Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby wrote:wrócimy wrócimy, czekaj na nas cierpliwie

A żebyś se wykrakała te trojaczki!
to ja sobie jutro domaluije różową, niebieską i zostaje czarna ale mąż mnie z domu za murzyna wyrzuci
Edycik, Ejrene, Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:katiuszaa wrote:Nie za dobrze Ci? Zapomniałam Ruby też znika. Ehhh jakbyście jednak wróciły to ja tu dziś długo posiedzę[/Q
Katiuszaa ja do 16:D
Nie jetem tu sama Youpi!! Nie wiem czy z taką głupawką mogę zostawać sama
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo tak walić po głowie potraficie, kopniaki też już były to teraz będziecie mnie dusić. istne sado masoEdycik wrote:Nie zapomnisz
pomyslisz rano o forum i o nas to odrazu Ci się przypomni bete mam zrobić bo mnie dziewczyny udusza 
Edycik lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Muszę Was podgonić albo @ albo dwie kreski ....na razie cierpliwie czekam

Edycik, dawaj dla odmiany dwie kreski, bo tylko te @ ciągle meldujemy to już nudne ; )
Edycik, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:No właśnie dobre pytanie. nigdy nie robiłam to żeby mi kasy starczyło, i ta glukoza 3 stopniowa ile,
Patrzałam teraz w cenniku mojego szpitala to beta u mnie 10 zeta netto
+ 2 zł pobranie a test obciążenia glukozą u mnie 12 zł netto + 2 złote
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Patrzałam teraz w cenniku mojego szpitala to beta u mnie 10 zeta netto
+ 2 zł pobranie a test obciążenia glukozą u mnie 12 zł netto + 2 złote
ale tanio, to ja może do Ciebie do szpital będę chodziła się badać
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Myslalam ze w przyszlym roku juz zjade ale chyba musze jeszcze posiedziec z 5 latkatiuszaa wrote:A ile tam jeszcze będziesz?

Fajnie mi sie tu zyje ale bardzo tesknie za krajem i rodzina. Jednak najlepiej jak czlowiek jest u siebie. Zobaczymy jak to sie wszystko rozegra. Licze na to ze zamkna firme i dostane spora wyprawke, w sumie tylko to mnie w firmie trzyma, inaczej to bym juz dawno zmienila prace.
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015

Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
Ale co ja bym bez was zrobila w tej pracy, chyba bym nie wysiedziala.