Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Edycik wrote:Cynnamonku w szlaforku z kawką zazdroszczę Ci aż.
U nas w pracy 17 stopni jest, nie grzeją, siedzę w kurtce i palce mi grabieją
z nosa już leci to jakies chore....trzęse się jak osika z zimnaKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Albo Wiola wykorzystaj zaległy urlop ze Swoim i odpocznijcie:)
AgaL lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualnySiemanko:)
Ja też dzisiaj w pracy ale już jutro mam załatwione z domu
U nas wczoraj oczywiście bzykanko być musiało , chciałam jeszcze rano poprawić ale 5.30 to jednak zdecydowanie nie moja pora chociaż ojczulek zaleca między 2 a 5 zdaje się ?
Dobra laski zabieram się za aktualizowanie listy komu jeszcze brakuje ? mi się wydaje, że wszystkie mają...a skasuje te których wpisów nie było juz dawno, zostawię czekającą i smerfelinkę bo one mają nieobecność usprawiedliwioną
Carolq lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Aguś niestety u mnie nie ma Stradivariusa a strasznie go lubię... I taki w kratkę właśnie mi się marzy!
Cinnamonku prawie w każdej sieciówce teraz są, daj znać co znalazłaś, jak nie znajdziesz to Ci wyślę ;pcinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:jejku Edycik.... też tak mieliśmy, ale w końcu nam zamontowali taką klimę, co w lecie chłodzi w zimie dogrzewamy, bo na poddaszu mamy biuro...może zgłości to gdzies? przeziębisz się
Aguś taki mi pieruńsko zimno że szok.Panie z pokoju obok mają 13 stopni.Jak się wkurzę to zawinę się do domu wczesniej.Mąż już krzyczy na mnie,że chora będę -
Edycik wrote:Aguś taki mi pieruńsko zimno że szok.Panie z pokoju obok mają 13 stopni.Jak się wkurzę to zawinę się do domu wczesniej.Mąż już krzyczy na mnie,że chora będę
Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik wrote:Aguś taki mi pieruńsko zimno że szok.Panie z pokoju obok mają 13 stopni.Jak się wkurzę to zawinę się do domu wczesniej.Mąż już krzyczy na mnie,że chora będę
U mnie wczoraj było 14 Ale w końcu poszli do rozum do głowy i odpalili stary piec, na który skończyła się umowa serwisowa, ale jak byśmy mieli czekać aż jakaś firma wygra przetarg na serwisowanie to byśmy zamarzli. Dużo herbaty z cytryną polecam i najlepiej z sokiem malinowym.
Carolq zarazki się przydadzą jak najbardziej, ja jeszcze piszę swoją pracę magisterską więc tym bardziej Ci zazdroszczę, że masz już z głowy. -
nick nieaktualny