Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMundek wrote:czesc dziewczyny cały weekend byłam zajeta i sie nie odzywałam ale wczoraj wieczorem nadrobiłam forumowe zaległości czekam z niecierpliwością na wieści o testach
a u mnie jakies cyrki dzisiajsza temperatura niższa od wczorajszej i owu usunęło mi owulacje którą wczesniej wyznaczyło na 13 dc myslicie ze serio jej nie było skoro test pokazywał dwie tak samo grube kreski? bo temperatury to rzczywiscie bez szału...
Mundek ja mam podobnie w tym cyklu rano weszłam i pokazało mi owulacje 2 dni temu. Wpisałam temperaturę lekko podwyższoną i anulowało mi owulacje. Termin @ wg cyklów to 30.10 a wg testów owulacyjnych 22.10. Jak już ma przyjść to wolałabym wcześniej bo na wesele znajomych się wybieram i nie chce się denerwować. Przyznaję się że nadzieja powróciła ale nastawiam się na @. Na doszukiwanie się objawów u mnie za wcześnie i bardzo dobrze bo bym zwariowała, na razie czuję że progesteron rośnie bo piersi mi puchną ale to normalne dla II fazy
Mundek rozumiem co czujesz z wieściami o ciąży koleżanki czułam się tak samo za każdym razem.
A wczoraj będąc na zakupach w galerii zobaczyłam prześliczną dziewczynkę może z 2mce miała nie mogłam od niej oka oderwać aż P.. musiał mnie z letargu wybudzać.
Jeśli chodzi o pogodę to na wschodzie centralnej polski 0'C i duży wiatr, zero słońca brrr. Chyba trzeba się wyprowadzić do Cieplejszych krajów.
Imię Róży kiedy wynik bety? pilnie potrzebuje dobrych informacji
Bratek a ty bete w piątek robisz? oby ten test był przepowiednią dobrych wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 13:48
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymissy83 wrote:Uff Ruby,miło że przygarnęłaś mnie do grupy ..
Jakoś tak podczytałam to forum,to fajne z Was babki
Miłego dnia, życzę :-*. Ps. Muszę w wolnej chwili więcej stron podczytać, oby się znaleźć w temacie
heh tutaj tematy się zmieniają jak w kalejdoskopie więc wystarczy, że będziesz na bieżąco czytać
Widzę, że masz synka 5 letniego:) ja mam córę w tym wiekumissy83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Katiusza jakoś szybko w 9 dniu?zawsze tam szybko masz?
U mnie 19 dzień i żadnych bóli owulacyjnych zaczynam się denerwować ;/
no właśnie nigdy tak szybko zazwyczaj tydzień później, test zrobiłam bo miałam a że kuł mnie jajnik to uznałam czemu nie spróbować. Może to dlatego że odstawiłam wszystkie suplementy, witaminy itp a może też być dlatego że po 0,5 roku od rzucenia palenia mój organizm regeneruje się. Albo zbliża się menopauza tak jak kjopa kiedyś pisała że jak okresy się skracają to może być to -
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:no właśnie nigdy tak szybko zazwyczaj tydzień później, test zrobiłam bo miałam a że kuł mnie jajnik to uznałam czemu nie spróbować. Może to dlatego że odstawiłam wszystkie suplementy, witaminy itp a może też być dlatego że po 0,5 roku od rzucenia palenia mój organizm regeneruje się. Albo zbliża się menopauza tak jak kjopa kiedyś pisała że jak okresy się skracają to może być to
hmm może odstawienie suplementów...zobaczysz jak długi będzie ten cykl, a może zawsze miałaś wcześniej owulkę ale nie wiedziałaś o tym?
Apropo testów też siknęłam na owulacyjny żeby zobaczyć czy coś rusza i właśnie zobaczyłam tłuste krechy więc chyba u mnie zaczyna coś się ruszać...muszę działać na maksa dzisiajAgaL, cinnamon cookie, Ejrene, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyna monitoring wychodziło 16dc ale może ten mój poprzedni Gin skoro leczył mnie na coś na co chora nie jestem i dawał na obniżenie prolaktyny która jest w normie to może i to sobie wymyślił. Ale długość i obfitość @ też mi się zmniejszyła. Ja obstawiam te papierosy.
Ruby leć do męża że teraz musi się tobą zająć a nie tak siedzisz! jak już pisałam jestem żądna dobrych wieści więc do dziełaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 13:49
-
Witam śnieżnie:-)) brrr zimno jak na antarktydzie:-)
Dziewczynki sprawa ma się tak:
Sobota, bladziochy na 2 testach widoczne gołym okiem.
Niedziela, bladzioch widoczny na jednym teście, na drugim nie.
Poniedziałek, beta nie całe 4 mlU/ml - poza zakresem ciąży.
Czyli tak: coś sie zadziało, ale nie pociągnęło i się nie wgryzło:-))
Teraz sobie czekam spokojnie na @.
Chyba że pikn testy w rossmanie oszukują:-PP, to jak chcecie zobaczyć II kreski trza siknąć i schować na pamiątkę;-PP.
Dziewczyny, powiem wam że mi ulżyło (o dziwo??), ja najbardziej nie lubię niepewności.
Czyli działamy sobie a M. dalej )))
Dziękuję wszystkim kochanym dziewczynom za ciepłe słowa:-)))
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Imię_Róży dobrze, że jest pozytywne nastawienie i chęć do działania! Z takim myśleniem to lada dzień zobaczysz prawdziwe, grube i tłuste dwie krechy
Witaj missy! Ja też tu trafiłam niedawno a teraz nie wyobrażam sobie, żeby mnie tu nie było codziennie choć na chwilęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 14:00
katiuszaa, Imię_Róży, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
missy83 wrote:Hejka, a może pozwolę sobie dołączyć do tego tematu? .
Gdyż... aktualnie się nie staram w tym cyklu...
natomiast przyszły cykl planuję już jako staraniowy - o ile lekarz gin się nie doczepi do wyników badań. No ale... jak dotąd badania wychodzą w normie (konsultuje się również w tych celach na innym forum), czekam jeszcze na wynik jednych badań specjalistycznych.
Jakieś ... 4-5 dni do nowego cyklu
Już AgaL znam z forum dla 83 rocznikowców
Miło Was poznać.Chyba potrzebuję także i nowej grupy wsparcia
Będę pomocna również w udzielaniu rad i podtrzymywania na duchu. Jak ktoś chce się wygadać, zapraszam do rozmowy tutaj cz na priv. W grupie raźniej
Missy83 lepszego forum nie mogłaś wybrać
ja się tu czuję jak w drugim domu;)
missy83 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
mimona wrote:poczytłam trochę o tych ziołach Ojca Stoki i we środę pojadę je kupic do Tarnowa :)myślę że nie zaszkodzą,a jak będę sobie robić to i mężowi-bo on o suplementach zapomina.
gdzie w Tarnowie je kupujesz?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę