Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ejrene wrote:Jasminowa daj znać czy ciastka wyszły też często korzystam z tej strony.
Ejrene, ja właśnie też często z tej strony piekę : ) Wigilijne kapuśniaczki z tej strony jak zrobiłam w zeszłe święta to był odlot, rodzina się wręcz rzuciła na nie.Były mega delikatne, rozpływały się w ustach. W tym roku też będę robiła na święta.
Też uwielbiamy " malinową chmurkę" , w zeszły weekend ją robiłam.
Uwielbiam tę stronę, zazwyczaj wszystko jest pyszne. No może babeczki raz robiłam, które mogłyby być lepsze, były trochę za suche.
AgaL lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Cześć kochane plotkary, ciężko za wami nadąrzyć
Ja też dziś będę farbować, marzy mi się czerwień i taką farbkę nawet już zakupiłam
Co do planów na weekend to u nas jest festiwal światła i wybieramy się na nocny spacer podziwiać instalacje a potem spać! Wczoraj wróciłam z koncertu ok północy i przysypiam w pracy.
Madzikk to widzę że my się możemy umawiać na testowanie, bo nam @ w tak samo wypada
madzikk lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka83 wrote:Cześć kochane plotkary, ciężko za wami nadąrzyć
Ja też dziś będę farbować, marzy mi się czerwień i taką farbkę nawet już zakupiłam
Co do planów na weekend to u nas jest festiwal światła i wybieramy się na nocny spacer podziwiać instalacje a potem spać! Wczoraj wróciłam z koncertu ok północy i przysypiam w pracy.
Madzikk to widzę że my się możemy umawiać na testowanie, bo nam @ w tak samo wypadaParyzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Paryzetka83 wrote:Cześć kochane plotkary, ciężko za wami nadąrzyć
Madzikk to widzę że my się możemy umawiać na testowanie, bo nam @ w tak samo wypada
ale nawet nie myslę o testowaniu, w tym miesiącu odpuściłam.
Ale mnie zaciekawiłaś tym festiwalem światła, super:)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
madzikk wrote:Dokladnie tak samo nam wypada, ja ty i Agulek, i jak to mozliwe ze wszystkie trzy mamy po 32 lata czyzby trojaczki:) Cynamonku tylko bez zazdrosci:)
Paryzetka83, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Hej hej mi też tak samo wypada @
ale nawet nie myslę o testowaniu, w tym miesiącu odpuściłam.
Ale mnie zaciekawiłaś tym festiwalem światła, super:)AgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
AgaL wrote:Madzikk, Paryzetka na który dzień stawiacie Waszą owulację w tym cyklu?
ja myślę 13,14 dc, ale nie wiem na 100 bo nie mierzę temp
Majju jak spodziewasz sie @ 13.10 to wg. Mnie troszeczke za wczesnie na siuranieAgaL lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Nie spodziewałam się nawet innego wyniku testu więc jest ok Wierzę w cuda (nawet byłam świadkiem jednego) ale dzisiaj siknęłam tak o sobie na nic nie licząc. Wyjeżdżam na weekend do mamusi to zajmę sobie głowę czymś innym i jak @ nie będzie w poniedziałek to wtedy zatestuję jeszcze raz.
AgaL lubi tę wiadomość