X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Dziewczyny poraz pierwszy prowadziłam skrupulatnie wykres... łącznie w objawami, lekami i temperaturą. Czy Wam też ten zasssss......any detektor przepełniał serce nadzieją na ciążę??? Jak zobaczyłam 80% a później 88% to poleciałam po testy! A dziś..? @...
    Przepłakałam cały poranek. na 3 dni po ślubie mój mąż już się pewnie zastanawia czy dobrze zrobił że się związał z taką panikarą. Zamiast siedzieć cicho to przeżywam, bo jakiś DETEKTOR CIĄŻY napawał mnie nadzieją na 88%... nosz kuźź...a.

Pogoda pięknie odzwierciedla mój nastrój.

Jeszcze nigdy nie byłam tak pewna ciązy jak w tym cyklu.....
    Pewnie nie pierwszy i nie ostatni razy...

Witam Was - przepraszam, że tak pesymistycznie - po kilkudniowej przerwie.

Miłego dnia!

Ksosia! miałam to samo poprzedni cykl... i efekt tego taki, że w tym nie mierzę temp, wysypiam się i nie nastawiam na testy. Czekam tylko na @ cierpliwie, żeby znowu zawalczyć. Choć nadzieję sie pojawiają.
    Nie mówię już nic mojemu M, bo faktycznie ostatnio miałam taki zjazd emocjonalny, jak przyszła @-że swtierdziłam, zę jestem wariatką chyba! i zrujnuje nasz związek takim myśleniem.
    A Ksosia długo się staracie?

missy83 lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wszystkiego dobrego z okazji ślubu :) samych dobroci i szczęścia :) :*

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    madzikk,Ejrene zapewne macie rację :) muszę się Was posłuchac kobitki
    ok wrzucam troszkę na luz

a tak bay the way kupilam wczoraj kurtkę zimową :D wreszcie

Ja pare dni przed tym zanim sie dowiedziałam ze jestem w ciąży tez kupiłam kurtkę na zimę a sobie w niej raczej nie pochodzę :) Tobie życzę tez bez sensu wydanych pieniędzy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 11:21

AgaL, madzikk, Edycik, missy83 lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Cześć ;)
    Ja się dla odmiany wypiszę z testowania, wczoraj zaczęły się plamienia ( noż ku**a w 8dpo!), więc nie mam złudzeń. Od rana szykuję sobie listę pytań i badań które chcę zrobić, bo te plamienia 3 dni przed i po @ to chyba jednak nie jest norma. To taki mój mechanizm obronny - planować, nie płakać :) Nawet się specjalnie nie przejęłam jak tempka rano potwierdziła moje obawy, jednak dobiła mnie wiadomość o koleżance z pracy, która jest w ciąży, choć dopiero co zaczęła się starać. Po pracy idę odreagować na basen :)
    Aguś czy mogłabyś mi przypomnieć swoje badania? Sprawdzę co z tego mam w pakiecie ;)

Paryzetka też dziś idę na basen :D może się spotkamy ;) haha
    a masz rację, ja też teraz nastawiam się na @ i zaczynam badania.
    Wyśle Ci moją listę badań w wiadomości bo jest długa;)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia samych pomyślności z okazji ślubu :):)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihihi a ja postanowiłam moje przeliczone temperatury wpisać tak jak były przed przeliczeniem i mi się owu o 2 dni przesunęła ;) Czyli jednak jestem w 7dpo. Fajny ten program, jak łatwo samą siebie oszukać. To co prawda nic nie zmienia, @ nadciąga, ale w następnym cyklu nic nie będę kombinować ;)

AgaL lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia powinnaś się cieszyć, że Mąż od razu po ślubie chce się starać, u mnie tak nie było, musiał dojrzeć;) zresztą razem tak ustaliliśmy, że pół roku dla siebie;)
    Więc ciesz się młodym małżeństwem, mężem, niech to będzie owoc miłości. Powodzenia Wam życzę:)

Sama sobie co chwilę to przypominam....żeby nie zrobić z tego wspaniałego aktu systemu produkcji;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka wysłałam - nie przeraź sie ilością ;)

• Bratek Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    ja tak na szybko, bo jesteśmy poza domem, u moich Rodziców, więc nie bardzo mam czas na nadrabianie ploteczek ;)
    Dziś wypada 14 dni po Pregnylu (10.000j). Na Pink Teście nic. Na Facelle - bladzioch (ale widoczny bez wydłubywania sobie oczu, Małż namierzył od razu ;) ).
    Jutro beta i zobaczymy czy jest szansa na cokolwiek, czy też to jakiś syf, albo pozostałości po leku (chociaż niby już nie powinno ich być).
    Na razie się nie cieszę, tylko patrzę chłodno i raczej z lekka stresuję jutrem. Staram się na razie dystansować.

Edycik, Paryzetka83, luna91, Carolq lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • angella908 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bartek trzymam kciuki za pozytywna betę ;)

Bratek lubi tę wiadomość

mhsvj44jxrsr3ijj.png82dol6d8wb8ewah0.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek to trzymam kciuki za pozytywne wieści :*

atdc15nmjt4tk663.png
  • angella908 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jeśli wykres jest podobny do poprzedniego to raczej nie ma na co liczyć?

mhsvj44jxrsr3ijj.png82dol6d8wb8ewah0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek chciałabym bardzo żebyś zapoczątkowała dobrą passę :)

cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

Wysłany: 14 października 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek trzeba było test z Tesco kupić :) on by najlepiej pokazał :) ale skoro jutro beta to czekamy na wyniki :)

AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 14 października 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angella908 wrote:
    Dziewczyny jeśli wykres jest podobny do poprzedniego to raczej nie ma na co liczyć?
    Nie ma takiej reguły, wszystko jest możliwe :)

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bratek powodzenia :)

Bratek lubi tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku to mocne kciuki trzymam :)

Bratek lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek co tam u Ciebie?:)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku mocno trzymam za Ciebie kciuki!

Aguś dzięki wielkie za listę, większość mam za darmo w pakiecie, a te co są poza pakietem to już zrobię jak ginekolog zadecyduje :) Na razie wiem o co pytać :)

Angella myślę, że to nie ma znaczenia czy wykresy są podobne do siebie.

Bratek lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Bratku mocno trzymam za Ciebie kciuki!

Aguś dzięki wielkie za listę, większość mam za darmo w pakiecie, a te co są poza pakietem to już zrobię jak ginekolog zadecyduje :) Na razie wiem o co pytać :)

Angella myślę, że to nie ma znaczenia czy wykresy są podobne do siebie.

Zazdroszczę pakietu:)

‹‹ 432 433 434 435 436 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ