Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeja, jeszcze co prawda nie wstalam ale już się wybudzilam
Glowa mnie boli chyba trochę piwa trochę wina to niezbyt dobra mieszanka
Kas badalam zanim wzielam a kazał brać tak w razie w żeby na e tracić cyklu zresztą i ten polip tam mały był i mówił że pewnie za mało prog.
Katiusza kiedys chciałam być aktorka to moze coś jest na rzeczy
Heehe a fobia świetnie nazwana
Dzisiaj farbowanko mam nadzieję że to mi wyjdzie
Jaśminowa do boju kobieto
Edycik lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Nadrobiłam wszystko po mojej kilkudniowej nieobecności. Kurczę nie miałam na nic czasu. U mnie w pracy dowiedziałam się że dziewczyna jest w trzeciej ciąży. Na drugi dzień z nią pogadałam i okazało się że chcieli trzecie ale nie starali się jakoś bardzo. Też miała stresa bo ciąża powinna być dużo starsza 8-9 tydz a wychodziło 3 tygodnie do tyłu i dopiero ostatnio zobaczyła serduszko i wychodzi 6 tydzień. Z tym że @ miała nieregularne i prawdopodobnie późną owulację i dlatego tak wyszło. Więc tym bardziej się cieszę, że po takim stresie okazało się wszystko ok. U mnie 4 dpo i program wyznaczył owulację 13 dc tak jak pisałam, że chyba pękł mi ten pęcherzyk.
Nie będę na wszystko odpowiadać bo się nie da a mój post byłby na całą stronę
Ruby ja po poronieniu miałam TSH 2 i Ft4 przy dolnej granicy i dostałam lek na tarczycę. Wydaje mi się że dzięki Euthyrox podniosło mi się libido. No i powinno być koło 1 TSH. Możesz teraz progesteron zbadać w 7-8 dpo jeśli wiesz kiedy była owulka mniej więcej. A prolaktyna chyba nie taka straszna o ile nie blokuje Ci owulacji. Bo wiadomo każda ma inaczej jednej już nieco wyższa szkodzi innej nie.
Mundek bardzo mi przykro. -
Edycik wrote:Jasminowa nas tu trzyma w niepewności
sikałaś na teściaka?
po wczorajszy teście ok, w sumie na @ czekam:)
szkoda, że deszczowo dziś u mnie....miałam ochote na spacer:)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:Edycik pytałaś ja się czuje?
po wczorajszy teście ok, w sumie na @ czekam:)
szkoda, że deszczowo dziś u mnie....miałam ochote na spacer:)
tak jak u mnie też deszczowo,typowa jesienna pogoda
ciepły koc i tv
a może jeszcze za wcześnie było na test? -
Kochane Dziewczyny, dziękuję, że tak o mnie pamiętacie : )
Melduję, że 1 kreska wysikana. Chciałam od razu wejść na kompa i Wam napisać, ale jeszcze na szybkensa postanowiłam ciasto zrobić.
Teraz siedzę przy kawce i jeszcze muszę coś porobić z pracy przy kompie.
Spodziewałam się tego wyniku, choć nie wiem dlaczego nie wychodzi. W tym cyklu już na pewno termometr + testy owu. Może ja źle ovulację liczę?
Objawów na @ zero, nadchodzi jak złodziej nie słychać, nie widać, nie czuć, ale, że nadejdzie to jak w banku, bo dzisiaj jestem już 12 dniu po owu.
Proszę o 2 kreski kolejną zawodniczkę, kto po mnie w kolejce?
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyHej dziewczyny , my wczoraj objeżdżaliśmy męża siostrę a potem przyjaciół i oglądaliśmy nasz film z wesela
nawet fajnie wyszło
Niestety pózniej akurat musiałam sie z mężem pokłócić bo on nie rozumie słow chodź idziemy , myślałam ze spędzimy razem wieczor i wogole a nie wrócimy pozno inpojdzie spać .jeszcze teraz przed wyjazdem zamiast byc fajnie musiało sie schrzanić cos
Co do tsh ja tez mam podwyższone a jak zaszłam w ciąże to mi x2 jeszcze skoczyło tak jak któraś pisała norma dla kobiet starających sie to koło 1 , tak samo w ciąży musi sie utrzymywać poniżej 2,5 . Ja tez biorę eutyrox i mi spadło ładnie
Miłego dnia ide sie pogodzić z MężemEdycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edycik wrote:Carloq miłego godzenia z mężem
Jasminowa nie ma co się poddawać,uda się w nowym cyklu kochana :*
Dzięki Kochana : ) daję sobie jeszcze kilka miesięcy, w najbliższym miesiacu testy i termometr oraz wizyta u gina porobię sobie w końcu jakieś badania.
A tymczasem, trzymam za Was kciuki dziewczyny, proszę o jakieś pozytywne testy.
Kamila już jest pierwsza, jeszcze co najmniej 1 zaciążona potrzebna w tym miesiącu, aby statystyk z poprzedniego miesiąca nie psuć. A przepraszam jeszcze 2 potrzebne, w zeszłym miesiącu" Luna, Carolq, Kamisia, czyli 3.Edycik lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Jasminowa wrote:Kochane Dziewczyny, dziękuję, że tak o mnie pamiętacie : )
Melduję, że 1 kreska wysikana. Chciałam od razu wejść na kompa i Wam napisać, ale jeszcze na szybkensa postanowiłam ciasto zrobić.
Teraz siedzę przy kawce i jeszcze muszę coś porobić z pracy przy kompie.
Spodziewałam się tego wyniku, choć nie wiem dlaczego nie wychodzi. W tym cyklu już na pewno termometr + testy owu. Może ja źle ovulację liczę?
Objawów na @ zero, nadchodzi jak złodziej nie słychać, nie widać, nie czuć, ale, że nadejdzie to jak w banku, bo dzisiaj jestem już 12 dniu po owu.
Proszę o 2 kreski kolejną zawodniczkę, kto po mnie w kolejce?
Jaśminowa to jest podejście:) jeszcze ciasto zrobiłaś! podziwiam:)
mi tak na dwa razy, bo @ jescze nie przyszła, ale dziś czuję ze bedzie.
Powiem Ci, ze też do końca nie wiem kiedy u mnie ta owu jest....Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Carolq wrote:Hej dziewczyny , my wczoraj objeżdżaliśmy męża siostrę a potem przyjaciół i oglądaliśmy nasz film z wesela
nawet fajnie wyszło
Niestety pózniej akurat musiałam sie z mężem pokłócić bo on nie rozumie słow chodź idziemy , myślałam ze spędzimy razem wieczor i wogole a nie wrócimy pozno inpojdzie spać .jeszcze teraz przed wyjazdem zamiast byc fajnie musiało sie schrzanić cos
Co do tsh ja tez mam podwyższone a jak zaszłam w ciąże to mi x2 jeszcze skoczyło tak jak któraś pisała norma dla kobiet starających sie to koło 1 , tak samo w ciąży musi sie utrzymywać poniżej 2,5 . Ja tez biorę eutyrox i mi spadło ładnie
Miłego dnia ide sie pogodzić z Mężem
Carolq- my kobiety już tak mamy, że sobie coś zaplanujemy w głowie i nasz mąż nie jest tym planem zachwycony, tylko chce zrobić inaczej, to wydaje nam się, że to koniec świata, dziwne, powód do kłótni itp. Nie bądż zła, on miał ochotę akurat dłużej posiedzieć u znajomych, z Tobą zresztą : ), proszę się z mężem godzić : ) : )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
AgaL wrote:Jaśminowa to jest podejście:) jeszcze ciasto zrobiłaś! podziwiam:)
mi tak na dwa razy, bo @ jescze nie przyszła, ale dziś czuję ze bedzie.
Powiem Ci, ze też do końca nie wiem kiedy u mnie ta owu jest....
AgaL- powiem nawet, że zrobiłam 2 ciasta, to chyba z nerwa wstąpiło we mnie lekkie ADHD ; ), Ruby, gdybyś bliżej mieszkała, wpadłabym Ci jeszcze te okienka przelecieć i to po 2 razy ; ).
Ja na pewno muszę sprawdzić, kiedy mam dokładnie owulację i działać dokładnie przed w trakcie i jeszcze 1 dzień po i dopiero jak wtedy nie będzie wychodziło, to będę chociaż wiedziała, że zrobiłam wszystko, co trzeba.
Aga- jakiego dnia OF wyznaczał Ci owu, gdy mierzyłaś temp?https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Dzień dobry wszystkim
znów miałam nadrabiania...
Aga i Jasminowa - bez smutku proszęnie teraz to w kolejnym cyklu może się uda
trzeba działać dalej :* oby tylko @ się nie spóźniała skoro już musi przyjść i niech się zacznie nowy cykl...
Ruby, ja na wynikach badań się nie znam bo sama nic jeszcze nie robiłam, ale odchylenia są minimalne! Tą prolaktyną mnie zaskoczyłyście, co powoduje... Ale wszystko jest do naprawieniaa wszystkie dobrze wiemy, że nie z takich wyników ciąże były
nawet z bezowulacyjnych cykli, więc głowa do góry:* a co do lekarza to faktycznie średni... Ja jestem tego zdania, że może być nawet gbur, byle tylko znał się na rzeczy.. Ten Twój ma dobrą opinię tak?
Edycik czyli wieczór był całkiem miły?już atmosfera lepsza?
Ja już w pracy, dalej ledwo zipie, nos i gardło zawalonedo tego powoli bolą jajniki więc niestety nie dotrwam do testowania za tydzień... Cóż, life is life
Edycik lubi tę wiadomość