Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kjopa3 wrote:A możesz mi napisać w których dc tak stwierdziła?
Miałam monitoring w 12 dc i w 16 dc i było tylko maluśkie pęcherzyki i cienkie endometrium.
Witam się z rana! Bardzo bardzo zimnego. U mnie w pracy popsuł się piec i dopiero ogłosili przetarg na nowy. Mam w pokoju 14 st.C. Dogrzewamy się farelkami ale i tak jest masakra.
-
Cześć
Mecz był świetny! Mimo iż sędzia kalosz :p
Bratek i jak dziś test wygląda?
Majju 14 stopni to masakra pij dużo ciepłych płynów to od środka choć trochę się rozgrzejesz.
Edycik daj znać contam na monitoringu gin wypatrzycinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
czesc dziewczyny cały weekend byłam zajeta i sie nie odzywałam ale wczoraj wieczorem nadrobiłam forumowe zaległości czekam z niecierpliwością na wieści o testach
a u mnie jakies cyrki dzisiajsza temperatura niższa od wczorajszej i owu usunęło mi owulacje którą wczesniej wyznaczyło na 13 dc myslicie ze serio jej nie było skoro test pokazywał dwie tak samo grube kreski? bo temperatury to rzczywiscie bez szału...
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Aga a Tobie miałam opowiedziec o moim spotkaniu z moimi przyjaciólkami.
spotkałysmy sie w pięć i tak jak wczesniej pisałam to 3 z nich są w ciązy i był ten temat przez wiekszą czesc naszego dosc krótkiego spotkania ale jakos już zdazyłam sie przywyczaic do tej mysli wiec nie było źle ale....
około połowy naszego spotkania czwarta z nich oznajmiła ze tez jest w ciązy i to było dla mnie za wiele na taka informacje nie byłam przygotowana bo ona wczesniej mówiła ze jej mąz jeszcze nie chce i ze nie wie jak to bedzie i co sie okazało ze za pierwszym podejscie im sie udało... wiec z naszej piątki zostałam sama nieszczesliwa... jak wróciłam do domu to sie rozbeczałam dla mojego meza ale to przeciez i tak nic nie pomoze... a dzisiaj jeszcze mi ta temp spadła i juz nie wiem czy miałam ta owulacje... i troche mi tak smutno ze ona nawe nie wie jak to jest sie starac i sie co miesiac rozczarowywac... a miałam byc juz w tym czasie mamą... przepraszam za mój wywód ale komu jak nie Wam mam sie wyżalicMundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Cześć dziewczyny
Bratek jak tam dzisiejszy test? Trzymam kciuki
Mundek wiem co czujesz, też bolą mnie takie informacje mimo że naprawdę dobrze życzę swoim koleżankom. Nie martw się wszystkie doczekamy się swoich Kruszynek tylko musimy przejść dłuższą drogę.
Mi się dzisiaj śniło, że miałam dziecko, takie słodkie maleństwo i przez większość snu karmiłam piersią mam nadzieję, że to dobrze wróży
Mundek lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Mundek:*:* wiem co czujesz...ostatnio miałam podobną sytuację... okropnie się z tym czułam, wiedziałam, ze nie życzę źle koleżance, ale zastanawiałam się jak to jest i dlaczego tak jest?? Ona tylko pomyślała o dziecku i już w ciąży...a ja czekam i czekam....
Ale zwalczyłam te myśli. Nie są konstruktywne i nie pomogą nam.
Także Mundek głowa do góry, jak mówi Ruby bierz łopatę i zasypuj dołek, walczymy dalej Kochana.
Mi też się wydaje, że nie miałam owulacji w tym cyklu...nie mam objawów jak zawsze przed @, a ma być tuż tuż.madzikk, Mundek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Wiola90 wrote:Cześć dziewczyny
Bratek jak tam dzisiejszy test? Trzymam kciuki
Mundek wiem co czujesz, też bolą mnie takie informacje mimo że naprawdę dobrze życzę swoim koleżankom. Nie martw się wszystkie doczekamy się swoich Kruszynek tylko musimy przejść dłuższą drogę.
Mi się dzisiaj śniło, że miałam dziecko, takie słodkie maleństwo i przez większość snu karmiłam piersią mam nadzieję, że to dobrze wróży
Piękny sen:)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Dziendobry wszystkim:)
Mundku kochany, to faktycznie noz w serduszko:(
Ale glowka do gory, wszystko jeszcze przed toba. To ze tempka spadla to nie wiele musi oznaczac. Badz dobrej mysli. Ja wiem ze juz niedlugo dolaczysz do grupy zaciazonych kolezanek. Twoja kolezanka moze tak tylko mowic ze za pierwszym razem sie udalo a jej moz niby jeszcze nie chcial. Ja bym w to nie wierzyla, pewnie juz sie starala od jakiegos czasu ale nie chciala sie przyznac bo czekala na dwie kreski. Uwazam tez ze spokojnie mozesz im powiedziec ze sie staracie i jak narazie czekasz to beda bardziej wyrozumiale. Moze nawet same powiedza o swoich doswiadczeniach i moze sie okazac ze staraly sie dluzej niz mowily wczesniej. Tak to juz jest, niektorzy musza troszke dluzej poczekac, ale nie wszyscy chca sie do tego przyznac. Badz cierpliwa kochana, na bank sie uda
Mi tempka skoczyla, ale pewnie dlatego ze bylam bardzo przykryta ale zimnica.
Milego poniedzialku, ja zmykam pracowac:)Mundek lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Edycik daj znać jak monitoring??
Bratek zabawna osóbka z Ciebie, lubię Twoje wpisy
no i trzymam za te dwie krechy!
Majju 14 stopni w pracy masz?? to nie warunki do pracy, rozgrzewaj się jak możesz:*
Cześć Wiola:)
Cześć Ejrene:)
Cześć Katiuszaaa:)
Gdzie reszta Dziewczyn?
Jak Lunka się czujesz??
Gdzie Cinnamonek?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Witam Kobietki w nowym tygodniu ależ zimno! U kogo dziś spadł śnieg??
Mundek smutno mi się zrobiło jak przeczytałam co napisałaś... Na szczęście nie mam obecnie żadnej koleżanki w ciąży, ale domyślam się jakie to przykre uczucie może narazie daj sobie na spokój z takimi spotkaniami? To tylko będzie dla Ciebie stres... Niepotrzebne Ci to :* głowa do góry, przyjdzie i na nas czas
Edycik daj znać co nowego po wizycie :*Mundek lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Witam Kobietki w nowym tygodniu ależ zimno! U kogo dziś spadł śnieg??
Mundek smutno mi się zrobiło jak przeczytałam co napisałaś... Na szczęście nie mam obecnie żadnej koleżanki w ciąży, ale domyślam się jakie to przykre uczucie może narazie daj sobie na spokój z takimi spotkaniami? To tylko będzie dla Ciebie stres... Niepotrzebne Ci to :* głowa do góry, przyjdzie i na nas czas
Edycik daj znać co nowego po wizycie :*
U mnie też biało, mokro i dalej sypie. Mamy w biurze wszystkie okna na poddaszu, te na skosach i są całkowicie zasypane. Siedzimy sobie jak krety w norze...Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ja lubię zimę, ale wtedy jak mogę leżeć w ciepłym domku pod kocykiem, z gorącą herbatką i czytać. I jak jest śnieg i słoneczna pogoda. Nie lubię w zimie tylko tego, że szybko jest ciemno.
Od tego zimna w biurze aż mnie głowa rozbolałaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 09:59