Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
I z wykształcenia i z zamiłowania i pracuję w tej branży. Mogę śmiało powiedzieć, że robię to co lubię i spełniam się w swojej pracy. No i tak jak na prawdziwego ogrodnika przystało często przesadzam
cinnamon cookie, AgaL, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Dziewczyny małż zaopatrzył mnie w 3 testy pepino i tylko trzęsienie ziemi powstrzyma mnie jutro przed zrobieniem jednego z nich
no ale ten będzie tak treningowo , następny przewiduję na czwartek jak co
nawet mąż już wyczuł Twoją cionszę
-
cinnamon cookie wrote:Czyste szaleństwo
nawet mąż już wyczuł Twoją cionszę
W końcu sam w tym maczał palceMój też lepiej niż ja wiedział, że ciąży ni ma i mam czekać na @. A jak go dziś poinformaowałam, że przyszła @ to migusiem obliczył i do mnie z tekstem: "To OWU będziesz miała w okolicach Święta Zmarłych, tak?" Już taki sekspert z niego
cinnamon cookie, Paryzetka83, madzikk, Bratek, PrimaSort, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
majju wrote:W końcu sam w tym maczał palce
Mój też lepiej niż ja wiedział, że ciąży ni ma i mam czekać na @. A jak go dziś poinformaowałam, że przyszła @ to migusiem obliczył i do mnie z tekstem: "To OWU będziesz miała w okolicach Święta Zmarłych, tak?" Już taki sekspert z niego
AgaL, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Mój też lepiej niż ja wiedział, że ciąży ni ma i mam czekać na @. A jak go dziś poinformaowałam, że przyszła @ to migusiem obliczył i do mnie z tekstem: "To OWU będziesz miała w okolicach Święta Zmarłych, tak?" Już taki sekspert z niego
No,no pogratulować że tak męża wyedukowałaśmój sobie by z tym nie poradził
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Dobrze, że to weekend
AgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyMajju to wspaniale, realizujesz się, już wiem kogo będę męczyć jak coś na wiosnę będę sadzić
ja się kompletnie nie znam, a w zeszłym roku zmieniliśmy mieszkanie na takie z ogródkiem małym i zrobiłam sobie mały warzywniak
a w przyszłym chciałabym dynie pod płotem posadzić i pomidorki
ale nie wiem jak się za to zabrać bo mam dwie lewe do roślin
z tym mężem kochane to żadne jego wyczucie to, że mnie zaopatrzył to nie znaczy że sama mu nie kazałam tego kupićżadne przeczucia:P
Paryzetka chyba mam pierwszy objaw!!! znaczy drugi zaraz po gardle, to strasznie mnie m wkurza, nic mi nie zrobił, a mnie irytuje
Aga chyba nadgodziny na tym różańcu klepie....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 21:48
AgaL lubi tę wiadomość
-
Majjuu ja też w okolicach Święta Zmarłych będę się staraćKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aga chyba nadgodziny na tym różańcu klepie....[/QUOTE]
dobrnęłam do ostatniej strony...a tu taki tekst....normalnie się popłakałam ze śmiechu!
a dziwisz się że nadgodziny klepię? to co ja tu wyczytałam, co nawypisywałyście za moją nieobecność...to nic tylko modlić się za Was i worki orzechów włoskich wysyłać
żarcik takiBratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby wrote:Majju to wspaniale, realizujesz się, już wiem kogo będę męczyć jak coś na wiosnę będę sadzić
ja się kompletnie nie znam, a w zeszłym roku zmieniliśmy mieszkanie na takie z ogródkiem małym i zrobiłam sobie mały warzywniak
a w przyszłym chciałabym dynie pod płotem posadzić i pomidorki
ale nie wiem jak się za to zabrać bo mam dwie lewe do roślin
z tym mężem kochane to żadne jego wyczucie to, że mnie zaopatrzył to nie znaczy że sama mu nie kazałam tego kupićżadne przeczucia:P
Paryzetka chyba mam pierwszy objaw!!! znaczy drugi zaraz po gardle, to strasznie mnie m wkurza, nic mi nie zrobił, a mnie irytuje
Aga chyba nadgodziny na tym różańcu klepie....
Testy Ci kupił a Ty jak się odpłacasz
Aguś ja starania rozpoczynam już dziś, nie będę tyle czekać8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualnyAgaL wrote:Aga chyba nadgodziny na tym różańcu klepie....
dobrnęłam do ostatniej strony...a tu taki tekst....normalnie się popłakałam ze śmiechu!
a dziwisz się że nadgodziny klepię? to co ja tu wyczytałam, co nawypisywałyście za moją nieobecność...to nic tylko modlić się za Was i worki orzechów włoskich wysyłać
żarcik taki[/QUOTE]
haha dobre, zabiłaś mnie moją bronią orzechowąAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Podły! Tak się kobiecie w cionszy nie robi!
A ja nie próżnuję, bo na razie całą winę za niepowodzenia zrzucam na brak wystarczającej ilości
Poza tym u mnie już w zasadzie po @Bratek lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Dziewczynki ja dziś pełen relaks, staram się nie myśleć i nie stresować się badaniami jutrzejszymi;) Cieszę się, że załatwię to przed południem i mam wolny dzień
Także zmykam, muszę się wyspać.
Dobrej nocy :*Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Dziewczynki ja dziś pełen relaks, staram się nie myśleć i nie stresować się badaniami jutrzejszymi;) Cieszę się, że załatwię to przed południem i mam wolny dzień
Także zmykam, muszę się wyspać.
Dobrej nocy :*8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?