Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamila gratuluję, piękna beta
Ruby ważne, że wiesz co jest nie tak, dostaniesz leki i będzie dobrze
Aga cieszę się, że twoje wyniki dobrze wyszły
Dzisiaj rozmawiałam z koleżanką, która się starała o dziecko ponad 2 lata, teraz ma ślicznego synka, powiedziała że modliła się do św. Rity wrzucam link, może któraś skorzysta
http://www.swietarita.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=110Kamila ;), Ruby, Evanlyn, AgaL lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualny
-
Wiola90 wrote:Kamila gratuluję, piękna beta
Ruby ważne, że wiesz co jest nie tak, dostaniesz leki i będzie dobrze
Aga cieszę się, że twoje wyniki dobrze wyszły
Dzisiaj rozmawiałam z koleżanką, która się starała o dziecko ponad 2 lata, teraz ma ślicznego synka, powiedziała że modliła się do św. Rity wrzucam link, może któraś skorzysta
http://www.swietarita.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=110
Sprawdzoneco prawda nie w sprawach ciążowych ale jest bardzo skuteczna tylko trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze i zaufać
dać sobie pomóc
-
Ruby wrote:Kurde dziewczyny martwi mnie to bo według norm mam tylko odrobinkę podwyższone i to nie wszystko, a on mi to tak powiedział jakby nie wiadomo co się działo...samo zło...ciąży nie będzie ...takie odniosłam wrażenie...nie wiem czy to jest ta jego broń, że drobne rzeczy leczy i temu pacjentki szybko zachodzą, czy on zwyczajnie wyłudza kasę...bo badania robię oczywiście też u nich w gabinecie....nie wiem ciężko powiedzieć...
acha za samo odczytanie badań czyli jakieś 3 minuty w gabinecie 100 zł...
Wcale nie lubie, nie trafiłam w cytuj
Kochana nie łam się, teraz stres nie jest wskazany. Odstąpię Ci swój szpadel, jeśli chcesz. Może lekarz dmucha na zimne i woli nie obiecywać a wdrożyć leczenie? Też mi się wydaje, że nie dużo podwyższone i że powinno być okej, ale ja się na tych badaniach nie znam (jeszcze!). Jedyne co wiem, że tsh rzeczywiście za wysokie. Ja mam 1,8 i jeszcze zbijam, choć na moją wyraźną prośbę, bo endo twierdziła, że wystarczy8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ruby wrote:nie tylko oczytał wyniki badań...chyba uznał, że i tak nie warto robić...
To mógł 50 złotych za konsultacje wsiąść a nie. Zobacz na następnej wizycie jak odejdzie, jak znowu będzie podobnie to z wynikami pójdz już do innego.
Napij się kochana coś na wyluzowanie. -
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:nie tylko oczytał wyniki badań...chyba uznał, że i tak nie warto robić...
Przykremoja bratowa leżała na początku ciąży w szpitalu z racji wieku (36l). Badał ją tam lekarz który ciągle jej powtarzał żeby się do tego dziecka nie przywiązywała bo dzisiaj jest a jutro może go nie być
dołujące. Mowiła że płakała jak wracała z tych badań. Na szczęście wszystko jest w porządku i za dwa miesiące rodzi
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Przykre
moja bratowa leżała na początku ciąży w szpitalu z racji wieku (36l). Badał ją tam lekarz który ciągle jej powtarzał żeby się do tego dziecka nie przywiązywała bo dzisiaj jest a jutro może go nie być
dołujące. Mowiła że płakała jak wracała z tych badań. Na szczęście wszystko jest w porządku i za dwa miesiące rodzi
taka znieczulica panuje chyba...trochę mi jednak przykro, że nie pozostawił cienia nadziei że może się coś już w tym cyklu udać... -
AgaL wrote:Paryzetka aktualizuj listę i wpisz mnie na dziś;P
nieważne że negatyw, test się odbył, mój 3 w życiu, trzeba ćwiczyć
Ruby kochana, postaraj sie myslec pozytywnie. Moze za bardzo analizujesz zachowanie lekarza. Fakt ze mamy takie czasy ze nikomu ufac nie mozna, ale masz juz wyniki, i cos jest na rzeczy, lekarz wypisze lekarstwa i wszystko sie ulozy. Przynajmniej wiesz co moze byc powodem no i da sie to naprawic:) Jakby wyniki wyszly ok dopiero bys sie glowila co jest z toba nie tak. A tak wiesz co powinnas zrobic. Wiec glowa do gory. Teraz juz bedzie z gorki:)
Milej nocki dziewczynki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 21:33
AgaL lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Ruby wrote:dziękuję dziewczyny za "rozmowę" emocje jutro opadną i jakoś to będzie...:*
Ja posiedzę na necie jeszcze bo na razie jestem zbyt pobudzona
Ja też będę siedziała dzisiaj długo. Tęsknie mężem, myślę o mojej potencjalnej ciąży a wypiłam dzisiaj trochę (kilka drinków bo koleżanka mnie zaciągnęła a głowę mam słabą - nie piję dużo bo mam wrażanie co miesiąc że jestem w ciąży)i teraz myśli kupe na raz
EDIT: chodzi o to że o ciąży myślę już dwa lata, mój mąż nie chciał bo zawsze coś, teraz kiedy uzgodniliśmy że się staramy to żyje tylko tymWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 21:34
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Kurde dziewczyny martwi mnie to bo według norm mam tylko odrobinkę podwyższone i to nie wszystko, a on mi to tak powiedział jakby nie wiadomo co się działo...samo zło...ciąży nie będzie ...takie odniosłam wrażenie...nie wiem czy to jest ta jego broń, że drobne rzeczy leczy i temu pacjentki szybko zachodzą, czy on zwyczajnie wyłudza kasę...bo badania robię oczywiście też u nich w gabinecie....nie wiem ciężko powiedzieć...
acha za samo odczytanie badań czyli jakieś 3 minuty w gabinecie 100 zł...
a jakbyś wzięła 2 opinię żeby nie było jak u mnie 7 lat zbijania prolaktyny która była ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny