Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję za pomysły przebieranek, coś na pewno wybiorę ; ) może faktycznie dynia mało kręci ; )
Ruby- jak Ty tak intensywnie pracujesz to owoc tej pracy się zwyczajnie należy
Cinamon- chyba każda ze staraczek po owulce zmęczona, mam podobnie,
Ja trzymałam się opcji +- co drugi dzień od dnia zaraz po @ do zaraz po owu, dzień przed owu i dzień owulki zawsze. Są też dni, że dzień po dniu, ale tak aktywna jak Ruby nie jestem, choć i tak od początku starań wzrosła moja aktywność, co cieszy mojego męża ; )
Evalyn- witaj w naszych skromnych progach : )
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Hehheh Jaśminowa - nigdy Cię nie widziałam, ale jakoś jak wyobraziłam sobie jak wychodzisz do męża w stroju takiej wielkiej, okrąglutkiej dyni to mi się śmiać zachciało
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyJaśminowa to mój patent na ten miesiąc, stosowałam już system dwudniowy czyli co dwa dni i trzydniowy więc teraz czas wypróbować ten najbardziej męczący
ale ja to libido mam mega niskie
to jest mój trzeci system, a do 3 razy sztuka więc jest szansa:D popatrzcie ledwo owulka zapukała do drzwi, a biedna Ruby już się nakręca;)
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
luna91 wrote:Hehheh Jaśminowa - nigdy Cię nie widziałam, ale jakoś jak wyobraziłam sobie jak wychodzisz do męża w stroju takiej wielkiej, okrąglutkiej dyni to mi się śmiać zachciało
Luna myślę, że mój mąż też by się zaczął śmiać ; ) do dyni raczej mi daleko wizualnie ( tak myślę : )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Partyzetka ja bym na Twoim miejscu od razu zmieniła lekarza, to bardzo nieprofesjonalne, ją powinien interesować tylko Twój stan zdrowia a nie życie osobiste. Ruby może mieć rację z tym jej dodatkowym zajęciem. Ja miałam taką sytuację jak chodziliśmy na nauki przedmałżeńskie i na spotkaniu indywidualnym pani się nas pyta co sądzimy o metodach antykoncepcji, ja zawsze cichutka a tu wyskoczyłam, że ja to jestem na wszystko otwarta, nie mam żadnych uprzedzeń zależy co komu pasuje
Myślałam że mnie zabije
Kobieta wyskoczyła z komentarzem " dziecko bój się Boga " później kazania wysłuchałam jakie to wszystko złe. A koniec końców spotkałam ją w przychodni w rejestracji, więc wszystko jest możliwe. Do tej pory z moim K. wspominamy tą sytuację ze śmiechem :)ale wtedy tak wesoło nie było
luna91 lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Ruby wrote:Jaśminowa to mój patent na ten miesiąc, stosowałam już system dwudniowy czyli co dwa dni i trzydniowy więc teraz czas wypróbować ten najbardziej męczący
ale ja to libido mam mega niskie
to jest mój trzeci system, a do 3 razy sztuka więc jest szansa:D popatrzcie ledwo owulka zapukała do drzwi, a biedna Ruby już się nakręca;)
oj to jesteś do przodu kochana, my dopiero wprowadzamy te taktyki.
Ja też nie jestem specjalnie temperamentna ( choć mam swoje dni, nie powiem, ale nie codziennie), ale czego się nie zrobi w słusznej sprawie ; )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Wiola90 wrote:Partyzetka ja bym na Twoim miejscu od razu zmieniła lekarza, to bardzo nieprofesjonalne, ją powinien interesować tylko Twój stan zdrowia a nie życie osobiste. Ruby może mieć rację z tym jej dodatkowym zajęciem. Ja miałam taką sytuację jak chodziliśmy na nauki przedmałżeńskie i na spotkaniu indywidualnym pani się nas pyta co sądzimy o metodach antykoncepcji, ja zawsze cichutka a tu wyskoczyłam, że ja to jestem na wszystko otwarta, nie mam żadnych uprzedzeń zależy co komu pasuje
Myślałam że mnie zabije
Kobieta wyskoczyła z komentarzem " dziecko bój się Boga " później kazania wysłuchałam jakie to wszystko złe. A koniec końców spotkałam ją w przychodni w rejestracji, więc wszystko jest możliwe. Do tej pory z moim K. wspominamy tą sytuację ze śmiechem :)ale wtedy tak wesoło nie było
Wiola- niezła sytuacja na tych naukach : )
Mi się przypomniało, gdy byliśmy na naukach i było chyba z 10 par i ja dostałam wariackiego ataku śmiechu ( bez powodu), nie mogłam się uspokoić. Żeby było weselej mój mąż do mnie dołączył i zabójczy atak śmiechu, z lejącymi się łzami to była masakra. Wyglądaliśmy jak para wiariatów.Było mi naprawdę wstyd, ale nie mogłam się uspokoić. Myślałam, że nas wywalą. Mój mąż do tej pory mi to wypomina, jak zaczęłam zaraźliwy śmiech w najmniej odpowiednim momencie. Dodam tylko, że nikt więcej się nie śmiał, więc obciach do kwadratu ; )luna91, Kjopa3 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Ruby rozumiem z tym bieganiem. Ja nie mogę się zebrać i sama zacząć biegać. Potrzebuje towarzystwa
więc Jutro Cinamonku umawiam się z Tobą i wirtualnie razem- ćwiczymy Chodakowską
Która ogląda teraz M jak Miłość?Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, jakaś masakra w pracy miałam duzo do nadrobienia po wolnym
wróciłam padnięta zmęczona i z ochota na zupę niestety chęci przewyższyły zamiary i skończyło sie z łzami na zapiekance ... Ogólnie stan fizyczny dobry , psychiczny jakaś masakra jeszcze maz ma duzo pracy i wogole:( nie chce sie ze mną kłaść spać tak wcześnie , mi go brakuje i to tak w koło
Trzymamy podwójne kciuki za testującei czekamy na nowe Robaczki
-
Edycik wrote:Poczta Polska
dział usług głosowych ( nie mylić z panią na okienku i litonoszem
)
czemu nie grzeja hmm dobre pytanie
Witam koleżankę z pracyTyle, że ja listonosz i mi w pracy dziś w miarę ciepło ale wczoraj to wypiździło. No ale dziś dostaliśmy paczkę cherbaty na zimę i kilo cukru. A od listopada chyba bony się zaczną 7 zł dziennie na ciepłe jedzenie w rejonie. Ciekawe gdzie?