Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
dziękuje dziewczyny wiedziałam ze Wy mnie zrozumiecie a te moje koleżanki wiedza ze sie staramy i ze byłam w ciazy... ale chyba za bardzo nie rozumieja... im gładko poszło. ja mam dzisiaj duzo pracy wiec moze lepiej bo nie bede miała czasu na myslenie...Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
To i ja się melduję W centralnej Polace też pada śnieg i jest szaro, buro i ochydnie, a ja się cieszę, że autem nie przyjechałam, bo mam wciąż letnie opony
Zaczynam wchodzić w etap ciąży urojonej, 7dpo, tempka spadła a ja się doszukuję objawów
Mundek przykro mi, że tak się spotkanie potoczyło. Ja w piątek w męskim gronie myślałam, że takich rewelacji nie usłyszę, a jednak ... z plotek się okazało, że dziewczyna, której nie lubię jest w ciąży i też mi się przykro zrobiło. Ale mój wrodzony optymizm nie pozwala mi się tym przejmować i już jest dobrzemadzikk lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka83 wrote:To i ja się melduję W centralnej Polace też pada śnieg i jest szaro, buro i ochydnie, a ja się cieszę, że autem nie przyjechałam, bo mam wciąż letnie opony
Zaczynam wchodzić w etap ciąży urojonej, 7dpo, tempka spadła a ja się doszukuję objawów
Mundek przykro mi, że tak się spotkanie potoczyło. Ja w piątek w męskim gronie myślałam, że takich rewelacji nie usłyszę, a jednak ... z plotek się okazało, że dziewczyna, której nie lubię jest w ciąży i też mi się przykro zrobiło. Ale mój wrodzony optymizm nie pozwala mi się tym przejmować i już jest dobrze
też zaczęłam się doszukiwać objawów, a to cykl w którym miałam sobie odpuścić hahhakatiuszaa lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aguś no właśnie ja też miałam być twarda, ale jak się nie doszukiwać jak podbrzusze i cycki pobolewają a nie znajduję innych przyczyn No nic, jeśli tempka odbije ładnie w górę to chyba w końcu po 2 miesiącach zatestuję, a co!
AgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
O tak, potrzeba tu optymizmu i w końcu jakiś dwóch kreseczek Ja czekam na @ z otwartymi ramionami, bez złudzeń (no może maluteńka iskierka nadziei jest, ale taka naprawdę mini mini.) Skubaniutka zawsze regularnie przychodzi więc pewnie dziś lub jutro zacznę nowy cykl
-
AgaL wrote:Paryzetka mamy termin @ w tym samym czasie;)
No właśnie jeszcze cały długi tydzień!
Madzik zdaje się, że też z nami ma termin, ciekawe jak się trzyma
Cinnamon ja w sumie nie doszukuję się objawów tylko szukam ich przyczynAgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualnyheja:)
Ja dzisiaj byłam zbadać progesteron, TSH, D3 i prolaktynę zdaje się...w piątek wizyta u Gina.
Owulka jeszcze chyba przede mną zdaje się...ale mi dziewczyny uciekłyście, miałam wrażenie, że jakoś wszystkie w jednym terminie zaczynałyśmy nowe cykle, a tutaj się okazuje, że wy już prawie w tej cionszy
Mundek taka wiadomość to rzeczywiście cios, strzał w kolano nic tylko czekac aż ty będziesz mogła koleżanką się pochwalić
Cinamon - ja też bez objawowo ale ja dopiero najfajniejszy ciążowy okres mam przed sobą pewnie tuż po owulce dal Boże potwierdzonej w pt na monitoringu objawy się rozkręcą ale na razie nie mam żadnej mani testowania nawet owulacyjnymi testami!
U nas zimno,ciemno, morko fujjjjj
Dzisiaj Pani od krwi powiedziała mi, że już dzisiaj mogę kupić sobie wit D3 bo jest pewna, że pewnie wyjdzie niedobór, chyba nie pamięta żeby komuś wyszły normy zawsze poniżej...no i zapomniałam kupić
Od dzisiaj zaczynam brać dupka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 11:34
Edycik lubi tę wiadomość
-
Tak tak dziewczynki. Przypada na ten sam dzien:) Ja mam takie same objawy jak co miesiac wiec czekam grzecznie na @, moze piersi sa ciezsze ale to pewnie przez wiesiolka. Moze sie skusze i nasiusiam w czwartek rano, tempka niby skoczyla, byc moze znowu mnie jakies chorubsko bierze.
Wiec czekamy:) a wy siuracie?Paryzetka83 lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Witam po krótkiej przerwie Musiałam wczoraj leczyć kaca i o mało nie spóźniłam sie na noc do pracy. Cynnamonku - zaszalałam i kupiłam 2 butelki wina. Okazało sie że będzie nas tylko trzy i wszystko same wypiłyśmy.Winko rewelacje, takie jak lubie Dziekuje
Agel - twoja propozycje zanotowałam (Don Raffiano) i wypróbuje przy najbliższej okazji
Moja , kumpela wygadała sie że jej siostra starała sie o dzidzie 2 lata aż w koncu kupiła zioła ojaca Sroki jeżeli dobrze zapamiętałam i zaszła po 2 miesiącach kuracji I twierdzi ,że to właśnie ich zasługa.
U mnie pada śnieg z deszczem
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
mimona -
madzikk wrote:Tak tak dziewczynki. Przypada na ten sam dzien:) Ja mam takie same objawy jak co miesiac wiec czekam grzecznie na @, moze piersi sa ciezsze ale to pewnie przez wiesiolka. Moze sie skusze i nasiusiam w czwartek rano, tempka niby skoczyla, byc moze znowu mnie jakies chorubsko bierze.
Wiec czekamy:) a wy siuracie?
Ale w środę najwcześniej, zależy od temperatury.
A ja się od rana zastanawiam, że może to nie jajniki? Biodro mnie boli od kilku dni i może inne bóle też są od kręgosłupa? Ciężko stwierdzić. Cierpię sobie w każdym razie bo profilaktycznie nie biorę nic przeciwbólowego.madzikk lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Ruby ja też na pewno mam niedobór wit. D3, ale to się okaże po badaniach. Ciekawe co gin mi każe brać
Madzikk ja mam 3 testy w domu, ale ponieważ ten miesiąc miałam odpuścić, nie mierzę tempki, więc nie wiem czy owu była czy nie, to nie testuje. Chyba, że @ nie przyjdzie do pon.
To czekam Dziewczynki na Wasze teściki i już ściskam kciukimadzikk lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
mimona wrote:Witam po krótkiej przerwie Musiałam wczoraj leczyć kaca i o mało nie spóźniłam sie na noc do pracy. Cynnamonku - zaszalałam i kupiłam 2 butelki wina. Okazało sie że będzie nas tylko trzy i wszystko same wypiłyśmy.Winko rewelacje, takie jak lubie Dziekuje
Agel - twoja propozycje zanotowałam (Don Raffiano) i wypróbuje przy najbliższej okazji
Moja , kumpela wygadała sie że jej siostra starała sie o dzidzie 2 lata aż w koncu kupiła zioła ojaca Sroki jeżeli dobrze zapamiętałam i zaszła po 2 miesiącach kuracji I twierdzi ,że to właśnie ich zasługa.
U mnie pada śnieg z deszczem
Minona słyszałam dużo o tych ziołach...a ta Dziewczyna była przebadana itp i wyszło, że nie mogą mieć....czy po prostu się starali 2 lata, bez większych badań?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Wiec tak, mówiła że pół roku starali sie na luzie bez lekarza,mierzenia temperatury, sluzu itd. Ale że rezultatu nie było to zrobili wszystkie możliwe badania- hormony , wymaz z pochwy nasienia , badania hormonalne , laparoskopie na drożność jajowodów , on uzg czy nie ma zrostów, gózków, nawet badanie jej sluzu czy nie zabija plemników czy jakoś tak. Dosłownie wszystko co mozliwe .Łącznie za wszystkie badania zapłacili ok 2tys zł . Brali jedynie jakieś suplementy ale nie wiedziała dokładnie jakie. I nic , lekarz zapewniał że jest z nimi medycznie wszystko ok , tylko pewnie psychika. Aż, sam w końcu polecił te zioła ojca sroki ale kazał odstawić wszystkie suplementy jedynie zalecił kwas foliowy dla obojga. Jest to moja dobra kumpela i myśle że nie kłamała , nawet ma umówić mnie z siostrą na rozmowę to popytam .
mimona -
mimona wrote:Wiec tak, mówiła że pół roku starali sie na luzie bez lekarza,mierzenia temperatury, sluzu itd. Ale że rezultatu nie było to zrobili wszystkie możliwe badania- hormony , wymaz z pochwy nasienia , badania hormonalne , laparoskopie na drożność jajowodów , on uzg czy nie ma zrostów, gózków, nawet badanie jej sluzu czy nie zabija plemników czy jakoś tak. Dosłownie wszystko co mozliwe .Łącznie za wszystkie badania zapłacili ok 2tys zł . Brali jedynie jakieś suplementy ale nie wiedziała dokładnie jakie. I nic , lekarz zapewniał że jest z nimi medycznie wszystko ok , tylko pewnie psychika. Aż, sam w końcu polecił te zioła ojca sroki ale kazał odstawić wszystkie suplementy jedynie zalecił kwas foliowy dla obojga. Jest to moja dobra kumpela i myśle że nie kłamała , nawet ma umówić mnie z siostrą na rozmowę to popytam .
O widzisz u mnie podobnie jest, też jestem w trakcie tych wszystkich szczegółowych badań...potem z wynikami wizyta u gina i zobaczymy.
Jak się dowiesz coś jeszcze to pisz:)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę