Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki a ja dziś na obiad zrobiłam pyszne pulpety z sosem pomidorowym
tak nieskromnie się pochwalę a co
Ejrene poczytaj o infoemie i inofolicu
mnie osobiście ginekolog bardzo zachwalała ten infolic i kupiłam opakowanie 60 sztuk w aptece interenetowej bo wychodziło najtaniejEjrene lubi tę wiadomość
-
Cynamonku musisz czekać, koleżanka sama musi się najpierw pogodzić z faktami a Ty poprostu bądź pod ręką jak będzie Cię potrzebować.
AgaL pierogi zamiast basenu? Nie ładnie!
Katiusza odpuściłam i saune i jacuzi, bo nadzieja wciąż się tli
Ejrene ja startuję w przyszłym cyklu z inofemem i wiesiołkiem, zobaczymy co to da
Zmęczyłam się pływaniem, ale odpoczęłam psychicznie i lepiej mi już, ale żeby przestać myśleć o tym wszystkim tak zupełnie to chyba się nie dacinnamon cookie lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ja zamawiałam inofolic z apteki internetowej melissa. Zamawiałam dwa opakowania po 20 szt. - 32,89 zł za opakowanie. Do zamówienia dostałam ulotkę z informacją, że inofem się bardziej opłaca i 4 saszetki inofemu gratis
A z tematów kulinarnych to zamierzam upiec jak M. wróci z treningu croissanty (z gotowego ciasta żeby nie było) z nutellą śliwkową mojej roboty.
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Ja mam w planach apteke wapteka.pl - inofem 30szt za 39zł.
Majju marzy mi się ta nuttela śliwkowa, ale nie w tym sezonie niestety
P.s. a jak u Ciebie z testowaniem, powtarzasz czy czekasz na @?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 18:21
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualnyKurde nie bijcie nie bijcie ale poczytałam trochę w dr google i mam problem...otóż lekarz kazał mi brać od 19 dnia cyklu tj poniedziałku dupka do 25 dnia cyklu...nie wydaje się wam, że to za krótko? że skoro mam dłuższe cykle 32 dniowe to powinnam przedłużyć branie o kilka dni? jakby doszło do zapłodnienia to odstawienie dupka może spowodować, że zarodek się nie zagnieździ?
Podejrzewam, że on mi chce skrócić cykle ale skoro większych problemów z nimi nie miałam czy to działanie nie jest działaniem na szkodę dla mnie? -
nick nieaktualny
-
Paryzetka dzisiaj znów zatestowałam popołudniu bo już się trochę niecierpliwię. Miałam tylko test quixx to mi nawet nie było go szkoda jak zobaczyłam jedną kreskę
Spodziewam się, że lada moment przyjdzie @ bo mocno boli podbrzusze a śluzu tyle, że w majtkach rozlewiska jak nad Biebrzą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 18:40
AgaL lubi tę wiadomość
-
majju wrote:Ja zamawiałam inofolic z apteki internetowej melissa. Zamawiałam dwa opakowania po 20 szt. - 32,89 zł za opakowanie. Do zamówienia dostałam ulotkę z informacją, że inofem się bardziej opłaca i 4 saszetki inofemu gratis
A z tematów kulinarnych to zamierzam upiec jak M. wróci z treningu croissanty (z gotowego ciasta żeby nie było) z nutellą śliwkową mojej roboty.
Ooo ... Ale bym zjadła
Wy to dziś wredne jesteście jedną na pirerogi ochoty narobiła druga na cieplutkie wypieki mniam mniam -
nick nieaktualnyEjrene wrote:Ruby jeśli mu ufasz to nie kombinuj i rób co mówi, poza tym chyba w piątek u niego będziesz ? To zapytaj wprost
no wiembędę i zapytam go
myślałam, że któraś ma z tym większe doświadczenie bo czasem to forum to kopalnia wiedzy:)o
-
majju wrote:Paryzetka dzisiaj znów zatestowałam popołudniu bo już się trochę niecierpliwię. Miałam tylko test quixx to mi nawet nie było go szkoda jak zobaczyłam jedną kreskę
Spodziewam się, że lada moment przyjdzie @ bo mocno boli podbrzusze a śluzu tyle, że w majtkach rozlewiska jak nad Biebrzą
Też czekam niecierpliwie na @ żeby ustalić termin wizyty u gina
Choć na Twoim miejscu jakby jutro nie przyszła to bym testowała8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Paryzetka83 wrote:Ja mam w planach apteke wapteka.pl - inofem 30szt za 39zł.
Majju marzy mi się ta nuttela śliwkowa, ale nie w tym sezonie niestety
P.s. a jak u Ciebie z testowaniem, powtarzasz czy czekasz na @?
Jaka tania aptekaFemibion za 25 zł a ja kupuję za koło 40! Wiadomo jeszcze przesyłka, ale jak się chce kupić więcej to się opłaca
Wpisałam test ciążowy - za 5 zł można kupić więc dla prawdziwych testomaniaczek proponuję zamówić hurtową ilość.
Bratek lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Ja z internetowych aptek to zamawialam tylko z Gemini. A faktycznie jak się planuje zakup kilku rzeczy to zdecydowanie to się bardziej opłaca od aptek stacjonarnych.
I miałam się zapytać która kupowała tą grę erotyczną bo nie pamietam? Przyznawać się szybko :pluna91 lubi tę wiadomość
-
Witajcie
To moj pierwszy post, pierwszy dzien i po raz pierwszy weszłam na forumMoja kuzynka była na tej storne i poleciła. Była ponieważ juz urodziła
Mam do was pytanie jestem Świeżak wiec z gory przepraszam jesli moje pytanie badz cokolwiek juz sie powtórzyło wczesniej.
Od wrzesnia staram sie o dzidziusia 9 października powinnam dostac miesiaczke ale nie dostalam robilam test w poniedzialek wyszedl negatywnie jak sadzicie isc jutro prywatnie i zrobic badanie krwi?
Pozdrawiam
luna91 lubi tę wiadomość
-
Hej Kamila! Fajnie, że jesteś i że wybrałaś to forum. Odpowiadając na Twoje pytanie - nie chcę być pesymistką, ale uważam, że test się raczej nie pomylił - w szczególności tyle dni po miesiączce. Ja bym bety nie robiła, ewentualnie 2 test za dwa dni, ale jak Ci nie szkoda kasy i masz mieć święty spokój to zrób
A spóźniał już Ci się kiedyś tak okres?
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek