X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Poczta Polska :) dział usług głosowych ( nie mylić z panią na okienku i litonoszem :P )
    czemu nie grzeja hmm dobre pytanie

Ta sama branża co nasza Kjopaa, właśnie ona jest listonoszem :)

Kjopa3 lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde chciałabym już żeby @ przyszła, szybko poszła i do dzieła! A tak to jestem tak rozdrażniona, że wszystkich bym rozszarpała dziś w robocie! Wrrr

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Kurde chciałabym już żeby @ przyszła, szybko poszła i do dzieła! A tak to jestem tak rozdrażniona, że wszystkich bym rozszarpała dziś w robocie! Wrrr

oj znam ten ból...a termin masz na dzisiaj, ty w ogóle testowałaś w tym iesiącu bo już się pogubiłam?:) jak nie ma listy to jakoś ciężko mi zapamiętać kto kiedy itp

• majju Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testowałam w piątek. Jak dziś nie przyjdzie to jutro z rana siknę. Ale przyjdzie na pewno. Jak to powiedział mój M. po tym jak zrobiłam mu wczoraj aferę o jakąś pierdołę: "Oho, wróg jest u bram" :)

madzikk, cinnamon cookie, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maju... Nie przyjdzie :-)

Wykres jak malowany :-)

2da6343587.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewuszki - moj maluszek ma dziś roczek i z tej okazji zrobilam filmik - zobaczcie :)

https://www.youtube.com/watch?v=V4b122nL3Tk

milego ogladania

luna91, Carolq, Edycik, AgaL, madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękny filmik aż sie popłakałam :) teraz płacze jak jakaś wariatka co chwile jak sie wzrusze , zezloszcze :) buziaki dla Was naprawde słodki Maluszek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 11:06

sylwia1985, luna91 lubią tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was wszystkie!

"Wchodzę w fazę zagrożenia testowaniem: - hahah Jaśminowa jak to zabrzmiało :D

Carolq - no i w końcu jesteś.

Sylwia - popłakałam się, śliczny ten Twój synek :) Mam nadzieję, że i mi się uda do takiego cudu dotrwać :)

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Piękny filmik aż sie popłakałam :) teraz płacze jak jakaś wariatka co chwile jak sie wzrusze , zezloszcze :) buziaki dla Was naprawde słodki Maluszek :)
    zobaczysz ciaza szybko zleci i niedlugo Ty bedziesz tulila w ramionach swoje malenstwo

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:

Też ciągle ryczę. Raz się popłakałam jak oglądałam Taniec z gwiazdami i jakaś para tańczyła do piosenki: "nie bądź taki szybki bill" :D

cinnamon cookie, AgaL, Mundek, Bratek lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    cześć dziewuszki - moj maluszek ma dziś roczek i z tej okazji zrobilam filmik - zobaczcie :)

milego ogladania
    Uwielbiam zdjęcia mam z dzieciaczkami po porodzie, jak już leżą obok siebie :)
    wzruszyłam się, cudne :*
    Wszystkiego dobrego dla Nikosia:*

sylwia1985 lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez się popłakałam :-) masz wspaniałego synka :-) cuudowny :-*

2da6343587.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:

milego ogladania

piękny film wzruszyłam się

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już w domku ,napaliłam w kominku nawet ujj jak przyjemnie jak jest ciepło
    o 15 wyruszam w poszukiwaniu kurtki zimowej :)

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem jak to jest starac sie o maluszka - staralismy sie z mezem ponad 2 lata z pomoca lekarska i mialam robione droznosc, badania nasienia, monitoringi , badanie hormonow w szpitalu ,lyzeczkowanie macicy, branie roznych lekow i bylismy umowieni z mezem pod koniec lutego do kliniki leczenia nieplodnosci wiec styczen odpuscilam nie mierzylam temp nic nie robilam tylko zbieralam dokumenty zeby zaniesc do kliniki i nie moglam sie doczekac a tu spoznial mi sie tydzien @ pomyslalam ze dlugi cykl ale ze maz ma 13 urodziny lutego a 14 sa walentynki to stwierdzilam a co mi tam zrobie tescior i ubieralam sie do pracy i o nim zapomnialam i wrocilam sie a tu dwie duze czerwone krechy - no szok o malo nie zemdlalam - poszlam na bete ktora potwierdzila ciaze takze jak kiedys pislaam nie mozna za duzo myslec bo bedzie blokada psychiczna i nie ma szans zajsc w ciaze

madzikk, cinnamon cookie, luna91, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Jasminowa ja uznaję tylko etesco i jestem zadowolona :) wszystko zamawiam i spokojnie dowożą, wędlinki świeże warzywka i owocki ładne wszystko jak nalezy.Dobra opcja dla cierpiących na brak czasu

Edycik, nie widzę tam miejsca na mój komentarz np, że jak zamawiam 1 kg szynki chciałabym napisać, aby mi zmielili, wiesz może, czy można/ w którym miejscu można dodać taki komentarz? przeczesałam całą stronę i nie znalazłam możliwości...

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    wiem jak to jest starac sie o maluszka - staralismy sie z mezem ponad 2 lata z pomoca lekarska i mialam robione droznosc, badania nasienia, monitoringi , badanie hormonow w szpitalu ,lyzeczkowanie macicy, branie roznych lekow i bylismy umowieni z mezem pod koniec lutego do kliniki leczenia nieplodnosci wiec styczen odpuscilam nie mierzylam temp nic nie robilam tylko zbieralam dokumenty zeby zaniesc do kliniki i nie moglam sie doczekac a tu spoznial mi sie tydzien @ pomyslalam ze dlugi cykl ale ze maz ma 13 urodziny lutego a 14 sa walentynki to stwierdzilam a co mi tam zrobie tescior i ubieralam sie do pracy i o nim zapomnialam i wrocilam sie a tu dwie duze czerwone krechy - no szok o malo nie zemdlalam - poszlam na bete ktora potwierdzila ciaze takze jak kiedys pislaam nie mozna za duzo myslec bo bedzie blokada psychiczna i nie ma szans zajsc w ciaze

Sylwia dlaczego wcześniej nie opowiedziałaś jak to było?:))
    dajesz nadzieję:):) masz rację psychika dużo złego robi....
    a u mnie po przeczytaniu tego co napisałaś pojawiła się myśl że może mi się uda w tym miesiącu, jak odpuściłam i czekam na badania ;) hahhaa
    i znowu się nakręcę....;p

• AgaL Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    ja już w domku ,napaliłam w kominku nawet ujj jak przyjemnie jak jest ciepło
    o 15 wyruszam w poszukiwaniu kurtki zimowej :)
    Powodzonka w zakupach:) ja zawsze jak idę po konkretny zakup...nie mogę nic znaleźć;)

Edycik lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL bo nie pytalyscie :) ale jak macie pytania to piszcie chetnie odpowiem bo naprawde duzo przeszlismy z mezem

dlatego postanowilismy dzialac nie tracic czasu bo moze teraz tez bedzie ciezko zajsc w ciaze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 11:34

AgaL lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa możesz edytować swoje zamówienie i poprawić np.szynkę na 1kg
    tam nie ma miejsca na mój komentarz kochana

‹‹ 420 421 422 423 424 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ