Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Kurde nie bijcie nie bijcie ale poczytałam trochę w dr google i mam problem...otóż lekarz kazał mi brać od 19 dnia cyklu tj poniedziałku dupka do 25 dnia cyklu...nie wydaje się wam, że to za krótko? że skoro mam dłuższe cykle 32 dniowe to powinnam przedłużyć branie o kilka dni? jakby doszło do zapłodnienia to odstawienie dupka może spowodować, że zarodek się nie zagnieździ?
Podejrzewam, że on mi chce skrócić cykle ale skoro większych problemów z nimi nie miałam czy to działanie nie jest działaniem na szkodę dla mnie?
Mi lekarz powiedział że odstawienie wywołuje okres jak nie ma zagnieżdżenia natomiast jak jest to po prostu dalej nie ma okresu, więc ja bym robiłam jak gin radzi. -
nick nieaktualnyKamila ;) wrote:Witajcie
To moj pierwszy post, pierwszy dzien i po raz pierwszy weszłam na forumMoja kuzynka była na tej storne i poleciła. Była ponieważ juz urodziła
Mam do was pytanie jestem Świeżak wiec z gory przepraszam jesli moje pytanie badz cokolwiek juz sie powtórzyło wczesniej.
Od wrzesnia staram sie o dzidziusia 9 października powinnam dostac miesiaczke ale nie dostalam robilam test w poniedzialek wyszedl negatywnie jak sadzicie isc jutro prywatnie i zrobic badanie krwi?
Pozdrawiamdobry wybór!
jeżeli chcesz mieć pewność to idź na betę, jakie długie masz cykle i czy regularne? Opowiedz nam coś jeszcze o sobieluna91 lubi tę wiadomość
-
Dzieki za szybkie odpowiedzi to bardzo miłe
Zazwyczaj jestem regularna max 2 dni róznicy. Czasem mam wrazenie ze mam jakies pierwsze objawy ale to moze mi wydawac bo tak bardzo mi zalezy na dziecku
W dniach kiedy mialam miec owolacje meczylam meza co dwa dniNajgorsze ze co chwile biegam z pełnym pęcherzem
test ciazowy 10 zł badanie krwi 20zł tylko potwornie boje sie igly
-
Cześć wszystkim! ale tu się dzieje! ciężko za Wami nadążać
ja swojego męża męczę od kilku miesięcy żeby się starać konkretne o dzidziusia, tak to tylko seksik w niepłodne (zawsze przeglądał moje zapiski i temperaturki) i w końcu chyba dojrzał do tej decyzji ale był bardzo sceptycznie do tego nastawiony aż do dzisiaj!!! aż płakać mi się chciało ze szczęścia jak czytałam wiadomości od niego co powinnam jeść w ciąży i jak o siebie dbać
tylko kilka ich było ale wystarczyło by poruszyć serducho! taka małą rzecz a cieszy
luna91, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witaj Kamila :)ja też niedawno dołączyłam, a już sobie nie wyobrażam dnia żeby tu nie zajrzeć
Ja na Twoim miejscu poszłabym na betę, a jak się tak pobrania boisz to test powtórz. Tania jest beta u Ciebie, ja płaciłam 40 zł.
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Carolq wrote:Evanlyn Ci nasi faceci sa naprawde kochani oni po prostu musza dojrzeć do pewnych decyzji
Masz racjestaram się za dużo o tym nie gadać ale ciężko się powstrzymać a mam wrażenie, że on się strasznie stresuje bo się zaraz na mnie wkurza, że nie ma dnia bez gadania o tym
-
Wiola90 faktycznie duża róznica w cenie za bete Tym bardziej ze cena 20zł w prywatnym laboratorium, rano badanie w popołudniu juz sa wyniki
Jak jutro rano nie bedzie @ ide na bete :)jak nie stchórzę
Ty ile czasu sie starasz o dziecko?
Teraz tak mysle czemu dopiero teraz dojrzałam do tej decyzji moj maz juz dawno chciał zacząć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 21:46
-
I uda sie
Najgorsze jest to ze większość osob mowi zeby sie wyluzować nie mówić i nie myslec o tym, ale w moim przypadku sie nie daOraz sugestie teściowej
kiedy bedą wnuki denerwujące. Macie tez tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 22:06
-
Kamila ;) wrote:I uda sie
Najgorsze jest to ze większość osob mowi zeby sie wyluzować nie mówić i nie mysles o tym, ale w moim przypadku sie nie daOraz sugestie teściowej
kiedy bedą wnuki denerwujące. Macie tez tak?
Ja mamtylko że raz mówi że nie wyobraża sobie tego krzyku w domu a raz że jak będzie wnuk to co chwile będzie chodziła na górę patrzeć jak leci
nie wiem czy się cieszyć ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 22:11
-
Moja jest pielęgniarka wiec zawsze wszystko wie lepiej. Ostatnio moj Mąż miał grype jak rozmawiał z nia przez fon (słyszałam wszystko) to az mnie trzęsło. Wiec na pewno bedzie ostatnia osoba ktora sie dowie o ciąży
dobrze ze nie mieszka bardzo blisko
tak wiem jestem okropna
cinnamon cookie lubi tę wiadomość