Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam, dzisiaj dwa testy na jednym od bidy coś widać na drugim nawet oczami wyobraźni nic nie widzę:-PP
Także 1:1 dalej nic nie wiem.
Jutro chyba te betę zrobię bo mi mózg od myślenia wyparuje:-)
Szczerze to myślałam, że dzisiaj te kreski wyraźniejsze wyjdą.
M. radzi testować za dwa dni:-)) jak już tak nie mogę wytrzymaćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 08:55
Kjopa3, Carolq, kamisia88, Bratek lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyImię_Róży wrote:Witam, dzisiaj dwa testy na jednym od bidy coś widać na drugim nawet oczami wyobraźni nic nie widzę:-PP
Także 1:1 dalej nic nie wiem.
Jutro chyba te betę zrobię bo mi mózg od myślenia wyparuje:-)
Szczerze to myślałam, że dzisiaj te kreski wyraźniejsze wyjdą.
M. radzi testować za dwa dni:-)) jak już tak nie mogę wytrzymać
Beta wszystko wyjaśni, wierzę że będzie szczęśliwy dzień jutro i mocno trzymam kciuki kochana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyelllo!
Sen zimowy to może nie ale niedzielne lenistwo nas złapało. Musiałam się mężem zająć rano później śniadanko i już pijąc pyszną herbatkę mogę się z wami przywitać. Melduje że wczoraj wieczorem test owulacyjny również pozytywny. I od razu muszę wam polecić te testy facelle z Rossmana. Nie trzeba się zastanawiać czy ta kreska jest wystarczająco ciemna po prostu jak jest to test pozytywny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 09:44
AgaL, Bratek, madzikk lubią tę wiadomość
-
Witajcie
AgaL wrote:Ruby jesteś Szalona:) tak pozytywnie!
A właśnie czy po serduszkowaniu leżycie z nogami do góry?
Imię Róży trzymam kciuki za pozytywną betę
Ja też polecam testy z rossmana,teraz mam vitam ale jakoś nie jestem do nich przekonana, a te z allegro to już w ogóle porażka.
AgaL lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Ruby wrote:Pytałam już was albo mi się zdawało - co ile myjecie okna?
** przypis: tolerancję mamy sporą
mimona wrote:jakie wino kupić może coś mi polecicie
A odnośnie jakiś konkretnych winek, baaaardzo lubimy z Małżem Jacob's Creek i Sutter Home. Moja Mama była zauroczona chardonnay z Sutter'a
Swoją drogą, tu jest niegłupia stronka do podejrzenia: http://dotrzechdych.pl/ Można się zgodzić z ocenami, albo i nie... Ale myślę, że warto czasem zajrzeć
Imię Róży - kciuki za jutrzejsza betę!!!!
Uprzejmie proszę i wirtualnego kopniaka w doopsko, bo mam jakieś zwarcie w mózgu... ;] Jeśli objawem wczesnej ciąży miałoby być odmóżdżenie, to ja na bank zaciążyłam - i to z trojaczkami!!!!
Zaczęło się wczoraj, od złamania Mocnego Postanowienia Poprawy i zakupienia testów w Rossmannie. Miał być jeden.... ale, że w promocji w ogóle widziałam 1 sztukę i dopiero po głębszej penetracji półki znalazłam zabłąkaną paczkę, wzięłam od razu... 5 szt.
No dobra....
Kolejny genialny pomysł: "A może by tak siknąć?" Nie wiem, po cholerę, skoro było to 10 dni od podania Pregnylu (10.000j), a w dodatku godzina 16:00, ale nie piłam 3 h, więc pomyślałam, że może trochę się wyrówna.... Wiecie - niby Pregnyl był, ale trochę się rozcieńczy, bo to badanie w dzień, a nie poranne - no ale nie aż tak się znowu rozcieńczy, bo nie piłam... NO COMMENTS, wiem... ;]
Więc siknęłam - wyszedł pozytyw - i to nie żaden cień cienia... Oczywiście była to głupota, bo stwierdziłam, że w takim razie dzisiaj też muszę siknąć, żeby zobaczyć czy natężenie koloru się zwiększa czy zmniejsza... Chociaż już wczorajszego testu, z punktu widzenia wiarygodności badań, nie można tak naprawdę uznać za dobry punkt odniesienia...
Oczywiście z rańca dzisiejszego uświadomiłam sobie, będąc jeszcze totalnie zaspaną, że właśnie skończyłam sikańsko.... a miałam testować! Brawo ja! Na tym moja goopota się nie skończyła, bo... zatestowałam z najbliższego moczu czyli tego, co się pojawiło po pierwszej porannej kawie.... Tak więc właściwie mam już na koncie 2 kompletnie niemiarodajne testy, 10zł w plecy i burdel w głowie, zwłaszcza, że wykres kiepski.
RATUUUUUNKUUUUUUU.... Do tego zalewa mnie śluzem, bolą mikro-cycuchy, choć z tym już był spokój, o brzuchu nie wspominając-nie wiem, o co mu chodzi, ale jest strasznie drażliwy od kilku dni. Aż Wam miałam ostatnio pstryknąć fotę, bo bambaryło miałam takie, że lunka i Carolq razem wzięte nie prędko się takich dorobią )))
Poproszę o kopniaka...... Załamałam się swoim odmóżdżeniem................... ;]
(I mam tylko nadzieję, że sobie jakiejś torbieli czy innej głupoty tam nie hoduję ;/ )
P.S. Budzę się dziś rano, a tu przy łóżeczku czeka na mnie... poranna kawa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 14:03
Kaska1985, cinnamon cookie, Marietta, AgaL, madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
wróciłam i melduje się nadrobię Was jutro kochane bo idę spać
dwie noce z rzędu poszłam spać o 4 nad ranem ale było super
wybawiłam się i wytańczyłam
brakowało mi plot z Wami :*cinnamon cookie, AgaL, katiuszaa, madzikk, Kaska1985, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
U mnie weekend aktywny, w piątek goście, my wczoraj w gościach i dzisiaj akcja lekcje z dziećmi. Moim dzieciom zawsze na ostatnią chwilę przypomina się, że np. na jutro do szkoły potrzebują wełnę, kawałek deski lub wywołać zdjęcie psa, bo potrzebne do jakiejś pracy na jutro. I tym sposobem mam zorganizowaną niedzielę ; ), ale wszystkie niezbędne rzeczy kupiłam, pomogłam im odrobić lekcje, przepytałam przed sprawdzianami i teraz wszyscy zadowoleni : )
Dzisiaj w kościele ksiądz mówił, żeby z miłością patrzeć na swojego męża/żonę, także przekazuję dalej złotą myśl ; )
No i najważniejsze: Bratku, Imię Róży- bardzo się ucieszyłam, że coś tam się u Was wykluwa, czekamy na dalsze relacje, jutro na czczo powtórka testów i zaciskam kciuki : ) czas najwyższy na nowe ciąże na naszym forum : )
Edycik- super, że zabawa udana : )Marietta, Bratek lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Imię_Róży trzymam mocno kciuki, mam nadzieję, że po becie będzie można gratulować!
Bratku, a może idź na betę? Będziesz wiedziała na czym stoisz
Edycik, jak mi się chce potańczyć! Oj pobawiłabym się na jakimś weselichu.
Katiusza, te testy facelle jak pokazują dwie krechy (niezależnie od ich intensywności) to jest wynik pozytywny? Robiłam je ostatnio i zawsze mi jedna wychodziła bledsza.
Ja spędziłam dzień u mamusi. Wysłuchałam ploteczek z całej wsi, w tym, że dwie moje koleżanki z podstawówki są w ciąży Brzucho mocno boli, więc lada moment @ przyjdzie, pewnie jutro. Im szybciej tym lepiej Zaraz lecę wziąć odprężającą kąpiel a potem meczyk, winko i kibicowanie z moim M.
-
nick nieaktualnymajju wrote:Imię_Róży trzymam mocno kciuki, mam nadzieję, że po becie będzie można gratulować!
Bratku, a może idź na betę? Będziesz wiedziała na czym stoisz
Edycik, jak mi się chce potańczyć! Oj pobawiłabym się na jakimś weselichu.
Katiusza, te testy facelle jak pokazują dwie krechy (niezależnie od ich intensywności) to jest wynik pozytywny? Robiłam je ostatnio i zawsze mi jedna wychodziła bledsza.
Ja spędziłam dzień u mamusi. Wysłuchałam ploteczek z całej wsi, w tym, że dwie moje koleżanki z podstawówki są w ciąży Brzucho mocno boli, więc lada moment @ przyjdzie, pewnie jutro. Im szybciej tym lepiej Zaraz lecę wziąć odprężającą kąpiel a potem meczyk, winko i kibicowanie z moim M.
z tego co w instrukcji jest napisane to jak jest cień cieńia to też pozytywny tylko mniejszy poziom LH -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Bratku śliczna ta kawa mój to kwiatów nawet od święta nie kupuje "bo przecież i tak zdechną"
Co do wyniku to trzymam kciuki żeby było pozytywnie ale musisz wziąć poprawkę że Pregnyl fałszuje wynik testów ciążowych -
Bratku ale masz dobrze .
Imie Róży, nie chce nic mówić, ale wiesz co blada krecha oznacza , pędź na bete i daj nam znac .
Wczoraj na imprezie rodzinnej taki mały brzdąc 1,5 roku sie krecil, taka slodziutka dziewczynka ze az mi sie serce krajalo, jej juz sie nie moe doczekac kiedy mnie ten moment spotka, ze bede przychodzila z dzidzia na imprezy rodzinne i kazdy bedzie wokol niej skakal .cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:z tego co w instrukcji jest napisane to jak jest cień cieńia to też pozytywny tylko mniejszy poziom LH
O masz! Ja w tym cyklu robiłam te testy, w taki razie dwa dni pod rząd wyszedł mi pozytywny w cyklu rzekomo bezowulacyjnymAgaL lubi tę wiadomość