Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyluna91 wrote:A odnosnie badań ja jutro odbieram cały pakiet krew i mocz. Ciekawa jestem jak tam moja tarcyca bo nigdy nie badałam.
Carolq- robiłaś jakieś badania już? W sensie krew?
Tak pamiętaj ze normy krwinek jakie sa na badaniach nie sa dla ciężarnych tylko dla normalnych ludzi . Także spokojnie i sie nie stresuj lekarz powiedział mi ze najbardziej jak cos badaniami z moczu , morfologię miałam juz 2 razy , raz mocz , rozyczkowe , d3, tsh i inne wątrobowe . Teraz czeka mnie toksosplazmoza , HIV , glukoza znów morfologia , mocz posiew . No i jak nie robiłaś to grupa krwi bo ja juz raz robiłam a chyba trzeba 3 razy my przy okazji mężowi robiliśmy bo nie wiedział.
Katiusza ja zawsze jak miałam glukozę kazali mi kupywać przedWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 13:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Ruby ja nigdzie się dziś nie wybieram, mam dzień chorego lenia
oglądam "Skazane" i co chwilę zaglądam tu
a Twój refleks no no... kolejny objaw cionszy jak nic
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby wrote:A wiecie, że ja tych okien w końcu nie pomyłam
ale planuję na środę
A ja myłam a i tak już wyglądają jak niemyteEdycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby wrote:A wiecie, że ja tych okien w końcu nie pomyłam
ale planuję na środę
Kurcze czekam na przesyłkę z apteki, zwłaszcza na tego wiesiołka i inofem i się doczekać nie mogę, pewnie jutro będzie dopieroJedyny minus kupowania przez internet
katiuszaa lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Ruby nie przemęczaj się, w cionszy jesteś! Tak myślałam, że będzie więcej niż jeden falstart, dlatego Ci wpisałam na środę, że niby tak planowo było
Kurcze czekam na przesyłkę z apteki, zwłaszcza na tego wiesiołka i inofem i się doczekać nie mogę, pewnie jutro będzie dopieroJedyny minus kupowania przez internet
To bardzo duży minus, nie znoszę tego oczekiwania. Właśnie tak na kurtkę czekamale ja i tak zazwyczaj przez internet robie zakupy bo nigdy nie wiem ile czasu będę w racy a tak przynajmniej mi pod drzwi przywożą
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Ej a gdzie jest moja @??
kurde jak mnie denerwuje te plamienie przed @... Wczoraj było spore, dziś pusto
pewnie jutro @ przyjdzie a tak chciałam, żeby jak najszybciej cykl się zaczął... wrrrrr
A zawsze tak masz, plamienia przed@?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Dziewczyny czy macie jakies sprawdzone zele do higieny intymnej bo ja caly czas kupuje rozne i jakos zaden mi nie pasuje tak do konca moze cos podpowiecie szczegolnie ze mam sklonnosc do infekcji...a ns nie tez moze macie jalies dobre sposoby?
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Mundek wrote:Dziewczyny czy macie jakies sprawdzone zele do higieny intymnej bo ja caly czas kupuje rozne i jakos zaden mi nie pasuje tak do konca moze cos podpowiecie szczegolnie ze mam sklonnosc do infekcji...a ns nie tez moze macie jalies dobre sposoby?
Katiusza mówiła też o jakimś pregna coś...Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ja tu pisałam Kas o żelu dostępnym w aptekach : Pliva Fem, są dwa rodzaje w zalezności od rodzaju powracających infekcji.
Katiusza mówiła też o jakimś pregna coś...
http://www.i-apteka.pl/product-pol-51311-Iladian-Pregna-Zel-do-higieny-intymnej-180ml.html -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki @ przyszła! Bardzo, ale to bardzo się cieszę! Wchodzę w nowy cykl na pełnej petardzie
Co do żeli to ja używam Lactacyd ginekologiczny i (tfu! tfu!) jeszcze się nigdy nic nie przyplątało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 14:01
AgaL, Edycik, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny