Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik wrote:kochana u mnie betę jak bym zrobiła w środę wyniki dopiero w czwartek by były
test kupiłam ale czułość 25
także chyba bez niczego pójdę na wizytę kochana
U mnie właśnie też tak jest że na następny dzień się wynik odbiera i to jest właśnie ten minus
Ruby- chyba tylko dla treningu)
-
madzikk wrote:Dokladnie Agulek. Ja juz mieszkam poza Polska 10 lat, na poczatku chcialam wyjechac jak najdalej, i myslalam ze nigdy nie bede chciala wrocic. I od niecalych dwoch lat mysle o powrocie. Juz nawet podjelam pewne kroki, kupilam mieszkanie, piec lat temu w Amsterdamie, a rok temu we Wroclawiu. Ale nie zjade az sie sytuacja finansowa nie ustabilizuje. Ale dociera do mnie ze skupiam sie tylko na placeniu kredytow, a od czasu do czasu powinnam jakas przyjemnosc sobie sprawic. Zycie ucieka. Chcialabym wygrac w totka, ale tylko tyle zeby splacic kredyty:)
No to Madzikkk ale z Ciebie obrotna Kobietka! na pewno będzie tak jak sobie zaplanowałaś, uda Ci sie. Mieszkanie we Wrocławiu-bajka! jestem zakochana w tym mieście!madzikk lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Ja mam tylko ten allegrowy badziewny i nie wiem czy się je opłaca robić tak wcześnie?
a ten allegrowy nie jest właśnie 10? podobno już 3 tygodniową ciąże wykrywają,(ok 3 dni od zagnieżdżenia) ja bym miała tak na przełomie 3/4. Ważne żeby mieć bete pożyżej 5 to znaczy cionsza jest
"Normy poziomu hCG w moczu w poszczególnych tygodniach ciąży licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki:
3 tydzień: ok. 5 – 50 mIU/ml
4 tydzień : ok. 5 – 426 mIU/ml
5 tydzień: ok. 18 – 7340 mIU/ml
6 tydzień: ok. 1080 – 56 500 mIU/ml
7 – 8 tydzień: ok. 7 650 – 229 000 mIU/ml
9 – 12 tydzień: ok. 25 700 – 288 000 mIU/ml
13 – 16 tydzień: ok. 13 300 – 254 000 mIU/ml
17 – 24 tydzień: ok. 4 060 – 165 400 mIU/ml
25 – 40 tydzień: ok. 3 640 – 117 000 mIU/ml"Edycik lubi tę wiadomość
-
O ho ho to Edycik i Katiuszaa fundujecie nam emocje w tym tygodniu:)
trzymam mocno, chce dwie kreski zobaczyć! bo to nie motywuje:)
Witaj PrimaSort:)Edycik, PrimaSort, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:No to Madzikkk ale z Ciebie obrotna Kobietka! na pewno będzie tak jak sobie zaplanowałaś, uda Ci sie. Mieszkanie we Wrocławiu-bajka! jestem zakochana w tym mieście!
to zapraszam Aga...ja mieszkam tu od urodzeniamadzikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidzę, że Wy dziewczyny jesteście tak samo niecierpliwe jak ja
Jestem 4 dni po wyznaczonej przez ovufriend owulacji i już dziś zaczęłam testować. Beta HCG kusi, bo daje 100% pewność, ale u mnie to koszt 43 złDlatego staram się utrzymać portfel na wodzy, tym bardziej że zakupiłam zapas na allegro testów ciążowych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 16:58
Edycik lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Ciekawe gdzie pozostałe forumowiczki Wiola,missy,Kjopa?
Ja właśnie z pracy wróciłam i próbuję Was nadrobić zamiast obiad gotować
Niestety w pracy nie mam dostępu do neta, a jakby był to i tak czasu by nie było na pisanie
Ruby babcia może chciała Cię wesprzeć, może daje Ci znać że ma Cię w opiece i wszystko będzie dobrze
Kas50 na infekcje grzybicze bez rec. iladian direct plus albo globulki GINEintima ActiCand
Ja za betę płaciłam 40 zł, ale widzę że to kosmiczna cena. Jak bym miała za 10 zł to chyba bym co miesiąc robiłaPrimaSort, katiuszaa lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualnyAgaL wrote:O ho ho to Edycik i Katiuszaa fundujecie nam emocje w tym tygodniu:)
trzymam mocno, chce dwie kreski zobaczyć! bo to nie motywuje:)
Witaj PrimaSort:)
Zapominasz jeszcze o Ruby. w środę ma planowany pierwszy falstartAgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:to zapraszam Aga...ja mieszkam tu od urodzenia
a może już z brzuszkiem przyjadę, do Twojego brzuszka?
katiuszaa, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edycik wrote:i pójdziemy wtedy na pyszne lody albo gofry hihih
PrimaSort, katiuszaa, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiola90 wrote:Chyba najlepiej zaczekać do 10 dnia po owu
- cała wieczność
No nic będę codziennie robiła test ciążowy rano i jakoś przeżyje do tego 10 dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 17:04