Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaL wrote:Nadrabiam od godz 16 i nie mogę skończyć
ależ to forum ożył, aż miło , kipi wprost energią
Miłego wieczorku Dziewczyny, ja będę oglądać.... Walking Dead tylko się nie śmiać, wciągnął mnie ten serial, a dziś pierwszy odcinek nowego sezonu na necie.
Zupka na jutro ugotowana, mogę się relaksować
Ja się nie będę śmiać bo sama się wkręciłam w to Już dziś nowe odcinki?! Super!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 22:30
AgaL lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyHej
Jesteście kochane , dziekuje za zamartwianie sie Nami
My z Kropkiem dzielnie walczyliśmy z mgr nareszcie dzis oddana obrona 14 listopada także mamy troszkę czasu do przygotowania sie a dzis wróciłam po oddaniu pracy i padlam spać wstałam dopiero koło 20
Zjadłam , maż wyciągnął nas na spacer , obejrzałam greysy i patrzę na forum a tu tyle sie dzieje.
Odesłaliśmy troszkę nocne pisanie pracy itd wiec wracamy do Was
Czujemy sie bardzo dobrze , waga narazie w normie chodź wydaje mi sie ze mam brzuch napompowany jak bym była w 6miesiacu. Troszkę nadal jesteśmy przeziębieni i próbujemy sie leczyć naturalnymi metodami no i do tego 4 dzien krwawienia z nosa ale to podobno normalne .
Cieszę sie ze mogę znów z Wami spędzać całe dnie
Co do statystystyk trzymajcie poziom wzrostowy dziewczyny
Bratek, Wiola90, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Nasza naczelna Ruby chyba trzeba zrobić aktualizację listy z pierwszej strony Te co się nie udzielają proponuję usunąć po za oczywiście zaciążonymi i chyba brakuje serduszek przy niektórych
AgaL lubi tę wiadomość
-
katiuszaa, AgaL - ojjjj, nie wiem czy aby na pewno chcecie się zarazić moim myśleniem. Jest dobrze, dopóki jest dobrze Ale jak mnie dół dopadnie, to nie ma zmiłuj ))))
luna91, teraz brałam drugi cykl. Jak nie zaskoczę, w kolejnym cyklu mam mieć HSG (czyli max za jakieś 2 tygodnie), a potem stymulacja Clo + Pregnyl. Dziękuję Ci, Kochana, za te dobre fluidy :-* Kiedyś się w końcu uda, no nie?
Współczuję uczucia ociężałości etc. Mam nadzieję, że pierwszy trymestr minie, jak z bicza trzasnął, w tym czasie wytworzy się pięęęęęękne, mocne łożysko i potem będziesz mieć trochę spokoju :-*
A co do witaminki D - bez recepty można kupić nawet 5.000 IU
Walking Dead? Aguś, przybij piątkę z Małżem mym
Carolq, GRATKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U mnie, niestety, tak się złożyło, że koniec końców na poprzednich studiach nie skończyłam pracy w terminie i przepadło. Ale że nastawiłam się na kolejne studia, to na tym się nie skupiłam Nie mniej, ciekawie byłoby mieć w pewnym sensie podwójną magisterkę
Dlatego baaaaaaardzo dobrze, że się zmobilizowałaś Trzymam kciuki za przygotowania do obrony!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 01:52
AgaL, Carolq, luna91 lubią tę wiadomość
-
Też się witam znad kawki :)U mnie PMS wielki jak stodoła. Wczoraj popłakałam się tylko dlatego, że koleżanka, która jest w ciąży napisała do mnie "Co u Ciebie?". Ma wpaść do pracy w czwartek, chyba wezmę wolne żeby się przy niej nie rozkleić. Chociaż @ na pewno do tej pory przyjdzie, bo już czuję, że jest "wróg u bram" więc może nie będę już taką beksą
-
nick nieaktualnyDzień dobry;)
Luna Carolq Cieszę się że u was wszystko ok. Wczoraj o was myślałam marząc o jakiś dobrych wieściach na forum i są Zawsze mogę na was liczyć.
Ale żeby nie było dalej potrzebna mi dawka dobrych informacji więc dziewczyny do dzieła. luna zarazki przyjmuje może podwójna ilość od Ciebie i Carolq pozwoli się zagnieździć mojemu maleństwu.
Ruby ja jestem za tym co Kjopa mówi trzeba zaktualizować listę Drużyny Ruby
Bratek nie boję się mega doła bo kilka już przeżyłam więc poproszę o naukę pozytywnego myślenia. Dogadaj się z Imię Róży i sprawdzie że nasze forum optymistyczne będzie do życia podchodzić
A tak dla śmiechu OF znowu zmieniło zdanie tym razem dzień Owulacji i zrobiło przerywaną kreskęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 07:53
Bratek lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:Daj znać jak wyszły ewentualnie jakiś przepis jak masz sprawdzony bo ja mam jeszcze pół dyni to chętnie bym zrobiła
Pierwszy raz zrobiłam i wyszły dobre tylko jakiś sos by się przydał do nich ale już mi się nie chciało robić.
A i dodałam do nich jajo zapłodnione przez koguta tak że zaczynam wypełniać zadania z wczorajszej listy
Pije jeszcze kawę i witam się z Wami w ten zimny poranek.
madzikk lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Kochane:)
ale mi się buzia od rana śmieje, jak pomyślę, ze zaraz się zaloguje i Was "zobaczę" wirtualnie
Carolq gratuluje serdecznie! najgorsze za Tobą teraz obrona to tylko formalność Tym bardziej, że będziesz zdawać ze wsparciem w brzuszku
Lunka przyjmuje zarazki i mam nadzieję, że zaowocują
Majju też masz taki emocjonalno-płaczliwy PMS zaraz przed samą @? mam to samo....u mnie za jakieś 3-4 dni się zacznie, będę tu płakać Trzymaj się :*
Kjopa popieram aktualizację, tym bardziej, że mnie tam chyba nie ma ;P
Ruby do dzieła Kochana - nasz moderatorze
Bratek zacznij oglądać z Małżem Walking Dead, u mnie mój M się śmieje, że będę się potem bać wieczorem wyjść z domu;)
Edycik miłego dnia w pracy:)
Katiuszaa a może ta "szalona" owulacja do czegoś doprowadzi?
Wiola Tobie też miłego dnia, miałam tą samą myśl rano.....zadzwonię i wezmę urlop na żądanie, ale wstałam
Wiola90, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Dzień dobry wszystkim
Ale mam dziś lenia jeszcze w szlafroku i z kawą ale zbieram się, lecę na paznokcie, na chwilę do pracy i do miasta, jakiś szaliczek by się przydał nowy później obiadek upichcić
Aga ja to nawet nie wiem co to za serial o czym jest? może i ja obejrzę... Zbliża się zima więc będzie czasu a czasu w wolne dniEdycik lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Wiola Tobie też miłego dnia, miałam tą samą myśl rano.....zadzwonię i wezmę urlop na żądanie, ale wstałam
Ja już jestem pracą zmęczona. Nie brałam urlopu w wakacje bo sobie wymyśliłam, że jak zajdę w ciąże to od razu wezmę miesiąc wolny, żeby bardziej na siebie uważać. Liczyłam, że we wrześniu już będę w domu a tu się wszystko tak przeciąga.
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
cinnamon cookie wrote:Dzień dobry wszystkim
Ale mam dziś lenia jeszcze w szlafroku i z kawą ale zbieram się, lecę na paznokcie, na chwilę do pracy i do miasta, jakiś szaliczek by się przydał nowy później obiadek upichcić
Aga ja to nawet nie wiem co to za serial o czym jest? może i ja obejrzę... Zbliża się zima więc będzie czasu a czasu w wolne dni
Szale są boskie w stradivariusie, mam taki w kratę, chodzę w nim codziennie:) Polecam!
Ale się wywołujemy codziennie:)cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Wiola90 wrote:Ja już jestem pracą zmęczona. Nie brałam urlopu w wakacje bo sobie wymyśliłam, że jak zajdę w ciąże to od razu wezmę miesiąc wolny, żeby bardziej na siebie uważać. Liczyłam, że we wrześniu już będę w domu a tu się wszystko tak przeciąga.
Wiola też sobie wcześniej zakładałam, ze we wrzesniu pewnie bedę juz w ciąży, siedzieć w domku...a tu nic z tego. Muszę przestać tak planować, Ty też zajmij sie codziennością, ja się staram:)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę