Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:O to fajnie tez bym chciała tak często chodzić na usg
dobrze ze Ty idziesz nasze Kropki maja nieduże różnice wiec musisz mi zdać relacje ile mierzy itd i fotkę
to przynajmniej będę wiedzieć jak mój skarb moze w tym czasie wyglądać
Ok, napiszę na pewno. Z tego co sobie patrzyłam na necie to już bardziej przypomina stworzonko, bo jak miałam w 7 i parę dni to taka kulkaCarolq lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyDziewczyny małż zaopatrzył mnie w 3 testy pepino i tylko trzęsienie ziemi powstrzyma mnie jutro przed zrobieniem jednego z nich
no ale ten będzie tak treningowo , następny przewiduję na czwartek jak co
Edycik, PrimaSort, majju, katiuszaa, cinnamon cookie, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Dziewczyny małż zaopatrzył mnie w 3 testy pepino i tylko trzęsienie ziemi powstrzyma mnie jutro przed zrobieniem jednego z nich
Wiedziałam że nie wytrzymasz do środy :p więc życzę bconajmiej dwóch kreseki kciuki za Ciebie też będę trzymać rano
PrimaSort, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:twarde postanowienie naprawdę
ja ostatnio zaczęłam pić dużo herbaty liściastej zielonej -
nick nieaktualnyPrawda jest taka, że i tak nic nie pokaże ten test, ale ja po prostu nie mogę się powstrzymać
muszę poszukać jeszcze na googlach kiedy pepino najwcześniej wykrywa
Dziękuję dziewczyny za kciuki przydają się jak nigdy! na jutro i na czwartek też jakby coPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Dziewczyny małż zaopatrzył mnie w 3 testy pepino i tylko trzęsienie ziemi powstrzyma mnie jutro przed zrobieniem jednego z nich
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:A który to Twój dzień cyklu? Ps. trzymam kciuki! Koniecznie rano daj znać o wyniku!
Dzień cyklu 26 ale owulację miałam w 19 albo 20 dniu dopiero więc znowu trochę dłuższy niż 31 dni...dzięki na pewno dam znać chociaż i tak wiem jaki będzie wynik, chyba na cud liczę!PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Dzień cyklu 26 ale owulację miałam w 19 albo 20 dniu dopiero więc znowu trochę dłuższy niż 31 dni...dzięki na pewno dam znać chociaż i tak wiem jaki będzie wynik, chyba na cud liczę!
Ja jestem 4 dni po owulacji a zapas testów zrobiłam i codziennie będę testowała -
Ruby wrote:Dziewczyny małż zaopatrzył mnie w 3 testy pepino i tylko trzęsienie ziemi powstrzyma mnie jutro przed zrobieniem jednego z nich
Ładnie ładnie
Trzymam kciuki kochana
PrimaSort, Ruby lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:No wtorek - falstart falstartu; środa, bo już się wpisałaś i z tego co teraz piszesz jeszcze czwartek
Ładnie ładnie
Trzymam kciuki kochana
wtorek, czwartek i sobota, ale listy nie edytuj bo kto wie co mi odbije jeszcze:DCarolq, PrimaSort, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:wtorek, czwartek i sobota, ale listy nie edytuj bo kto wie co mi odbije jeszcze:D
Nie trzeba się jej ściśle ttzymać.
Kaś50 Ty pisałaś, że dostałaś dupka na plamienia? A gin dał Ci ot tak czy po jakiś badaniach?8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
majju wrote:Witam wieczorową porą! U mnie @ szaleje, brzucho mega boli i nerwy na wierzchu, śmiech i płacz jednocześnie
Próbuję uporać się z artykułem, nad którym nie mogłam się skupić w pracy. Ale teraz też mi nie idzie.
A o czym artykuł piszesz kochana?
Coś tu ucichło wieczornie