X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Odgapię :)skojarzyło mi sie z Demi Moore z filmu Streptease :)

polecam,efekt zamierzony - uzyskany hihi

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    ponoć zalezy od miejsca w którym robisz badania, ja miałam glukozę podaną u nich bezpośrednio
    tzn przyszłam ukuli mnie i pobrali krew, dali do wypicia glukozę miałam 5 minut na wypicie kubka ( blehh) i po godzinie nastepne kłucie, po dwóch kolejne i w sumie to tyle
    dzięki

Edycik lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby- w totka musisz zagrać, trafiasz trzeci raz z rzędu w kolejną setną stronę

AgaL lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Edycik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa prosze bardzo ;) a też będziesz miała robione to badanie?

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    Mysle ze moj maz byl bardzo dzielny...przetrwalismy to razem z czasrm bedzie lepiej dzieki za pamiec :)

Dobrze, że macie siebie. To bardzo trudne sytuacje, ale ponoć zbliżają. Chciałabym żeby Was teraz szczęście w postaci maleństwa odwiedziło...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 12:26

katiuszaa, Edycik, Mundek lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    No to kupuje:P
    tylko nie wiem jaki rozmiar, normalnie mam 36, ale ponoć H&M lubi mieć zawyżone rozmiary te z wysyłki....

a może to kupisz http://www.bonprix.pl/style/body-ouvert-178396224/?type=image&return=ref

AgaL, Edycik, Ejrene lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczę to jest super Katiuszaaa dzięki:))

• cinnamon cookie Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga nawet się nie zastanawiaj, boskie!!!! <3 love it! Sama nad tym pomyślę :P
    A kozaki z mohito to te, tylko właśnie z tym zamszem to kiepsko trochę, szczególnie jak jest chlapota... Ale te które Katiuszaa wstawiła też fajne :)

Edycik lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    katiuszaa prosze bardzo ;) a też będziesz miała robione to badanie?

jutro :( zastanawiam się jeszcze czy progesteronu nie dorzucić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 12:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Aga nawet się nie zastanawiaj, boskie!!!! <3 love it! Sama nad tym pomyślę :P
    A kozaki z mohito to te, tylko właśnie z tym zamszem to kiepsko trochę, szczególnie jak jest chlapota... Ale te które Katiuszaa wstawiła też fajne :)

Czyli nutka gustu mi została ;) cieszę się że mogę wam doradzić i polecam się na przyszłość

AgaL lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne rzeczy dziewczyny wrzucacie :O ło matko, nie dość, że uzależniłam się od siedzenia na tym forum, to jeszcze kasa będzie szła bo co raz któraś coś pięknego albo pożytecznego znajduje :P pięknie! A się chwaliłam do tej pory, że nie mam żadnego nałogu :D

katiuszaa, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    jutro :( zastanawiam się jeszcze czy progesteronu nie dorzucić

pewnie warto dorzucić
    jak akurat w tym dniu co miałam te 3pkt badanie progesteron też zrobiłam
    boję się odbioru wyników jak cholera

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Piękne rzeczy dziewczyny wrzucacie :O ło matko, nie dość, że uzależniłam się od siedzenia na tym forum, to jeszcze kasa będzie szła bo co raz któraś coś pięknego albo pożytecznego znajduje :P pięknie! A się chwaliłam do tej pory, że nie mam żadnego nałogu :D

ja się cieszyłam że z nałogu wyszłam ;)

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Dziewczyny! :)

Mundek <3

kas - mnie niestety uwielbiają się łapać wszelkie infekcje pochwy. Co się wyleczę to znowu się coś przypałęta. Z chęcią kupię jakiś droższy specyfik dla ciężarnych.

Mi babcia też się śni... odeszła na raka piersi jak miałam 14 lat, niestety też w bólach :( Śni mi się zawsze w takim kontekście, że wszyscy wiedzą, że nie żyje a ona pokazuje mi się jako duch. I zawsze mówi o tym co się dzieje w moim życiu, jak obroniłam pracę licencjacką to przyśniła mi się i powiedziała, że gratuluje zdnia egzaminu. Kiedyś śniła mi się, że przyszła do nas do mieszkania i powiedziała, że w końcu może poznać M (mój mąż) i jest fajnym facetem i wiele takich sytuacji - czasami płaczę jak obudzę się :(

Dziewczyny ja mam z butami meeega problem. Po pierwsze mam szczupłe stopy i buty na mnie nie leżą :/ Po drugie nie lubię butów na obcasach bo jestem za wysoka więc szukam jak najniższych. W tamtym roku kupiłam buty z Ryłko za 400 zl - kozaki za kostkę choć bardziej podobają mi się długie, ale miały coś w sobie. I wyciągnęłam je w tym roku - jak nowe, wypastowałam i nie muszę się martwić, pewnie pochodzę jeszcze za rok.

Majju - mąż dobrze prawi. Nie ma się co nakręcać, same dobrze wiemy, ze każde dodatkowe badanie to nowa nadzieja a rozczarowanie boli bardzo.

katiuszaa- nie chcę gadać i nakręcać, ze masz łądny wykres, ale mm wielką nadzieję, ze z tego coś będzie. Trzymam kciuki. Dziewczyny mówiłam, że któraś zobaczy 2 krechy i jeszcze nie wszystko stracone.

Cinamonku - jak czytam te opisy pod suwaczkiem to jakoś nie mogę uwierzyć, ze to się dzieje we mnie :P Poza tym jakoś nie czuję się jak w ciąży. Dla mnie ten I trym to taka wegetacja, by tylko ciąża się przyjęła. Mam nadzieję, że w II trym będzie lepiej.

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    pewnie warto dorzucić
    Kiedy wyniki?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    pewnie warto dorzucić

Rozumiem Cię.
    a może betę za jednym zamachem walnąć?

• luna91 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A odnosnie badań ja jutro odbieram cały pakiet krew i mocz. Ciekawa jestem jak tam moja tarcyca bo nigdy nie badałam.

Carolq- robiłaś jakieś badania już? W sensie krew?

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Kiedy wyniki?

wynki już są, ale odbiorę w środę w recepcji i odrazu wejdę do gabinetu

katiuszaa walnij betę a co i tak jestes mega cierpliwa :)

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    A odnosnie badań ja jutro odbieram cały pakiet krew i mocz. Ciekawa jestem jak tam moja tarcyca bo nigdy nie badałam.

Carolq- robiłaś jakieś badania już? W sensie krew?

Nie zapomnij nam się pochwalić

luna91 lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka życzę dobrych wyników :) i pisz nam tu jak maleństwo...uwielbiam o tym czytać:)

Edycik, luna91 lubią tę wiadomość

‹‹ 499 500 501 502 503 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ