X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima widzę mocne postanowienie woda i wafle ryżowe :)

PrimaSort lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Prima widzę mocne postanowienie woda i wafle ryżowe :)
    Woda litrami a wafle paczkami ale jakoś muszę się zapchać żeby nie mieć ochoty na slodycze :-P

• madzikk Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    sródmieście kochana :)
    Ja fabryczna, wczesniej kozanow a teraz gadow:)

Edycik lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk kiedyś napewno się zobaczymy :)

madzikk lubi tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    O to fajnie tez bym chciała tak często chodzić na usg :( dobrze ze Ty idziesz nasze Kropki maja nieduże różnice wiec musisz mi zdać relacje ile mierzy itd i fotkę ;) to przynajmniej będę wiedzieć jak mój skarb moze w tym czasie wyglądać :)

Ok, napiszę na pewno. Z tego co sobie patrzyłam na necie to już bardziej przypomina stworzonko, bo jak miałam w 7 i parę dni to taka kulka :)

Carolq lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Edycik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Woda litrami a wafle paczkami ale jakoś muszę się zapchać żeby nie mieć ochoty na slodycze :-P

twarde postanowienie naprawdę
    ja ostatnio zaczęłam pić dużo herbaty liściastej zielonej

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny małż zaopatrzył mnie w 3 testy pepino i tylko trzęsienie ziemi powstrzyma mnie jutro przed zrobieniem jednego z nich :D no ale ten będzie tak treningowo , następny przewiduję na czwartek jak co :P

Edycik, PrimaSort, majju, katiuszaa, cinnamon cookie, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj Ruby to kochany małż że namawia do testowania :P sam testy kupił to chyba coś wisi w powietrzu :P

PrimaSort, madzikk, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Dziewczyny małż zaopatrzył mnie w 3 testy pepino i tylko trzęsienie ziemi powstrzyma mnie jutro przed zrobieniem jednego z nich :D no ale ten będzie tak treningowo , następny przewiduję na czwartek jak co :P

Wiedziałam że nie wytrzymasz do środy :p więc życzę bconajmiej dwóch kresek ;) i kciuki za Ciebie też będę trzymać rano :)

PrimaSort, Edycik lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    twarde postanowienie naprawdę
    ja ostatnio zaczęłam pić dużo herbaty liściastej zielonej
    Na początku jak zaczeliśmy się z mężem starać o dziecko to niczego sobie nie żałowałam bo ciągle myślałam "kurczę, przecież mogę być w ciąży, może akurat w tym cyklu się udało i potrzebuje to zjeść" i tak miesiąc w miesiąc i tak prawie rok... No i przytyłam przez ten czas 6 kg...Stwierdziłam że za bardzo poszalałam z tym jedzeniem. Na siłownie się nie zapisze bo to za duży szok dla mojego organizmu ale tak ludzko przystopuję z jedzeniem

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawda jest taka, że i tak nic nie pokaże ten test, ale ja po prostu nie mogę się powstrzymać :D muszę poszukać jeszcze na googlach kiedy pepino najwcześniej wykrywa :P

Dziękuję dziewczyny za kciuki przydają się jak nigdy! na jutro i na czwartek też jakby co :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    A który to Twój dzień cyklu? Ps. trzymam kciuki! Koniecznie rano daj znać o wyniku!

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    A który to Twój dzień cyklu? Ps. trzymam kciuki! Koniecznie rano daj znać o wyniku!

Dzień cyklu 26 ale owulację miałam w 19 albo 20 dniu dopiero więc znowu trochę dłuższy niż 31 dni...dzięki na pewno dam znać chociaż i tak wiem jaki będzie wynik, chyba na cud liczę! ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Dzień cyklu 26 ale owulację miałam w 19 albo 20 dniu dopiero więc znowu trochę dłuższy niż 31 dni...dzięki na pewno dam znać chociaż i tak wiem jaki będzie wynik, chyba na cud liczę! ;)
    To jakieś 7 dni po owulacji. No może jeszcze nie wyjść prawdziwy wynik bo to jeszcze wcześnie ale skoro masz kilka testów to co 2 dni można robić ;-)
    Ja jestem 4 dni po owulacji a zapas testów zrobiłam i codziennie będę testowała :-P

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    No wtorek - falstart falstartu; środa, bo już się wpisałaś i z tego co teraz piszesz jeszcze czwartek ;) Ładnie ładnie ;) Trzymam kciuki kochana :)

PrimaSort, Ruby lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    No wtorek - falstart falstartu; środa, bo już się wpisałaś i z tego co teraz piszesz jeszcze czwartek ;) Ładnie ładnie ;) Trzymam kciuki kochana :)

wtorek, czwartek i sobota, ale listy nie edytuj bo kto wie co mi odbije jeszcze:D

Carolq, PrimaSort, AgaL lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już uciekam. Jutro rano się melduję. Ruby - trzymam kciuki!

Ruby lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    wtorek, czwartek i sobota, ale listy nie edytuj bo kto wie co mi odbije jeszcze:D
    Spoko spoko, lista jest tylko orientacyjna ;) Nie trzeba się jej ściśle ttzymać.

Kaś50 Ty pisałaś, że dostałaś dupka na plamienia? A gin dał Ci ot tak czy po jakiś badaniach?

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • majju Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą! U mnie @ szaleje, brzucho mega boli i nerwy na wierzchu, śmiech i płacz jednocześnie :) Próbuję uporać się z artykułem, nad którym nie mogłam się skupić w pracy. Ale teraz też mi nie idzie.

AgaL lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Witam wieczorową porą! U mnie @ szaleje, brzucho mega boli i nerwy na wierzchu, śmiech i płacz jednocześnie :) Próbuję uporać się z artykułem, nad którym nie mogłam się skupić w pracy. Ale teraz też mi nie idzie.

A o czym artykuł piszesz kochana?

Coś tu ucichło wieczornie :)

atdc15nmjt4tk663.png
‹‹ 510 511 512 513 514 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ