X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Dziewczyny poraz pierwszy prowadziłam skrupulatnie wykres... łącznie w objawami, lekami i temperaturą. Czy Wam też ten zasssss......any detektor przepełniał serce nadzieją na ciążę??? Jak zobaczyłam 80% a później 88% to poleciałam po testy! A dziś..? @...
    Przepłakałam cały poranek. na 3 dni po ślubie mój mąż już się pewnie zastanawia czy dobrze zrobił że się związał z taką panikarą. Zamiast siedzieć cicho to przeżywam, bo jakiś DETEKTOR CIĄŻY napawał mnie nadzieją na 88%... nosz kuźź...a.

Pogoda pięknie odzwierciedla mój nastrój.

Jeszcze nigdy nie byłam tak pewna ciązy jak w tym cyklu.....
    Pewnie nie pierwszy i nie ostatni razy...

Witam Was - przepraszam, że tak pesymistycznie - po kilkudniowej przerwie.

Miłego dnia!

Ksosia! miałam to samo poprzedni cykl... i efekt tego taki, że w tym nie mierzę temp, wysypiam się i nie nastawiam na testy. Czekam tylko na @ cierpliwie, żeby znowu zawalczyć. Choć nadzieję sie pojawiają.
    Nie mówię już nic mojemu M, bo faktycznie ostatnio miałam taki zjazd emocjonalny, jak przyszła @-że swtierdziłam, zę jestem wariatką chyba! i zrujnuje nasz związek takim myśleniem.
    A Ksosia długo się staracie?

missy83 lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wszystkiego dobrego z okazji ślubu :) samych dobroci i szczęścia :) :*

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    madzikk,Ejrene zapewne macie rację :) muszę się Was posłuchac kobitki
    ok wrzucam troszkę na luz

a tak bay the way kupilam wczoraj kurtkę zimową :D wreszcie

Ja pare dni przed tym zanim sie dowiedziałam ze jestem w ciąży tez kupiłam kurtkę na zimę a sobie w niej raczej nie pochodzę :) Tobie życzę tez bez sensu wydanych pieniędzy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 11:21

AgaL, madzikk, Edycik, missy83 lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Cześć ;)
    Ja się dla odmiany wypiszę z testowania, wczoraj zaczęły się plamienia ( noż ku**a w 8dpo!), więc nie mam złudzeń. Od rana szykuję sobie listę pytań i badań które chcę zrobić, bo te plamienia 3 dni przed i po @ to chyba jednak nie jest norma. To taki mój mechanizm obronny - planować, nie płakać :) Nawet się specjalnie nie przejęłam jak tempka rano potwierdziła moje obawy, jednak dobiła mnie wiadomość o koleżance z pracy, która jest w ciąży, choć dopiero co zaczęła się starać. Po pracy idę odreagować na basen :)
    Aguś czy mogłabyś mi przypomnieć swoje badania? Sprawdzę co z tego mam w pakiecie ;)

Paryzetka też dziś idę na basen :D może się spotkamy ;) haha
    a masz rację, ja też teraz nastawiam się na @ i zaczynam badania.
    Wyśle Ci moją listę badań w wiadomości bo jest długa;)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia samych pomyślności z okazji ślubu :):)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihihi a ja postanowiłam moje przeliczone temperatury wpisać tak jak były przed przeliczeniem i mi się owu o 2 dni przesunęła ;) Czyli jednak jestem w 7dpo. Fajny ten program, jak łatwo samą siebie oszukać. To co prawda nic nie zmienia, @ nadciąga, ale w następnym cyklu nic nie będę kombinować ;)

AgaL lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia powinnaś się cieszyć, że Mąż od razu po ślubie chce się starać, u mnie tak nie było, musiał dojrzeć;) zresztą razem tak ustaliliśmy, że pół roku dla siebie;)
    Więc ciesz się młodym małżeństwem, mężem, niech to będzie owoc miłości. Powodzenia Wam życzę:)

Sama sobie co chwilę to przypominam....żeby nie zrobić z tego wspaniałego aktu systemu produkcji;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka wysłałam - nie przeraź sie ilością ;)

• Bratek Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    ja tak na szybko, bo jesteśmy poza domem, u moich Rodziców, więc nie bardzo mam czas na nadrabianie ploteczek ;)
    Dziś wypada 14 dni po Pregnylu (10.000j). Na Pink Teście nic. Na Facelle - bladzioch (ale widoczny bez wydłubywania sobie oczu, Małż namierzył od razu ;) ).
    Jutro beta i zobaczymy czy jest szansa na cokolwiek, czy też to jakiś syf, albo pozostałości po leku (chociaż niby już nie powinno ich być).
    Na razie się nie cieszę, tylko patrzę chłodno i raczej z lekka stresuję jutrem. Staram się na razie dystansować.

Edycik, Paryzetka83, luna91, Carolq lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • angella908 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bartek trzymam kciuki za pozytywna betę ;)

Bratek lubi tę wiadomość

mhsvj44jxrsr3ijj.png82dol6d8wb8ewah0.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek to trzymam kciuki za pozytywne wieści :*

atdc15nmjt4tk663.png
  • angella908 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jeśli wykres jest podobny do poprzedniego to raczej nie ma na co liczyć?

mhsvj44jxrsr3ijj.png82dol6d8wb8ewah0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek chciałabym bardzo żebyś zapoczątkowała dobrą passę :)

cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

Wysłany: 14 października 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek trzeba było test z Tesco kupić :) on by najlepiej pokazał :) ale skoro jutro beta to czekamy na wyniki :)

AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 14 października 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angella908 wrote:
    Dziewczyny jeśli wykres jest podobny do poprzedniego to raczej nie ma na co liczyć?
    Nie ma takiej reguły, wszystko jest możliwe :)

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bratek powodzenia :)

Bratek lubi tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku to mocne kciuki trzymam :)

Bratek lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek co tam u Ciebie?:)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku mocno trzymam za Ciebie kciuki!

Aguś dzięki wielkie za listę, większość mam za darmo w pakiecie, a te co są poza pakietem to już zrobię jak ginekolog zadecyduje :) Na razie wiem o co pytać :)

Angella myślę, że to nie ma znaczenia czy wykresy są podobne do siebie.

Bratek lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Bratku mocno trzymam za Ciebie kciuki!

Aguś dzięki wielkie za listę, większość mam za darmo w pakiecie, a te co są poza pakietem to już zrobię jak ginekolog zadecyduje :) Na razie wiem o co pytać :)

Angella myślę, że to nie ma znaczenia czy wykresy są podobne do siebie.

Zazdroszczę pakietu:)

‹‹ 432 433 434 435 436 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ