Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Dzieñ dobry
Mega Hiper Dziedzica rodu brakza wszystkie kciuki dziękuję ale cudu nie będzie
chociaż wiecie rano oczy zaspane mogłam chyba nie zauważyć tej kreski co?
Decyzja podjęta, odstawiam dupka i czekam na @w przyszłym tyg prolaktyna i tarczyca...
Łopaty na razie nie potrzebneEdycik lubi tę wiadomość
-
Bratek wrote:Paryzetka, już po @???? rany, to ile u Ciebie trwa?????
Ja mam zakazdo HSG, ale zasadniczo bardzo go nie odczuję, bo raczej boję się czy.... skończę @ przed HSG, taka prawda... U mnie się one wlooooką i wlooookąąąąą.....
U mnie krwawienie trwa 3 dni więc już po, tylko plamienie pozostało ale to nam wnie przeszkadza.
Aguś, Katiusza powodzenia na badaniach :*
Ruby, za wcześnie na test, może dziedzic jeszcze się gnieździ
Edycik postresujmy się razem, Ty masz jutro lekarza, ja komisję w ZUSie
Majju widzę, że dzisiaj większy zapał do pracy, u mnie zerowy - praca leży na biurku i czeka, a ja piszę na forum
AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:Witam się z rana bez kawki i herbatki
bo przed badaniami nie mogę.
Ruby ta kreska zaspana tak jak i moja chodź ja na tyle zaspana że czasem mi coś migneło. he he po po dogłębnej analizie nic nie ma
Lecę mna autobus trzymajcie kciuki
Katiusza solidaryzuje się z Toba,ja tez dzis na czczo,juz po pierwszym pobraniu,teraz siedzę i czekam godz na ta prolaktyne po obciążeniu.Dobrze ze książkę zabrałam;)
Dziekuje Wszystkim za wsparcie:*
Wizytę u ginekologa musiałam przełożyć,bo jeden wynik dopiero za 17dni roboczych....Bratek lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby kto wie co tam u Ciebie jeszcze się wykluje;)
Edycik odstresuj się na zakupach przed jutrem:)
Wszystkim dziś pracującym miłego dnia:)PrimaSort, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Katiusza solidaryzuje się z Toba,ja tez dzis na czczo,juz po pierwszym pobraniu,teraz siedzę i czekam godz na ta prolaktyne po obciążeniu.Dobrze ze książkę zabrałam;)
Dziekuje Wszystkim za wsparcie:*
Wizytę u ginekologa musiałam przełożyć,bo jeden wynik dopiero za 17dni roboczych....
Fsh za niskie
Kirtyzol w normmie
Lh w normie ale na górnej granicy
Testosteron podwyższony
Prolaktyna, tsh i tarczyca w normie -
Witajcie
Aga, Katiusza trzymam kciuki za badania
Majju super że praca daje Ci spełnienieJa żałuję że nie poszłam w kierunku ogrodnictwa, pracuję w aptece, ale mamy dużą działkę do zagospodarowania więc będę miała gdzie realizować swoje hobby
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualny
-
Mój organizm chyba zaczyna wariować. Wczoraj zrobiłam test owu, nie był pozytywny ale ta kreska testowa była niewiele jaśniejsza, śluz rozciągliwy. Dziś 26 dc, dziwne... Czy wiesiołek może cykl wydłużyć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 09:40
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualny