Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymajju wrote:Kurde chciałabym już żeby @ przyszła, szybko poszła i do dzieła! A tak to jestem tak rozdrażniona, że wszystkich bym rozszarpała dziś w robocie! Wrrr
oj znam ten ból...a termin masz na dzisiaj, ty w ogóle testowałaś w tym iesiącu bo już się pogubiłam? jak nie ma listy to jakoś ciężko mi zapamiętać kto kiedy itp -
Testowałam w piątek. Jak dziś nie przyjdzie to jutro z rana siknę. Ale przyjdzie na pewno. Jak to powiedział mój M. po tym jak zrobiłam mu wczoraj aferę o jakąś pierdołę: "Oho, wróg jest u bram"
madzikk, cinnamon cookie, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPiękny filmik aż sie popłakałam teraz płacze jak jakaś wariatka co chwile jak sie wzrusze , zezloszcze buziaki dla Was naprawde słodki Maluszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 11:06
sylwia1985, luna91 lubią tę wiadomość
-
Witam Was wszystkie!
"Wchodzę w fazę zagrożenia testowaniem: - hahah Jaśminowa jak to zabrzmiało
Carolq - no i w końcu jesteś.
Sylwia - popłakałam się, śliczny ten Twój synek Mam nadzieję, że i mi się uda do takiego cudu dotrwać
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Carolq wrote:Piękny filmik aż sie popłakałam teraz płacze jak jakaś wariatka co chwile jak sie wzrusze , zezloszcze buziaki dla Was naprawde słodki Maluszek
-
Carolq wrote:Piękny filmik aż sie popłakałam teraz płacze jak jakaś wariatka co chwile jak sie wzrusze , zezloszcze buziaki dla Was naprawde słodki Maluszek
Też ciągle ryczę. Raz się popłakałam jak oglądałam Taniec z gwiazdami i jakaś para tańczyła do piosenki: "nie bądź taki szybki bill"cinnamon cookie, AgaL, Mundek, Bratek lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
sylwia1985 wrote:cześć dziewuszki - moj maluszek ma dziś roczek i z tej okazji zrobilam filmik - zobaczcie
https://www.youtube.com/watch?v=V4b122nL3Tk
milego ogladania
wzruszyłam się, cudne :*
Wszystkiego dobrego dla Nikosia:*sylwia1985 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
wiem jak to jest starac sie o maluszka - staralismy sie z mezem ponad 2 lata z pomoca lekarska i mialam robione droznosc, badania nasienia, monitoringi , badanie hormonow w szpitalu ,lyzeczkowanie macicy, branie roznych lekow i bylismy umowieni z mezem pod koniec lutego do kliniki leczenia nieplodnosci wiec styczen odpuscilam nie mierzylam temp nic nie robilam tylko zbieralam dokumenty zeby zaniesc do kliniki i nie moglam sie doczekac a tu spoznial mi sie tydzien @ pomyslalam ze dlugi cykl ale ze maz ma 13 urodziny lutego a 14 sa walentynki to stwierdzilam a co mi tam zrobie tescior i ubieralam sie do pracy i o nim zapomnialam i wrocilam sie a tu dwie duze czerwone krechy - no szok o malo nie zemdlalam - poszlam na bete ktora potwierdzila ciaze takze jak kiedys pislaam nie mozna za duzo myslec bo bedzie blokada psychiczna i nie ma szans zajsc w ciaze
madzikk, cinnamon cookie, luna91, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:Jasminowa ja uznaję tylko etesco i jestem zadowolona wszystko zamawiam i spokojnie dowożą, wędlinki świeże warzywka i owocki ładne wszystko jak nalezy.Dobra opcja dla cierpiących na brak czasu
Edycik, nie widzę tam miejsca na mój komentarz np, że jak zamawiam 1 kg szynki chciałabym napisać, aby mi zmielili, wiesz może, czy można/ w którym miejscu można dodać taki komentarz? przeczesałam całą stronę i nie znalazłam możliwości...https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
sylwia1985 wrote:wiem jak to jest starac sie o maluszka - staralismy sie z mezem ponad 2 lata z pomoca lekarska i mialam robione droznosc, badania nasienia, monitoringi , badanie hormonow w szpitalu ,lyzeczkowanie macicy, branie roznych lekow i bylismy umowieni z mezem pod koniec lutego do kliniki leczenia nieplodnosci wiec styczen odpuscilam nie mierzylam temp nic nie robilam tylko zbieralam dokumenty zeby zaniesc do kliniki i nie moglam sie doczekac a tu spoznial mi sie tydzien @ pomyslalam ze dlugi cykl ale ze maz ma 13 urodziny lutego a 14 sa walentynki to stwierdzilam a co mi tam zrobie tescior i ubieralam sie do pracy i o nim zapomnialam i wrocilam sie a tu dwie duze czerwone krechy - no szok o malo nie zemdlalam - poszlam na bete ktora potwierdzila ciaze takze jak kiedys pislaam nie mozna za duzo myslec bo bedzie blokada psychiczna i nie ma szans zajsc w ciaze
Sylwia dlaczego wcześniej nie opowiedziałaś jak to było?)
dajesz nadzieję masz rację psychika dużo złego robi....
a u mnie po przeczytaniu tego co napisałaś pojawiła się myśl że może mi się uda w tym miesiącu, jak odpuściłam i czekam na badania hahhaa
i znowu się nakręcę....;pKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik wrote:ja już w domku ,napaliłam w kominku nawet ujj jak przyjemnie jak jest ciepło
o 15 wyruszam w poszukiwaniu kurtki zimowejEdycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL bo nie pytalyscie ale jak macie pytania to piszcie chetnie odpowiem bo naprawde duzo przeszlismy z mezem
dlatego postanowilismy dzialac nie tracic czasu bo moze teraz tez bedzie ciezko zajsc w ciazeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 11:34
AgaL lubi tę wiadomość