Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:czytałam streszczenie tej chemi, dość smutne, pewni ebym cały film przepłakała...
Nudziło mi się na meetingu i powiem wam, że zastanawiam się nad grzywką, ale ni eiwem czy przy kwadratowej twarzy będzie to dobrze wyglądać...myślę o takiej prostej, gestej
Ruby mnie facet namawia do grzywki i przemoc sie mie moge .
A co do farb to ja farbuje w domu , nie nakladam nic. Uzywam farby casting crem z loreala i po niej schodza plamy zwyklym mleczkiem do demakijazu. Kiedys farbowalam u fryzjera ale przerzucilam sie na dom , z tej farby jestem mega zadowolona, super kryje i dlugo sie trzyma.
Dziewczynki lece do gina dzisiaj bo moje plamienia i bol jajnika nie ustaja a to juz 7 dc . Trzymajcie kciuki !! -
Kaska1985 wrote:Ruby mnie facet namawia do grzywki i przemoc sie mie moge .
A co do farb to ja farbuje w domu , nie nakladam nic. Uzywam farby casting crem z loreala i po niej schodza plamy zwyklym mleczkiem do demakijazu. Kiedys farbowalam u fryzjera ale przerzucilam sie na dom , z tej farby jestem mega zadowolona, super kryje i dlugo sie trzyma.
Dziewczynki lece do gina dzisiaj bo moje plamienia i bol jajnika nie ustaja a to juz 7 dc . Trzymajcie kciuki !!Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aga jestem jestem tylko strasznie duzo mam dzisiaj roboty w pracy...
co do w.łosów to ostatnmio upatrzyłam sombre i bardzo podoba mi sie taka koloryzacja ale jakos cieżko mi sie zdecydowac. włosy bardzo duzo dla mnie znacza zawsze miałam długie i jakby cos posżło nie tak to chyba bym sobie nie darowala.
A ja w weekend ide na wesele a w niedziele na pokaz semilac jest akurat w Białymstoku wiec pójde popatrze co i jak z tymi hybrydami marzy mi sie swoje studio stylizacji paznokci to moja wielka pasja tylko mam świadomosc ze za mało wiem i musze sie podszkolić i moze kiedyc coś w tym kierunku otworze byłabym w siódmym niebie spełnienie moich marzeń
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Mundek wrote:Aga jestem jestem tylko strasznie duzo mam dzisiaj roboty w pracy...
co do w.łosów to ostatnmio upatrzyłam sombre i bardzo podoba mi sie taka koloryzacja ale jakos cieżko mi sie zdecydowac. włosy bardzo duzo dla mnie znacza zawsze miałam długie i jakby cos posżło nie tak to chyba bym sobie nie darowala.
A ja w weekend ide na wesele a w niedziele na pokaz semilac jest akurat w Białymstoku wiec pójde popatrze co i jak z tymi hybrydami marzy mi sie swoje studio stylizacji paznokci to moja wielka pasja tylko mam świadomosc ze za mało wiem i musze sie podszkolić i moze kiedyc coś w tym kierunku otworze byłabym w siódmym niebie spełnienie moich marzeń
O super, spełniaj marzenia! Powodzonka:)
Semilac to hybrydy? Lubię mieć zrobione pazurki, od razu czuję się bardziej kobiecoKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnya mi się marzy rozjaśnienie pewnie w przyszłym tygodniu sobie zrobię a grzywkę miałam całe dzieciństwo. Ja mam dużo włosów i właśnie proste. Problem z nią był tylko bo trzeba było często podcinać. Teraz głównie w kucyku chodzę bo to najszybciej i najprościej
-
nick nieaktualnyMundek wrote:Aga jestem jestem tylko strasznie duzo mam dzisiaj roboty w pracy...
No ja bardzo lubię Semilac. Zazwyczaj robię u kosmetyczki ale jak nie mam czasu to i sama coś umiem zrobić Mundek a ty z kąt jesteś? Może się do ciebie zapiszę na pazurkiAgaL lubi tę wiadomość
-
Ja kiedyś dostałam na Boże Narodzenie lampę do paznokci hybrydowych i od tego czasu robię sobie i rodzince właśnie lakierami Semilac, jak dla mnie są super, łatwo się nakładają i są trwałe. Ogólnie lubię mieć ładnie zrobione paznokcie
A słyszałyście o skarpetkach złuszczających do stóp? Przydałaby się moim stópkom kuracja po lecie i zakupiłam właśnie takie skarpetki ale siostra mi powiedziała, że jej znajoma przeszła w takich skarpetkach po podłodze i uwaga! odbarwiło kafelki! Musieli skuwać podłogę i kłaść nową. Masakra. -
ja mieszkam w Bielsku Podlaskim kiedy bede miała możliwośc to wstawie zdjęcia kilku mich pazurkowych dzieł ja oprócz rodzinki to póki co nikomu nie robiłam ale bardzo bym chciała... zapisze sie na kilka kursów chyba podszkole i coś rusze tak jak Aga pisze trzeba spełniac swoje marzenia a ja czuje że powinnam to robic w życiu bo praca w laboratorium nie jest aż tak twórcza niestety
AgaL lubi tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Wróciłam od fryzjerki teraz mam trochę inny odcień ombre, delikatnie chłodniejszy... I troszkę przycięte bo miałam zniszczone.. Jestem zadowolona co do paznokci to ja chodzę do swojej kosmetyczki już z 5 lat nie wyobrażam sobie już nie mieć zrobionych, za bardzo to wygodne
Mundek ja w Białymstoku studiowałam mam 100km do Białego a Ty ile? Tylko Ty z przeciwnej stronyAgaL, Mundek, Bratek lubią tę wiadomość
-
Lakiery hybrydowe muszę kupić bo lampę mam i lubię robić na stopach Semilac właśnie chyba najlepsze prawda? A skarpetki złuszczające kiedyś zamówiłyśmy z koleżanką na necie, to było dopiero jak wyszły na rynku i nic nie zeszło nam, ani tyci tyci od tamtej pory nie kupiłam z innej firmy, ale słyszałam że chyba z L'biotici są dobre
-
AgaL wrote:Kasia daj znać po, myślami jestem z Tobą:*
Dziękuje :* No wiec juz po... Torbieli nie ma, niestety wróciła endometrioza . Ognisko wielkości 2 groszy z tylu za macica . Na szczęście pęcherzyki ładnie rosną, w środę ide na kolejny monitoring. Tak sie zastanawiam, skoro endo wróciła to czy nie zapytać lekarza o badanie droznosci jajowodów. Napewno tam są tez jakieś ogniska i dlatego mimo owu nie moge zajść w ciaze .