Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO Patutka witaj a u nas stara bieda, dalej świerujemy, testujemy ale może odrobinę mniej
Sylwia filmik super pamiatka, fajny:) ale strasznie smutne te piosenki...takie dołujące a tutaj trzeba się weselić bo to przecież sama radość, ale ja się nie znam pewnie tak ma być Najlepszego dla młodego
Missy a czytaj ile wlezie, tak dzisiaj dostałam zlecenie więc uzupełniłam znowu:P jak nie uciekniesz za jakiś tydzień to też cię wpiszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 13:41
AgaL, missy83 lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:O Patutka witaj a u nas stara bieda, dalej świerujemy, testujemy ale może odrobinę mniej
Sylwia filmik super pamiatka, fajny:) ale strasznie smutne te piosenki...takie dołujące a tutaj trzeba się weselić bo to przecież sama radość, ale ja się nie znam pewnie tak ma być Najlepszego dla młodego
Missy a czytaj ile wlezie, tak dzisiaj dostałam zlecenie więc uzupełniłam znowu:P jak nie uciekniesz za jakiś tydzień to też cię wpiszęcinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Miło do Was wrócić. No ja zapomniałam o staraniach. I też jestem antystaraniowa ;ppp jakoś mi do tego już nie spieszno i nawet nie chce.
Co z luną ? odzywa się tu ? wszystko okej u niej?
A u Was powiadacie nic nowego ?
luna91 lubi tę wiadomość
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Ruby wrote:Mogłabym nawet regulamin jakiś napisać hehe ale obawiam się, że byłby ciężki do spełnienia
Jeśli miałby tyle punktów co ten ojca Sroki....to chyba tak ;Pmadzikk lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Jeśli miałby tyle punktów co ten ojca Sroki....to chyba tak ;P
a w ogoóle ten Ojciec Sroka jeszcze żyje?
edit: wujek google mówi, że zmarł w 2006, jakby żył przez te prawie 10 lat do 2015 wyobrażacie ile by jeszcze tych punktów mógł dopisać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 14:02
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatutka wrote:Miło do Was wrócić. No ja zapomniałam o staraniach. I też jestem antystaraniowa ;ppp jakoś mi do tego już nie spieszno i nawet nie chce.
Co z luną ? odzywa się tu ? wszystko okej u niej?
A u Was powiadacie nic nowego ?
U lunki dobrze, pisała dzisiaj chyba, w miarę regularnie do nas zagąda nie to co ty od święta wstydz sięAgaL, madzikk, luna91 lubią tę wiadomość
-
Witam się popołudniowo U mnie chyba za ciepło w pracy bo wszystkie jakieś nieogarnięte dzisiaj jesteśmy i wolałam się nie odrywać od pracy.
Luna, Carolq - to super, że u Was wszystko ok i że do nas zaglądacie, dawajcie znać na bierząco
Jasminowa mamy ten sam dpo i ja też czuję, że zatestuję, nawet dzisiaj miałam popełnić falstart. Trzeba nową listę ułożyć.
Ruby regulamin to może nie, ale jakieś wytyczne by się przydały
madzikk lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka83 wrote:Witam się popołudniowo U mnie chyba za ciepło w pracy bo wszystkie jakieś nieogarnięte dzisiaj jesteśmy i wolałam się nie odrywać od pracy.
Luna, Carolq - to super, że u Was wszystko ok i że do nas zaglądacie, dawajcie znać na bierząco
Jasminowa mamy ten sam dpo i ja też czuję, że zatestuję, nawet dzisiaj miałam popełnić falstart. Trzeba nową listę ułożyć.
Ruby regulamin to może nie, ale jakieś wytyczne by się przydałyKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Lista testujących:
16.10 Piątek:
17.10 Sobota: Jaśminowa, Paryzetka
18.10 Niedziela:
19.10 Poniedziałek:
20.10 Wtorek:
21.10 Środa:
22.10 Czwartek:
23.10 Piątek:
Proszę się dopisywać8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Lista testujących:
16.10 Piątek:
18.10 Niedziela:
19.10 Poniedziałek:
20.10 Wtorek:
21.10 Środa:
22.10 Czwartek:
23.10 Piątek:
Proszę się dopisywać
Ja niestety nie zalapie sie na ten tydzien ani raczej na nastepny
edit: chociaz jakby sie uprzec to na piatek moglabym miec rozgrzewke wpisanaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 14:56
-
Lista testujących:
16.10 Piątek:
18.10 Niedziela:
19.10 Poniedziałek:
20.10 Wtorek:
21.10 Środa: Mundek
22.10 Czwartek:
23.10 Piątek:Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
nick nieaktualnyPatutka gratuluję pracy, mieszkanie też niedługo będzie a ślub z tego co pamiętam w lipcu. Ale może się mylę. Jeszcze z tego odstawienia starania to Ci dziecko wyjdzie
Partyzantka ja się waham do której listy się zaliczyć czy nie testujących czy testującychAgaL, Mundek lubią tę wiadomość
-
Patutka witaj po przerwie. Super, że pracę znalazłaś. U nas nowych zaciążonych na razie nie ma.
Paryzetka- właśnie widziałam, że miałyśmy w tym samym dniu owu, ale Ty masz potwierdzoną przez temp, a ja " domyślną" ; ), ale testowanie na sobotę będzie ok, bo to 12 dni po owu.
Missy- witaj w klubie staraczek : )
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png