Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Poczta Polska :) dział usług głosowych ( nie mylić z panią na okienku i litonoszem :P )
    czemu nie grzeja hmm dobre pytanie

Ta sama branża co nasza Kjopaa, właśnie ona jest listonoszem :)

Kjopa3 lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde chciałabym już żeby @ przyszła, szybko poszła i do dzieła! A tak to jestem tak rozdrażniona, że wszystkich bym rozszarpała dziś w robocie! Wrrr

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Kurde chciałabym już żeby @ przyszła, szybko poszła i do dzieła! A tak to jestem tak rozdrażniona, że wszystkich bym rozszarpała dziś w robocie! Wrrr

oj znam ten ból...a termin masz na dzisiaj, ty w ogóle testowałaś w tym iesiącu bo już się pogubiłam?:) jak nie ma listy to jakoś ciężko mi zapamiętać kto kiedy itp

• majju Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testowałam w piątek. Jak dziś nie przyjdzie to jutro z rana siknę. Ale przyjdzie na pewno. Jak to powiedział mój M. po tym jak zrobiłam mu wczoraj aferę o jakąś pierdołę: "Oho, wróg jest u bram" :)

madzikk, cinnamon cookie, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maju... Nie przyjdzie :-)

Wykres jak malowany :-)

2da6343587.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewuszki - moj maluszek ma dziś roczek i z tej okazji zrobilam filmik - zobaczcie :)

https://www.youtube.com/watch?v=V4b122nL3Tk

milego ogladania

luna91, Carolq, Edycik, AgaL, madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękny filmik aż sie popłakałam :) teraz płacze jak jakaś wariatka co chwile jak sie wzrusze , zezloszcze :) buziaki dla Was naprawde słodki Maluszek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 11:06

sylwia1985, luna91 lubią tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was wszystkie!

"Wchodzę w fazę zagrożenia testowaniem: - hahah Jaśminowa jak to zabrzmiało :D

Carolq - no i w końcu jesteś.

Sylwia - popłakałam się, śliczny ten Twój synek :) Mam nadzieję, że i mi się uda do takiego cudu dotrwać :)

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Piękny filmik aż sie popłakałam :) teraz płacze jak jakaś wariatka co chwile jak sie wzrusze , zezloszcze :) buziaki dla Was naprawde słodki Maluszek :)
    zobaczysz ciaza szybko zleci i niedlugo Ty bedziesz tulila w ramionach swoje malenstwo

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:

Też ciągle ryczę. Raz się popłakałam jak oglądałam Taniec z gwiazdami i jakaś para tańczyła do piosenki: "nie bądź taki szybki bill" :D

cinnamon cookie, AgaL, Mundek, Bratek lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    cześć dziewuszki - moj maluszek ma dziś roczek i z tej okazji zrobilam filmik - zobaczcie :)

milego ogladania
    Uwielbiam zdjęcia mam z dzieciaczkami po porodzie, jak już leżą obok siebie :)
    wzruszyłam się, cudne :*
    Wszystkiego dobrego dla Nikosia:*

sylwia1985 lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez się popłakałam :-) masz wspaniałego synka :-) cuudowny :-*

2da6343587.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:

milego ogladania

piękny film wzruszyłam się

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już w domku ,napaliłam w kominku nawet ujj jak przyjemnie jak jest ciepło
    o 15 wyruszam w poszukiwaniu kurtki zimowej :)

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem jak to jest starac sie o maluszka - staralismy sie z mezem ponad 2 lata z pomoca lekarska i mialam robione droznosc, badania nasienia, monitoringi , badanie hormonow w szpitalu ,lyzeczkowanie macicy, branie roznych lekow i bylismy umowieni z mezem pod koniec lutego do kliniki leczenia nieplodnosci wiec styczen odpuscilam nie mierzylam temp nic nie robilam tylko zbieralam dokumenty zeby zaniesc do kliniki i nie moglam sie doczekac a tu spoznial mi sie tydzien @ pomyslalam ze dlugi cykl ale ze maz ma 13 urodziny lutego a 14 sa walentynki to stwierdzilam a co mi tam zrobie tescior i ubieralam sie do pracy i o nim zapomnialam i wrocilam sie a tu dwie duze czerwone krechy - no szok o malo nie zemdlalam - poszlam na bete ktora potwierdzila ciaze takze jak kiedys pislaam nie mozna za duzo myslec bo bedzie blokada psychiczna i nie ma szans zajsc w ciaze

madzikk, cinnamon cookie, luna91, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Jasminowa ja uznaję tylko etesco i jestem zadowolona :) wszystko zamawiam i spokojnie dowożą, wędlinki świeże warzywka i owocki ładne wszystko jak nalezy.Dobra opcja dla cierpiących na brak czasu

Edycik, nie widzę tam miejsca na mój komentarz np, że jak zamawiam 1 kg szynki chciałabym napisać, aby mi zmielili, wiesz może, czy można/ w którym miejscu można dodać taki komentarz? przeczesałam całą stronę i nie znalazłam możliwości...

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    wiem jak to jest starac sie o maluszka - staralismy sie z mezem ponad 2 lata z pomoca lekarska i mialam robione droznosc, badania nasienia, monitoringi , badanie hormonow w szpitalu ,lyzeczkowanie macicy, branie roznych lekow i bylismy umowieni z mezem pod koniec lutego do kliniki leczenia nieplodnosci wiec styczen odpuscilam nie mierzylam temp nic nie robilam tylko zbieralam dokumenty zeby zaniesc do kliniki i nie moglam sie doczekac a tu spoznial mi sie tydzien @ pomyslalam ze dlugi cykl ale ze maz ma 13 urodziny lutego a 14 sa walentynki to stwierdzilam a co mi tam zrobie tescior i ubieralam sie do pracy i o nim zapomnialam i wrocilam sie a tu dwie duze czerwone krechy - no szok o malo nie zemdlalam - poszlam na bete ktora potwierdzila ciaze takze jak kiedys pislaam nie mozna za duzo myslec bo bedzie blokada psychiczna i nie ma szans zajsc w ciaze

Sylwia dlaczego wcześniej nie opowiedziałaś jak to było?:))
    dajesz nadzieję:):) masz rację psychika dużo złego robi....
    a u mnie po przeczytaniu tego co napisałaś pojawiła się myśl że może mi się uda w tym miesiącu, jak odpuściłam i czekam na badania ;) hahhaa
    i znowu się nakręcę....;p

• AgaL Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    ja już w domku ,napaliłam w kominku nawet ujj jak przyjemnie jak jest ciepło
    o 15 wyruszam w poszukiwaniu kurtki zimowej :)
    Powodzonka w zakupach:) ja zawsze jak idę po konkretny zakup...nie mogę nic znaleźć;)

Edycik lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL bo nie pytalyscie :) ale jak macie pytania to piszcie chetnie odpowiem bo naprawde duzo przeszlismy z mezem

dlatego postanowilismy dzialac nie tracic czasu bo moze teraz tez bedzie ciezko zajsc w ciaze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 11:34

AgaL lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa możesz edytować swoje zamówienie i poprawić np.szynkę na 1kg
    tam nie ma miejsca na mój komentarz kochana

‹‹ 420 421 422 423 424 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ