Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Paryzetka83 wrote:Bratku mocno trzymam za Ciebie kciuki!
Aguś dzięki wielkie za listę, większość mam za darmo w pakiecie, a te co są poza pakietem to już zrobię jak ginekolog zadecydujeNa razie wiem o co pytać
Angella myślę, że to nie ma znaczenia czy wykresy są podobne do siebie.
Czyli nie uważasz że mam ich przesadnie dużo zleconych?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Nie wiem czy za dużo, ja na dzień dobry miałam robioną dużą częś tej pierwszej listy, hormony tarczycy badam co 3 miesiące. Toxo, różyczka i coś tam jeszcze poszło na pierwszy ogień, bardziej mi na pozostałych hormonach zależy
A za pakiet płaciłam przez dwa lata (40zl/mc) i nie korzystałam, to sobie teraz odbijamAgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
AgaL wrote:Właśnie dostałam smsa od teściowej, że zaprasza na pierogi z kapustą
mniam, wie co uwielbiam:)mniam!
Edycik lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
Ksosia - jak dla mnie ten detektor ciąży to jest taki niczemu nie służący gadżet - no pomyśl jak jakiś program internetowy może przewidzieć czy jesteś w ciąży. Ja byłam w ciąży a pokazał mi, że mam 10% szansPoza tym on daje te procenty na podstawie objawów jakie wpisujemy a podejrzewam a nawet jestem pewna, bo sama przez to przechodziłam, że część objawów sobie wkręcamy
Edycik - tak samo uważam, ze lepiej ufać lekarzowi a nie programowi internetowemu. Ciesz się, lekarz potwierdził owulację i teraz tylko czekać na testowanko
Angella - nie ma co przepowiadać na podstawie kształtu wykresu. Zobacz Carolq też miała kiepski wykres, dziewczyny pamiętają jaki był mójTakże nie pozostaje nic innego jak tylko czekać na test.
Bratku - z całego serca życzę dwóch kresek. Może zrób jeszcze jeden dziś?
Kochane powodzenia! Czekam na moje przepowiedziane 2 krechy, teraz któraś musi je wysikać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 13:00
Edycik, cinnamon cookie, AgaL, madzikk, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek