X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    9. Dobrze by było poczynać dzieci między nowiem a pełnią księżyca, jeżeli wystąpi jajeczkowanie. Nie poleca się poczęcia na zmniejszającym się księżycu. Dzieci poczęte na „starym”, kończącym się księżycu często są słabe i częściej chorują.

Juz od dawna mam owulke przy zmniejszajacym

10. Wygoda życia u żony utrudnia poczęcie i donoszenie ciąży. Żona przed pożyciem powinna być zmęczona, upracowana, głodna (urządzić pranie, sprzątanie, długą meczącą przechadzkę).

Zawsze jestem zmeczona i glodna :)

ja następnym razem przed serduszkowaniem:
    wyszoruję podłogi w całym domu na kolanach, nie jedząc od rana i mając na sobie majtki ze 100% bawełny, żadne tam seksowne stringi, uprzednio myjąc się szarym mydłem od stóp do głów ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 14:49

Imię_Róży, madzikk, cinnamon cookie, Kjopa3, Wiola90 lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś

10. Wygoda życia u żony utrudnia poczęcie i donoszenie ciąży. Żona przed pożyciem powinna być zmęczona, upracowana, głodna (urządzić pranie, sprzątanie, długą meczącą przechadzkę).

Zawsze jestem zmeczona i glodna :)[/QUOTE]
    Madzikk na bank śpisz w pracy i coś podjadasz jak nikt nie widzi:-PPP dlatego nie zdałaś jeszcze pink testu:-)

AgaL, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    wyszoruję podłogi w całym domu na kolanach, nie jedząc od rana i mając na sobie majtki ze 100% bawełny, żadne tam seksowne stringi, uprzednio myjąc się szarym mydłem od stóp do głów ;)
    .... i żebyś czasem w szpilkach tego nie robiła;-)) i może dla pewności, jak będziesz szorować podłogi, zarzuć na plecy baranią skórę to się od razu odpromieniujesz kochana, tylko chłopa nie wystrasz;-PPP

AgaL, Wiola90 lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:
    .... i żebyś czasem w szpilkach tego nie robiła;-)) i może dla pewności, jak będziesz szorować podłogi, zarzuć na plecy baranią skórę to się od razu odpromieniujesz kochana, tylko chłopa nie wystrasz;-PPP

teraz to dowaliłaś :):):) prawie się popłakałam ze śmiechu :):):)
    zwizualizowałam sobie obraz samej siebie, na schodach, na kolanach owinięta baranią skórą :D

Imię_Róży, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju dałaś nam dziś ogromną dawkę śmiechu tymi zaleceniami :)
    dzięki:*

• AgaL Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CO nie oznacza, że zioła nie pomagają:)
    Minona gdzie w Tarnowie je kupisz?:)

• madzikk Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    I nie zapomnij poplakac:)

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:

Zawsze jestem zmeczona i glodna :)
    Madzikk na bank śpisz w pracy i coś podjadasz jak nikt nie widzi:-PPP dlatego nie zdałaś jeszcze pink testu:-)[/QUOTE]
    To prawda, ciagle cos podjadam, ale nadal jestem glodna:)

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;-) o to witam w klubie ja też mam bujną wyobraźnię:-))... i oczywiście sama śmieję się ze swoich żartów;-))
    Spadam Aguś opony zmienić, bo ja tu gadu gadu a tu pól metra śniegu za oknem i nie będę miała jak do pracy dojechać:-PP

AgaL lubi tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:
    Oplułam telefon ze śmiechu!!!! :D

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    na monitoring wychodziło 16dc ale może ten mój poprzedni Gin skoro leczył mnie na coś na co chora nie jestem i dawał na obniżenie prolaktyny która jest w normie to może i to sobie wymyślił. Ale długość i obfitość @ też mi się zmniejszyła. Ja obstawiam te papierosy.

Ruby leć do męża że teraz musi się tobą zająć a nie tak siedzisz! jak już pisałam jestem żądna dobrych wieści więc do dzieła

małżon w pracy więc dopiero wieczorem działamy:)

Wiesz co wcale bym się nie zdziwiła jakby ci ściemniał...Ja na początku starań też się machnęłam bo od razu po @ byłam aktywna potem już odpuszczałam, a teraz okazuje się, że ja w okolicach 19-22 mam owulację...

• AgaL Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:
    ;-) o to witam w klubie ja też mam bujną wyobraźnię:-))... i oczywiście sama śmieję się ze swoich żartów;-))
    Spadam Aguś opony zmienić, bo ja tu gadu gadu a tu pól metra śniegu za oknem i nie będę miała jak do pracy dojechać:-PP
    Jejkku a ja się dziś ślizgałam na letnich do pracy, muszę jakoś wrócić popołudniu ;/

• AgaL Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Oplułam telefon ze śmiechu!!!! :D
    ja już dziś trzeci raz wycieram ekran laptopa :D

madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:

A moze tak serduszkowac na barana...

AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    dziewczyny jak tam weekendowe imprezy Edycik zdaje się była na melanżu, a Ejrene na weselu czy coś?

A byłam, byłam :) i nawet na poprawinach wczoraj na chwilę ;)

Ale powiem Wam że mam na razie dość takich imprez bo w niecały miesiąc mieliśmy trzy. Więc finansowe dno :p
    I jeszcze na jeden ślub zostaliśmy w tym roku zaproszrni- 26 grudnia.

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe barania skóra dobre nie ma co, a może by to tak potraktować, że małżon zagra mi tego barana i jego skóra też mnie odpromieniuje?to jest myśl :P

Zacne zalecenia nie powiem ;)

Imię róży - już na serio jesteś bliska cionszy :P wynik 4 to już nie są tam jakieś żarty to poważna sprawa! :D

Akurat jak odchodzę od lapka to mnie mija ciekawa dyskusja z baranimi skórami, szorowaniem itp jak pech to pech :) a jak wracam to cisza jak makiem zasiał!

• AgaL Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby masz co nadrabiać :D
    ja godzine przed wyjściem z pracy, w końcu się do niej zabrałam ;)

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby a ja zaczytałam się trochę w pracy i wchodzę a tu tyle do nadrobienia! Mówiłam, że odżyją od poniedziałku :P

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby a ja zaczytałam się trochę w pracy i wchodzę a tu tyle do nadrobienia! Mówiłam, że odżyją od poniedziałku :P

mówiłaś, mówiłaś :) całe szczęście bo w tym tygodniu dużo w domu jestem to żebym się nie nudziła :)

Aga - to powiem ci szybka jesteś :D ale co zrobić są rzeczy ważne i ważniejsze ;)

AgaL, cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby masz co nadrabiać :D
    ja godzine przed wyjściem z pracy, w końcu się do niej zabrałam ;)
    A ja głupia wzięłam się za robotę zamiast czytać ;) Tuż przed wyjściem z pracy zalecenia przeczytałam na głos koleżankom i wyły ze śmiechu ;)

Ejrene, cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
‹‹ 415 416 417 418 419 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ