X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    czytałam streszczenie tej chemi, dość smutne, pewni ebym cały film przepłakała...

Nudziło mi się na meetingu i powiem wam, że zastanawiam się nad grzywką, ale ni eiwem czy przy kwadratowej twarzy będzie to dobrze wyglądać...myślę o takiej prostej, gestej
    Ruby ja miałam taką kiedyś. Niby fajnie, ale doprowadzało mnie do szału prostowanie jej i na wilgoci się odkształcała. Ja mam podatne włosy na kręcenie.
    Ale teraz sama myślę do moich długich włosów zrobić grzywkę taką na bok, dłuższą.... i kusi mnie oj kusi

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    czytałam streszczenie tej chemi, dość smutne, pewni ebym cały film przepłakała...

Nudziło mi się na meetingu i powiem wam, że zastanawiam się nad grzywką, ale ni eiwem czy przy kwadratowej twarzy będzie to dobrze wyglądać...myślę o takiej prostej, gestej

Ruby, ja 2 razy obcinałam grzwkę i 2 razy żałowałam...
    Grzywka jest fajna przy idealnie prostych włosach, ja takich nie mam.
    Za to mojej córce jak obcięłam, a ma włosy mega proste, to wyglądała super ( choć jej się nie podobało ; )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    No właśnie nie wiem... Moja kolerzanka piła przez dwa cykle te na płodność i w drugim cyklu się im udało :) na dodatek kochali się wtedy tylko raz.

Mi to chyba jakieś na uspokojenie by się przydały bo strasznie nerwowa jestem, jeszcze w pracy to jako tako ale w domu to masakra :/

EJrene to na nerwowość ta wersja relaks i przyjemność, najlepsza smakowo:)
    ja może też do tego wrócę, ale po rozmowie z ginem

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Za to mojej córce jak obcięłam, a ma włosy mega proste, to wyglądała super ( choć jej się nie podobało ; )
    Popieram, muszą być odpowiednie włosy do tego !

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:

Ja mam to samo, też zawsze żałowałam, ale jak się widzdziałam wczoraj na zdjęciu to powiem wam, że tak inaczej , też fajnie. Jam mam długie dość proste włosy ale też pamietam tak jak Aga pisze,że jak wilgotno to już nie była taka ładna i mówiłam, że nigdy więcej....a teraz znów mnie kusi....

Jedno wiem na pewno nigdy przenigdy nie zrobie grzywki na bok takiej wyskubanej...:D

• Jasminowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Kochane muszę się pochwalić dziś mamy rocznicę pierwszą od kiedy zamieszkaliśmy razem :):) dokładnie rok temu się przeprowadzaliśmy na swoje :)

Aga- to Wasze zdrówko : ) szczęścia i dzisiątek takich rocznic z coraz liczniejszą gromadką ; )

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Jaśminowa:):)
    prześlij wirtualnie troszkę słodyczy jak już upieczesz;)
    Fajnie masz, ze wolne....ja ledwo dziś głowę od poduszki oderwałam;)

Co do włosów, to mam tak jak Ejrene pisze...mam długie, po zapuszczaniu czasochłonnym i mam ochotę ściąć, ścinam...i zaraz żałuje, ze nie mam długich i znowu zapuszczam...hehhe ;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Aga- to Wasze zdrówko : ) szczęścia i dzisiątek takich rocznic z coraz liczniejszą gromadką ; )

Dziękuje Kochana :):)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ja mam to samo, też zawsze żałowałam, ale jak się widzdziałam wczoraj na zdjęciu to powiem wam, że tak inaczej , też fajnie. Jam mam długie dość proste włosy ale też pamietam tak jak Aga pisze,że jak wilgotno to już nie była taka ładna i mówiłam, że nigdy więcej....a teraz znów mnie kusi....

Jedno wiem na pewno nigdy przenigdy nie zrobie grzywki na bok takiej wyskubanej...:D

O widzisz a miałaś taką na bok wyskubaną???

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Oj nie pomogę bo nie farbuje włosów. A Ty na jaki kolor dziś się zdecydowałaś ? :)
    Ostatnio zrobiłam ombre i podoba mi się ale chcę więcej ciemnego :) bo w tej chwili ciemne to tak 1/3 a wolałabym trochę więcej :) w ciepłym odcieniu brązu i blondu :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby czy Ty dziś masz monopol na rozpoczynanie nowych stron ?:D

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ostatnio zrobiłam ombre i podoba mi się ale chcę więcej ciemnego :) bo w tej chwili ciemne to tak 1/3 a wolałabym trochę więcej :) w ciepłym odcieniu brązu i blondu :)
    Musisz ślicznie wyglądać:)
    to kupuj wazelinkę, przyda Ci się też do innych celów :D hahha

• EwelinaaKa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny... U mnie kolejny jesienno- zimowy dzień i w pracy 14st. Brrr...

Takie pytanko... Sprawdzam temperaturę dopiero drugi cykl i nie jestem w temacie za bardzo ... Otóż.. Po @ mam trochę podwyższona temperaturę co do poprzedniego cyklu. Tak 36,7, 36,8. Niestety nie wiem jaka miałam w czasie @, ponieważ nie mierzylam. Pewnie trzeba monitorować przez dłuższy okres, aby móc coś powiedzieć . @ przyszła w porę i była normalna. Czy to jakieś wahania hormonalne czy coś w tym stylu?

2da6343587.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    O widzisz a miałaś taką na bok wyskubaną???

Miałam i też załowałam :D

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa ja nigdy nie mierzyłam w czasie @, tylko zaczynałam po. A co do Twojego pytania....to sama nie wiem. Chyba masz w porządku, mierz teraz cały cykl i zobaczysz jak Ci Ovu wyznaczy owulacje.

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Miałam i też załowałam :D
    O to nie robię ;) jeszcze teraz na zimę....

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinamon- to masz idealny kolor jak dla mnie. Za 2 tyg wybiorę się do fryzjera i takie właśnie złożę mu zlecenie. Masz 1/3 to i tak dużo, ja mam mniej i widzę, że lepiej mój blond wygląda, jak jest ciemniejszy od skóry.

Wiola- miłego dnia w pracy : )

• madzikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z rana:)

Co to za fryzjerka ktora puszcza do domu z zafarbowana skora. Jak kiedys w domu farbowalam to chyba nakladama krem nivea albo bambino, ale faktycznie wazelina chyba najlepsza bedzie. I jak najbardziej Cynamonku smaruj i nikim sie nie przejmuj, lepiej zabezpieczac niz leczyc ;)

Ejrene na uspokojenie najlepsza melisa lub rumianek. Ja wypijam zawsze wieczorkiem i spie bardzo gleboko:)

W poprzednim cyklu od chyba 7 dc do 13dc bralam wiesiolka, w tym cyklu od 1-13dc i wydaje mi sie ze to przez wiesiolek normuja mi sie hormony. Piersi juz mnie nie bolaly od dlugiego czasu, a tu nagle od poprzedniego cyklu od ok 20dc zaczely mnie znowu bolec. To dobry znak, bolec chyba powinny. A w obecnym cyklu moja tempka jest jakby odrysowana od linijki, nie ma drastycznych skokow ani spadkow, myslalam ze to wina termometra, fakt ze jest z jadnym miejscem po przecinku, ale wydaje mi sie ze to tez przez wiesiolka.
    Wiem ze niektore maja torbiele po nim, ale u mnie chyba sklonnosci nie ma i ten wiesiolek w moim przypadku ma ogromna moc bo tez skora sie poprawila:)

Mialam testowac 15 pazdaiernika ale chyba sie wypisuje, tempka wlasnie spadla a testowac chcialam bo sie balam ze jak pojde do lekarza to moze krzywde zrobic jakby chcial usg robic, ale to chyba nie mozliwe :) szkoda mi tez testu. Zatestuje jak bedzie @ sie spozniac, jak cos to moze w przyszly weekend.

Milego piatku!

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa wrote:
    Cześć dziewczyny... U mnie kolejny jesienno- zimowy dzień i w pracy 14st. Brrr...

Takie pytanko... Sprawdzam temperaturę dopiero drugi cykl i nie jestem w temacie za bardzo ... Otóż.. Po @ mam trochę podwyższona temperaturę co do poprzedniego cyklu. Tak 36,7, 36,8. Niestety nie wiem jaka miałam w czasie @, ponieważ nie mierzylam. Pewnie trzeba monitorować przez dłuższy okres, aby móc coś powiedzieć . @ przyszła w porę i była normalna. Czy to jakieś wahania hormonalne czy coś w tym stylu?

po @ zawsze tempka podwyższona potem spada przy kolejnej @ :)

Aga zapłaciłam tu i ówdzie to rozpoczynam ;)
    też mam długie potem ścinam na boba potem znowu zapuszczam i tak w kółko, al eteraz już na boba nie zetnę jak już to delikatni epodetnę :)

Cinamon a ty też często malujesz te włosy...pamiętam, że po mnie ostatnio robiłaś czyli jakiś miesiąc temu?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej tak narzekałam ostatnio po wizycie u ginekologa na mojego M, że ma takie podejście do lekarzy....a wczoraj mnie zaskoczył, że już pięknie jest umówiony na swoje badanie na środę:)

Ejrene, cinnamon cookie, Paryzetka83, majju, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość

‹‹ 398 399 400 401 402 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ