Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek,Aguś,Cynamonku bardzo się cieszę,że tak owulacja jednak była :) ufff może dziś jeszcze pogwałcę mężulka....bo cały czas mam mokro jakby się zsikała :P

katiuszaa, cinnamon cookie, AgaL, madzikk, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju czytam to co znalazłaś na necie i nie dowierzam :D połowa to taka ściema, że szok :D kto to wymyślił?!

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 12 października 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju czytam to co znalazłaś na necie i nie dowierzam :D połowa to taka ściema, że szok :D kto to wymyślił?!

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 12 października 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:
    Ha ha AgaL u mnie to chyba brak tej baraniej skóry na łóżku okaże się przyczyną nie zaciążenia;-)) No i to wygodne życie żony:-))) rany żeby mój M. tego nie czytał:-)

Majja skążźeś to wytrzasnęła no zacne;-))
    Uwielbiam słowo ZACNE ;) :D

AgaL, Imię_Róży lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik zalecenie ode mnie gwałć ile wlezie byle wam to przyjemność sprawiało, chodź jak pisze ojciec Grzegorz lepiej żeby nie było nam za wygodni a i baranią skórę skądś wytrzaśnij ;)
    Ruby dla Ciebie też te zalecenia bo przecież teraz masz owulację

Imię Róży, Bratek super podejście zazdroszczę może nas tym zarazicie.

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Bratek, Imię Rózy zarażać nas takim myśleniem, tak jak i Paryzetka :)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O przepraszam doczytałam ja odkładam plany rozrodcze dopóki M. nie wykupi wycieczki do Tunezji:-)) i nie znajdzie jaja zapłodnionego przez koguta;-))
    .... o i następne doczytałam w pkt.13, że poczęciu sprzyja, cyt.:" smutki, płacz, żałość..." nie no, to ja jednak idę się pochlastać że ta beta taka mała i test taki blady :-))

katiuszaa, AgaL, madzikk, cinnamon cookie, Ejrene, Kjopa3, Wiola90 lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podoba mi się to o ciepłych krajach. Chyba muszę bilet do ciepłych krajów na przyszły cykl zamówić, gorzej że potem 8 dni posuchy :)

AgaL, Imię_Róży, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:
    O przepraszam doczytałam ja odkładam plany rozrodcze dopóki M. nie wykupi wycieczki do Tunezji:-)) i nie znajdzie jaja zapłodnionego przez koguta;-))
    .... o i następne doczytałam w pkt.13, że poczęciu sprzyja, cyt.:" smutki, płacz, żałość..." nie no, to ja jednak idę się pochlastać że ta beta taka mała i test taki blady :-))

Muszę chyba wyłączyć to forum w pracy, bo właśnie zaśmiałam się w głos...czytają co piszesz:D
    a moja koleżanka się pyta co takiego śmiesznego czytam :):)

Imię_Róży, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "11. Nie sprzyja poczęciu alkohol i powoduje opłakane skutki, nie trzeba tego udowadniać"

i co z tym naszym czerwonym winkiem?:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Muszę chyba wyłączyć to forum w pracy, bo właśnie zaśmiałam się w głos...czytają co piszesz:D
    a moja koleżanka się pyta co takiego śmiesznego czytam :):)

to zostaje Ci się wychłostać żeby łzy była a wtedy test pozytywny będzie ;)

AgaL lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, zdarzyło mi się przy niektórych punktach troszku opluć monitor w pracy. Smutki, płacz i żałość - no wypisz wymaluj ja! Powinnam już mieć gromadkę dzieci.

Imię_Róży, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Haha, zdarzyło mi się przy niektórych punktach troszku opluć monitor w pracy. Smutki, płacz i żałość - no wypisz wymaluj ja! Powinnam już mieć gromadkę dzieci.

bo baraniej skóry nie było to nie masz ;)

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Podoba mi się to o ciepłych krajach. Chyba muszę bilet do ciepłych krajów na przyszły cykl zamówić, gorzej że potem 8 dni posuchy :)
    Edycik nie popuszczaj mężowi, bo katiuszaa dobrze prawi potem tylko smakiem się obejdzie przez osiem dni chłopina:-))

...ale tu chyba jakiś błąd, bo szpilki to właśnie sprzyjają zapłodnieniu:-)

ps. ja muszę częściej to forum odwiedzać, i dziewczyny was optymistycznie nastrajać. AgaL ja po prostu nie smucę się jak nie muszę;-)

AgaL, madzikk lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:

Haha nie mogę :) sama sie splułam teraz..;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    to zostaje Ci się wychłostać żeby łzy była a wtedy test pozytywny będzie ;)
    Ha ha ha:)
    no to forum to już niezłe kabarety :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:
    ps. ja muszę częściej to forum odwiedzać, i dziewczyny was optymistycznie nastrajać. AgaL ja po prostu nie smucę się jak nie muszę;-)
    ja mam na odwrót jak nie muszę to się smucę a jak mogę to tym bardziej ;) Mam jeszcze mocno wybujałą fantazję więc jak się nie sprawdza to mam się czemu smucić.
    Od dziś nastawiasz nas pozytywnie taki coaching nam zrób żeby szklanka zawsze do połowy pełna była.

Imię_Róży lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra a teraz muszę trochę popracować. odezwę się później

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jest katiuszaa szklanka będzie do połowy pełna, ja się o to postaram, chciałam nawet napisać szklana wina ale to alkohol i o. Grzegorz by się w grobie przekręcił... no chyba że jeszcze żyje:-))

AgaL lubi tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    9. Dobrze by było poczynać dzieci między nowiem a pełnią księżyca, jeżeli wystąpi jajeczkowanie. Nie poleca się poczęcia na zmniejszającym się księżycu. Dzieci poczęte na „starym”, kończącym się księżycu często są słabe i częściej chorują.

Juz od dawna mam owulke przy zmniejszajacym

10. Wygoda życia u żony utrudnia poczęcie i donoszenie ciąży. Żona przed pożyciem powinna być zmęczona, upracowana, głodna (urządzić pranie, sprzątanie, długą meczącą przechadzkę).

Zawsze jestem zmeczona i glodna :)

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
‹‹ 414 415 416 417 418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ