Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
co do imienia to nie bardzo wie bo jak sie zastanawiali to imie dla dziewczynki szybko wymyslili a dla chłopca nie ale cos ostatnio wspominała że jej sie Tobiasz podoba ale sama nie wie do konca...
smutna informacja z ta koleżanką Cinamonku będzie musiała sobie jakos z tym poradzic może nie bedzie to duża wada to bedzie łatwiejMundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Ruby tak mysle że i bez niczego da rade
ja sobie odpusciłam wszystkie te wspomagacza oprócz inofemu, ananaska nie jadłam... wczesniej próbowałam i jakos efektu nie było wiec stwierdziłam że bez sensu...
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
długość cyklu ok 28dni -
nick nieaktualnyMundek wrote:Ruby tak mysle że i bez niczego da rade
ja sobie odpusciłam wszystkie te wspomagacza oprócz inofemu, ananaska nie jadłam... wczesniej próbowałam i jakos efektu nie było wiec stwierdziłam że bez sensu...
Ja już też jadłam dwa cykle i du..a blada więc podchodzę bardzo sceptycznie do tego...
Cinamonku przesyłam pozytywne myśli dla twojej koleżanki, oby wszystko się jakoś ułożyło a diagnoza okazała się mylna...cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:Ejrene właśnie nie wiem , nie kupiłam, może męża wyślę tak pro forma ale sądzę , że to i tak nic nie da, jak się ma zagnieździć to to zrobi i bez ananasa...a jak wy myślicie?
Mi też się tak wydaje że nie ma sensu
Mundek a co to inofem ?
Ja jem kwas foliowy i wiesiołka- ale o nim coś zapominam w tym cyklu więce jak sobie przypomnę to zjem -
nick nieaktualny
-
Ejrene wrote:Zastanawiam się ciągle nad tymi ziołami Baby&Mama ale chyba jeszcze w tym cyklu dam spokój. Aga a ty ile je piłaś? tylko miesiąc ?
Ejrene tak miesiąc tylko, bo potem trafiłam do tego nowego gina, robię badania, więc narazie odstawiłam wszelkie suplementy poza kwasem foliowym.
Ale jak będę na kolejnej wizycie zapytam go o te zioła.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
inofem to taki suplement diety co niby ma pomóc w zajściu w ciąze składa sie z kwasu foliowego i jeszcze czegoś i są to saszetki do rozpuszczania mi gin przypisała dwie dziennie przez trzy miesiące a potem w razie sie nie uda wspominała o lararoskopii wiec póki co zakładam ze do gudnia bede w ciązy
poczytaj sobie o tym inofemie ma całiem dobre opinie
AgaL, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
długość cyklu ok 28dni -
AgaL wrote:Ejrene tak miesiąc tylko, bo potem trafiłam do tego nowego gina, robię badania, więc narazie odstawiłam wszelkie suplementy poza kwasem foliowym.
Ale jak będę na kolejnej wizycie zapytam go o te zioła.
Hm... Różnie o nich piszą, i że trzeba trochę je pić żeby zobaczyć efekt. To daj znać co Ci gin powieAgaL lubi tę wiadomość
-
Mundek wrote:inofem to taki suplement diety co niby ma pomóc w zajściu w ciąze składa sie z kwasu foliowego i jeszcze czegoś i są to saszetki do rozpuszczania mi gin przypisała dwie dziennie przez trzy miesiące a potem w razie sie nie uda wspominała o lararoskopii wiec póki co zakładam ze do gudnia bede w ciązy
poczytaj sobie o tym inofemie ma całiem dobre opinie
Zjem obiad i poczytam z chęciąMundek lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:Aga nie wiem czy widziałaś w poście ale pamiętaj o przesłaniu tej listy też do mnie, chciałabym porównać z moimi i sprawdzić ceny na przyszłość
ale ciapa, juz to robię i spadam na pierogi do teściowej:)
zjem za każdą jednego, ile muszę zjeść?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie usłyszałam od klientki że starali się o dziecko 3 lata jakieś problemy mieli i jak już się udało to rok za rokiem trójkę już zrobili. To jest pocieszająca informacja chodź jak pomyślę że jeden rok starań to jedno dziecko to ja mam mieć 7?
Bratek lubi tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:Właśnie usłyszałam od klientki że starali się o dziecko 3 lata jakieś problemy mieli i jak już się udało to rok za rokiem trójkę już zrobili. To jest pocieszająca informacja chodź jak pomyślę że jeden rok starań to jedno dziecko to ja mam mieć 7?
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny