Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Nom ja sama będę,wirtualnie z Wami;)
    a jemu już nie pozwolę, bo chyba przed tym badaniem nie powinien;)

o powinien przez 3 do 5 dni nie uprawiać 0heart.gif nawet sam ze sobą i nie pić alkoholu

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    o powinien przez 3 do 5 dni nie uprawiać 0heart.gif nawet sam ze sobą i nie pić alkoholu
    Właśnie wiem:) chyba mu to nawet powiedzieli przy rejestracji na badanie ;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Kaska1985 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    czytałam streszczenie tej chemi, dość smutne, pewni ebym cały film przepłakała...

Nudziło mi się na meetingu i powiem wam, że zastanawiam się nad grzywką, ale ni eiwem czy przy kwadratowej twarzy będzie to dobrze wyglądać...myślę o takiej prostej, gestej

Ruby mnie facet namawia do grzywki i przemoc sie mie moge :P.

A co do farb to ja farbuje w domu :), nie nakladam nic. Uzywam farby casting crem z loreala i po niej schodza plamy zwyklym mleczkiem do demakijazu. Kiedys farbowalam u fryzjera ale przerzucilam sie na dom :), z tej farby jestem mega zadowolona, super kryje i dlugo sie trzyma.

Dziewczynki lece do gina dzisiaj bo moje plamienia i bol jajnika nie ustaja a to juz 7 dc :(. Trzymajcie kciuki !!

zem3i09kl173cczw.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaska1985 wrote:
    Ruby mnie facet namawia do grzywki i przemoc sie mie moge :P.

A co do farb to ja farbuje w domu :), nie nakladam nic. Uzywam farby casting crem z loreala i po niej schodza plamy zwyklym mleczkiem do demakijazu. Kiedys farbowalam u fryzjera ale przerzucilam sie na dom :), z tej farby jestem mega zadowolona, super kryje i dlugo sie trzyma.

Dziewczynki lece do gina dzisiaj bo moje plamienia i bol jajnika nie ustaja a to juz 7 dc :(. Trzymajcie kciuki !!
    Kasia daj znać po, myślami jestem z Tobą:*

• majju Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem szczęśliwą posiadaczką prostej grzywki. I prostych włosów. Jak druty :) Jedyny minus to, że muszę codziennie po umyciu suszyć grzywę na okrągłej szczotce żeby nadać jej trochę objętości.

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach masz takie włosy jak ja zawsze chciałam :D

• Mundek Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jestem jestem tylko strasznie duzo mam dzisiaj roboty w pracy...
    co do w.łosów to ostatnmio upatrzyłam sombre i bardzo podoba mi sie taka koloryzacja ale jakos cieżko mi sie zdecydowac. włosy bardzo duzo dla mnie znacza zawsze miałam długie i jakby cos posżło nie tak to chyba bym sobie nie darowala.
    A ja w weekend ide na wesele a w niedziele na pokaz semilac jest akurat w Białymstoku wiec pójde popatrze co i jak z tymi hybrydami marzy mi sie swoje studio stylizacji paznokci to moja wielka pasja tylko mam świadomosc ze za mało wiem i musze sie podszkolić i moze kiedyc coś w tym kierunku otworze byłabym w siódmym niebie spełnienie moich marzeń

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    co do w.łosów to ostatnmio upatrzyłam sombre i bardzo podoba mi sie taka koloryzacja ale jakos cieżko mi sie zdecydowac. włosy bardzo duzo dla mnie znacza zawsze miałam długie i jakby cos posżło nie tak to chyba bym sobie nie darowala.
    A ja w weekend ide na wesele a w niedziele na pokaz semilac jest akurat w Białymstoku wiec pójde popatrze co i jak z tymi hybrydami marzy mi sie swoje studio stylizacji paznokci to moja wielka pasja tylko mam świadomosc ze za mało wiem i musze sie podszkolić i moze kiedyc coś w tym kierunku otworze byłabym w siódmym niebie spełnienie moich marzeń

O super, spełniaj marzenia! Powodzonka:)
    Semilac to hybrydy? Lubię mieć zrobione pazurki, od razu czuję się bardziej kobieco :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi się marzy rozjaśnienie ;) pewnie w przyszłym tygodniu sobie zrobię ;) a grzywkę miałam całe dzieciństwo. Ja mam dużo włosów i właśnie proste. Problem z nią był tylko bo trzeba było często podcinać. Teraz głównie w kucyku chodzę bo to najszybciej i najprościej

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:

No ja bardzo lubię Semilac. Zazwyczaj robię u kosmetyczki ale jak nie mam czasu to i sama coś umiem zrobić ;) Mundek a ty z kąt jesteś? Może się do ciebie zapiszę na pazurki

AgaL lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś dostałam na Boże Narodzenie lampę do paznokci hybrydowych i od tego czasu robię sobie i rodzince :) właśnie lakierami Semilac, jak dla mnie są super, łatwo się nakładają i są trwałe. Ogólnie lubię mieć ładnie zrobione paznokcie :)
    A słyszałyście o skarpetkach złuszczających do stóp? Przydałaby się moim stópkom kuracja po lecie i zakupiłam właśnie takie skarpetki ale siostra mi powiedziała, że jej znajoma przeszła w takich skarpetkach po podłodze i uwaga! odbarwiło kafelki! Musieli skuwać podłogę i kłaść nową. Masakra.

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mieszkam w Bielsku Podlaskim kiedy bede miała możliwośc to wstawie zdjęcia kilku mich pazurkowych dzieł :) ja oprócz rodzinki to póki co nikomu nie robiłam ale bardzo bym chciała... zapisze sie na kilka kursów chyba podszkole i coś rusze tak jak Aga pisze trzeba spełniac swoje marzenia a ja czuje że powinnam to robic w życiu bo praca w laboratorium nie jest aż tak twórcza niestety :)

AgaL lubi tę wiadomość

cykl 8
    długość cyklu ok 28dni
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maju słuszałam nawet mam zamiar uzyc ostatnio kupiłam takie i dobrze że móiwsz o tym odbarwianu bede bardziej uważac

cykl 8
    długość cyklu ok 28dni
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maju słuszałam nawet mam zamiar uzyc ostatnio kupiłam takie i dobrze że móiwsz o tym odbarwianu bede bardziej uważac

cykl 8
    długość cyklu ok 28dni
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam od fryzjerki :) teraz mam trochę inny odcień ombre, delikatnie chłodniejszy... I troszkę przycięte bo miałam zniszczone.. Jestem zadowolona :) co do paznokci to ja chodzę do swojej kosmetyczki już z 5 lat :) nie wyobrażam sobie już nie mieć zrobionych, za bardzo to wygodne :P
    Mundek ja w Białymstoku studiowałam :) mam 100km do Białego a Ty ile? Tylko Ty z przeciwnej strony ;)

AgaL, Mundek, Bratek lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lakiery hybrydowe muszę kupić bo lampę mam i lubię robić na stopach :) Semilac właśnie chyba najlepsze prawda? A skarpetki złuszczające kiedyś zamówiłyśmy z koleżanką na necie, to było dopiero jak wyszły na rynku i nic nie zeszło nam, ani tyci tyci :P od tamtej pory nie kupiłam z innej firmy, ale słyszałam że chyba z L'biotici są dobre :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wypłacie idę do fryzjera i zrobić pazurki!:)

Mundek, madzikk, cinnamon cookie, katiuszaa lubią tę wiadomość

• Mundek Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam 50 km do Białego od siebie a co do skarpetek nie wiem pierwszy raz bede używała

cykl 8
    długość cyklu ok 28dni
  • Kaska1985 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Kasia daj znać po, myślami jestem z Tobą:*

Dziękuje :* No wiec juz po... Torbieli nie ma, niestety wróciła endometrioza :(. Ognisko wielkości 2 groszy z tylu za macica :(. Na szczęście pęcherzyki ładnie rosną, w środę ide na kolejny monitoring. Tak sie zastanawiam, skoro endo wróciła to czy nie zapytać lekarza o badanie droznosci jajowodów. Napewno tam są tez jakieś ogniska i dlatego mimo owu nie moge zajść w ciaze :(.

zem3i09kl173cczw.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo ja tez marzylam zawsze o prostych wlosach ale niestety mam krecone :(

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 401 402 403 404 405 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ