Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
madzikk wrote:9. Dobrze by było poczynać dzieci między nowiem a pełnią księżyca, jeżeli wystąpi jajeczkowanie. Nie poleca się poczęcia na zmniejszającym się księżycu. Dzieci poczęte na „starym”, kończącym się księżycu często są słabe i częściej chorują.
Juz od dawna mam owulke przy zmniejszajacym
10. Wygoda życia u żony utrudnia poczęcie i donoszenie ciąży. Żona przed pożyciem powinna być zmęczona, upracowana, głodna (urządzić pranie, sprzątanie, długą meczącą przechadzkę).
Zawsze jestem zmeczona i glodna
ja następnym razem przed serduszkowaniem:
wyszoruję podłogi w całym domu na kolanach, nie jedząc od rana i mając na sobie majtki ze 100% bawełny, żadne tam seksowne stringi, uprzednio myjąc się szarym mydłem od stóp do główWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 14:49
Imię_Róży, madzikk, cinnamon cookie, Kjopa3, Wiola90 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
10. Wygoda życia u żony utrudnia poczęcie i donoszenie ciąży. Żona przed pożyciem powinna być zmęczona, upracowana, głodna (urządzić pranie, sprzątanie, długą meczącą przechadzkę).
Zawsze jestem zmeczona i glodna [/QUOTE]
Madzikk na bank śpisz w pracy i coś podjadasz jak nikt nie widzi:-PPP dlatego nie zdałaś jeszcze pink testu:-)AgaL, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
AgaL wrote:ja następnym razem przed serduszkowaniem:
wyszoruję podłogi w całym domu na kolanach, nie jedząc od rana i mając na sobie majtki ze 100% bawełny, żadne tam seksowne stringi, uprzednio myjąc się szarym mydłem od stóp do główAgaL, Wiola90 lubią tę wiadomość
-
Imię_Róży wrote:.... i żebyś czasem w szpilkach tego nie robiła;-)) i może dla pewności, jak będziesz szorować podłogi, zarzuć na plecy baranią skórę to się od razu odpromieniujesz kochana, tylko chłopa nie wystrasz;-PPP
teraz to dowaliłaś prawie się popłakałam ze śmiechu
zwizualizowałam sobie obraz samej siebie, na schodach, na kolanach owinięta baranią skórąImię_Róży, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:ja następnym razem przed serduszkowaniem:
wyszoruję podłogi w całym domu na kolanach, nie jedząc od rana i mając na sobie majtki ze 100% bawełny, żadne tam seksowne stringi, uprzednio myjąc się szarym mydłem od stóp do główAgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Imię_Róży wrote:10. Wygoda życia u żony utrudnia poczęcie i donoszenie ciąży. Żona przed pożyciem powinna być zmęczona, upracowana, głodna (urządzić pranie, sprzątanie, długą meczącą przechadzkę).
Zawsze jestem zmeczona i glodna
To prawda, ciagle cos podjadam, ale nadal jestem glodna:)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
o to witam w klubie ja też mam bujną wyobraźnię)... i oczywiście sama śmieję się ze swoich żartów;-))
Spadam Aguś opony zmienić, bo ja tu gadu gadu a tu pól metra śniegu za oknem i nie będę miała jak do pracy dojechać:-PP
AgaL lubi tę wiadomość
-
Imię_Róży wrote:.... i żebyś czasem w szpilkach tego nie robiła;-)) i może dla pewności, jak będziesz szorować podłogi, zarzuć na plecy baranią skórę to się od razu odpromieniujesz kochana, tylko chłopa nie wystrasz;-PPP
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:na monitoring wychodziło 16dc ale może ten mój poprzedni Gin skoro leczył mnie na coś na co chora nie jestem i dawał na obniżenie prolaktyny która jest w normie to może i to sobie wymyślił. Ale długość i obfitość @ też mi się zmniejszyła. Ja obstawiam te papierosy.
Ruby leć do męża że teraz musi się tobą zająć a nie tak siedzisz! jak już pisałam jestem żądna dobrych wieści więc do dzieła
małżon w pracy więc dopiero wieczorem działamy:)
Wiesz co wcale bym się nie zdziwiła jakby ci ściemniał...Ja na początku starań też się machnęłam bo od razu po @ byłam aktywna potem już odpuszczałam, a teraz okazuje się, że ja w okolicach 19-22 mam owulację... -
Imię_Róży wrote:o to witam w klubie ja też mam bujną wyobraźnię)... i oczywiście sama śmieję się ze swoich żartów;-))
Spadam Aguś opony zmienić, bo ja tu gadu gadu a tu pól metra śniegu za oknem i nie będę miała jak do pracy dojechać:-PPKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
A moze tak serduszkowac na barana...AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Ruby wrote:dziewczyny jak tam weekendowe imprezy Edycik zdaje się była na melanżu, a Ejrene na weselu czy coś?
A byłam, byłam i nawet na poprawinach wczoraj na chwilę
Ale powiem Wam że mam na razie dość takich imprez bo w niecały miesiąc mieliśmy trzy. Więc finansowe dno :p
I jeszcze na jeden ślub zostaliśmy w tym roku zaproszrni- 26 grudnia. -
nick nieaktualnyhehe barania skóra dobre nie ma co, a może by to tak potraktować, że małżon zagra mi tego barana i jego skóra też mnie odpromieniuje?to jest myśl
Zacne zalecenia nie powiem
Imię róży - już na serio jesteś bliska cionszy wynik 4 to już nie są tam jakieś żarty to poważna sprawa!
Akurat jak odchodzę od lapka to mnie mija ciekawa dyskusja z baranimi skórami, szorowaniem itp jak pech to pech a jak wracam to cisza jak makiem zasiał! -
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby a ja zaczytałam się trochę w pracy i wchodzę a tu tyle do nadrobienia! Mówiłam, że odżyją od poniedziałku
mówiłaś, mówiłaś całe szczęście bo w tym tygodniu dużo w domu jestem to żebym się nie nudziła
Aga - to powiem ci szybka jesteś ale co zrobić są rzeczy ważne i ważniejszeAgaL, cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Ruby masz co nadrabiać
ja godzine przed wyjściem z pracy, w końcu się do niej zabrałam
Ejrene, cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?