Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
EwelinaaKa wrote:Cześć dziewczyny... U mnie kolejny jesienno- zimowy dzień i w pracy 14st. Brrr...
Takie pytanko... Sprawdzam temperaturę dopiero drugi cykl i nie jestem w temacie za bardzo ... Otóż.. Po @ mam trochę podwyższona temperaturę co do poprzedniego cyklu. Tak 36,7, 36,8. Niestety nie wiem jaka miałam w czasie @, ponieważ nie mierzylam. Pewnie trzeba monitorować przez dłuższy okres, aby móc coś powiedzieć . @ przyszła w porę i była normalna. Czy to jakieś wahania hormonalne czy coś w tym stylu?
Ewelinakaa- a OF wyznaczył Ci dzień owulacji?https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ej tak narzekałam ostatnio po wizycie u ginekologa na mojego M, że ma takie podejście do lekarzy....a wczoraj mnie zaskoczył, że już pięknie jest umówiony na swoje badanie na środę
i znowu jest co opijać!AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
madzikk wrote:Witam sie z rana:)
Co to za fryzjerka ktora puszcza do domu z zafarbowana skora. Jak kiedys w domu farbowalam to chyba nakladama krem nivea albo bambino, ale faktycznie wazelina chyba najlepsza bedzie. I jak najbardziej Cynamonku smaruj i nikim sie nie przejmuj, lepiej zabezpieczac niz leczyc
Ejrene na uspokojenie najlepsza melisa lub rumianek. Ja wypijam zawsze wieczorkiem i spie bardzo gleboko:)
W poprzednim cyklu od chyba 7 dc do 13dc bralam wiesiolka, w tym cyklu od 1-13dc i wydaje mi sie ze to przez wiesiolek normuja mi sie hormony. Piersi juz mnie nie bolaly od dlugiego czasu, a tu nagle od poprzedniego cyklu od ok 20dc zaczely mnie znowu bolec. To dobry znak, bolec chyba powinny. A w obecnym cyklu moja tempka jest jakby odrysowana od linijki, nie ma drastycznych skokow ani spadkow, myslalam ze to wina termometra, fakt ze jest z jadnym miejscem po przecinku, ale wydaje mi sie ze to tez przez wiesiolka.
Wiem ze niektore maja torbiele po nim, ale u mnie chyba sklonnosci nie ma i ten wiesiolek w moim przypadku ma ogromna moc bo tez skora sie poprawila:)
Mialam testowac 15 pazdaiernika ale chyba sie wypisuje, tempka wlasnie spadla a testowac chcialam bo sie balam ze jak pojde do lekarza to moze krzywde zrobic jakby chcial usg robic, ale to chyba nie mozliwe szkoda mi tez testu. Zatestuje jak bedzie @ sie spozniac, jak cos to moze w przyszly weekend.
Milego piatku!
Madzikk co do boleści piersi przed okresem, to ostatnio mój gin mi powiedział że to dobry objaw, bo to zazwyczaj znaczy, że owu była, hormony działają prawidłowo.madzikk lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
EwelinaaKa żądne głupawe, ja dalej po dziesięc razy czytam i szukam jak to jest z tą owulacją, kiedy najlepiej serduszkować itp. Chyba nigdy się nie nauczę
Bratek lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ejrene wrote:No właśnie nie wiem... Moja kolerzanka piła przez dwa cykle te na płodność i w drugim cyklu się im udało na dodatek kochali się wtedy tylko raz.
Mi to chyba jakieś na uspokojenie by się przydały bo strasznie nerwowa jestem, jeszcze w pracy to jako tako ale w domu to masakra
Ejrene kochali się raz i się udało.... moja Siostra tak samo;)
a ja tak molestuje tego mojego MKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby teraz często farbuję bo przeszłam z bardzo jasnego blondu i szukam odpowiedniej fryzury ale jak dziś pofarbuję to później dopiero na Święta zrobię odrościk
Aga no właśnie, ta sama krew hahaha
wiem miałam szczęście widzieć ciebie i stwierdzam, że jak dla mnie w ciemniejszych wygladasz jak milion dolcówcinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Cześć Jaśminowa:)
prześlij wirtualnie troszkę słodyczy jak już upieczesz;)
Fajnie masz, ze wolne....ja ledwo dziś głowę od poduszki oderwałam;)
Co do włosów, to mam tak jak Ejrene pisze...mam długie, po zapuszczaniu czasochłonnym i mam ochotę ściąć, ścinam...i zaraz żałuje, ze nie mam długich i znowu zapuszczam...hehhe
Jak tylko upiekę zdam relację i prześlę słodkości wirtualnie do Was. Ja wszystkim wysyłam dietki, a sama ciastka wcinam ; )Paryzetka83, madzikk lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png