Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a mam pytanko z innej beczki te które farbują włosy na ciemno, co robicie by nie zafarbować skóry przy twarzy? słyszałam, że można nakładać krem do twarzy :> nie będzie głupio jak u fryzjerki sobie nałożę? pytam bo ostatnio fryzjerka niby wytarła mi trochę ale i tak się zafarbowało i parę dni miałam a idę dziś i się zastanawiam jak tego uniknąć
-
AgaL wrote:Witaj Ejrene:)
i jak decydujesz sie na ziółka??
No właśnie nie wiem... Moja kolerzanka piła przez dwa cykle te na płodność i w drugim cyklu się im udało na dodatek kochali się wtedy tylko raz.
Mi to chyba jakieś na uspokojenie by się przydały bo strasznie nerwowa jestem, jeszcze w pracy to jako tako ale w domu to masakra -
cinnamon cookie wrote:Dziewczyny a mam pytanko z innej beczki te które farbują włosy na ciemno, co robicie by nie zafarbować skóry przy twarzy? słyszałam, że można nakładać krem do twarzy :> nie będzie głupio jak u fryzjerki sobie nałożę? pytam bo ostatnio fryzjerka niby wytarła mi trochę ale i tak się zafarbowało i parę dni miałam a idę dziś i się zastanawiam jak tego uniknąć
Oj nie pomogę bo nie farbuje włosów. A Ty na jaki kolor dziś się zdecydowałaś ? -
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Dziewczyny a mam pytanko z innej beczki te które farbują włosy na ciemno, co robicie by nie zafarbować skóry przy twarzy? słyszałam, że można nakładać krem do twarzy :> nie będzie głupio jak u fryzjerki sobie nałożę? pytam bo ostatnio fryzjerka niby wytarła mi trochę ale i tak się zafarbowało i parę dni miałam a idę dziś i się zastanawiam jak tego uniknąć
Ja dawałam krem ale i tak uszy miałam całe od farbycinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczytałam streszczenie tej chemi, dość smutne, pewni ebym cały film przepłakała...
Nudziło mi się na meetingu i powiem wam, że zastanawiam się nad grzywką, ale ni eiwem czy przy kwadratowej twarzy będzie to dobrze wyglądać...myślę o takiej prostej, gestejWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 08:55
-
Cześć Dziewczynycinnamon cookie wrote:Dziewczyny a mam pytanko z innej beczki te które farbują włosy na ciemno, co robicie by nie zafarbować skóry przy twarzy? słyszałam, że można nakładać krem do twarzy :> nie będzie głupio jak u fryzjerki sobie nałożę? pytam bo ostatnio fryzjerka niby wytarła mi trochę ale i tak się zafarbowało i parę dni miałam a idę dziś i się zastanawiam jak tego uniknąć
Najlepsza jest wazelina kosmetyczna, w aptece ok 2 zł kosztuje. Po kremie zawsze mi coś zostawało a wazelina jest super.
Miłego dnia wszystkim Zmykam do pracy.AgaL, cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Też bym poszła do fryzjera ale po pierwsze sama nie wiem co mam zrobić z włosami czy zostawić długie jak mam, czy obciąć krótko jak kiedyś miałam a po drugie ciężko z dobrym fryzjerem u mnie.
Ja z fryzjerem mam jak z ginekologiem lubię zmieniać co jakiś czas na nowego
AgaL, cinnamon cookie, katiuszaa lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
Dzisiaj mam urlop : ) : ) właśnie spijam poranną kawkę i szukam przepisów co by tu dzisiaj dobrego upichcić. I stwierdziłam, że zrobię takie oto ciasteczka: http://www.mojewypieki.com/przepis/outrageous-chocolate-cookies .
Całą noc śniło mi się, że zażeram się tortem czekoladowym, wielkie kawały z pysznym kremem wpycham sobie do buzi ; ), dosłownie czułam smak przez sen. I jak tylko się obudziłam, stwierdziłam, że muszę coś słodkiego zrobić.
Poza tym kupiłam farby i męża cisnę, żeby zaczął malować, więc może uda nam się salon w weekend odmalować.
Acha, no i dzisiaj u nas imprezka, przychodzą nasi znajomi, więc będziemy pić zdrowie ANI ( Cynamon, niezle powiedzenie, nie znałam go ).
Edycik- dobrej zabawy : )
Miłego dnia dziewczyny, w końcu dzisiaj piątek : )
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png