Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksosia wrote:Dziewczyny poraz pierwszy prowadziłam skrupulatnie wykres... łącznie w objawami, lekami i temperaturą. Czy Wam też ten zasssss......any detektor przepełniał serce nadzieją na ciążę??? Jak zobaczyłam 80% a później 88% to poleciałam po testy! A dziś..? @...
Przepłakałam cały poranek. na 3 dni po ślubie mój mąż już się pewnie zastanawia czy dobrze zrobił że się związał z taką panikarą. Zamiast siedzieć cicho to przeżywam, bo jakiś DETEKTOR CIĄŻY napawał mnie nadzieją na 88%... nosz kuźź...a.
Pogoda pięknie odzwierciedla mój nastrój.
Jeszcze nigdy nie byłam tak pewna ciązy jak w tym cyklu.....
Pewnie nie pierwszy i nie ostatni razy...
Witam Was - przepraszam, że tak pesymistycznie - po kilkudniowej przerwie.
Miłego dnia!
Ksosia! miałam to samo poprzedni cykl... i efekt tego taki, że w tym nie mierzę temp, wysypiam się i nie nastawiam na testy. Czekam tylko na @ cierpliwie, żeby znowu zawalczyć. Choć nadzieję sie pojawiają.
Nie mówię już nic mojemu M, bo faktycznie ostatnio miałam taki zjazd emocjonalny, jak przyszła @-że swtierdziłam, zę jestem wariatką chyba! i zrujnuje nasz związek takim myśleniem.
A Ksosia długo się staracie?missy83 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:madzikk,Ejrene zapewne macie rację
muszę się Was posłuchac kobitki
ok wrzucam troszkę na luz
a tak bay the way kupilam wczoraj kurtkę zimowąwreszcie
Ja pare dni przed tym zanim sie dowiedziałam ze jestem w ciąży tez kupiłam kurtkę na zimę a sobie w niej raczej nie pochodzęTobie życzę tez bez sensu wydanych pieniędzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 11:21
AgaL, madzikk, Edycik, missy83 lubią tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Cześć
Ja się dla odmiany wypiszę z testowania, wczoraj zaczęły się plamienia ( noż ku**a w 8dpo!), więc nie mam złudzeń. Od rana szykuję sobie listę pytań i badań które chcę zrobić, bo te plamienia 3 dni przed i po @ to chyba jednak nie jest norma. To taki mój mechanizm obronny - planować, nie płakaćNawet się specjalnie nie przejęłam jak tempka rano potwierdziła moje obawy, jednak dobiła mnie wiadomość o koleżance z pracy, która jest w ciąży, choć dopiero co zaczęła się starać. Po pracy idę odreagować na basen
Aguś czy mogłabyś mi przypomnieć swoje badania? Sprawdzę co z tego mam w pakiecie
Paryzetka też dziś idę na basenmoże się spotkamy
haha
a masz rację, ja też teraz nastawiam się na @ i zaczynam badania.
Wyśle Ci moją listę badań w wiadomości bo jest długa;)Paryzetka83 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Hihihi a ja postanowiłam moje przeliczone temperatury wpisać tak jak były przed przeliczeniem i mi się owu o 2 dni przesunęła
Czyli jednak jestem w 7dpo. Fajny ten program, jak łatwo samą siebie oszukać. To co prawda nic nie zmienia, @ nadciąga, ale w następnym cyklu nic nie będę kombinować
AgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ksosia powinnaś się cieszyć, że Mąż od razu po ślubie chce się starać, u mnie tak nie było, musiał dojrzeć
zresztą razem tak ustaliliśmy, że pół roku dla siebie;)
Więc ciesz się młodym małżeństwem, mężem, niech to będzie owoc miłości. Powodzenia Wam życzę
Sama sobie co chwilę to przypominam....żeby nie zrobić z tego wspaniałego aktu systemu produkcji;)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Hej,
ja tak na szybko, bo jesteśmy poza domem, u moich Rodziców, więc nie bardzo mam czas na nadrabianie ploteczek
Dziś wypada 14 dni po Pregnylu (10.000j). Na Pink Teście nic. Na Facelle - bladzioch (ale widoczny bez wydłubywania sobie oczu, Małż namierzył od razu).
Jutro beta i zobaczymy czy jest szansa na cokolwiek, czy też to jakiś syf, albo pozostałości po leku (chociaż niby już nie powinno ich być).
Na razie się nie cieszę, tylko patrzę chłodno i raczej z lekka stresuję jutrem. Staram się na razie dystansować.Edycik, Paryzetka83, luna91, Carolq lubią tę wiadomość
-
Bratku mocno trzymam za Ciebie kciuki!
Aguś dzięki wielkie za listę, większość mam za darmo w pakiecie, a te co są poza pakietem to już zrobię jak ginekolog zadecydujeNa razie wiem o co pytać
Angella myślę, że to nie ma znaczenia czy wykresy są podobne do siebie.Bratek lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka83 wrote:Bratku mocno trzymam za Ciebie kciuki!
Aguś dzięki wielkie za listę, większość mam za darmo w pakiecie, a te co są poza pakietem to już zrobię jak ginekolog zadecydujeNa razie wiem o co pytać
Angella myślę, że to nie ma znaczenia czy wykresy są podobne do siebie.
Zazdroszczę pakietu:)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę