X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    Dziewczyny czy macie jakies sprawdzone zele do higieny intymnej bo ja caly czas kupuje rozne i jakos zaden mi nie pasuje tak do konca moze cos podpowiecie szczegolnie ze mam sklonnosc do infekcji...a ns nie tez moze macie jalies dobre sposoby?

Mundek, ja używam AA i chwalę sobie

Carolq lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga tak, zawsze tak mam :/ dlatego też chcę zrobić badania czy wszystko Ok, czy coś się dzieje czy to taka moja natura...
    Majju no proszę, czyli mąż miał rację :) dobry humor masz jak na @, tak trzymaj :)

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek to rób te badania, lepiej wiedzieć co i jak:)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Dziewczynki @ przyszła! Bardzo, ale to bardzo się cieszę! Wchodzę w nowy cykl na pełnej petardzie :)

Co do żeli to ja używam Lactacyd ginekologiczny i (tfu! tfu!) jeszcze się nigdy nic nie przyplątało.

jaka dzielna dziewczyna - postawa godna podziwu
    super majju i powodzenia w nowym cyklu

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już się nawet na monitoring zapisałam, na 30.10 :) Mam wielką nadzieję, że ten 13 cykl starań będzie szczęśliwy.

AgaL, Edycik, cinnamon cookie, Bratek, Paryzetka83, Kjopa3 lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    Dziewczyny czy macie jakies sprawdzone zele do higieny intymnej bo ja caly czas kupuje rozne i jakos zaden mi nie pasuje tak do konca moze cos podpowiecie szczegolnie ze mam sklonnosc do infekcji...a ns nie tez moze macie jalies dobre sposoby?
    Ja ostatnio mialam ziaje kwas mlekowy, bardzo zadowolona. Teraz zamowilam ziaja mama :) tez sobie zamowilam mydelko bambino i oliwke dla niemowlat. Chce przez jakis czas przestac uzywac kosmetykow perfumowanych i z chemia. Wiem ze wiele kosmetykow moze zle wplywac na hormony. Tonacy sie brzytwy chwyta :)

AgaL lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju z takim podejściem to chyba łopata niepotrzebna :) Nowy cykl nowe działania ;) Jakie plany dokładnie?

Cinnamon ja też właśnie tak mam 3 dni plamię przed @ 2-3 dni krwawienie i 3 dni plamienie po @. Za tydzień będę o to pytać lekarza

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Już się nawet na monitoring zapisałam, na 30.10 :) Mam wielką nadzieję, że ten 13 cykl starań będzie szczęśliwy.

nowy cykl widzę z wielkim kropkiem
    monitoring umówiony - super :) no to szczęśliwej 13 stki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Ja ostatnio mialam ziaje kwas mlekowy, bardzo zadowolona. Teraz zamowilam ziaja mama :) tez sobie zamowilam mydelko bambino i oliwke dla niemowlat. Chce przez jakis czas przestac uzywac kosmetykow perfumowanych i z chemia. Wiem ze wiele kosmetykow moze zle wplywac na hormony. Tonacy sie brzytwy chwyta :)

Tą ziaję to muszę spróbować, ciekawi mnie ten kwas mlekowy.
    apropo kosmetyków bez chemi to podobno warto w czasie starań używać tych dla ciężarnych

Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wszyscy się badają to i ja się przebadam. Na 2/listopada zarezerwowałam wizytę u gina, bo poza TSH i toksoplazmozą to nic ciążowego nie robiłam jeszcze.

Majju- oby takie pozytywne podejście się tu nam wszystkim udzielało :)

Zaczynają się na synchronizować cykle, jeszcze chwilę to wszystkie w tym sam dniu będziemy dostawały @, albo wszystkie na raz zaciążymy ; )

Katiusza- betę strzel sobie, już będzie 10 dni po owu ; )

AgaL, Edycik, cinnamon cookie, katiuszaa lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez jakoś mokro dzisiaj, ale @ zdecydowanie za wcześnie...Cinamon a może to oszukana @?
    Majjju pięknie zaczynasz i pieknie skończysz ;)

katiuszaa lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę Was podgonić albo @ albo dwie kreski ....na razie cierpliwie czekam :)

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Muszę Was podgonić albo @ albo dwie kreski ....na razie cierpliwie czekam :)

Tez bym się chciała zgrac, jakoś tak raźniej, ale nie zostało mi nic innego jak otworzyć zielony worek w tym cyklu :D

Edycik, cinnamon cookie, AgaL, katiuszaa, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzentka z nieba mi spadłaś! Zapytaj koniecznie, jestem bardzo ciekawa co odpowie!!!Ja wiecznie o tym zapominam :/
    Madzikk ja też mam tą ziaję, są jeszcze inne rodzaje, jest dobra :) ale ja jakieś gorsze dni kupię to co Aga polecała :)
    Ruby niestety, mam tak zawsze, do tego mocny ból miesiączkowy i cyc strasznie boli, nie ma się co łudzić ;)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby, musiałaś bardzo przeżyć chorobę i śmierć Babci :( Może faktycznie wysyła Ci takie pocieszenie? :)

Edycik - udało się umówić!
    P.S. Echhh, jak ja Ci zazdroszczę tego kominka ;)))

AgaL - trzymam kciuki za jutrzejsze badania :)))
    A plany na ten cykl? Noooo, spore ;))))) Udrażnianie rur, powtórne badania nasienia w tym tygodniu - no i nadal się suplementujemy. Mąż łyka całą górkę już z miesiąc ;) Ja zresztą nie lepiej ;) Ale zamierzam z powrotem duldać grzecznie 2saszetki Inofemu i ziółka o.Sroki - może znowu uda się wyhodować ładny pęcherzyk, bez stymulacji? :)

majju, do boju! Bomba podejście :)

A z żeli - bardzo mi pasują te biedronkowe (aż się zdziwiłam ;) ). Aczkolwiek ostatnio moje serce skradł ziołowy, mega łagodny żel z Sylveco.

A tak w ogóle, to mam już termin badania!!!!! Wtorek, za tydzień, 27.10.

I...... JUŻ SIĘ STRESUJĘ :P :P :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 14:19

Edycik lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby to otwieraj ten zielony mikołajkowy worek i zarażaj nas :D :)

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek to trzymam kciuki za badanie, niech Cię udrożnią i potem już pójdzie :)

Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • majju Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piszecie o tej synchronizacji cykli i tak mi się przypomniało, że kiedyś na studiach robiłam referat, w którym właśnie przytaczałam informację, że bardzo często kobiety żyjące w grupie mają zsynchronizowane cykle. Chodziło akurat o zakonnice w klasztorach zamkniętych :) Dokopię się do tego i Wam powiem dokładnie jak to było.

AgaL lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Piszecie o tej synchronizacji cykli i tak mi się przypomniało, że kiedyś na studiach robiłam referat, w którym właśnie przytaczałam informację, że bardzo często kobiety żyjące w grupie mają zsynchronizowane cykle. Chodziło akurat o zakonnice w klasztorach zamkniętych :) Dokopię się do tego i Wam powiem dokładnie jak to było.

hehe tylko my się nie chowamy jak zakonnice :D
    szukaj szukaj to ciekawy temat ;)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku super plany na ten cykl :)oby był owocny :D
    a możesz dac linka do tych ziółek ojca sroki które popijasz?

Bratek lubi tę wiadomość

‹‹ 502 503 504 505 506 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ