Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak 13 dpo było juz widac Kropka i mierzył 3 mm:)
Ci do dupka ja teraz biorę bo miałam bardzo słaby progesteronwcześniej nie brałam wiec nie wiem
Tak bardzo chce mi sie kebaba a właśnie wracam z pracyśmieciowe jedzenie superrr
ale w sumie staram sie dobrze odżywiać wiec chyba ten jeden raz mi nie zaszkodzi jak myślicie ?
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrima a ty badałaś progesteron? masz za niski, że postanowiłaś wziąć? lepiej bez konsultacji z lekarzem nie brać nic żeby sobie cyklu nie rozwalić, chyba że tak dobrze znasz swoje ciało to co innego...Ja mam brać do 25 dnia cyklu ale też na własną rękę przesunęłam o jeden dzień bo dopiero jestem 6 dni po, ale jutro odstawię co ma być to będzie, trudno...
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:Tak 13 dpo było juz widac Kropka i mierzył 3 mm:)
Ci do dupka ja teraz biorę bo miałam bardzo słaby progesteronwcześniej nie brałam wiec nie wiem
Tak bardzo chce mi sie kebaba a właśnie wracam z pracyśmieciowe jedzenie superrr
ale w sumie staram sie dobrze odżywiać wiec chyba ten jeden raz mi nie zaszkodzi jak myślicie ?
nie zaszkodzi jak raz -
nick nieaktualnyCarolq wrote:Tak 13 dpo było juz widac Kropka i mierzył 3 mm:)
Myślę, że jeden raz na pewno nie zaszkodzi, nie wolno nam popadać ze skrajności w skrajnośćsmacznego!
Carolq, katiuszaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Prima a ty badałaś progesteron? masz za niski, że postanowiłaś wziąć? lepiej bez konsultacji z lekarzem nie brać nic żeby sobie cyklu nie rozwalić, chyba że tak dobrze znasz swoje ciało to co innego...Ja mam brać do 25 dnia cyklu ale też na własną rękę przesunęłam o jeden dzień bo dopiero jestem 6 dni po, ale jutro odstawię co ma być to będzie, trudno...
Ruby dobrze będzie -
Ja do Wrocka też mam daleko
byłam dwa razy i bardzo mi się podobało, w tym raz na ostatniego Sylwestra
było super
na upartego dziewczynki przejadę te pół Polski by się z Wami spotkać
oby nie w zaawansowanej ciąży
Ejrene, Edycik, madzikk, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe my juz po kebabie
spacerku z psem
I nareszcie możemy sie położyć i piewylegiwac
Kamisia następnym razem jak Cie długo nie bedzie przywołam kebabemdaj znac jak po wizycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 18:33
katiuszaa, kamisia88, Edycik lubią tę wiadomość
-
Carolq - jejku mam to samo, mam ochotę na śmieciowe jedzenie cały czas
Ale kochana w 13 dpo to niestety jak dla mnie nie jest możliwe aby zobaczyć zarodek... chyba, ze się mylę... u mnie w 17 dpo widział sam pęcherzyk.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny