Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witaj Angella:)
Ja z testem jeszcze nie wiem. Moze w niedziele, dzien po terminie, albo nawet dwa:) z tego co widzialam to wiele dziewczyn ma dosc wysoka tempke w drugiej fazie cyklu i dopiero spada po @, wiec jezeli tempka faktycznie nie skoczy to chyba nie ma sensu siurac. Wiec zobaczymy. Ale trzym za wszystkie siurajace kciuki! I juz sie nie moge doczekac, ktora zapoczatkuje dobra passe:)katiuszaa, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyUśmiechnijcie się
Mąż do żony w trakcie seksu :
Może byś tak trochę pojeczała,
Miałbym więcej frajdy....
-Już mam jęczeć???
-Jeszcze nie!
-Już!?
-Już!!!
- Łolaboga nie mam się w co ubrać, dzieciaki brudne cukier zdrożał....madzikk, Imię_Róży, Ejrene, AgaL, cinnamon cookie, luna91, Wiola90, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki stare:-) i nowe forumowiczki:-))
Powiem wam że ja to za dużo nie płaczę bo to się człowiek odwadnia i zmarszczki się robią;-PP
To czekam co tam dziewczynki wysikacie w najbliższym czasie:-)
madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
majju wrote:Ale czuję, że lada moment przyjdzie @. Latam co chwilę do łazienki sprawdzić czy może już bo jakoś strasznie mokro.
No właśnie w ciąży miałam dokładnie tak, ze cały czas czułam, że zaraz dostanę @ i bądź tu człowieku mądry, jak objawy na @ i ciążowe takie same ; )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Jasminowa wrote:No właśnie w ciąży miałam dokładnie tak, ze cały czas czułam, że zaraz dostanę @ i bądź tu człowieku mądry, jak objawy na @ i ciążowe takie same ; )
ja dziś zaczynam gryźć i wszystko mnie drażni....piersi bolą, ze dotknąć się nie da...także objawy PMS murowaneKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Jasminowa wrote:Patutka witaj po przerwie. Super, że pracę znalazłaś. U nas nowych zaciążonych na razie nie ma.
Paryzetka- właśnie widziałam, że miałyśmy w tym samym dniu owu, ale Ty masz potwierdzoną przez temp, a ja " domyślną" ; ), ale testowanie na sobotę będzie ok, bo to 12 dni po owu.
Missy- witaj w klubie staraczek : )
No ale u mnie testy negatywne chyba, że akurat ten następny, byłby pozytywny ale miałam tylko 5 na stanie Próbowałam podejrzeć Twój wykres ale chyba nie udostępniasz?
Katiusza a Ty przewrotnie możesz się wpisać na obie listy8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Naniosłam zmiany, proszę o sprawdzenie, jak coś się nie zgadza, to poprawię
Lista testujących:
14.10 Środa: Majju
15.10 Czwartek:
16.10 Piątek:
17.10 Sobota: Jaśminowa, Paryzetka
18.10 Niedziela: Madzikk?
19.10 Poniedziałek:Madzikk?
20.10 Wtorek:
21.10 Środa: Mundek
22.10 Czwartek:
23.10 Piątek: Katiuszaa
24.10 Sobota: Cinnamon Cookie
25.10 Niedziela:
26.10 Poniedziałek: Ruby?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 18:12
madzikk lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
była u mnie szwagierka - poznali płeć będzie dziewczynka
normalnie aż mi mowy zabrakło w ustach bo córeczkę mieć to moje marzenie
a dodatkowo boli mnie to wszystko bo mieszkamy w jednym domu - mamy wspólną klatkę i widujemy się bardzo często
ehh dziewczyny by nam starającym się udało się wreszcie -
Paryzetka83 wrote:No ale u mnie testy negatywne chyba, że akurat ten następny, byłby pozytywny ale miałam tylko 5 na stanie Próbowałam podejrzeć Twój wykres ale chyba nie udostępniasz?
Katiusza a Ty przewrotnie możesz się wpisać na obie listy
Ja niestety nie mam wykresu : (, bo nie robiłam testów, ani nie mierzyłam temperatury, ale w przyszłym miesiącu się poprawię. W tym miesiącu totalny odpust, a w następnym totalne starania będzie i temperatura i testy, wtedy udostępnię chętnie, bo Wy pewnie bardziej doświadczone w wykresach : )Paryzetka83 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Dziewczyny, skoro w tym cyklu wiele z nas postanowiło wyluzować, to proponuję dla odmiany kolejny cykl podejść do sprawy zadaniowo: mierzyć temp, robić testy ( monitoring owu, jeśli dotyczy) i nie odpuszczać żadnego dnia płodnego, najwyżej męża/chłopaka wybudzać, jak mu się przyśnie ; )
Jedna dziewczyna na forum pisała, że gdy starali się co drugi dzień przez dłuższy czas nic nie wychodziło, dopiero zaszła, gdy seks był codziennie w dni potencjalnie płodne. Zbieżne to z tym, co lekarz Kjopy mówił.Paryzetka83, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png