Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    A odnosnie badań ja jutro odbieram cały pakiet krew i mocz. Ciekawa jestem jak tam moja tarcyca bo nigdy nie badałam.

Carolq- robiłaś jakieś badania już? W sensie krew?

Tak pamiętaj ze normy krwinek jakie sa na badaniach nie sa dla ciężarnych tylko dla normalnych ludzi . Także spokojnie i sie nie stresuj lekarz powiedział mi ze najbardziej jak cos badaniami z moczu , morfologię miałam juz 2 razy , raz mocz , rozyczkowe , d3, tsh i inne wątrobowe . Teraz czeka mnie toksosplazmoza , HIV , glukoza znów morfologia , mocz posiew . No i jak nie robiłaś to grupa krwi bo ja juz raz robiłam a chyba trzeba 3 razy my przy okazji mężowi robiliśmy bo nie wiedział.

Katiusza ja zawsze jak miałam glukozę kazali mi kupywać przed

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 13:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akurat dzisiaj nieco zajeta ale już się ogarniam powoli ;)

Nieeeee bana to nie ;) ale w zasadzie powinni wymysleć taką funkcję, że można pisać na wątku jak jego założyciel jest aktywny :D

Edycik, AgaL, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe gdzie pozostałe forumowiczki Wiola,missy,Kjopa?

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja próbuje coś tam pracować, ale ciężko mi idzie bo ciągłe mi się coś nie zgadza, i siedzę cały dzień nad jednym.

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie, że ja tych okien w końcu nie pomyłam :D ale planuję na środę :P

Edycik, madzikk, AgaL, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby ja nigdzie się dziś nie wybieram, mam dzień chorego lenia :P oglądam "Skazane" i co chwilę zaglądam tu :) a Twój refleks no no... kolejny objaw cionszy jak nic :P
    Cinnamonek po weekendzie pracującym należy Ci sie jak nic!

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

A ja myłam a i tak już wyglądają jak niemyte :P

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tam moich okien myć nie bedę bo mi sie po prostu nie chce :P

AgaL lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ruby nie przemęczaj się, w cionszy jesteś! Tak myślałam, że będzie więcej niż jeden falstart, dlatego Ci wpisałam na środę, że niby tak planowo było ;)

Kurcze czekam na przesyłkę z apteki, zwłaszcza na tego wiesiołka i inofem i się doczekać nie mogę, pewnie jutro będzie dopiero :/ Jedyny minus kupowania przez internet :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej a gdzie jest moja @?? :( kurde jak mnie denerwuje te plamienie przed @... Wczoraj było spore, dziś pusto :/ pewnie jutro @ przyjdzie a tak chciałam, żeby jak najszybciej cykl się zaczął... wrrrrr

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ruby nie przemęczaj się, w cionszy jesteś! Tak myślałam, że będzie więcej niż jeden falstart, dlatego Ci wpisałam na środę, że niby tak planowo było ;)

Kurcze czekam na przesyłkę z apteki, zwłaszcza na tego wiesiołka i inofem i się doczekać nie mogę, pewnie jutro będzie dopiero :/ Jedyny minus kupowania przez internet :)

To bardzo duży minus, nie znoszę tego oczekiwania. Właśnie tak na kurtkę czekam ;) ale ja i tak zazwyczaj przez internet robie zakupy bo nigdy nie wiem ile czasu będę w racy a tak przynajmniej mi pod drzwi przywożą

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ej a gdzie jest moja @?? :( kurde jak mnie denerwuje te plamienie przed @... Wczoraj było spore, dziś pusto :/ pewnie jutro @ przyjdzie a tak chciałam, żeby jak najszybciej cykl się zaczął... wrrrrr

A zawsze tak masz, plamienia przed@?

• Mundek Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy macie jakies sprawdzone zele do higieny intymnej bo ja caly czas kupuje rozne i jakos zaden mi nie pasuje tak do konca moze cos podpowiecie szczegolnie ze mam sklonnosc do infekcji...a ns nie tez moze macie jalies dobre sposoby?

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    Dziewczyny czy macie jakies sprawdzone zele do higieny intymnej bo ja caly czas kupuje rozne i jakos zaden mi nie pasuje tak do konca moze cos podpowiecie szczegolnie ze mam sklonnosc do infekcji...a ns nie tez moze macie jalies dobre sposoby?
    Ja tu pisałam Kas o żelu dostępnym w aptekach : Pliva Fem, są dwa rodzaje w zalezności od rodzaju powracających infekcji.
    Katiusza mówiła też o jakimś pregna coś...

• Edycik Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek kilka stron wstecz dziewczyny polecały jakis fajny płyn do higieny intymnej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ja tu pisałam Kas o żelu dostępnym w aptekach : Pliva Fem, są dwa rodzaje w zalezności od rodzaju powracających infekcji.
    Katiusza mówiła też o jakimś pregna coś...

http://www.i-apteka.pl/product-pol-51311-Iladian-Pregna-Zel-do-higieny-intymnej-180ml.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pod żadnym pozorem nie kupuj 'biały jeleń" strasznie wysusza i infekcja murowana

• majju Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki @ przyszła! Bardzo, ale to bardzo się cieszę! Wchodzę w nowy cykl na pełnej petardzie :)

Co do żeli to ja używam Lactacyd ginekologiczny i (tfu! tfu!) jeszcze się nigdy nic nie przyplątało.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 14:01

AgaL, Edycik, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Dziewczynki @ przyszła! Bardzo, ale to bardzo się cieszę! Wchodzę w nowy cykl na pełnej petardzie :)

Maju super podejście, skoro ty jesteś happy to ja też ;) powodzenia w nowym cyklu

• AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:

Majju cieszę się z Tobą, to walczymy :):):)

‹‹ 501 502 503 504 505 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ