Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:ponoć zalezy od miejsca w którym robisz badania, ja miałam glukozę podaną u nich bezpośrednio
tzn przyszłam ukuli mnie i pobrali krew, dali do wypicia glukozę miałam 5 minut na wypicie kubka ( blehh) i po godzinie nastepne kłucie, po dwóch kolejne i w sumie to tyleEdycik lubi tę wiadomość
-
Mundek wrote:Mysle ze moj maz byl bardzo dzielny...przetrwalismy to razem z czasrm bedzie lepiej dzieki za pamiec
Dobrze, że macie siebie. To bardzo trudne sytuacje, ale ponoć zbliżają. Chciałabym żeby Was teraz szczęście w postaci maleństwa odwiedziło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 12:26
katiuszaa, Edycik, Mundek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:No to kupuje:P
tylko nie wiem jaki rozmiar, normalnie mam 36, ale ponoć H&M lubi mieć zawyżone rozmiary te z wysyłki....
a może to kupisz http://www.bonprix.pl/style/body-ouvert-178396224/?type=image&return=refAgaL, Edycik, Ejrene lubią tę wiadomość
-
Aga nawet się nie zastanawiaj, boskie!!!!
love it! Sama nad tym pomyślę
A kozaki z mohito to te, tylko właśnie z tym zamszem to kiepsko trochę, szczególnie jak jest chlapota... Ale te które Katiuszaa wstawiła też fajneEdycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Aga nawet się nie zastanawiaj, boskie!!!!
love it! Sama nad tym pomyślę
A kozaki z mohito to te, tylko właśnie z tym zamszem to kiepsko trochę, szczególnie jak jest chlapota... Ale te które Katiuszaa wstawiła też fajne
Czyli nutka gustu mi zostałacieszę się że mogę wam doradzić i polecam się na przyszłość
AgaL lubi tę wiadomość
-
Piękne rzeczy dziewczyny wrzucacie
ło matko, nie dość, że uzależniłam się od siedzenia na tym forum, to jeszcze kasa będzie szła bo co raz któraś coś pięknego albo pożytecznego znajduje
pięknie! A się chwaliłam do tej pory, że nie mam żadnego nałogu
katiuszaa, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Piękne rzeczy dziewczyny wrzucacie
ło matko, nie dość, że uzależniłam się od siedzenia na tym forum, to jeszcze kasa będzie szła bo co raz któraś coś pięknego albo pożytecznego znajduje
pięknie! A się chwaliłam do tej pory, że nie mam żadnego nałogu
ja się cieszyłam że z nałogu wyszłamAgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Witam Was Dziewczyny!
Mundek
kas - mnie niestety uwielbiają się łapać wszelkie infekcje pochwy. Co się wyleczę to znowu się coś przypałęta. Z chęcią kupię jakiś droższy specyfik dla ciężarnych.
Mi babcia też się śni... odeszła na raka piersi jak miałam 14 lat, niestety też w bólachŚni mi się zawsze w takim kontekście, że wszyscy wiedzą, że nie żyje a ona pokazuje mi się jako duch. I zawsze mówi o tym co się dzieje w moim życiu, jak obroniłam pracę licencjacką to przyśniła mi się i powiedziała, że gratuluje zdnia egzaminu. Kiedyś śniła mi się, że przyszła do nas do mieszkania i powiedziała, że w końcu może poznać M (mój mąż) i jest fajnym facetem i wiele takich sytuacji - czasami płaczę jak obudzę się
Dziewczyny ja mam z butami meeega problem. Po pierwsze mam szczupłe stopy i buty na mnie nie leżąPo drugie nie lubię butów na obcasach bo jestem za wysoka więc szukam jak najniższych. W tamtym roku kupiłam buty z Ryłko za 400 zl - kozaki za kostkę choć bardziej podobają mi się długie, ale miały coś w sobie. I wyciągnęłam je w tym roku - jak nowe, wypastowałam i nie muszę się martwić, pewnie pochodzę jeszcze za rok.
Majju - mąż dobrze prawi. Nie ma się co nakręcać, same dobrze wiemy, ze każde dodatkowe badanie to nowa nadzieja a rozczarowanie boli bardzo.
katiuszaa- nie chcę gadać i nakręcać, ze masz łądny wykres, ale mm wielką nadzieję, ze z tego coś będzie. Trzymam kciuki. Dziewczyny mówiłam, że któraś zobaczy 2 krechy i jeszcze nie wszystko stracone.
Cinamonku - jak czytam te opisy pod suwaczkiem to jakoś nie mogę uwierzyć, ze to się dzieje we mniePoza tym jakoś nie czuję się jak w ciąży. Dla mnie ten I trym to taka wegetacja, by tylko ciąża się przyjęła. Mam nadzieję, że w II trym będzie lepiej.
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
A odnosnie badań ja jutro odbieram cały pakiet krew i mocz. Ciekawa jestem jak tam moja tarcyca bo nigdy nie badałam.
Carolq- robiłaś jakieś badania już? W sensie krew?3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny