X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O i Cinnamonek się pojawił :)
    Widzę, że szampański humor:)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuję, że wygram...;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tam posiedzę jeszcze z 2 minuty może mi się poszczęści :P

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby spóźnisz się na meeting;):P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Czuję, że wygram...;)

Chyba jednak Ja :D

cinnamon cookie, AgaL, madzikk, luna91 lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah szalone jesteście!! Przy piątku dziewczyny wariują no :P

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane

Witam się przy kawce :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dziekuję, oklaski później, teraz mogę iść spokojnie :D

cinnamon cookie, Mundek, AgaL, madzikk, Edycik lubią tę wiadomość

Wysłany: 9 października 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubyyyy wygrywasz szalony weekend z Małżonkiem w łóżku!!! Gratulacje :D

Ejrene, Mundek, AgaL, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Ruby Mistrz :D

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Ejrene:)
    i jak decydujesz sie na ziółka??

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Mundek jest?:)

Mundek lubi tę wiadomość

Wysłany: 9 października 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a mam pytanko z innej beczki :D te które farbują włosy na ciemno, co robicie by nie zafarbować skóry przy twarzy? :P słyszałam, że można nakładać krem do twarzy :> nie będzie głupio jak u fryzjerki sobie nałożę? :D pytam bo ostatnio fryzjerka niby wytarła mi trochę ale i tak się zafarbowało i parę dni miałam :/ a idę dziś i się zastanawiam jak tego uniknąć :D

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Witaj Ejrene:)
    i jak decydujesz sie na ziółka??

No właśnie nie wiem... Moja kolerzanka piła przez dwa cykle te na płodność i w drugim cyklu się im udało :) na dodatek kochali się wtedy tylko raz.

Mi to chyba jakieś na uspokojenie by się przydały bo strasznie nerwowa jestem, jeszcze w pracy to jako tako ale w domu to masakra :/

atdc15nmjt4tk663.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Dziewczyny a mam pytanko z innej beczki :D te które farbują włosy na ciemno, co robicie by nie zafarbować skóry przy twarzy? :P słyszałam, że można nakładać krem do twarzy :> nie będzie głupio jak u fryzjerki sobie nałożę? :D pytam bo ostatnio fryzjerka niby wytarła mi trochę ale i tak się zafarbowało i parę dni miałam :/ a idę dziś i się zastanawiam jak tego uniknąć :D

Oj nie pomogę bo nie farbuje włosów. A Ty na jaki kolor dziś się zdecydowałaś ? :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:

Ja dawałam krem ale i tak uszy miałam całe od farby :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytałam streszczenie tej chemi, dość smutne, pewni ebym cały film przepłakała...

Nudziło mi się na meetingu i powiem wam, że zastanawiam się nad grzywką, ale ni eiwem czy przy kwadratowej twarzy będzie to dobrze wyglądać...myślę o takiej prostej, gestej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 08:55

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)
    cinnamon cookie wrote:

Najlepsza jest wazelina kosmetyczna, w aptece ok 2 zł kosztuje. Po kremie zawsze mi coś zostawało a wazelina jest super.

Miłego dnia wszystkim :) Zmykam do pracy.

AgaL, cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym poszła do fryzjera ale po pierwsze sama nie wiem co mam zrobić z włosami czy zostawić długie jak mam, czy obciąć krótko jak kiedyś miałam a po drugie ciężko z dobrym fryzjerem u mnie.

Ja z fryzjerem mam jak z ginekologiem lubię zmieniać co jakiś czas na nowego ;)

AgaL, cinnamon cookie, katiuszaa lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Dzisiaj mam urlop : ) : ) właśnie spijam poranną kawkę i szukam przepisów co by tu dzisiaj dobrego upichcić. I stwierdziłam, że zrobię takie oto ciasteczka: http://www.mojewypieki.com/przepis/outrageous-chocolate-cookies .

Całą noc śniło mi się, że zażeram się tortem czekoladowym, wielkie kawały z pysznym kremem wpycham sobie do buzi ; ), dosłownie czułam smak przez sen. I jak tylko się obudziłam, stwierdziłam, że muszę coś słodkiego zrobić.

Poza tym kupiłam farby i męża cisnę, żeby zaczął malować, więc może uda nam się salon w weekend odmalować.

Acha, no i dzisiaj u nas imprezka, przychodzą nasi znajomi, więc będziemy pić zdrowie ANI ( Cynamon, niezle powiedzenie, nie znałam go ).

Edycik- dobrej zabawy : )

Miłego dnia dziewczyny, w końcu dzisiaj piątek : )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
‹‹ 397 398 399 400 401 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ