Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O i Cinnamonek się pojawił :)
    Widzę, że szampański humor:)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuję, że wygram...;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tam posiedzę jeszcze z 2 minuty może mi się poszczęści :P

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby spóźnisz się na meeting;):P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Czuję, że wygram...;)

Chyba jednak Ja :D

cinnamon cookie, AgaL, madzikk, luna91 lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah szalone jesteście!! Przy piątku dziewczyny wariują no :P

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane

Witam się przy kawce :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dziekuję, oklaski później, teraz mogę iść spokojnie :D

cinnamon cookie, Mundek, AgaL, madzikk, Edycik lubią tę wiadomość

Wysłany: 9 października 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubyyyy wygrywasz szalony weekend z Małżonkiem w łóżku!!! Gratulacje :D

Ejrene, Mundek, AgaL, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Ruby Mistrz :D

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Ejrene:)
    i jak decydujesz sie na ziółka??

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Mundek jest?:)

Mundek lubi tę wiadomość

Wysłany: 9 października 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a mam pytanko z innej beczki :D te które farbują włosy na ciemno, co robicie by nie zafarbować skóry przy twarzy? :P słyszałam, że można nakładać krem do twarzy :> nie będzie głupio jak u fryzjerki sobie nałożę? :D pytam bo ostatnio fryzjerka niby wytarła mi trochę ale i tak się zafarbowało i parę dni miałam :/ a idę dziś i się zastanawiam jak tego uniknąć :D

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Witaj Ejrene:)
    i jak decydujesz sie na ziółka??

No właśnie nie wiem... Moja kolerzanka piła przez dwa cykle te na płodność i w drugim cyklu się im udało :) na dodatek kochali się wtedy tylko raz.

Mi to chyba jakieś na uspokojenie by się przydały bo strasznie nerwowa jestem, jeszcze w pracy to jako tako ale w domu to masakra :/

atdc15nmjt4tk663.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Dziewczyny a mam pytanko z innej beczki :D te które farbują włosy na ciemno, co robicie by nie zafarbować skóry przy twarzy? :P słyszałam, że można nakładać krem do twarzy :> nie będzie głupio jak u fryzjerki sobie nałożę? :D pytam bo ostatnio fryzjerka niby wytarła mi trochę ale i tak się zafarbowało i parę dni miałam :/ a idę dziś i się zastanawiam jak tego uniknąć :D

Oj nie pomogę bo nie farbuje włosów. A Ty na jaki kolor dziś się zdecydowałaś ? :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:

Ja dawałam krem ale i tak uszy miałam całe od farby :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytałam streszczenie tej chemi, dość smutne, pewni ebym cały film przepłakała...

Nudziło mi się na meetingu i powiem wam, że zastanawiam się nad grzywką, ale ni eiwem czy przy kwadratowej twarzy będzie to dobrze wyglądać...myślę o takiej prostej, gestej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 08:55

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)
    cinnamon cookie wrote:

Najlepsza jest wazelina kosmetyczna, w aptece ok 2 zł kosztuje. Po kremie zawsze mi coś zostawało a wazelina jest super.

Miłego dnia wszystkim :) Zmykam do pracy.

AgaL, cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym poszła do fryzjera ale po pierwsze sama nie wiem co mam zrobić z włosami czy zostawić długie jak mam, czy obciąć krótko jak kiedyś miałam a po drugie ciężko z dobrym fryzjerem u mnie.

Ja z fryzjerem mam jak z ginekologiem lubię zmieniać co jakiś czas na nowego ;)

AgaL, cinnamon cookie, katiuszaa lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Dzisiaj mam urlop : ) : ) właśnie spijam poranną kawkę i szukam przepisów co by tu dzisiaj dobrego upichcić. I stwierdziłam, że zrobię takie oto ciasteczka: http://www.mojewypieki.com/przepis/outrageous-chocolate-cookies .

Całą noc śniło mi się, że zażeram się tortem czekoladowym, wielkie kawały z pysznym kremem wpycham sobie do buzi ; ), dosłownie czułam smak przez sen. I jak tylko się obudziłam, stwierdziłam, że muszę coś słodkiego zrobić.

Poza tym kupiłam farby i męża cisnę, żeby zaczął malować, więc może uda nam się salon w weekend odmalować.

Acha, no i dzisiaj u nas imprezka, przychodzą nasi znajomi, więc będziemy pić zdrowie ANI ( Cynamon, niezle powiedzenie, nie znałam go ).

Edycik- dobrej zabawy : )

Miłego dnia dziewczyny, w końcu dzisiaj piątek : )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
‹‹ 397 398 399 400 401 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ