Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaL wrote:Edycik lekarz potwierdził Ci ciąże?
coś przeoczyłam???
Ajajajajuż zamienione
Przepraszam Edycik
Czyżby przypadek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 13:01
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyPewnie masz racje luna91...
Po malu wyciszam sie. Po prostu to boli. Takie pragnienie.
Staramy sie ok.6miesiecy. Od dwoch bardzo solidnie.
Zalezy nam na czasie zelaszcza dlatego ze miedzy nami jest duza roznica wieku. Moj maz ma 35 lat wiec czas nagli... Pragne malenstwa .... Moj brat w poniedzialek wrocil z UsG i sie chwalil ze slyszal bicie serduszka... Juz potrafie sie usmiechac w tej sytuacji......
Boli, ojj jak boli... -
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Pewnie masz racje luna91...
Po malu wyciszam sie. Po prostu to boli. Takie pragnienie.
Staramy sie ok.6miesiecy. Od dwoch bardzo solidnie.
Zalezy nam na czasie zelaszcza dlatego ze miedzy nami jest duza roznica wieku. Moj maz ma 35 lat wiec czas nagli... Pragne malenstwa .... Moj brat w poniedzialek wrocil z UsG i sie chwalil ze slyszal bicie serduszka... Juz potrafie sie usmiechac w tej sytuacji......
Boli, ojj jak boli...
Kochana ja to rozumiem, ja po 6mc zaszłam i też myślałam, że zeświruje jak nie zajdę. No i jak zaszłam to nie wierzyłam po prostu świrowałam ze szczęścia a jak po 2 miesiącach szczęścia lekarka w szpitalu powiedziała po prostu: ciąża się nie rozwija przykro mi to mi się ciemno przed oczami zrobiło, byłam na granicy, myślałam, że zemdleje. Późnej 2mc czekania i jakimś cudem w 1 cykle po poronieniu się udało. A teraz staram się nie myśleć, ale panicznie, panicznie boje się usłyszeć to samo. Zastanawiam się czemu to musi być takie popieprzone. Ja teraz wiem, że 2 krechy na teście to tylko nieśmiały początek. Te dni ciągną mi się okropnie, czekam jak na wyrok, to dla mnie niemalże jak oczekiwanie na test bo w pierwszym trymestrze może się zdarzyć wszystko. Jeśli miałoby się powtórzyć wolałabym nie zachodzić. Przepraszam za ten długi wywód, wiem, że może powinnam się cieszyć, że zaszłam w miarę szybko. Ale nadal się boję3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Też uwielbiam pierogi ruskie najbardziej
Ksosia mój maż ma 33 w marcu będzie miał 34 tak że niewiele młodszy od Twojego. A Ty ile masz lat ?
Kurde muszę wyjść z cieplutkiego biura na tą wstrętną pogodę i podreptać na pocztę. Jak i się nie chcena razie zrobiłam druga kawę i zbieram siły
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik ty już weź przestań patrzeć na ten wykres, płyn w zatoce był-była owulacja koniec kropka, nie chcę już tutaj widzieć żądnych wpisów o tych wielce poprawnych wykrywaczach owulacji! nic a nic się to nie zgadza! mi w jednym pokazywał na 9 dzień, a owulka była w 23!
Missy super podejście właśnie też zaczęłam planować różne rzeczy na grudzień, wcześniej się bałam, że jak będę w ciąży, a teraz postanowiłam planować i niczym się nie przejmować - mam 30 w Grudniu i planuję u siebie z tej okazji zorganizować Sylwestra dla znajomych
Cinamonek - kurde zawstydziłaś mnie tym zaproszeniem, mam ochotę skorzystać z ćwiczeń ale czuję, że nie jestem gotowa psychicznie na to:D:D
Aga- odwaliłam robotę wczoraj i poprawiłam dzisiajz tego musi być dziecko przynajmniej jedno
Ksosia - nie patrz na detektora to największy błąd zaufanie tym procentom a potem rozczarowanie...w ogóle dziewczyny za bardzo nakręcacie się tymi wykresami i detektorami...
Ja nie mierzę temp, nie prowadzę wykresu, nie badam śluzu, tylko zrobiłam kilka testów owu bo mi zostało, ale nie mam zamiaru nowych kupowaći wam radzę zrobić to samo:)
Jak nie zajdę do grudnia to też spoko bo spędzę super Sylwestra, wzniosę nie jeden toast i też będzie extra, a i zrobię sobie tatuaż z okazji 30 urodzin! ha! czy zajdę czy nie zajdę i tak będzie super, ale jednego się boję , że zbankrutuję z robionych badań!
Agula wyślij mi też swoją listę żebym mogła porównać i przygotować się na przyszłość
Ktoś pytał o nauczycieli, ja jestem z wykształcenia, ale nie pracuję w zawodzie z to mój m pracuje i przekażę mu życzenia, dziękuję :**
Ksosia Najlepszego na nowej drodze kochana
Tyle jeszcze chciałam napisać ale zapomniałam już co komu, będę na bieżąco od teraz:D:D
Edycik, cinnamon cookie, AgaL, missy83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby weszła z przytupem ustawiła mnie do pionu i napisała nam esej
Lunka będzie dobrze kochana, z takim wsparciem kciukowym jak my tu za Ciebie i maluszka trzymamy wszystko będzie dobrze :*
w końcu jestem moderatorem tej grupy to muszę się wziąć za was!
skończyło się pobłażanie oj skończyłoEdycik, Mundek, AgaL, katiuszaa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
hej Aga u mnie wszystko dobrze dzisiaj sie troche nudze w pracy jakos roboty nie ma.. juz mi sie nawet przegladanie internetu znudziło... i tak z powodu nic nie robienia stwierdzam ze za duzo mysle, niby staram sie nie nakrecac i wogole opanowac ale kurcze nie mam nawet czym sie zająć... i tak wogóle to jesli ktoś pamieta błękitną moją siostre to wczoraj sie dowiedziała że to bedzie chłopczyk
Kjopa3 lubi tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Hej dziewczyny,
Ale tu się dzieje
Ja też staram się nie nakręcać ale czasem to jest silniejsze i tak siedzi w głowie. Wtedy mówię sobie "będzie co ma być i na pewno w najlepszym momencie"
Dziś 13 dc - mąż zapowiedział powrót z delegacji (cud!) bo jutro ma jakieś sprawy tu pozałatwiać więc coś podziałamy mam nadziejęoczywiście nic mu nie wspomnę że to od dziś te dni, zero presji, pójdziemy na żywioł
A co do wózków to polecam 4-kołowe bo są stabilniejsze, na pompowanych kołach i z przednimi skrętnymi. My mieszkamy na wsi więc porządny wózek to była podstawa. A kupiłam świetny używany 3w130 lat, synek 2.11.2012
cykl starań: 1
termin @:
długość cyklu: 30-35 dni -
nick nieaktualnyMundek wrote:hej Aga u mnie wszystko dobrze dzisiaj sie troche nudze w pracy jakos roboty nie ma.. juz mi sie nawet przegladanie internetu znudziło... i tak z powodu nic nie robienia stwierdzam ze za duzo mysle, niby staram sie nie nakrecac i wogole opanowac ale kurcze nie mam nawet czym sie zająć... i tak wogóle to jesli ktoś pamieta błękitną moją siostre to wczoraj sie dowiedziała że to bedzie chłopczyk
Pamiętam, pogratuluj siostrze
Zacznij oglądać jakiś serial albo książkę poczytaj taką która cię na maksa wciągnie
Mundek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się
Ale napisałyście od wczoraj. Zaraz was doczytam dokładnie a na razie co muszę wam napisać
Edycik- zaufaj Ginowi i spokojnie (chodź wiem że to nie możliwe) poczekaj i wszystko się okaże
Bratek- Czekam na wyniki bety rozbij naszą październikową paczuszkę z pozytywami
Ksosia - Grtulacje ślubu, i tulam z racji @. Teraz zajmiesz się sobą i na pewno si uda
Partyzantk- jeżeli to @ to tulam chodź ja z moją wybujałą wyobraźnią pewnie wmawiałabym sobie plamienie implantacyjne szczególnie że to 7/8 dpo Z basenem dopóki nie ma 100%@ uważaj z sauną.
U mnie temperatura w dół. Dziś OF nie zmienił mi terminu owulki więc może się już zdecydował. niech ten @ przyjdzie szybciej żebym na weselu znajomych nie miała @
co do pogody zapraszam do mnie, słoneczko świeci a na dworku cieplutko
Zapomniałam powitać u nas nowe dziewczyny a więc Witam i powodzenia życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 14:04
missy83, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katiusza na razie saune sobie daruję, zwłaszcza, że sama nie lubię do niej wchodzić
Moja wyobraźnia za to podsuwa mi wizje ciężkich chorób powodujących plamienia przed @
I gdzie ten mój wrodzony optymizm?
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?