Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia super filmik też się wzruszyłam
Od razu przypomniało mi się jak mój Jasiek był taki malutki.
Luna, Carolq fajnie, że zaglądacie
Angella, Evanlyn, agrafka85 witam!!!
Mi się wydaje, że dziś rano pękł pęcherzyk i jajo się uwolniło. Bo jeszcze rano czułam jak ostatnio, że jajnik taki większy jakby była tam piłeczka a po
jakby już nie było. No ale zobaczę jutro jeszcze. U nas też zalecenia lekarza obowiązują a mój P zadowolony
. No Ruby idziemy chyba łeb w łeb
sylwia1985, Carolq lubią tę wiadomość
-
Nie mogłam zasnąć i jeszcze na chwilę zajrzałam do Was
Dziewczyny jak Was tak czytam to w powietrzu wyczuwam, że któraś w tym rzucie testowania zobaczy 2 krechy. Kładę się w końcu dobranoc i do zobaczenia jutro!
AgaL, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
dzień dobry
u mnie w pracy dalej zimno,niby grzać ale jest 19 stopni,padłam wczoraj spać nawet nie wiem kiedy
od rana dość dziwnie,temperaturka spadła do 35,90 - wedle monitoringu jestem po owulacji ( tak jak Wam pisałam wcześniej) -dziś 26 dc a ovu wyznacza mi znów owulację...ehh nic już z tego nie rozumiem
na dodatek pokłóciłam się wczoraj z mężem, kazał mi się uspokoić z tym lataniem do lekarza. obserwacją cyklu itp.On nie rozumie chyba pewnych spraw a szkoda
No nic miłego dnia dziewczynki
-
Cześć Dziewczynki:)
Majju a kiedy Ty miałaś testować?:)Wykres ładny:)
Edycik nie dobieraj sobie słów M do siebie, u mnie jest to samo jak chodzi o lekarzy itp. Oni by woleli żeby się samo zadziało, ale nie rozumieją, że u nas biologia jest nieubłagalna...Ja przestałam wszystko Mojemu M mówić na temat temp, dni płodnych, powiedziałam tylko, ze musimy częściej zeby trafić, a ja po prostu w te dni inicjujeCzasem mnie to męczy i mam tak jak Dziewczyny pisały, że po owu....nic mi się już nie chce.
Edycik, cinnamon cookie, luna91 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
luna91 wrote:Dziewczynki przepraszam, ze takie pytanie, ale może któraś mama mi podpowie. Czy jak byłyście w ciąży to zdarzało Wam się przy kichaniu lub śmianiu odczuć ból w podbrzuszu? Taki jakby mięśnie się nadciągały.
luna91 lubi tę wiadomość
-
Aguś masz rację Kochana, tylko mnie wkurza czasem podejście męża.Wczoraj doszłam do wniosku,że po pracy czasem jestem tak zmęczona,że totalnie na nic nie mam ochoty.
I teraz jestem jeszcze zła na to ovu co zwariowało.
majju ma tak ładny wykres że powinna testowac
-
Edycik wrote:Aguś masz rację Kochana, tylko mnie wkurza czasem podejście męża.Wczoraj doszłam do wniosku,że po pracy czasem jestem tak zmęczona,że totalnie na nic nie mam ochoty.
I teraz jestem jeszcze zła na to ovu co zwariowało.
majju ma tak ładny wykres że powinna testowacKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę