilizować do bzykanka jak on mi taki strzał w kolano serwuje?
Ruby ile Twoja cora ma lat?
Ja też trzymam wszystko dla drugiej córeczki:-)
Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelinaaKa wrote:Carolq... Jej to cudownie :-)pewnie to piękne przeżycie gratuluję
Daj nam przepis na stworzenie tego ósmego cudu świata :-*
co z tego wyszło to Maluch powstał u teściów na weekendzie z nimi za ścianą może to przepisluna91, madzikk, majju, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:Luna 7,5 tak jak już jest zmienione w paseczku
Nasze bąble w podobnym wieku Mam podejrzenia, że też w weekend stworzonyAgaL, Carolq lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Cześć Dziewczyny Czytam Was codziennie, ale jakoś nie mam weny do pisania.
Luna, Carolq wspaniałe wiadomości rośnijcie zdrowo :)jesteście naszą nadzieją
Katiusza nie przejmuj się głupią babą, dzielna z Ciebie kobieta...
Dziewczyny, myślałam że ja jestem jakaś dziwna bo zazdroszczę koleżankom które są w ciąży i unikam spotkań, ale cieszę się że nie jestem sama Ja dodatkowo jeszcze w pracy napatrzę się na kobiety z brzuszkami i matki z dziećmi i przyznaję, że takie uczucie zazdrości ostatnio często mi towarzyszy
Carolq lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc)