Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
missy83 wrote:Mam jeszcze takie pytanie: chcę od tego cyklu zacząć porządnie obserwować cykl. Zakupiłam termometr owulacyjny przez neta, czekam na przesyłkę. No i ... zastanawiam się czy też nie stosować testów LH. Może zakupię...jak obserwacja pełną parą,to pełną parą. Robiłam już w przedostatnim cyklu testy owulacyjne, ale...pewnie źle je robiłam,bo w czasie dni płodnych nie wykrywały mi ani razu owulacji,która miała przyjść,pewnie dlatego,że nie miałam pełnej abstynencji od picia napojów przez min.2 godziny przed robieniem testu.
Missy ja tylko raz zastosowałam testy, też mi nie wychodziły, a wydawało mi się że owulacja była na 100% . Także poczekajmy co napiszę Dziewczyny te testujące regularnie;)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ejrene wrote:Edycik to faktycznie Twoje cykle żyją swoim życiem
a popatrzałam teraz na Twój wykres, i masz w większości puste kółeczka, czyli ovu ignoruje tą temperaturę bo wpisałaś albo inna godzinę mierzenia albo przez przypadek zaznaczyłaś żeby ignorowało, i to dlatego tez może Ci ovulacji nie pokazywać. Mierzysz codziennie o tej samej porze ?
tak mierzę codziennie o 5 rano
nie mam zaznaczone ignoruj więc sama nie wiem o co chodzi kochanaCarolq lubi tę wiadomość
-
missy83 wrote:Ja Was podziwiam,że macie tak w pracy czas na forum
Może dlatego,że ja aktualnie niepracująca (od jakichś ok. 6 lat (!)) - nie wiem jak to jest,tak odrywać się od pracy w biurze
Pewnie lata doświadczeeeenia u Was
Ja jeszcze jestem w domu, mam na 12 do pracy. Też się zastanawiałam jak dziewczyny to godząfajnie mieć taką pracę na luzie
missy83 lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Wiecie co, piszecie tu o tym testowaniu ostatnio...ja mam mieć na dniach @ i tak sobie wczoraj wieczorem pomyślałam, że może zatestuje dziś rano, w ramach oszczędności - bo jakby się okazało, że są dwie krechy, to mój M nie musiałby iść dzis na seminogram i płacić 150 zł
ale nie zrobiłam tegoKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Dziendoberek:)
Edycik, tam jest tez opcja godziny domyslnej, moze to cos pomoze, jak kuleczka sa puste to nigdy nie wyznaczy owulacji.
Ja z testowania sie wypisuje, tempka spadla wiec moze juz nawet jutro @ sie zjawi. W tym cyklu psychicznie ze mna bardzo dobrze. Malo nerwowa i nie jestem smutna. Moze dlatego ze swoim chlopem rozmawialam ze zwlaszcza pod koniec cyklu z malej rzeczy robi sie u mnie wielka i jest to bardzo wyniszczajace. Dzis rano mnie zdenerwowal bo byl bardzo powolny gorzej niz 'baba', ale zaraz po byl bardzo mily.
Milego dnia wszystkimn ja musze dzisiaj pracowac;)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Missy i tak trzymaj, nie dajemy się smutkom! muszę sobie to powtarzać teraz codziennie aż do nadejścia @, potem jest lepiej, nowy cykl nowe nadzieje:)
Cinnamonek
Madzikk miłego dnia Tobie:)madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę