Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:ja następnym razem przed serduszkowaniem:
wyszoruję podłogi w całym domu na kolanach, nie jedząc od rana i mając na sobie majtki ze 100% bawełny, żadne tam seksowne stringi, uprzednio myjąc się szarym mydłem od stóp do głów
Aga, jak to zrobisz, zaraz będzie ciąża ; )
Umieram ze śmiechu dziewczyny : ) : ) wróciłam z pracy, padnięta, siadam na forum, a tu taka beka.
Ojciec Sroka i Wasze komentarze mnie rozłożyły na łopatki : )
Rady są niezłe, seks między 2, a 5 kobieta ma być urobiona jak wół i głodna... no i płacząca/ załamana/cierpiąca.
Imię Róży- dobrze, że zrobiłaś betę, przynajmniej wszystko wiadomo,, testy sikane widać figle lubią płatać, kolejny cykl i do boju : )
cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
pośmiałam się z tych zaleceń co po niektórych barania skóra i jazda hiih
ja dziś odpoczywam póki co bo ciężki dzień był to badanie insuliny z glukozą 3 punktową od 8.15 do 13 byłam na czco ( od 12 egzamin miałam )
mimo to ten dzień zaskoczył mnie pozytywnie i zdany egzamin i to że owulka była ale jestem wścibska i pytanie kiedy była bo wczoraj jak zrobiłam test owulacyjny były dwie wyraźne kreski więc pewnie była
dziś ponoć moje endometrium miało 8 mm to dużo czy mało?
AgaL lubi tę wiadomość
-
Witam Was dziewczyny pod dłuższej przerwie,wierzcie lub nie, ale ja Was czytam na bieżąco Dziękuję Wam za pamięć. U mnie wszystko dobrze. Czuję się jak słoń. Od końskich dawek hormonów przyszło mi 3 kg, siedzę na L4 i czuję się źle sama ze sobą Ogólnie przeczucia co do ciaży są dobre, ale czasami dopada mnie wisielczy nastrój, że coś może się nie udać. Błagam, aby ten pierwszy trymestr szybko się skończył
Witam nową staraczkę
Imię_Róży - coś zaskoczyło więc myślę, że u Ciebie to kwestia kilku cykli i pochwalisz się dwoma grubasami na teście A tym czasem: szacun za podejście do sytuacji
Edycik - świetne wieści, teraz tylko czekać na teścik
Bratku - a ten Pregnyl to długo już bierzesz? Z tego co się orientuję po troszku to on wywołuje owulację? Kochana z całego serca Ci życzę, abyś niedługo ujrzała 2 krechy, których powodem będzie ciąża najprawdziwsza!
Dziewczyny jeśli chodzi o rozmowy o ciąży - ja mam w swoim gronie 2 znajome, które starają się a nie mogą, już im powiedziałam o ciąży, ale bardzo często gadamy sobie na fejsie (mieszkamy w różnych miastach) i ja się staram omijać temat, bo wiem jak jest przykro, poza tym widzę, że ona sama omija temat i jakby "olewa", ale ja się wcale nie gniewam, wiem jak ciężko jest słuchać o ciążach jak ma się problem
kochane a jeśli chodzi o owulację - ona bywa nieobliczalna. Uwierzcie mi mam kuzynkę ,która choruje na endometriozę, starała się 2 lata i lekarz jej powiedział, że z badań wynika, że ona ma szansę na dziecko tylko z in vitro. Okazało się, że zaszła naturalnie w 8 dc, a ogólnie cykle miała długie. Ona mówi, że to cud. Widocznie tak miało być.
Zostawiam tu ciążowe wirusy, chyba starczy dla każdej Łapcie i zarażajcie się!
Edycik, cinnamon cookie, Kjopa3, madzikk, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Lunka pozwól, że wezmę trochę wirusów a nóż widelec się zarażę cieszę się, że wszystko dobrze u Ciebie i nas nie opuszczasz Carolq faktycznie się nie odzywa..
Dziewczyny z południa, pan z tvnu właśnie prognozował dobrą pogodę pod koniec tygodnia, u Was nawet do 18 stopni!AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
majju pytałam bo ja niby też bezowulacyjny miałam poprzednio a okazało się że pęcherzyk pękł przed USG .
Ruby ale wit. D3 to chyba na receptę ja latam dużo na dworze i mam niedobor i mi dalina receptę 1000jedn. a teraz endo kazała brać 2000jedn.
Missy witam
Imię_Róży trzymam kciuki za kolejny cykl Dziękuję za info o testach. To tak z ciekawości które szybko wykrywają cokolwiek
Katiusza ja kiedyś miałam bardziej bolesne @ i bardziej obfite. Teraz mam dość skąpe w porównaniu z tym co kiedyś i mniej bolesne. Kiedyś to czasem nawet Nurofen Forte nie pomagał a teraz to nawet nie biorę żadnej tabletki. Wcześniej czasem w pierwszy dzień Panadol brałam i już. Tylko mówią, że po porodzie się zmienia więc nie wiem co u mnie czy poród czy rzucenie papierosów. Pewnie to i to
Edycik a no gwałć, gwałć
Ja miałam dziś wizytę na NFZ już zarejestrowałam się jakiś czas temu i poszłam z ciekawości bo mam 12dc więc owulka blisko. No i mam "piękny 19mm pęcherzyk" znowu prawy jajnik, ja mam chyba tylko z prawego owulację. Więc trzeba działać dalej.Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edycik- super wieści, że owulka była : )
Luna- kilogramami się nie przejmuj, rośnij w siłę, wszystko na pewno będzie dobrze.
Z tych wirusków choć z 2 ciąże by się przydały. W zeszłym mies. Carolq i Luna, w tym miesiącu też musimy z 2 ciąże wysikać, żeby nam statystyki nie spadły ; )
Ruby, Kjopa- owocnego przytulania ; )
Wyczytałam na którymś z pamiętników, że słabe nasienie męża utrudniało zajście w ciąże, nawet in vitro się nie udawało, bo zarodki nie takie jak trzeba przez to nasienie i facet przestał pracować, po 3 miesiącach wyniki się dwukrotnie poprawiły : ) stres to zmora płodności jednak...
Dobrej nocy!Kjopa3 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Nadrabiam od godz 16 i nie mogę skończyć
ależ to forum ożył, aż miło , kipi wprost energią
Miłego wieczorku Dziewczyny, ja będę oglądać.... Walking Dead tylko się nie śmiać, wciągnął mnie ten serial, a dziś pierwszy odcinek nowego sezonu na necie.
Zupka na jutro ugotowana, mogę się relaksowaćluna91 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
cinnamon cookie wrote:Lunka pozwól, że wezmę trochę wirusów a nóż widelec się zarażę cieszę się, że wszystko dobrze u Ciebie i nas nie opuszczasz Carolq faktycznie się nie odzywa..
Dziewczyny z południa, pan z tvnu właśnie prognozował dobrą pogodę pod koniec tygodnia, u Was nawet do 18 stopni!cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę