X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • majju Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, temat dość specjalistyczny "Sterowanie zbiorem owoców jagodowych w uprawach pod osłonami"
    Jestem ogrodniko-rolnikiem :)

Ejrene, PrimaSort lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Hehe, temat dość specjalistyczny "Sterowanie zbiorem owoców jagodowych w uprawach pod osłonami"
    Jestem ogrodniko-rolnikiem :)

Hehe interesujące ;) ale z wykształcenia? Czy praktykującym też ? :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I z wykształcenia i z zamiłowania i pracuję w tej branży. Mogę śmiało powiedzieć, że robię to co lubię i spełniam się w swojej pracy. No i tak jak na prawdziwego ogrodnika przystało często przesadzam :)

cinnamon cookie, AgaL, PrimaSort lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super w takim razie :) robić to co się lubi. Mi temat rolnictwa nie jest obcy ale ogrodnictwa już tak :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Dziewczyny małż zaopatrzył mnie w 3 testy pepino i tylko trzęsienie ziemi powstrzyma mnie jutro przed zrobieniem jednego z nich :D no ale ten będzie tak treningowo , następny przewiduję na czwartek jak co :P
    Czyste szaleństwo :D nawet mąż już wyczuł Twoją cionszę :D

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Czyste szaleństwo :D nawet mąż już wyczuł Twoją cionszę :D

W końcu sam w tym maczał palce :) Mój też lepiej niż ja wiedział, że ciąży ni ma i mam czekać na @. A jak go dziś poinformaowałam, że przyszła @ to migusiem obliczył i do mnie z tekstem: "To OWU będziesz miała w okolicach Święta Zmarłych, tak?" Już taki sekspert z niego :)

cinnamon cookie, Paryzetka83, madzikk, Bratek, PrimaSort, Kjopa3 lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    W końcu sam w tym maczał palce :) Mój też lepiej niż ja wiedział, że ciąży ni ma i mam czekać na @. A jak go dziś poinformaowałam, że przyszła @ to migusiem obliczył i do mnie z tekstem: "To OWU będziesz miała w okolicach Święta Zmarłych, tak?" Już taki sekspert z niego :)
    Dobry jest!!! :D

AgaL, PrimaSort lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:

No,no pogratulować że tak męża wyedukowałaś :) mój sobie by z tym nie poradził ;)

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    To podobnie do mnie z owu ;) Dobrze, że to weekend ;)

AgaL lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju to wspaniale, realizujesz się, już wiem kogo będę męczyć jak coś na wiosnę będę sadzić ;) ja się kompletnie nie znam, a w zeszłym roku zmieniliśmy mieszkanie na takie z ogródkiem małym i zrobiłam sobie mały warzywniak :P a w przyszłym chciałabym dynie pod płotem posadzić i pomidorki :D ale nie wiem jak się za to zabrać bo mam dwie lewe do roślin :D

z tym mężem kochane to żadne jego wyczucie to, że mnie zaopatrzył to nie znaczy że sama mu nie kazałam tego kupić :D żadne przeczucia:P

Paryzetka chyba mam pierwszy objaw!!! znaczy drugi zaraz po gardle, to strasznie mnie m wkurza, nic mi nie zrobił, a mnie irytuje :D

Aga chyba nadgodziny na tym różańcu klepie....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 21:48

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:

Majjuu ja też w okolicach Święta Zmarłych będę się starać ;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Aga chyba nadgodziny na tym różańcu klepie....[/QUOTE]

:D :D :D dobrnęłam do ostatniej strony...a tu taki tekst....normalnie się popłakałam ze śmiechu!:D
    a dziwisz się że nadgodziny klepię? to co ja tu wyczytałam, co nawypisywałyście za moją nieobecność...to nic tylko modlić się za Was i worki orzechów włoskich wysyłać :P

żarcik taki ;)

Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Majju to wspaniale, realizujesz się, już wiem kogo będę męczyć jak coś na wiosnę będę sadzić ;) ja się kompletnie nie znam, a w zeszłym roku zmieniliśmy mieszkanie na takie z ogródkiem małym i zrobiłam sobie mały warzywniak :P a w przyszłym chciałabym dynie pod płotem posadzić i pomidorki :D ale nie wiem jak się za to zabrać bo mam dwie lewe do roślin :D

z tym mężem kochane to żadne jego wyczucie to, że mnie zaopatrzył to nie znaczy że sama mu nie kazałam tego kupić :D żadne przeczucia:P

Paryzetka chyba mam pierwszy objaw!!! znaczy drugi zaraz po gardle, to strasznie mnie m wkurza, nic mi nie zrobił, a mnie irytuje :D

Może Cię wkurza, BO nic nie zrobił?
    Testy Ci kupił a Ty jak się odpłacasz ;)
    Aguś ja starania rozpoczynam już dziś, nie będę tyle czekać ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:

:D :D :D dobrnęłam do ostatniej strony...a tu taki tekst....normalnie się popłakałam ze śmiechu!:D
    a dziwisz się że nadgodziny klepię? to co ja tu wyczytałam, co nawypisywałyście za moją nieobecność...to nic tylko modlić się za Was i worki orzechów włoskich wysyłać :P

żarcik taki ;)[/QUOTE]

haha dobre, zabiłaś mnie moją bronią orzechową :D

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak poza tym Edycik słyszałam, że Wszystkie się we Wrocławiu spotykamy :D
    hahaha

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Może Cię wkurza, BO nic nie zrobił?
    Testy Ci kupił a Ty jak się odpłacasz ;)
    Aguś ja starania rozpoczynam już dziś, nie będę tyle czekać ;)

bo mi ryżu nie ugotował tylko sobie :P

• AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka nie próżnuje;)
    ja zacznę staranka jak @ ucieknie....

PrimaSort lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podły! Tak się kobiecie w cionszy nie robi!
    A ja nie próżnuję, bo na razie całą winę za niepowodzenia zrzucam na brak wystarczającej ilości <3
    Poza tym u mnie już w zasadzie po @

Bratek lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja dziś pełen relaks, staram się nie myśleć i nie stresować się badaniami jutrzejszymi;) Cieszę się, że załatwię to przed południem i mam wolny dzień:)
    Także zmykam, muszę się wyspać.
    Dobrej nocy :*

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Dziewczynki ja dziś pełen relaks, staram się nie myśleć i nie stresować się badaniami jutrzejszymi;) Cieszę się, że załatwię to przed południem i mam wolny dzień:)
    Także zmykam, muszę się wyspać.
    Dobrej nocy :*
    DJa też się kładę, dobranoc :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
‹‹ 511 512 513 514 515 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ