Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Imię_Róży wrote:Ha ha AgaL u mnie to chyba brak tej baraniej skóry na łóżku okaże się przyczyną nie zaciążenia;-)) No i to wygodne życie żony:-))) rany żeby mój M. tego nie czytał
Majja skążźeś to wytrzasnęła no zacne;-))AgaL, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik zalecenie ode mnie gwałć ile wlezie byle wam to przyjemność sprawiało, chodź jak pisze ojciec Grzegorz lepiej żeby nie było nam za wygodni a i baranią skórę skądś wytrzaśnij
Ruby dla Ciebie też te zalecenia bo przecież teraz masz owulację
Imię Róży, Bratek super podejście zazdroszczę może nas tym zarazicie.
Edycik lubi tę wiadomość
-
O przepraszam doczytałam ja odkładam plany rozrodcze dopóki M. nie wykupi wycieczki do Tunezji:-)) i nie znajdzie jaja zapłodnionego przez koguta;-))
.... o i następne doczytałam w pkt.13, że poczęciu sprzyja, cyt.:" smutki, płacz, żałość..." nie no, to ja jednak idę się pochlastać że ta beta taka mała i test taki blady )
katiuszaa, AgaL, madzikk, cinnamon cookie, Ejrene, Kjopa3, Wiola90 lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
Imię_Róży wrote:O przepraszam doczytałam ja odkładam plany rozrodcze dopóki M. nie wykupi wycieczki do Tunezji:-)) i nie znajdzie jaja zapłodnionego przez koguta;-))
.... o i następne doczytałam w pkt.13, że poczęciu sprzyja, cyt.:" smutki, płacz, żałość..." nie no, to ja jednak idę się pochlastać że ta beta taka mała i test taki blady )
Muszę chyba wyłączyć to forum w pracy, bo właśnie zaśmiałam się w głos...czytają co piszesz:D
a moja koleżanka się pyta co takiego śmiesznego czytamImię_Róży, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Muszę chyba wyłączyć to forum w pracy, bo właśnie zaśmiałam się w głos...czytają co piszesz:D
a moja koleżanka się pyta co takiego śmiesznego czytam
to zostaje Ci się wychłostać żeby łzy była a wtedy test pozytywny będzieAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajju wrote:Haha, zdarzyło mi się przy niektórych punktach troszku opluć monitor w pracy. Smutki, płacz i żałość - no wypisz wymaluj ja! Powinnam już mieć gromadkę dzieci.
bo baraniej skóry nie było to nie maszAgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:Podoba mi się to o ciepłych krajach. Chyba muszę bilet do ciepłych krajów na przyszły cykl zamówić, gorzej że potem 8 dni posuchy
...ale tu chyba jakiś błąd, bo szpilki to właśnie sprzyjają zapłodnieniu:-)
ps. ja muszę częściej to forum odwiedzać, i dziewczyny was optymistycznie nastrajać. AgaL ja po prostu nie smucę się jak nie muszęAgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
majju wrote:Haha, zdarzyło mi się przy niektórych punktach troszku opluć monitor w pracy. Smutki, płacz i żałość - no wypisz wymaluj ja! Powinnam już mieć gromadkę dzieci.
Haha nie mogę sama sie splułam teraz..Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyImię_Róży wrote:ps. ja muszę częściej to forum odwiedzać, i dziewczyny was optymistycznie nastrajać. AgaL ja po prostu nie smucę się jak nie muszę
Od dziś nastawiasz nas pozytywnie taki coaching nam zrób żeby szklanka zawsze do połowy pełna była.
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak jest katiuszaa szklanka będzie do połowy pełna, ja się o to postaram, chciałam nawet napisać szklana wina ale to alkohol i o. Grzegorz by się w grobie przekręcił... no chyba że jeszcze żyje:-))
AgaL lubi tę wiadomość
-
9. Dobrze by było poczynać dzieci między nowiem a pełnią księżyca, jeżeli wystąpi jajeczkowanie. Nie poleca się poczęcia na zmniejszającym się księżycu. Dzieci poczęte na „starym”, kończącym się księżycu często są słabe i częściej chorują.
Juz od dawna mam owulke przy zmniejszajacym
10. Wygoda życia u żony utrudnia poczęcie i donoszenie ciąży. Żona przed pożyciem powinna być zmęczona, upracowana, głodna (urządzić pranie, sprzątanie, długą meczącą przechadzkę).
Zawsze jestem zmeczona i glodnaAgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015