Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Paryzetka83 wrote:Podły! Tak się kobiecie w cionszy nie robi!
A ja nie próżnuję, bo na razie całą winę za niepowodzenia zrzucam na brak wystarczającej ilości
Poza tym u mnie już w zasadzie po @
Paryzetka ja też myślę, ze u mnie za mało serduszkowania...to jak mogę spytać jaki plan masz na ten cykl? cztery razy po dwa razy?
a tak serio?? to codziennie do owu i dwa dni po owu? czy co dwa dni...?
jejku u mnie tak często nie ma szans...padamy ze zmęczenia po pracy itp.Paryzetka83 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:Paryzetka ja też myślę, ze u mnie za mało serduszkowania...to jak mogę spytać jaki plan masz na ten cykl? cztery razy po dwa razy?
a tak serio?? to codziennie do owu i dwa dni po owu? czy co dwa dni...?
jejku u mnie tak często nie ma szans...padamy ze zmęczenia po pracy itp.Zobaczymy co mój chłopak na to
Powodzenia jutro!AgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Dobry wieczór
Majju czego chcieć więcej praca i pasją w jednym - tylko pozazdrościć
Ruby powodzenia jutro z testowaniem i dzięki za emocje na kilka następnych dnia objawy masz jak najbardziej cionszowe
Aga trzymam kciuki za badania
Ja do Wrocławia mam jakieś 500-600 km ale jest w moim planie pięcioletnim żeby przyjechać i pozwiedzać bo dziadek męża stamtąd pchodzi
A mi się dziś synek rozchorował i dostał antybiotyk więc siedzimy tydzień w domu
I jeszcze spontanicznie zrobiłam dziś test owu bo mnie jakoś jajnik bolał i test wyszedł pozytywny więc chyba cykl na straty mogę spisać bo ostatnie serduszkowanie było w piąteknie wiem co to się porobiło z tymi moimi cyklami żeby owy była w 18 dc a byłam w takim szoku że gapiłam się jak głupia na ten test
robiłam je przez ostatnie dwa cykle i zawsze wychodziły negatywne i już myślałam że mam cykle bezowulacyjne albo testy felerne bo z allegro ale widocznie za wcześnie robiłam bo w 13-15 dc, ech życie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 23:12
30 lat, synek 2.11.2012
cykl starań: 1
termin @:
długość cyklu: 30-35 dni -
Dzięki, dziewczyny :-*
Edycik, skład tej mieszanki możesz znaleźć np.tu:
http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?t=74771&f=6
"Mieszanka 3 -Ojca Grzegorza Sroki ,z "Poradnika ziołowego" , pobudzająca pracę jajników dla cyklów bezowulacyjnych
lebiodka (oregano) { Origani Herba} 50gr
koszyczek rumianku { Anthodium Chamomillae} 50gr
macierzanka {Serpylli Herba} 50gr
pokrzywa {Urticae Folium} 50gr
dziurawiec {Herba Hyperici} 50gr
rdest ptasi {Herba Polygoni avicularis} 50gr
ruta {Herba Rutae} 20gr
nagietek {Calendulae flos} 20gr
nostrzyk {Herba meliloti} 20gr
Łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzącej wody, naparzać pół godziny.
Pić szklankę odwaru przed snem.
mieszankę nr 3 można pić na dwa sposoby :
1. całe 3 cykle i potem chociaż jeden cykl przerwy lub
2. pić tylko do owu (jeśli jest pewnosć ze owu była) i potem nic nie pić lub pić zioła na II fazę (w przypadku problemów z progesteronem)"
Kupiłam poszczególne składniki na allegro (u tego sprzedawcy http://allegro.pl/show_user.php?uid=11153390 ) i sama zmieszałam.
Ruby.... TROJACZKI????????????? Ja się cieszę, Matko Rubosko, że mi tak dobrze życzysz, ale... jedno, jedno na razie wystarczyNie chcę być zachłanna...
A z testem.... Noooo, Kochana. Jeśli jutro wyjdzie Ci z tego już pozytyw, to znaczy, że masz tam Mega Hiper Dziedzica, który zmieni bieg historii!!!!!
Ejrene - wow, to u Ciebie pół-darmo te badaniaSzczęściara!
PrimaSort, witaj
A badałaś progesteron? Bo brać zupełnie bez wskazania, to trochę bez sensu, jak dla mnie ;/ Nie sądzę, byś odstawiając po JEDNEJ tabletce coś sobie specjalnie zaburzyła, ale pytanie, po co w ogóle było brać? Jak wcześnie straciłaś poprzednie ciąże? Jaki masz P4?
Carolq, Luna, ech, jak kosmicznie brzmią te Wasze zachciankiAle Was chociaż można wytłumaczyć
A nas? jak mi się rozpędzi apetyt przed @, to czasem ciężko wyhamować (kurczę, dziś 2dc, miałam już jeść zdrowo... a tu ukochane zwijane pralinki były na wagę w Biedronce, wrrrrrrrr ;/
).
A tak poza tym.... pamiętajcie, nie zastawiajcie nas, ciężaróweczki naszeWłaśnie przeczytałam podpis na suwaczku u lunki się wzruszyłam...
majju, przyznam, że niezłego sobie sexperta wychowałaś na swym łonie
Paryzetka, już po @???? rany, to ile u Ciebie trwa?????
Ja mam zakazdo HSG, ale zasadniczo bardzo go nie odczuję, bo raczej boję się czy.... skończę @ przed HSG, taka prawda... U mnie się one wlooooką i wlooookąąąąą.....
agrafka, głowa do góry. Jeśli żołnierzyki są silne, a twoja flora i fauna przyjaznamogły spokojnie dożyć do dzisiaj
AgaL, dawaj jutro znac, co i jakCarolq, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpokojnie powoli sie przenoszę na fioletowa
ale będę do Was ciagle zaglądać
i nie zapomnę
to dzięki Wam wszystko tak wyszło bo poznałam forum załamana i odrazu zaszłam w teoretycznie bezowulacyjnych cyklu
takze dobre pozytywne fluidy tu sa
do swojego terminu porodu chce widzieć u Was wszystkich paseczki z opisami :*
missy83, Edycik, PrimaSort, AgaL, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość
-
Witam wieczornie, wróciłam dziś do domku z rodzinką od moich rodziców,z innego miasta, dystans100 km. Odświeżyliśmy umysły,po zmianie chwilowo klimatu; ja już po @, dziś ostatni dzień leciutkiegi plamienia po @,tak się zapowiada.. NO TO...niedługo staranka pełną parą! I to na luzie,zdecydowanie
. Bez spin,bo co ma być to będzie,miłości się nie planuje
Od jutra także zaczynam mierzenie temperatury. Muszę nowy termometr przygotować. Nie mam apirytusu,by odkazić, to umyje ciepłą wodą z mydłem albo płynem do higieny intymnej,mam nadzieję,że wystarczy????Zamierzam mierzyć tam na dole,of course,dla pewniejszych wyników
.
Ruby - powodzenia w jutrzejszym testowaniu!
AgaL - powodzenia na badaniach
Dla reszty dziewczyn testujących i tych,które zaczynać będą starania - również powodzenia.
Jutro po śniadanku poprowadzę konwersacje na forum i powspieram Was poprzez sieć (no i trochę podczytam zaległe pościki)
Carolq, AgaL lubią tę wiadomość
synek 6 lat2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
wotrek a do piatku jeszcze daleko
Bratku dziękuję za pełne informacje na temat ziół o.Sroki
Missy to do dzieła i udanych codziennych pomiarów
Carloq oczywiście nie zapomnij o nas i zaglądj tu tak często jak będziesz mogła z Kropkiem :*
Aguś powodzenia na dzisiejszych badaniachkciukam
katiuszaa zrób dziś betę :*
Ruby kochana to co testujesz dziś?
Paryzteka do boju :*
a ja dziś wstałam w dobrym humorku,temperaturka 36,90 jutro wizyta i na samą myśl o niej już brzuszek boli
dziś po pracy idę z Mamą na zakupy więc wyłączę myślenie
wczoraj mąż mi powiedział że mam tyle nie myśleć o tym,nie gadać tyle, tylko się wyluzować
aha wpadła wieczorkiem moja szwagierka - wybrali już imię dla Córki będzie Antonina vel Tosia
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieñ dobry
Mega Hiper Dziedzica rodu brakza wszystkie kciuki dziękuję ale cudu nie będzie
chociaż wiecie rano oczy zaspane mogłam chyba nie zauważyć tej kreski co?
Decyzja podjęta, odstawiam dupka i czekam na @w przyszłym tyg prolaktyna i tarczyca...
Łopaty na razie nie potrzebneWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 07:10
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z rana bez kawki i herbatki
bo przed badaniami nie mogę.
Ruby ta kreska zaspana tak jak i moja chodź ja na tyle zaspana że czasem mi coś migneło. he he po po dogłębnej analizie nic nie ma
Lecę mna autobus trzymajcie kciukiEdycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Witam się z rana bez kawki i herbatki
bo przed badaniami nie mogę.
Ruby ta kreska zaspana tak jak i moja chodź ja na tyle zaspana że czasem mi coś migneło. he he po po dogłębnej analizie nic nie ma
Lecę mna autobus trzymajcie kciuki
trzymam kciuki :*PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny