Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik wrote:była u mnie szwagierka - poznali płeć będzie dziewczynka
normalnie aż mi mowy zabrakło w ustach bo córeczkę mieć to moje marzenie
a dodatkowo boli mnie to wszystko bo mieszkamy w jednym domu - mamy wspólną klatkę i widujemy się bardzo często
ehh dziewczyny by nam starającym się udało się wreszcie
Edycik, zobaczysz, że dla Ciebie też przyjdzie ten czas i marzenie się spełni : )Edycik lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Jasminowa ja mam taki plan serduszka codziennie, mój się chyba zgodzi Lista suplementów zrobiona, znalazłam niedrogą aptekę, odbiór zamówienia niedaleko pracy i już mentalnie jestem gotowa na walkę
Moja ginka też kazała od dwóch dni przed do dwóch dni po owu.
Niestety muszę ją zmienić, bo ciągle kręci nosem, że nie jestem mężatką Ciekawe co inna mi powie, wizytę mam na koniec listopada.8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
cinnamon cookie wrote:Edycik tak jak pisałam... U mnie też dziewczynka u koleżanki... Beczę jak głupia, z jej szczęścia i z tego, jak bardzo też tego pragnę...
Cinamon- a za niedługo będziesz beczeć ze swojego szczęścia : )cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Paryzetka83 wrote:Jasminowa ja mam taki plan serduszka codziennie, mój się chyba zgodzi Lista suplementów zrobiona, znalazłam niedrogą aptekę, odbiór zamówienia niedaleko pracy i już mentalnie jestem gotowa na walkę
Moja ginka też kazała od dwóch dni przed do dwóch dni po owu.
Niestety muszę ją zmienić, bo ciągle kręci nosem, że nie jestem mężatką Ciekawe co inna mi powie, wizytę mam na koniec listopada.
Paryzetka, jakie suplementy polecasz, bo ja tylko kwas foliowy biorę i mężowi od tego cyklu też podaję. Mój mąż będzie sposobem prowokowany/szczuty lub wykorzystywany seksualnie w te dni, ale nadal trzymam się opcji nie mówienia mu dokładnie, które to dni płodne, nie poruszam tematu starań od strony technicznej ; ) zapewnię mu ten komfort, żeby sie nie stresował i jakości plemników nie obniżał ; )
Już sobie sprawdziłam,że kolejne dni płodne wypadają mi w okolicach święta zmarłych, zaduszek, także klimat do baraszkowania niezły ; )Paryzetka83, luna91 lubią tę wiadomość
Jasminowa wrote:Dziewczyny, skoro w tym cyklu wiele z nas postanowiło wyluzować, to proponuję dla odmiany kolejny cykl podejść do sprawy zadaniowo: mierzyć temp, robić testy ( monitoring owu, jeśli dotyczy) i nie odpuszczać żadnego dnia płodnego, najwyżej męża/chłopaka wybudzać, jak mu się przyśnie ; )
Jedna dziewczyna na forum pisała, że gdy starali się co drugi dzień przez dłuższy czas nic nie wychodziło, dopiero zaszła, gdy seks był codziennie w dni potencjalnie płodne. Zbieżne to z tym, co lekarz Kjopy mówił.
U mnie nie realne bo mąż tymczsowo przyjeżdża tylko na weekendy
Choć ostatnio jak przed @ dostała plamień i myślałam że to @ to się poryczałam jak spojrzałam w kalendarz i zobaczylam że w nast. Cyklu ovu ma wypaść w czwartek. Mąż mnie wtedy przytulił, i pocieszył, powiedział że jak będzie trzeba to przyjedzie specjalnie w tygodniu tylko po to by się starać. Na szczęście @ się trochę przesunęła i teoretycznie ovu ma być w poniedziałek.
Ale tak sobie myślę że jak teraz nie wyjdzie to wybiore się kontrolne do gin bo dawno nie byłam.
-
Ejrene wrote:U mnie nie realne bo mąż tymczsowo przyjeżdża tylko na weekendy
Choć ostatnio jak przed @ dostała plamień i myślałam że to @ to się poryczałam jak spojrzałam w kalendarz i zobaczylam że w nast. Cyklu ovu ma wypaść w czwartek. Mąż mnie wtedy przytulił, i pocieszył, powiedział że jak będzie trzeba to przyjedzie specjalnie w tygodniu tylko po to by się starać. Na szczęście @ się trochę przesunęła i teoretycznie ovu ma być w poniedziałek.
Ale tak sobie myślę że jak teraz nie wyjdzie to wybiore się kontrolne do gin bo dawno nie byłam.
Ejrene, wizytę u dobrego gina dobrze zaliczyć, a mąż kochany chłopak, że chce w słusznej sprawie zmieniać plany : ) Jak owu wypadnie w poniedziałek, to będziecie mieli cały weekend przed owu : )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Dziewczyny, skoro w tym cyklu wiele z nas postanowiło wyluzować, to proponuję dla odmiany kolejny cykl podejść do sprawy zadaniowo: mierzyć temp, robić testy ( monitoring owu, jeśli dotyczy) i nie odpuszczać żadnego dnia płodnego, najwyżej męża/chłopaka wybudzać, jak mu się przyśnie ; )
Jedna dziewczyna na forum pisała, że gdy starali się co drugi dzień przez dłuższy czas nic nie wychodziło, dopiero zaszła, gdy seks był codziennie w dni potencjalnie płodne. Zbieżne to z tym, co lekarz Kjopy mówił.
toż to jadę z koksem dziennie teraz, a nawet zdarzyło się dwa razu dziennie ze dwa razy!!! jak nie teraz to kiedy mam zajść pytam się Ja ?!majju, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Naniosłam zmiany, proszę o sprawdzenie, jak coś się nie zgadza, to poprawię
Lista testujących:
14.10 Środa: Majju
15.10 Czwartek:
16.10 Piątek:
17.10 Sobota: Jaśminowa, Paryzetka
18.10 Niedziela: Madzikk?
19.10 Poniedziałek:Madzikk?
20.10 Wtorek:
21.10 Środa: Mundek
22.10 Czwartek:
23.10 Piątek: Katiuszaa
24.10 Sobota: Cinnamon Cookie
25.10 Niedziela:
26.10 Poniedziałek: Ruby?
Bez przesady kochana, że tak późno to nieeee, wpisz mnie tam na sobotę do cynamonkacinnamon cookie, Carolq lubią tę wiadomość
-
Jasminowa wrote:Paryzetka, jakie suplementy polecasz, bo ja tylko kwas foliowy biorę i mężowi od tego cyklu też podaję. Mój mąż będzie sposobem prowokowany/szczuty lub wykorzystywany seksualnie w te dni, ale nadal trzymam się opcji nie mówienia mu dokładnie, które to dni płodne, nie poruszam tematu starań od strony technicznej ; ) zapewnię mu ten komfort, żeby sie nie stresował i jakości plemników nie obniżał ; )
Już sobie sprawdziłam,że kolejne dni płodne wypadają mi w okolicach święta zmarłych, zaduszek, także klimat do baraszkowania niezły ; )
Mój nie ma problemu jeśli wie kiedy musi o ile nie są to jedyne dni w miesiącu8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyLaski a, ja ból owulacyjny dzisiaj, ale z kolei test już ledwo ledwo ,wczoraj tylko był intensywny rano i wieczorem....dzisiaj jeszcze przelecę mężulka proforma, a od jutra odliczamy
edit: bo moje pytanie miało brzmieć czy dzisiaj była owulka kiedy ból odczuwam czy wczoraj kiedy test pokazał? jak to z tym wyrzutem czy plikiem LH czy zwał jak zwał jest?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 19:05
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Laski a, ja ból owulacyjny dzisiaj, ale z kolei test już ledwo ledwo ,wczoraj tylko był intensywny rano i wieczorem....dzisiaj jeszcze przelecę mężulka proforma, a od jutra odliczamy
edit: bo moje pytanie miało brzmieć czy dzisiaj była owulka kiedy ból odczuwam czy wczoraj kiedy test pokazał? jak to z tym wyrzutem czy plikiem LH czy zwał jak zwał jest?
ojj ja tu nie pomogę bo sama nie wiem jak to jest Ruby -
cinnamon cookie wrote:Edycik tak jak pisałam... U mnie też dziewczynka u koleżanki... Beczę jak głupia, z jej szczęścia i z tego, jak bardzo też tego pragnę...
ehh skąd ja to znam Cynnamonku ...nam też się musi wreszcie udaćcinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny dołączam się do Was! co prawda pierwszy cykl starań ale fajnie mieć wsparcie jestem 3 lata po ślubie i nie planowaliśmy dziecka do tej pory i powoli ogarnia mnie paranoja, że kiedyś będzie za późno mój mąż pojechał na szkolenie do Hamburga, wraca 24 października, teoretycznie wtedy zaczynają mi się dni płodne i stwierdzam że to chyba przeznaczenie więc zabieramy się do roboty!! trzymajcie kciuki!
luna91, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Ciężko Was nadrobić z całego dnia
Sylwia film cudowny masz wspaniałego synka
Angela witaj
katiuszaa wrote:Uśmiechnijcie się
Mąż do żony w trakcie seksu :
Może byś tak trochę pojeczała,
Miałbym więcej frajdy....
-Już mam jęczeć???
-Jeszcze nie!
-Już!?
-Już!!!
- Łolaboga nie mam się w co ubrać, dzieciaki brudne cukier zdrożał....
Dowcip świetny więcej takich proszę
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Proszę bardzo Ruby
Lista testujących:
14.10 Środa: Majju
15.10 Czwartek:
16.10 Piątek:
17.10 Sobota: Jaśminowa, Paryzetka
18.10 Niedziela: Madzikk?
19.10 Poniedziałek:Madzikk?
20.10 Wtorek:
21.10 Środa: Mundek