Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ejrene wrote:Ruby rozumiem z tym bieganiem. Ja nie mogę się zebrać i sama zacząć biegać. Potrzebuje towarzystwa
więc Jutro Cinamonku umawiam się z Tobą i wirtualnie razem- ćwiczymy Chodakowską
Która ogląda teraz M jak Miłość?
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Oj tam zaraz nieprofesjonalne, aż tak tego nie odczułam, może dlatego że najpierw mnie odpytała ze znajomości cyklu, kiedy jest owo itp,potem zbafała i po wszystkim spytała
Wolę moją drugą ginkę ale ma terminy po 3 miesiące czekania. Tamta zaczyna rozmowę od pytania: "Rodziłaś? Nie? To na co czekasz?"Ogólnie mega nastawiona na pomoc w staraniach i idę do niej w listopadzie
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
Miałam kilka dni takich że mogłam cały dzień oglądać wózki zwłaszcza na wykładach jak nudno
zakochałam się w trójkołowcu bo koleżanka taki miała i mega fajny jest do chodzenia po mieście :)mężulek obiecał że będzie taki jaki sobie wymarzyłam oczywiście w rozsądnej cenie
-
Dziewczynki przepraszam, ze takie pytanie, ale może któraś mama mi podpowie. Czy jak byłyście w ciąży to zdarzało Wam się przy kichaniu lub śmianiu odczuć ból w podbrzuszu? Taki jakby mięśnie się nadciągały.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Cześć Dziewczyny,
Chciałabym do Was dołączyćzaczynamy z mężem starania o 2 dziecko, bo mamy już 3-letniego synka, którego udało się począć w 1 cs
ale to było 3 lata temu i jakieś mam niemiłe przeczucie, że z drugim może nie pójść tak szybko, dlatego założyłam wykres i obserwuję siebie.
Trzymam kciuki, żebyśmy wszystkie nie doczekały się najbliższej @luna91, Kjopa3 lubią tę wiadomość
30 lat, synek 2.11.2012
cykl starań: 1
termin @:
długość cyklu: 30-35 dni -
Evanlyn ja w ogóle nie patrzę na wózki, dopiero jak już będę pewna, że jestem w ciąży to się zainteresuję tematem.
Lunka ja niestety nie wiem, nigdy nie byłam w ciąży.
Witamy Agrafko8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyluna91 wrote:Dziewczynki przepraszam, ze takie pytanie, ale może któraś mama mi podpowie. Czy jak byłyście w ciąży to zdarzało Wam się przy kichaniu lub śmianiu odczuć ból w podbrzuszu? Taki jakby mięśnie się nadciągały.
Ból w podbrzuszu jest normalny, rozciąga się macica, ale wszystko w granicach rozsądku, jeśli nie jest to bardzo mocny ból i nie ma plamień to wszystko jest ok
Na późniejszym etapie brałam trochę nospę bo brzuch mi się stawiał, napinał, ale lekarka badała i niczego niepokojącego nie znalazła:)
Jeśli masz jakiekolwiek obawy i wątpliwości to pytaj lekarza, każdy z nas ma inny próg wytrzymałości bólu więc ciężko stwierdzić kiedy coś jest mocne, a kiedy słabe dla kogoś...buźkaluna91 lubi tę wiadomość
-
agrafka85 wrote:Cześć Dziewczyny,
Chciałabym do Was dołączyćzaczynamy z mężem starania o 2 dziecko, bo mamy już 3-letniego synka, którego udało się począć w 1 cs
ale to było 3 lata temu i jakieś mam niemiłe przeczucie, że z drugim może nie pójść tak szybko, dlatego założyłam wykres i obserwuję siebie.
Trzymam kciuki, żebyśmy wszystkie nie doczekały się najbliższej @
Witamynie martw się na zapas. Moja siostra też tak myślała a udało jej się z drugim dzieckiem za 1 razem. Różnica między dziećmi to 3,5 roku
-
nick nieaktualnyJa używałam krótko wózka, głęboki jakieś 5 miesięcy, a spacerówki prawie wcale bo to był wózek taki duży 3w1 i potem kupiłam mniejszą spacerówkę więc teraz albo odkupię jakiś fajny głęboki albo kupię jakiś tańszy bo spacerówkę mam prawie nową dosłownie kilka razy używaną bo Nina nie chciała się wozić niestety
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Paryzetka ja mam dalekosiężne plany:P wózki, imiona wszystko obcykane ino tej cionszy jakoś nie ma
Ja tak samo tylko że dla dziewczynki mamy a dla chłopczyka ciężko się zdecydowaćpoza tym łóżeczka tez już wyoglądane
Wiola90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do wózka ja sie nad nim zastanawiałam ale wózek oprucz praktyczności podnoszenia i regulowania jest beznadziejny i nadaje sie tylko do wożenia po domu i galeriach tak powiedział nam pan w sklepie z wózkami. Ma tak twarde zawieszenie ze nie stety nie nadaje sie na nasze polskie chodniki . W tej cenie sa o wiele fajniejsze wózki z dobrymi amortyzatorami gdzie dziecko nie podskakuje do gory podczas każdego dołku .
Luna co do bólu ja miałam tak ale bez kichania , mozesz wsiąść nospe forte , a narazie polz sie i oprzyj sobie nogi gdzies wyżej , polz rękę na brzuszek mi pomagało czasami .
luna91 lubi tę wiadomość