Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaska1985 wrote:Goool dziewczyny dzisiaj nasze chłopaki niech tez nam strzelają
a zresztą mam niepłodne już...Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
A co tu taka cisza od rana? dzień dobry
ja już po kawce,po porannym i o 11 wyjeżdzamy
nie zajrzę tu pewnie w weekend kochane ale postaram się Was nadrobić
Widzę,że meczu nie musiałam wczoraj ogladać bo wynik znam dzięki WamAgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane muszę się pochwalić dziś mamy rocznicę pierwszą od kiedy zamieszkaliśmy razem dokładnie rok temu się przeprowadzaliśmy na swoje
cinnamon cookie, Ejrene, madzikk, Paryzetka83, majju, Edycik, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Kochane muszę się pochwalić dziś mamy rocznicę pierwszą od kiedy zamieszkaliśmy razem dokładnie rok temu się przeprowadzaliśmy na swoje
trzeba to opić dzisiaj! a już nie wiedziałam za co będę pić gratulacjecinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Kobietki
Wynik meczu mnie nie zdziwił dobrze, że my gole nastrzelałyśmy
400 stron się zbliża!!! Zaraz zaczną się emocje hahah
Ruby każda okazja jest dobra do świętowania a jak nie ma za co to się pije za zdrowie Ani... Ani moje ani Twoje!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Dzień dobry Kobietki
Wynik meczu mnie nie zdziwił dobrze, że my gole nastrzelałyśmy
400 stron się zbliża!!! Zaraz zaczną się emocje hahah
Ruby każda okazja jest dobra do świętowania a jak nie ma za co to się pije za zdrowie Ani... Ani moje ani Twoje!!
Haha tego jeszcze nie opijałam, ale spoko zaraz po świetowaniu Agi rocznicy pijemy za ANI ANIcinnamon cookie lubi tę wiadomość