Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby wrote:czytałam streszczenie tej chemi, dość smutne, pewni ebym cały film przepłakała...
Nudziło mi się na meetingu i powiem wam, że zastanawiam się nad grzywką, ale ni eiwem czy przy kwadratowej twarzy będzie to dobrze wyglądać...myślę o takiej prostej, gestej
Ale teraz sama myślę do moich długich włosów zrobić grzywkę taką na bok, dłuższą.... i kusi mnie oj kusiKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby wrote:czytałam streszczenie tej chemi, dość smutne, pewni ebym cały film przepłakała...
Nudziło mi się na meetingu i powiem wam, że zastanawiam się nad grzywką, ale ni eiwem czy przy kwadratowej twarzy będzie to dobrze wyglądać...myślę o takiej prostej, gestej
Ruby, ja 2 razy obcinałam grzwkę i 2 razy żałowałam...
Grzywka jest fajna przy idealnie prostych włosach, ja takich nie mam.
Za to mojej córce jak obcięłam, a ma włosy mega proste, to wyglądała super ( choć jej się nie podobało ; )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Ejrene wrote:No właśnie nie wiem... Moja kolerzanka piła przez dwa cykle te na płodność i w drugim cyklu się im udało na dodatek kochali się wtedy tylko raz.
Mi to chyba jakieś na uspokojenie by się przydały bo strasznie nerwowa jestem, jeszcze w pracy to jako tako ale w domu to masakra
EJrene to na nerwowość ta wersja relaks i przyjemność, najlepsza smakowo:)
ja może też do tego wrócę, ale po rozmowie z ginemKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Jasminowa wrote:Ruby, ja 2 razy obcinałam grzwkę i 2 razy żałowałam...
Za to mojej córce jak obcięłam, a ma włosy mega proste, to wyglądała super ( choć jej się nie podobało ; )Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Ruby, ja 2 razy obcinałam grzwkę i 2 razy żałowałam...
Za to mojej córce jak obcięłam, a ma włosy mega proste, to wyglądała super ( choć jej się nie podobało ; )
Ja mam to samo, też zawsze żałowałam, ale jak się widzdziałam wczoraj na zdjęciu to powiem wam, że tak inaczej , też fajnie. Jam mam długie dość proste włosy ale też pamietam tak jak Aga pisze,że jak wilgotno to już nie była taka ładna i mówiłam, że nigdy więcej....a teraz znów mnie kusi....
Jedno wiem na pewno nigdy przenigdy nie zrobie grzywki na bok takiej wyskubanej... -
AgaL wrote:Kochane muszę się pochwalić dziś mamy rocznicę pierwszą od kiedy zamieszkaliśmy razem dokładnie rok temu się przeprowadzaliśmy na swoje
Aga- to Wasze zdrówko : ) szczęścia i dzisiątek takich rocznic z coraz liczniejszą gromadką ; )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Cześć Jaśminowa:)
prześlij wirtualnie troszkę słodyczy jak już upieczesz;)
Fajnie masz, ze wolne....ja ledwo dziś głowę od poduszki oderwałam;)
Co do włosów, to mam tak jak Ejrene pisze...mam długie, po zapuszczaniu czasochłonnym i mam ochotę ściąć, ścinam...i zaraz żałuje, ze nie mam długich i znowu zapuszczam...hehheKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby wrote:Ja mam to samo, też zawsze żałowałam, ale jak się widzdziałam wczoraj na zdjęciu to powiem wam, że tak inaczej , też fajnie. Jam mam długie dość proste włosy ale też pamietam tak jak Aga pisze,że jak wilgotno to już nie była taka ładna i mówiłam, że nigdy więcej....a teraz znów mnie kusi....
Jedno wiem na pewno nigdy przenigdy nie zrobie grzywki na bok takiej wyskubanej...
O widzisz a miałaś taką na bok wyskubaną???Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ejrene wrote:Oj nie pomogę bo nie farbuje włosów. A Ty na jaki kolor dziś się zdecydowałaś ?
-
cinnamon cookie wrote:Ostatnio zrobiłam ombre i podoba mi się ale chcę więcej ciemnego bo w tej chwili ciemne to tak 1/3 a wolałabym trochę więcej w ciepłym odcieniu brązu i blondu
to kupuj wazelinkę, przyda Ci się też do innych celów hahhacinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Cześć dziewczyny... U mnie kolejny jesienno- zimowy dzień i w pracy 14st. Brrr...
Takie pytanko... Sprawdzam temperaturę dopiero drugi cykl i nie jestem w temacie za bardzo ... Otóż.. Po @ mam trochę podwyższona temperaturę co do poprzedniego cyklu. Tak 36,7, 36,8. Niestety nie wiem jaka miałam w czasie @, ponieważ nie mierzylam. Pewnie trzeba monitorować przez dłuższy okres, aby móc coś powiedzieć . @ przyszła w porę i była normalna. Czy to jakieś wahania hormonalne czy coś w tym stylu? -
nick nieaktualny
-
EwelinaaKa ja nigdy nie mierzyłam w czasie @, tylko zaczynałam po. A co do Twojego pytania....to sama nie wiem. Chyba masz w porządku, mierz teraz cały cykl i zobaczysz jak Ci Ovu wyznaczy owulacje.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Cinamon- to masz idealny kolor jak dla mnie. Za 2 tyg wybiorę się do fryzjera i takie właśnie złożę mu zlecenie. Masz 1/3 to i tak dużo, ja mam mniej i widzę, że lepiej mój blond wygląda, jak jest ciemniejszy od skóry.
Wiola- miłego dnia w pracy : )cinnamon cookie lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Witam sie z rana:)
Co to za fryzjerka ktora puszcza do domu z zafarbowana skora. Jak kiedys w domu farbowalam to chyba nakladama krem nivea albo bambino, ale faktycznie wazelina chyba najlepsza bedzie. I jak najbardziej Cynamonku smaruj i nikim sie nie przejmuj, lepiej zabezpieczac niz leczyc
Ejrene na uspokojenie najlepsza melisa lub rumianek. Ja wypijam zawsze wieczorkiem i spie bardzo gleboko:)
W poprzednim cyklu od chyba 7 dc do 13dc bralam wiesiolka, w tym cyklu od 1-13dc i wydaje mi sie ze to przez wiesiolek normuja mi sie hormony. Piersi juz mnie nie bolaly od dlugiego czasu, a tu nagle od poprzedniego cyklu od ok 20dc zaczely mnie znowu bolec. To dobry znak, bolec chyba powinny. A w obecnym cyklu moja tempka jest jakby odrysowana od linijki, nie ma drastycznych skokow ani spadkow, myslalam ze to wina termometra, fakt ze jest z jadnym miejscem po przecinku, ale wydaje mi sie ze to tez przez wiesiolka.
Wiem ze niektore maja torbiele po nim, ale u mnie chyba sklonnosci nie ma i ten wiesiolek w moim przypadku ma ogromna moc bo tez skora sie poprawila:)
Mialam testowac 15 pazdaiernika ale chyba sie wypisuje, tempka wlasnie spadla a testowac chcialam bo sie balam ze jak pojde do lekarza to moze krzywde zrobic jakby chcial usg robic, ale to chyba nie mozliwe szkoda mi tez testu. Zatestuje jak bedzie @ sie spozniac, jak cos to moze w przyszly weekend.
Milego piatku!cinnamon cookie lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyEwelinaaKa wrote:Cześć dziewczyny... U mnie kolejny jesienno- zimowy dzień i w pracy 14st. Brrr...
Takie pytanko... Sprawdzam temperaturę dopiero drugi cykl i nie jestem w temacie za bardzo ... Otóż.. Po @ mam trochę podwyższona temperaturę co do poprzedniego cyklu. Tak 36,7, 36,8. Niestety nie wiem jaka miałam w czasie @, ponieważ nie mierzylam. Pewnie trzeba monitorować przez dłuższy okres, aby móc coś powiedzieć . @ przyszła w porę i była normalna. Czy to jakieś wahania hormonalne czy coś w tym stylu?
po @ zawsze tempka podwyższona potem spada przy kolejnej @
Aga zapłaciłam tu i ówdzie to rozpoczynam
też mam długie potem ścinam na boba potem znowu zapuszczam i tak w kółko, al eteraz już na boba nie zetnę jak już to delikatni epodetnę
Cinamon a ty też często malujesz te włosy...pamiętam, że po mnie ostatnio robiłaś czyli jakiś miesiąc temu? -
Ej tak narzekałam ostatnio po wizycie u ginekologa na mojego M, że ma takie podejście do lekarzy....a wczoraj mnie zaskoczył, że już pięknie jest umówiony na swoje badanie na środę
Ejrene, cinnamon cookie, Paryzetka83, majju, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę