Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie z młodym oglądamy Chip i Dale Ruby mój aniołkiem nie jest ale nie bije innych dzieci. Wiadomo, że czasem się posprzeczają ale nie pozwolę właśnie żeby przychodził ze szkoły z limem i to za pozwoleniem opiekunki na świetlicy. Tamtemu uwagi nie zwróciła. Jestem przewrażliwiona już na tą szkołę i chyba w końcu naślę na nich jakąś kontrolę. W tamtym roku młody sam wyszedł sobie ze szkoły i gdyby nie ojciec kolegi z klasy to nie wiem jak by to było. Wyszedł i chciał czekać na mnie przed szkołą. Oczywiście rozmowy były. Do tego tydzień później moja mama poszła po młodego a babka na świetlicy powiedziała, że Jasiek już dawno jest odebrany. Moja mama do mnie dzwoni a ja zawał. Jak nie ma Jaśka? No i był na dodatkowych zajęciach w bibliotece. Nie wiedziały w ogóle co się z dzieckiem dzieje. No i do tego jeszcze chłopiec z rodziny zastępczej odebrany rodzicom naturalnym namawiał młodego żeby chodził z nim do toalety, tam namawiał na różne rzeczy. Przez dobry miesiąc dziecko przychodziło mi do domu z bólami głowy i rozwolnieniem. A jak wszystko wyszło na jaw od razu ustąpiło. A pierwsza noc po tym to było łóżko całe zmoczone. Także mały a już trochę przeżył.
-
Kjopa3 wrote:No i właśnie się wkurzyłam bo na starym forum na którym się udzielałam babka napisała, że wpadła w 3 ciążę i jej nie chce!!! Zawiodła antykoncepcja
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiola90 wrote:Nie ma sprawiedliwości na świecie Ja po poronieniu leżałam na sali z dziewczyną w trzeciej ciąży, mówiła że to wpadka, że nie wie jak sobie z 3 poradzą finansowo, że to nie jest dobry moment itd. Obie trafiłyśmy z krwawieniem, u niej ciąża się utrzymała a ja niestety straciłam.
i gdzie tu jet sprawiedliwość? właśnie w takich momentach wątpię czy tam na górze jest ktoś -
Wiola90 wrote:Nie ma sprawiedliwości na świecie Ja po poronieniu leżałam na sali z dziewczyną w trzeciej ciąży, mówiła że to wpadka, że nie wie jak sobie z 3 poradzą finansowo, że to nie jest dobry moment itd. Obie trafiłyśmy z krwawieniem, u niej ciąża się utrzymała a ja niestety straciłam.
Ja tez czasem mysle, ze nie ma sprawiedliwości i sie zastanawiam nad Tym Na Gorze ... Tak samo mysle ze nie ma sprawiedliwości jak dzidzie na śmietniku sie znajduje albo pomordowane w zamrazarkach ach nawet nie chce o tym myślec
-
Ruby wrote:carolqu - cudowne wieści idziecie z Lunką łeb w łeb bo u niej 1,2 cm o ile się nie mylę
Jestem monotematyczna ale dzisiaj ten opatrunek z jonami srebra zszedł bez żadnego przyklejenia , genialne!!!
Kjopaa zwróć uwagę kiedy trzeba i bądź czujna, nawet bardzo...z tym nie ma żartów, nie możesz pozwolić żeby młody obrywał, a tym bardziej żeby Pani wmawiała, że to on zaczynał...ja nie jestem z tych matek które tylko swoje dzieci chwalą pod niebiosa ale też nie pozwolę krzywdzić dziecka bo każda matka najlepiej zna swoje dziecko i wie kiedy ktoś o nim mówi prawdę a kiedy blefuje...
dziewczyny ja też mam wszystkie rzeczy po Nince od zabawek po łóżeczko i ciuchy bo wiem, że będę miała drugą córeczkę i kto wie czy nie jeszcze jedno potem
Ugotowałam pyszne danie, ale dodałam soczewicę bo miałam i zdrowa jest i w ogóle, a mój mi zaczął wybrzydzać, że bez soczewicy było by dobre a tak to mu nie smakuje...i jak tu się zmobilizować do bzykanka jak on mi taki strzał w kolano serwuje?madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
No na szczęście to też był 5-cio latek. Ale jeździłam z młodym do psychologa czy na jego psychice nic się nie odbiło. Wciągnęli nas pod opiekę kilku lekarzy dla dzieci molestowanych seksualnie. Żeby nie było że takie bardzo straszne rzeczy się działy- młody wykorzystywany seksualnie nie był w sensie .
Wiola ja bym chyba nie wytrzymała jak bym leżała dalej z tą kobietą po poronieniu. Wiem, że różnie bywa ale..... -
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby przerwa w meczu... czyżbyś Męża oderwała od tv, tak jak wczoraj mówiłaś?
kurka chcialam, serio, ale zdążyłam tylko wziąć prysznic i umyć zęby a tu już druga połowa leci...ale po meczu nie odpuszczę!AgaL, Kjopa3, madzikk lubią tę wiadomość
-
Kochane co do wątpliwości czy Tam Na Górze Ktoś jest, to ja wierzę że na 100% jest.
I będę się modlić podwójnie, za te wątpiące i za resztę.....kiedyś gdy ja miałam pełen wątpliwości czas, pewien braciszek-zakonnik powiedział mi, że wątpliwości są dobre, to znaczy że szukamy, pytamy, otwieramy się. A Ten Ktoś sam do nas przyjdzie:)Kaska1985, luna91, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny