Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby wrote:wrócimy wrócimy, czekaj na nas cierpliwie

A żebyś se wykrakała te trojaczki!
to ja sobie jutro domaluije różową, niebieską i zostaje czarna ale mąż mnie z domu za murzyna wyrzuci
Edycik, Ejrene, Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:katiuszaa wrote:Nie za dobrze Ci? Zapomniałam Ruby też znika. Ehhh jakbyście jednak wróciły to ja tu dziś długo posiedzę[/Q
Katiuszaa ja do 16:D
Nie jetem tu sama Youpi!! Nie wiem czy z taką głupawką mogę zostawać sama
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo tak walić po głowie potraficie, kopniaki też już były to teraz będziecie mnie dusić. istne sado masoEdycik wrote:Nie zapomnisz
pomyslisz rano o forum i o nas to odrazu Ci się przypomni bete mam zrobić bo mnie dziewczyny udusza 
Edycik lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Muszę Was podgonić albo @ albo dwie kreski ....na razie cierpliwie czekam

Edycik, dawaj dla odmiany dwie kreski, bo tylko te @ ciągle meldujemy to już nudne ; )
Edycik, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:No właśnie dobre pytanie. nigdy nie robiłam to żeby mi kasy starczyło, i ta glukoza 3 stopniowa ile,
Patrzałam teraz w cenniku mojego szpitala to beta u mnie 10 zeta netto
+ 2 zł pobranie a test obciążenia glukozą u mnie 12 zł netto + 2 złote
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Patrzałam teraz w cenniku mojego szpitala to beta u mnie 10 zeta netto
+ 2 zł pobranie a test obciążenia glukozą u mnie 12 zł netto + 2 złote
ale tanio, to ja może do Ciebie do szpital będę chodziła się badać
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Myslalam ze w przyszlym roku juz zjade ale chyba musze jeszcze posiedziec z 5 latkatiuszaa wrote:A ile tam jeszcze będziesz?

Fajnie mi sie tu zyje ale bardzo tesknie za krajem i rodzina. Jednak najlepiej jak czlowiek jest u siebie. Zobaczymy jak to sie wszystko rozegra. Licze na to ze zamkna firme i dostane spora wyprawke, w sumie tylko to mnie w firmie trzyma, inaczej to bym juz dawno zmienila prace.
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
Ale co ja bym bez was zrobila w tej pracy, chyba bym nie wysiedziala.