X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • majju Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro w pracy odwiedzi mnie koleżanka, która jest w ciąży aż się boję tego spotkania. Jak dziś dostanę @ to mogę się jutro publicznie rozbeczeć :)

AgaL lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki a ja dziś na obiad zrobiłam pyszne pulpety z sosem pomidorowym :)
    tak nieskromnie się pochwalę a co :P
    Ejrene poczytaj o infoemie i inofolicu
    mnie osobiście ginekolog bardzo zachwalała ten infolic i kupiłam opakowanie 60 sztuk w aptece interenetowej bo wychodziło najtaniej

Ejrene lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonku musisz czekać, koleżanka sama musi się najpierw pogodzić z faktami a Ty poprostu bądź pod ręką jak będzie Cię potrzebować.

AgaL pierogi zamiast basenu? Nie ładnie!

Katiusza odpuściłam i saune i jacuzi, bo nadzieja wciąż się tli :)

Ejrene ja startuję w przyszłym cyklu z inofemem i wiesiołkiem, zobaczymy co to da :)

Zmęczyłam się pływaniem, ale odpoczęłam psychicznie i lepiej mi już, ale żeby przestać myśleć o tym wszystkim tak zupełnie to chyba się nie da :/

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • majju Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamawiałam inofolic z apteki internetowej melissa. Zamawiałam dwa opakowania po 20 szt. - 32,89 zł za opakowanie. Do zamówienia dostałam ulotkę z informacją, że inofem się bardziej opłaca i 4 saszetki inofemu gratis :)
    A z tematów kulinarnych to zamierzam upiec jak M. wróci z treningu croissanty (z gotowego ciasta żeby nie było :) ) z nutellą śliwkową mojej roboty.

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w planach apteke wapteka.pl - inofem 30szt za 39zł.

Majju marzy mi się ta nuttela śliwkowa, ale nie w tym sezonie niestety :)
    P.s. a jak u Ciebie z testowaniem, powtarzasz czy czekasz na @?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 18:21

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde nie bijcie nie bijcie ale poczytałam trochę w dr google i mam problem...otóż lekarz kazał mi brać od 19 dnia cyklu tj poniedziałku dupka do 25 dnia cyklu...nie wydaje się wam, że to za krótko? że skoro mam dłuższe cykle 32 dniowe to powinnam przedłużyć branie o kilka dni? jakby doszło do zapłodnienia to odstawienie dupka może spowodować, że zarodek się nie zagnieździ?

Podejrzewam, że on mi chce skrócić cykle ale skoro większych problemów z nimi nie miałam czy to działanie nie jest działaniem na szkodę dla mnie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek trzymamy kciuki :) dawaj znac jak tylko sie dowiesz :)

Bratek lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja w Gemini kupuję inofem 60szt za 65zl, więc to chyba dobra cena :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka dzisiaj znów zatestowałam popołudniu bo już się trochę niecierpliwię. Miałam tylko test quixx to mi nawet nie było go szkoda jak zobaczyłam jedną kreskę :) Spodziewam się, że lada moment przyjdzie @ bo mocno boli podbrzusze a śluzu tyle, że w majtkach rozlewiska jak nad Biebrzą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 18:40

AgaL lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby, nie potrafię Ci poradzić bo dupka nie brałam, ale jedno wiem, że jeśli Twój lekarz wie jakie masz cykle to na pewno da Ci lepsze zalecenia niż dr google :)

AgaL lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby jeśli mu ufasz to nie kombinuj i rób co mówi, poza tym chyba w piątek u niego będziesz ? To zapytaj wprost :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Ja zamawiałam inofolic z apteki internetowej melissa. Zamawiałam dwa opakowania po 20 szt. - 32,89 zł za opakowanie. Do zamówienia dostałam ulotkę z informacją, że inofem się bardziej opłaca i 4 saszetki inofemu gratis :)
    A z tematów kulinarnych to zamierzam upiec jak M. wróci z treningu croissanty (z gotowego ciasta żeby nie było :) ) z nutellą śliwkową mojej roboty.

Ooo ... Ale bym zjadła :)

Wy to dziś wredne jesteście jedną na pirerogi ochoty narobiła druga na cieplutkie wypieki mniam mniam

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Ruby jeśli mu ufasz to nie kombinuj i rób co mówi, poza tym chyba w piątek u niego będziesz ? To zapytaj wprost :)

no wiem :( będę i zapytam go ;) myślałam, że któraś ma z tym większe doświadczenie bo czasem to forum to kopalnia wiedzy:)o

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Paryzetka dzisiaj znów zatestowałam popołudniu bo już się trochę niecierpliwię. Miałam tylko test quixx to mi nawet nie było go szkoda jak zobaczyłam jedną kreskę :) Spodziewam się, że lada moment przyjdzie @ bo mocno boli podbrzusze a śluzu tyle, że w majtkach rozlewiska jak nad Biebrzą :)
    Ja się pogodziłam z plamieniem i temperaturą i wszystkie objawy mineły :) Też czekam niecierpliwie na @ żeby ustalić termin wizyty u gina :)
    Choć na Twoim miejscu jakby jutro nie przyszła to bym testowała :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ja mam w planach apteke wapteka.pl - inofem 30szt za 39zł.

Majju marzy mi się ta nuttela śliwkowa, ale nie w tym sezonie niestety :)
    P.s. a jak u Ciebie z testowaniem, powtarzasz czy czekasz na @?

Jaka tania apteka :D Femibion za 25 zł a ja kupuję za koło 40! Wiadomo jeszcze przesyłka, ale jak się chce kupić więcej to się opłaca :D Wpisałam test ciążowy - za 5 zł można kupić więc dla prawdziwych testomaniaczek proponuję zamówić hurtową ilość.

Bratek lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna a ja mam odbiór osobisty jakiś kilometr od pracy ;) Więc mega tanio jak dla mnie :)

luna91 lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z internetowych aptek to zamawialam tylko z Gemini. A faktycznie jak się planuje zakup kilku rzeczy to zdecydowanie to się bardziej opłaca od aptek stacjonarnych.

I miałam się zapytać która kupowała tą grę erotyczną bo nie pamietam? Przyznawać się szybko :p

luna91 lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

To moj pierwszy post, pierwszy dzien i po raz pierwszy weszłam na forum :) Moja kuzynka była na tej storne i poleciła. Była ponieważ juz urodziła :)
    Mam do was pytanie jestem Świeżak wiec z gory przepraszam jesli moje pytanie badz cokolwiek juz sie powtórzyło wczesniej.
    Od wrzesnia staram sie o dzidziusia 9 października powinnam dostac miesiaczke ale nie dostalam robilam test w poniedzialek wyszedl negatywnie jak sadzicie isc jutro prywatnie i zrobic badanie krwi?

Pozdrawiam :)

luna91 lubi tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to już bym z trzy razy pobiegła na betę ;)

missy83, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kamila! Fajnie, że jesteś i że wybrałaś to forum. Odpowiadając na Twoje pytanie - nie chcę być pesymistką, ale uważam, że test się raczej nie pomylił - w szczególności tyle dni po miesiączce. Ja bym bety nie robiła, ewentualnie 2 test za dwa dni, ale jak Ci nie szkoda kasy i masz mieć święty spokój to zrób :) A spóźniał już Ci się kiedyś tak okres?

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
‹‹ 437 438 439 440 441 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ