Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie mąż opitolił własnie,że co się stresuje jakimś wykresem na ovufriend skoro byłam u ginekologa w poniedziałek i mówił że owulacja była.
Wiecie może ma rację, ja przez to wszystko bardzo nerwowa się zrobiłam i zupełnie niepotrzebnie
chyba humoru dziś nie mammissy83, cinnamon cookie, AgaL, Mundek lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:A mnie mąż opitolił własnie,że co się stresuje jakimś wykresem na ovufriend skoro byłam u ginekologa w poniedziałek i mówił że owulacja była.
Wiecie może ma rację, ja przez to wszystko bardzo nerwowa się zrobiłam i zupełnie niepotrzebnie
chyba humoru dziś nie mam
Moja kolezanka co cykl zaraz przed nadejsciem @ chce sie rozwodzic i tak co miesiacEdycik, cinnamon cookie, AgaL, Carolq, katiuszaa, missy83 lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
madzikk wrote:Nic dziwnego ze sie nerwowa zrobilas, wszystko przez hormony, druga polowa cyklu, za pare dni przejdzie
Moja kolezanka co cykl zaraz przed nadejsciem @ chce sie rozwodzic i tak co miesiac
Dobre z tym rozwodemMój mąż twierdzi że ja mam wieczny okres
Edycik wykres, to tylko wykres nie nie sugeruj się nim tak kobitko, lekarz Ci powiedział że ovu była, starania były to nie ma co się martwić tylko trzeba czekać cierpliwie
Ja tam mierze temperaturę ale traktuje to raczej jako zabawęEdycik, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
Edycik ja też uważam, że nie masz co brać do siebie tego wykresu z ovu, jakby nie było to ma być tylko pomoc a nie zastąpi wizyty u ginekologa
skoro gin mówi, że owu była to była
Ja dziś mam wolne, Mąż wziął auto więc przy tej pogodzie nie chce mi się z domu ruszaćrano byłam na dole na kawce u Szwagierki
zaraz trochę posprzątam i chyba zacznę ten skalpel
Ruby będziesz ze mną ćwiczyć??
AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:madzikk,Ejrene zapewne macie rację
muszę się Was posłuchac kobitki
ok wrzucam troszkę na luz
a tak bay the way kupilam wczoraj kurtkę zimowąwreszcie
No to udany zakup, więc humorek ma być!!
Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Cześć dziewczyny;)
Zapisuje się na sobotę do testowania
To już jesteśmy w 3 to może się nam uda;)
14.10 Środa: Majju
15.10 Czwartek:
16.10 Piątek:
17.10 Sobota: Jaśminowa, Paryzetka
18.10 Niedziela: Madzikk?
19.10 Poniedziałek:Madzikk?
20.10 Wtorek:
21.10 Środa: Mundek
22.10 Czwartek:
23.10 Piątek: Katiuszaa
24.10 Sobota: Cinnamon Cookie, Ruby, angella
25.10 Niedziela:
26.10 Poniedziałek:AgaL, cinnamon cookie, luna91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny poraz pierwszy prowadziłam skrupulatnie wykres... łącznie w objawami, lekami i temperaturą. Czy Wam też ten zasssss......any detektor przepełniał serce nadzieją na ciążę??? Jak zobaczyłam 80% a później 88% to poleciałam po testy! A dziś..? @...
Przepłakałam cały poranek. na 3 dni po ślubie mój mąż już się pewnie zastanawia czy dobrze zrobił że się związał z taką panikarą. Zamiast siedzieć cicho to przeżywam, bo jakiś DETEKTOR CIĄŻY napawał mnie nadzieją na 88%... nosz kuźź...a.
Pogoda pięknie odzwierciedla mój nastrój.
Jeszcze nigdy nie byłam tak pewna ciązy jak w tym cyklu.....
Pewnie nie pierwszy i nie ostatni razy...
Witam Was - przepraszam, że tak pesymistycznie - po kilkudniowej przerwie.
Miłego dnia! -
Cześć
Ja się dla odmiany wypiszę z testowania, wczoraj zaczęły się plamienia ( noż ku**a w 8dpo!), więc nie mam złudzeń. Od rana szykuję sobie listę pytań i badań które chcę zrobić, bo te plamienia 3 dni przed i po @ to chyba jednak nie jest norma. To taki mój mechanizm obronny - planować, nie płakaćNawet się specjalnie nie przejęłam jak tempka rano potwierdziła moje obawy, jednak dobiła mnie wiadomość o koleżance z pracy, która jest w ciąży, choć dopiero co zaczęła się starać. Po pracy idę odreagować na basen
Aguś czy mogłabyś mi przypomnieć swoje badania? Sprawdzę co z tego mam w pakiecie8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?