Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Mundek wrote:Dziewczyny czy macie jakies sprawdzone zele do higieny intymnej bo ja caly czas kupuje rozne i jakos zaden mi nie pasuje tak do konca moze cos podpowiecie szczegolnie ze mam sklonnosc do infekcji...a ns nie tez moze macie jalies dobre sposoby?
Mundek, ja używam AA i chwalę sobieCarolq lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
majju wrote:Dziewczynki @ przyszła! Bardzo, ale to bardzo się cieszę! Wchodzę w nowy cykl na pełnej petardzie
Co do żeli to ja używam Lactacyd ginekologiczny i (tfu! tfu!) jeszcze się nigdy nic nie przyplątało.
jaka dzielna dziewczyna - postawa godna podziwu
super majju i powodzenia w nowym cyklu -
Mundek wrote:Dziewczyny czy macie jakies sprawdzone zele do higieny intymnej bo ja caly czas kupuje rozne i jakos zaden mi nie pasuje tak do konca moze cos podpowiecie szczegolnie ze mam sklonnosc do infekcji...a ns nie tez moze macie jalies dobre sposoby?
tez sobie zamowilam mydelko bambino i oliwke dla niemowlat. Chce przez jakis czas przestac uzywac kosmetykow perfumowanych i z chemia. Wiem ze wiele kosmetykow moze zle wplywac na hormony. Tonacy sie brzytwy chwyta
AgaL lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Majju z takim podejściem to chyba łopata niepotrzebna
Nowy cykl nowe działania
Jakie plany dokładnie?
Cinnamon ja też właśnie tak mam 3 dni plamię przed @ 2-3 dni krwawienie i 3 dni plamienie po @. Za tydzień będę o to pytać lekarza8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnymadzikk wrote:Ja ostatnio mialam ziaje kwas mlekowy, bardzo zadowolona. Teraz zamowilam ziaja mama
tez sobie zamowilam mydelko bambino i oliwke dla niemowlat. Chce przez jakis czas przestac uzywac kosmetykow perfumowanych i z chemia. Wiem ze wiele kosmetykow moze zle wplywac na hormony. Tonacy sie brzytwy chwyta
Tą ziaję to muszę spróbować, ciekawi mnie ten kwas mlekowy.
apropo kosmetyków bez chemi to podobno warto w czasie starań używać tych dla ciężarnychEdycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
Jak wszyscy się badają to i ja się przebadam. Na 2/listopada zarezerwowałam wizytę u gina, bo poza TSH i toksoplazmozą to nic ciążowego nie robiłam jeszcze.
Majju- oby takie pozytywne podejście się tu nam wszystkim udzielało
Zaczynają się na synchronizować cykle, jeszcze chwilę to wszystkie w tym sam dniu będziemy dostawały @, albo wszystkie na raz zaciążymy ; )
Katiusza- betę strzel sobie, już będzie 10 dni po owu ; )
AgaL, Edycik, cinnamon cookie, katiuszaa lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Muszę Was podgonić albo @ albo dwie kreski ....na razie cierpliwie czekam
Tez bym się chciała zgrac, jakoś tak raźniej, ale nie zostało mi nic innego jak otworzyć zielony worek w tym cykluEdycik, cinnamon cookie, AgaL, katiuszaa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Paryzentka z nieba mi spadłaś! Zapytaj koniecznie, jestem bardzo ciekawa co odpowie!!!Ja wiecznie o tym zapominam
Madzikk ja też mam tą ziaję, są jeszcze inne rodzaje, jest dobraale ja jakieś gorsze dni kupię to co Aga polecała
Ruby niestety, mam tak zawsze, do tego mocny ból miesiączkowy i cyc strasznie boli, nie ma się co łudzićParyzetka83 lubi tę wiadomość
-
Ruby, musiałaś bardzo przeżyć chorobę i śmierć Babci
Może faktycznie wysyła Ci takie pocieszenie?
Edycik - udało się umówić!
P.S. Echhh, jak ja Ci zazdroszczę tego kominka))
AgaL - trzymam kciuki za jutrzejsze badania))
A plany na ten cykl? Noooo, spore)))) Udrażnianie rur, powtórne badania nasienia w tym tygodniu - no i nadal się suplementujemy. Mąż łyka całą górkę już z miesiąc
Ja zresztą nie lepiej
Ale zamierzam z powrotem duldać grzecznie 2saszetki Inofemu i ziółka o.Sroki - może znowu uda się wyhodować ładny pęcherzyk, bez stymulacji?
majju, do boju! Bomba podejście
A z żeli - bardzo mi pasują te biedronkowe (aż się zdziwiłam). Aczkolwiek ostatnio moje serce skradł ziołowy, mega łagodny żel z Sylveco.
A tak w ogóle, to mam już termin badania!!!!! Wtorek, za tydzień, 27.10.
I...... JUŻ SIĘ STRESUJĘWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 14:19
Edycik lubi tę wiadomość
-
Piszecie o tej synchronizacji cykli i tak mi się przypomniało, że kiedyś na studiach robiłam referat, w którym właśnie przytaczałam informację, że bardzo często kobiety żyjące w grupie mają zsynchronizowane cykle. Chodziło akurat o zakonnice w klasztorach zamkniętych
Dokopię się do tego i Wam powiem dokładnie jak to było.
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajju wrote:Piszecie o tej synchronizacji cykli i tak mi się przypomniało, że kiedyś na studiach robiłam referat, w którym właśnie przytaczałam informację, że bardzo często kobiety żyjące w grupie mają zsynchronizowane cykle. Chodziło akurat o zakonnice w klasztorach zamkniętych
Dokopię się do tego i Wam powiem dokładnie jak to było.
hehe tylko my się nie chowamy jak zakonnice
szukaj szukaj to ciekawy temat