Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:wiem jak to jest starac sie o maluszka - staralismy sie z mezem ponad 2 lata z pomoca lekarska i mialam robione droznosc, badania nasienia, monitoringi , badanie hormonow w szpitalu ,lyzeczkowanie macicy, branie roznych lekow i bylismy umowieni z mezem pod koniec lutego do kliniki leczenia nieplodnosci wiec styczen odpuscilam nie mierzylam temp nic nie robilam tylko zbieralam dokumenty zeby zaniesc do kliniki i nie moglam sie doczekac a tu spoznial mi sie tydzien @ pomyslalam ze dlugi cykl ale ze maz ma 13 urodziny lutego a 14 sa walentynki to stwierdzilam a co mi tam zrobie tescior i ubieralam sie do pracy i o nim zapomnialam i wrocilam sie a tu dwie duze czerwone krechy - no szok o malo nie zemdlalam - poszlam na bete ktora potwierdzila ciaze takze jak kiedys pislaam nie mozna za duzo myslec bo bedzie blokada psychiczna i nie ma szans zajsc w ciaze
Jejku ale musieliście być szczęśliwi w tym momencie, to CUDEwelinaaKa lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
sylwia1985 wrote:AgaL bo nie pytalyscie ale jak macie pytania to piszcie chetnie odpowiem bo naprawde duzo przeszlismy z mezem
dlatego postanowilismy dzialac nie tracic czasu bo moze teraz tez bedzie ciezko zajsc w ciazeKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
sylwia1985 wrote:cześć dziewuszki - moj maluszek ma dziś roczek i z tej okazji zrobilam filmik - zobaczcie
https://www.youtube.com/watch?v=V4b122nL3Tk
milego ogladania
Sylwia, wszystkiego najlepszego dla maluszka : ) i dla mamy : ) filmik super!https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyMundek wrote:
o to ty też masz wędrujące OWUAgaL, Mundek lubią tę wiadomość
-
Carolq wrote:Piękny filmik aż sie popłakałam teraz płacze jak jakaś wariatka co chwile jak sie wzrusze , zezloszcze buziaki dla Was naprawde słodki Maluszek
Carolq- ja też wszystkim sie wzruszam. Teraz starsza córka ma 12 lat jest prawie mojego wzrostu, włosy do pasa, a ja notorycznie się wzruszam, gdy na nią patrzę. Gdy jechała na kolonie i siedziała już w autokarze, a ja machałam jej na pożegnanie to łzy lałam jak grochy, bo miałam przed oczami tego maluszka, który ważył niecałe 3 kg jak się urodził...Z młodszą mam to samo.
W ogóle ja jestem wzruszacz totalny, a przed @ to już w ogóle.
AgaL, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Edycik wrote:Jasminowa możesz edytować swoje zamówienie i poprawić np.szynkę na 1kg
tam nie ma miejsca na mój komentarz kochana
dzięki, tylko chciałam dodać, żeby mi ją zmielili, ale widać tak dobrze już nie ma ; )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
AgaL wrote:Sylwia mogłabyś dodać mnie do przyjaciółek? bo chciałam Ci wysłać wiadomośc
pewnie ze byl to dla mnie szok jak zobaczylam dwie krechy
tak poniewaz wiem ze mam jedno dzieciatko i wszystko robimy na luzie bo jak nie mialam Nikosia to nie wyobrazalam sobie rodziny bez dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 12:20
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Sylwia dlaczego wcześniej nie opowiedziałaś jak to było?)
dajesz nadzieję masz rację psychika dużo złego robi....
a u mnie po przeczytaniu tego co napisałaś pojawiła się myśl że może mi się uda w tym miesiącu, jak odpuściłam i czekam na badania hahhaa
i znowu się nakręcę....;p
ja też się strasznie zaczynam nakręcać moja wyobraźnia zaczyna tworzyć mega wypasione rzeczy. Myślałam żeby nie wchodzić na forum ale to większe nakręcanie w samotności, brr i tak nic z tego nie będzie więc czemu ona tak świruje.
-
nick nieaktualnymissy83 wrote:Dzień dobry, dziękuję za miłe powitanie!
Cholercia, czytania jest co nie miara, ale sympatycznie też tu co nie miara. Tak więc uśmiech się sam rysuje na twarzy. Poza tym po wypowiedziach wnioskuję, że jest tutaj dość wysoki poziom zdrowego humoru - a taki podbudowuje .
U mnie dziś szaro i buro na zewnątrz na dworze.
Śniegu nie ma i pewnie jeszcze dłuuugo nie będzie . Oby tak w grudniu, na Mikołajki najlepiej. Ja w woj. Lubuskim mieszkam (wcześniej mieszkałam w woj.Zachodniopomorskim; po ślubie zamieszkałam u męża w jego rodzinnych stronach) .
Ruby - u Was na forum rozmowy się zmieniają jak w kalejdoskopie, to fakt; ale poprzednie strony też ... miło poczytać w wolnej chwili . No , to taka książka ponad 400 stronnicowa . (!)
A napiszcie , czy którejś Staraczce z tego forum udało się zaciążyć, od czasu kiedy to forum istnieje?
Pozdrawiam i zabieram się do domowych obowiązków.
Na pierwszej stronie w poście Ruby przy imionach gdzie jest serduszko to znak jak płodne jest nasze forummissy83 lubi tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:ja też się strasznie zaczynam nakręcać moja wyobraźnia zaczyna tworzyć mega wypasione rzeczy. Myślałam żeby nie wchodzić na forum ale to większe nakręcanie w samotności, brr i tak nic z tego nie będzie więc czemu ona tak świruje.
Ja też już kilka fajnych wizji miałam;)katiuszaa lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
U mnie hm, znalazłam prace, jutro pierwszy dzień, no i cały czas główkuje na temat mieszkania i ślubu a co u Ciebie?
Ciebie też miło widzieć!)Edycik, madzikk, luna91, cinnamon cookie, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka cześć
gratuluje pracy i powodzenia w pierwszym dniu!
Miło, że wracasz z dobrymi wieściami
u nas w tym miesiącu jest parę testujących, parę buntowniczek antystaraniowych (jak ja, Cinnamonek) i takie tam:)
A Ty widzę poświęciłaś czas na siebie i dobrze Ci zrobiło:)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę