Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie z młodym oglądamy Chip i Dale :-D Ruby mój aniołkiem nie jest ale nie bije innych dzieci. Wiadomo, że czasem się posprzeczają ale nie pozwolę właśnie żeby przychodził ze szkoły z limem i to za pozwoleniem opiekunki na świetlicy. Tamtemu uwagi nie zwróciła. Jestem przewrażliwiona już na tą szkołę i chyba w końcu naślę na nich jakąś kontrolę. W tamtym roku młody sam wyszedł sobie ze szkoły i gdyby nie ojciec kolegi z klasy to nie wiem jak by to było. Wyszedł i chciał czekać na mnie przed szkołą. Oczywiście rozmowy były. Do tego tydzień później moja mama poszła po młodego a babka na świetlicy powiedziała, że Jasiek już dawno jest odebrany. Moja mama do mnie dzwoni a ja zawał. Jak nie ma Jaśka? No i był na dodatkowych zajęciach w bibliotece. Nie wiedziały w ogóle co się z dzieckiem dzieje. No i do tego jeszcze chłopiec z rodziny zastępczej odebrany rodzicom naturalnym namawiał młodego żeby chodził z nim do toalety, tam namawiał na różne rzeczy. Przez dobry miesiąc dziecko przychodziło mi do domu z bólami głowy i rozwolnieniem. A jak wszystko wyszło na jaw od razu ustąpiło. A pierwsza noc po tym to było łóżko całe zmoczone. Także mały a już trochę przeżył.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i właśnie się wkurzyłam bo na starym forum na którym się udzielałam babka napisała, że wpadła w 3 ciążę i jej nie chce!!! Zawiodła antykoncepcja :-(

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa ale historie w tej szkole faktycznie.

Ja też ogladam mecz.

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    No i właśnie się wkurzyłam bo na starym forum na którym się udzielałam babka napisała, że wpadła w 3 ciążę i jej nie chce!!! Zawiodła antykoncepcja :-(
    Nie ma sprawiedliwości na świecie :( Ja po poronieniu leżałam na sali z dziewczyną w trzeciej ciąży, mówiła że to wpadka, że nie wie jak sobie z 3 poradzą finansowo, że to nie jest dobry moment itd. Obie trafiłyśmy z krwawieniem, u niej ciąża się utrzymała a ja niestety straciłam.

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopaa matko boska ale przeżycia, z tym w toalecie to już masakra, nie wyobrażam nawet sobie :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też oglądam mecz bo mój przeżywa :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola90 wrote:
    Nie ma sprawiedliwości na świecie :( Ja po poronieniu leżałam na sali z dziewczyną w trzeciej ciąży, mówiła że to wpadka, że nie wie jak sobie z 3 poradzą finansowo, że to nie jest dobry moment itd. Obie trafiłyśmy z krwawieniem, u niej ciąża się utrzymała a ja niestety straciłam.

i gdzie tu jet sprawiedliwość? właśnie w takich momentach wątpię czy tam na górze jest ktoś

• Kaska1985 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola90 wrote:

Ja tez czasem mysle, ze nie ma sprawiedliwości i sie zastanawiam nad Tym Na Gorze :(... Tak samo mysle ze nie ma sprawiedliwości jak dzidzie na śmietniku sie znajduje albo pomordowane w zamrazarkach ach nawet nie chce o tym myślec :( :(

zem3i09kl173cczw.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    carolqu - cudowne wieści idziecie z Lunką łeb w łeb bo u niej 1,2 cm o ile się nie mylę;)

Jestem monotematyczna ale dzisiaj ten opatrunek z jonami srebra zszedł bez żadnego przyklejenia , genialne!!!

Kjopaa zwróć uwagę kiedy trzeba i bądź czujna, nawet bardzo...z tym nie ma żartów, nie możesz pozwolić żeby młody obrywał, a tym bardziej żeby Pani wmawiała, że to on zaczynał...ja nie jestem z tych matek które tylko swoje dzieci chwalą pod niebiosa ale też nie pozwolę krzywdzić dziecka bo każda matka najlepiej zna swoje dziecko i wie kiedy ktoś o nim mówi prawdę a kiedy blefuje...

dziewczyny ja też mam wszystkie rzeczy po Nince od zabawek po łóżeczko i ciuchy bo wiem, że będę miała drugą córeczkę i kto wie czy nie jeszcze jedno potem :D

Ugotowałam pyszne danie, ale dodałam soczewicę bo miałam i zdrowa jest i w ogóle, a mój mi zaczął wybrzydzać, że bez soczewicy było by dobre a tak to mu nie smakuje...i jak tu się zmobilizować do bzykanka jak on mi taki strzał w kolano serwuje? :P
    Ruby przerwa w meczu... czyżbyś Męża oderwała od tv, tak jak wczoraj mówiłaś?:)

madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na szczęście to też był 5-cio latek. Ale jeździłam z młodym do psychologa czy na jego psychice nic się nie odbiło. Wciągnęli nas pod opiekę kilku lekarzy dla dzieci molestowanych seksualnie. Żeby nie było że takie bardzo straszne rzeczy się działy- młody wykorzystywany seksualnie nie był w sensie <3.

Wiola ja bym chyba nie wytrzymała jak bym leżała dalej z tą kobietą po poronieniu. Wiem, że różnie bywa ale.....

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby przerwa w meczu... czyżbyś Męża oderwała od tv, tak jak wczoraj mówiłaś?:)

kurka chcialam, serio, ale zdążyłam tylko wziąć prysznic i umyć zęby :/ a tu już druga połowa leci...ale po meczu nie odpuszczę! :)

AgaL, Kjopa3, madzikk lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądam "Przyjaciółki"...w tych serialach zawsze wszystko jest tak idealne....

• AgaL Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane co do wątpliwości czy Tam Na Górze Ktoś jest, to ja wierzę że na 100% jest.
    I będę się modlić podwójnie, za te wątpiące i za resztę.....kiedyś gdy ja miałam pełen wątpliwości czas, pewien braciszek-zakonnik powiedział mi, że wątpliwości są dobre, to znaczy że szukamy, pytamy, otwieramy się. A Ten Ktoś sam do nas przyjdzie:)

Kaska1985, luna91, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mecz się kończy, szkoda że tak się skończył :( a teraz uciekam bo czeka mnie jeszcze nie lada przeprawa z moim m :P

dobranoc :*

• AgaL Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    mecz się kończy, szkoda że tak się skończył :( a teraz uciekam bo czeka mnie jeszcze nie lada przeprawa z moim m :P

dobranoc :*
    Upojnej nocy:)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruuubyyy gol!!! WY tez dziś strzelajcie w bramke :D

luna91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeeeeednak Lewandowski <3 także my też dzisiaj strzelamy celnie a co!!!

AgaL, Kaska1985, Carolq, Edycik, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak się zakończył mecz?

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Kaska1985 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goool dziewczyny dzisiaj nasze chłopaki niech tez nam strzelają :)

zem3i09kl173cczw.png
  • AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    To jak się zakończył mecz?
    2:2

‹‹ 395 396 397 398 399 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ