SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • majju Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, temat dość specjalistyczny "Sterowanie zbiorem owoców jagodowych w uprawach pod osłonami"
    Jestem ogrodniko-rolnikiem :)

Ejrene, PrimaSort lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Hehe, temat dość specjalistyczny "Sterowanie zbiorem owoców jagodowych w uprawach pod osłonami"
    Jestem ogrodniko-rolnikiem :)

Hehe interesujące ;) ale z wykształcenia? Czy praktykującym też ? :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I z wykształcenia i z zamiłowania i pracuję w tej branży. Mogę śmiało powiedzieć, że robię to co lubię i spełniam się w swojej pracy. No i tak jak na prawdziwego ogrodnika przystało często przesadzam :)

cinnamon cookie, AgaL, PrimaSort lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super w takim razie :) robić to co się lubi. Mi temat rolnictwa nie jest obcy ale ogrodnictwa już tak :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Dziewczyny małż zaopatrzył mnie w 3 testy pepino i tylko trzęsienie ziemi powstrzyma mnie jutro przed zrobieniem jednego z nich :D no ale ten będzie tak treningowo , następny przewiduję na czwartek jak co :P
    Czyste szaleństwo :D nawet mąż już wyczuł Twoją cionszę :D

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Czyste szaleństwo :D nawet mąż już wyczuł Twoją cionszę :D

W końcu sam w tym maczał palce :) Mój też lepiej niż ja wiedział, że ciąży ni ma i mam czekać na @. A jak go dziś poinformaowałam, że przyszła @ to migusiem obliczył i do mnie z tekstem: "To OWU będziesz miała w okolicach Święta Zmarłych, tak?" Już taki sekspert z niego :)

cinnamon cookie, Paryzetka83, madzikk, Bratek, PrimaSort, Kjopa3 lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    W końcu sam w tym maczał palce :) Mój też lepiej niż ja wiedział, że ciąży ni ma i mam czekać na @. A jak go dziś poinformaowałam, że przyszła @ to migusiem obliczył i do mnie z tekstem: "To OWU będziesz miała w okolicach Święta Zmarłych, tak?" Już taki sekspert z niego :)
    Dobry jest!!! :D

AgaL, PrimaSort lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:

No,no pogratulować że tak męża wyedukowałaś :) mój sobie by z tym nie poradził ;)

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    To podobnie do mnie z owu ;) Dobrze, że to weekend ;)

AgaL lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju to wspaniale, realizujesz się, już wiem kogo będę męczyć jak coś na wiosnę będę sadzić ;) ja się kompletnie nie znam, a w zeszłym roku zmieniliśmy mieszkanie na takie z ogródkiem małym i zrobiłam sobie mały warzywniak :P a w przyszłym chciałabym dynie pod płotem posadzić i pomidorki :D ale nie wiem jak się za to zabrać bo mam dwie lewe do roślin :D

z tym mężem kochane to żadne jego wyczucie to, że mnie zaopatrzył to nie znaczy że sama mu nie kazałam tego kupić :D żadne przeczucia:P

Paryzetka chyba mam pierwszy objaw!!! znaczy drugi zaraz po gardle, to strasznie mnie m wkurza, nic mi nie zrobił, a mnie irytuje :D

Aga chyba nadgodziny na tym różańcu klepie....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 21:48

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:

Majjuu ja też w okolicach Święta Zmarłych będę się starać ;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Aga chyba nadgodziny na tym różańcu klepie....[/QUOTE]

:D :D :D dobrnęłam do ostatniej strony...a tu taki tekst....normalnie się popłakałam ze śmiechu!:D
    a dziwisz się że nadgodziny klepię? to co ja tu wyczytałam, co nawypisywałyście za moją nieobecność...to nic tylko modlić się za Was i worki orzechów włoskich wysyłać :P

żarcik taki ;)

Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Majju to wspaniale, realizujesz się, już wiem kogo będę męczyć jak coś na wiosnę będę sadzić ;) ja się kompletnie nie znam, a w zeszłym roku zmieniliśmy mieszkanie na takie z ogródkiem małym i zrobiłam sobie mały warzywniak :P a w przyszłym chciałabym dynie pod płotem posadzić i pomidorki :D ale nie wiem jak się za to zabrać bo mam dwie lewe do roślin :D

z tym mężem kochane to żadne jego wyczucie to, że mnie zaopatrzył to nie znaczy że sama mu nie kazałam tego kupić :D żadne przeczucia:P

Paryzetka chyba mam pierwszy objaw!!! znaczy drugi zaraz po gardle, to strasznie mnie m wkurza, nic mi nie zrobił, a mnie irytuje :D

Może Cię wkurza, BO nic nie zrobił?
    Testy Ci kupił a Ty jak się odpłacasz ;)
    Aguś ja starania rozpoczynam już dziś, nie będę tyle czekać ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:

:D :D :D dobrnęłam do ostatniej strony...a tu taki tekst....normalnie się popłakałam ze śmiechu!:D
    a dziwisz się że nadgodziny klepię? to co ja tu wyczytałam, co nawypisywałyście za moją nieobecność...to nic tylko modlić się za Was i worki orzechów włoskich wysyłać :P

żarcik taki ;)[/QUOTE]

haha dobre, zabiłaś mnie moją bronią orzechową :D

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak poza tym Edycik słyszałam, że Wszystkie się we Wrocławiu spotykamy :D
    hahaha

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Może Cię wkurza, BO nic nie zrobił?
    Testy Ci kupił a Ty jak się odpłacasz ;)
    Aguś ja starania rozpoczynam już dziś, nie będę tyle czekać ;)

bo mi ryżu nie ugotował tylko sobie :P

• AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka nie próżnuje;)
    ja zacznę staranka jak @ ucieknie....

PrimaSort lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podły! Tak się kobiecie w cionszy nie robi!
    A ja nie próżnuję, bo na razie całą winę za niepowodzenia zrzucam na brak wystarczającej ilości <3
    Poza tym u mnie już w zasadzie po @

Bratek lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja dziś pełen relaks, staram się nie myśleć i nie stresować się badaniami jutrzejszymi;) Cieszę się, że załatwię to przed południem i mam wolny dzień:)
    Także zmykam, muszę się wyspać.
    Dobrej nocy :*

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Dziewczynki ja dziś pełen relaks, staram się nie myśleć i nie stresować się badaniami jutrzejszymi;) Cieszę się, że załatwię to przed południem i mam wolny dzień:)
    Także zmykam, muszę się wyspać.
    Dobrej nocy :*
    DJa też się kładę, dobranoc :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
‹‹ 511 512 513 514 515 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ