Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczynki
Edycik u mnie też ovu wyznacza owulację jednego dnia za 2 dni już jej nie ma, chyba trzeba brać na to poprawkęKłótnią z mężem się nie przejmuj, w najlepszych małżeństwach się zdarza, będzie okazja się pogodzić
. U mnie dziś 20 dc a owulacji na horyzoncie nie widać, chyba mogę już ten cykl spisać na straty
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Edycik potowarzyszysz przy kawce?
napisz co tam jeszcze, jak w pracy?
ja sobie marzyłam, ze jesienią będę sobie siedzieć z brzuszkiem w domu na zwolnieniu
a tu przed laptopem w pracy....i weź sobie człowiek planuj!;PEdycik, madzikk lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Wiola a z testów owu korzystasz??
Tak, od 12 dc robię tylko zawsze używałam tych LH z domowego labolatorium albo z rossmana i super pokazywały a tym razem kupiłam vitam i ciągle negatywneUżywała któraś tych testów vitam?
nick nieaktualnyHej dziewczyny
U nas tez buroa mi tak zimno . Niestety dzis znów zapowiada sie kiepski dzien w pracy .
Edycik bedzie dobrze , chociaz to troszkę przykre ze po ovu nic i jestes zmęczonawydaje mi sie ze kazdy raz wpływa na emocje i atmosferę w związku . A nastawianie sie tylko na Maluszka nie zabardzo pomaga . Ja tez pilnowałem tych dni i wogole i mój maz tez mnie nie rozumiał . I powiedział mi ze nie podoba mu sie jak sie zachowuje . Wiem co czujesz :* przytulam
Kjopa3 mam nadzieje ze udało Wam sie złapać jajeczko3 mam kciuki
Majuu spróbuj zareagować za 2 dni i odczekaj z 20 minut ,jeszcze trzymam za Ciebie kciuki
AgaL widzę ze próbujesz rozruszać forum z ranaa kiedy testujesz ?
Edycik, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:ja sobie marzyłam, ze jesienią będę sobie siedzieć z brzuszkiem w domu na zwolnieniu
a tu przed laptopem w pracy....i weź sobie człowiek planuj!;P
Aga miałam takie same planyNawet na wiosnę jak chciałam płaszcz kupić, to stwierdziłam, że nie ma sensu bo zaraz będzie ciepło, a na jesieni już w niego nie wejdę
AgaL lubi tę wiadomość
AgaL wrote:Edycik potowarzyszysz przy kawce?
napisz co tam jeszcze, jak w pracy?
ja sobie marzyłam, ze jesienią będę sobie siedzieć z brzuszkiem w domu na zwolnieniu
a tu przed laptopem w pracy....i weź sobie człowiek planuj!;P
Jasne,że potowarzyszę - już robię
miałam marzenie podobne do Ciebie Aguś, ale narazie nic z tego
No to robie kawkęAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiola90 ja przez 36 dni od poczatku cyklu robiłam testy ovu rożne i wychodziły negatywne , i tez myślałam ze nie ma szans i co sie okazało ze jestem w ciąży wiec szczerze mówiąc warto miec nadzieje do końca
dla mnie to było niewiarygodne
3mam kciuki , tu na forum dzieją sie cuda z bezowulacyjnych tez sa ciążeWiola90, AgaL lubią tę wiadomość
-
Carolq Kochana ja chyba nie testuje, ten cykl był taki odpuszczony, nie patrzyłam na owu itp. Ale jak do pon nie przyjdzie @, to kto wie ;)niestety wszystkie objawy przed @ są jak w zegarku;)
Missy masz racje,tu życie kwitnie:) fajnie że jesteś
-
Carolq wrote:Hej dziewczyny
U nas tez buroa mi tak zimno . Niestety dzis znów zapowiada sie kiepski dzien w pracy .
Edycik bedzie dobrze , chociaz to troszkę przykre ze po ovu nic i jestes zmęczonawydaje mi sie ze kazdy raz wpływa na emocje i atmosferę w związku . A nastawianie sie tylko na Maluszka nie zabardzo pomaga . Ja tez pilnowałem tych dni i wogole i mój maz tez mnie nie rozumiał . I powiedział mi ze nie podoba mu sie jak sie zachowuje . Wiem co czujesz :* przytulam
Kjopa3 mam nadzieje ze udało Wam sie złapać jajeczko3 mam kciuki
Majuu spróbuj zareagować za 2 dni i odczekaj z 20 minut ,jeszcze trzymam za Ciebie kciuki
AgaL widzę ze próbujesz rozruszać forum z ranaa kiedy testujesz ?
Carloq masz rację,ale mam nadzieję,że wreszcie się uda...
a jak Ty się czujesz? -
nick nieaktualnyPo wczorajszych płaczach aż maz miał dość dzis wypoczęliśmy i dość dobrze bardziej przez
Skoki progesteronu wariujeno ale takie uroki ciąży . No i mój ukochany piesek zaczol mi strasznie śmierdzieć a mam maltańczyka wiec one maja włosy i nigdy nie drażnił nikogo zapach . Oddałam ja do fryzjera ale pomogło na pol dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 09:11
-
Edycik to faktycznie Twoje cykle żyją swoim życiem
a popatrzałam teraz na Twój wykres, i masz w większości puste kółeczka, czyli ovu ignoruje tą temperaturę bo wpisałaś albo inna godzinę mierzenia albo przez przypadek zaznaczyłaś żeby ignorowało, i to dlatego tez może Ci ovulacji nie pokazywać. Mierzysz codziennie o tej samej porze ?
-
missy83 wrote:Ja Was podziwiam,że macie tak w pracy czas na forum
Może dlatego,że ja aktualnie niepracująca (od jakichś ok. 6 lat (!)) - nie wiem jak to jest,tak odrywać się od pracy w biurze
Pewnie lata doświadczeeeenia u Washhaha
-
Carolq wrote:Wiola90 ja przez 36 dni od poczatku cyklu robiłam testy ovu rożne i wychodziły negatywne , i tez myślałam ze nie ma szans i co sie okazało ze jestem w ciąży wiec szczerze mówiąc warto miec nadzieje do końca
dla mnie to było niewiarygodne
3mam kciuki , tu na forum dzieją sie cuda z bezowulacyjnych tez sa ciążemissy83, Carolq lubią tę wiadomość